Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! :) :) :) :) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΣΑΜΠΡΙΝΑ, Η ΧΑΡΑ, Η ΜΑΡΙΑ, Η ΙΛΙΑΝΑ, ΚΑΙ ΖΩΗ.!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
ενδιαφέρον φαίνεται.Θα προσπαθήσω να το επισκεφτώ άμεσα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ενδιαφέρον φαίνεται.Θα προσπαθήσω να το επισκεφτώ άμεσα

που το ειδες το ενδιαφερον???????????

δηλαδη αν ελεγε καλημερα σε ολους σημερα ειναι η μαρικα ,η κικη η αντωνια η ροδανθη και νεα κοπελα η αφρουλα ελατε να περασετε ομορφα  δεν θα ειχε ενδιαφερον?????

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
που το ειδες το ενδιαφερον???????????

δηλαδη αν ελεγε καλημερα σε ολους σημερα ειναι η μαρικα ,η κικη η αντωνια η ροδανθη και νεα κοπελα η αφρουλα ελατε να περασετε ομορφα  δεν θα ειχε ενδιαφερον?????

πες τα ρε μαν....
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι τόσο καιρό μπίρι-μπίρι και καμιά κριτική δεν διαβάσαμε...τι διάολο?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πες τα ρε μαν....
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι τόσο καιρό μπίρι-μπίρι και καμιά κριτική δεν διαβάσαμε...τι διάολο?

Τι εννοείς δεν διαβάσαμε κριτική? όλοι όσοι έχουν πάει,μεταξύ των οποίων κι εγω,περάσαμε καλά και το είπαμε.....τώρα,αν περιμένεις κριτική σε στυλ αφήγηση-τσόντας,προσωπικά βαριέμαι να γράφω τέτοια......αλλωστε,το τι κάνει ο καθένας στο δωμάτιο είναι προσωπική υπόθεση......

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
πρόσφατη επίσκεψη...παρούσες ηταν οι κοπέλες ζωη,χριστινα,καρολινα και χαρα...ηθελα να παρω την χαρα για νουρου αλλα ηταν πιασμενη και δεν μπορουσε να γυρισει το κεφάλι της...ετσι πήρα την χριστινα...πέρασα τέλεια απο εκεί που δεν το περιμενα...το μόνο κακό είναι ότι η κοπέλα είναι υπερβολικα αδύνατη...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
Εγώ θέλω καμιά βυζαρού αν υπάρχει

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Πέρασα σήμερα.Είδα Καρολίνα,Χαρά και άλλες 2 αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.Προσφέρθηκε κέρασμα.
Πέρασα με Καρολίνα.Ωραία κοπέλα,Ελληνο-Βραζιλιάνα κατά δήλωσή της.Ένα ευχάριστο 45λεπτο.
Το μαγαζί αν και δεν έχω εμπειρία από μα(ρ)σάζ μού φάνηκε καλή φάση,φιλική ατμόσφαιρα και με καλή διάθεση από την Όλγα και τις κοπέλες.Το δωμάτιο ωραίο με ντουζιέρα και εκτός τού μασαζοκρέββατου έχει πολυθρονίτσα και χτιστό πάγκο με μαξιλάρια.Το κατάστημα διαθέτει και εκπτωτική κάρτα.Κάθε 3 επισκέψεις 20€ έκπτωση

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πέρασα σήμερα.Είδα Καρολίνα,Χαρά και άλλες 2 αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.Προσφέρθηκε κέρασμα.
Πέρασα με Καρολίνα.Ωραία κοπέλα,Ελληνο-Βραζιλιάνα κατά δήλωσή της.Ένα ευχάριστο 45λεπτο.
Το μαγαζί αν και δεν έχω εμπειρία από μα(ρ)σάζ μού φάνηκε καλή φάση,φιλική ατμόσφαιρα και με καλή διάθεση από την Όλγα και τις κοπέλες.Το δωμάτιο ωραίο με ντουζιέρα και εκτός τού μασαζοκρέββατου έχει πολυθρονίτσα και χτιστό πάγκο με μαξιλάρια.Το κατάστημα διαθέτει και εκπτωτική κάρτα.Κάθε 3 επισκέψεις 20€ έκπτωση

Ωραία,απλή και περιεκτική κριτική.Την άλλη φορά να πάρεις σε διπλό την Καρολίνα μαζί με την Χαρά.Να έχεις πάρει τις βιταμίνες σου όμως πρώτα,γιατί θα φύγεις κάπως έτσι....... :zombie:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ζείς επικίνδυνα Αντυ μου...
το κυνηγάς το καρδιακό το επεισόδιο...
στην ηλικία μας δεν είναι για διπλά...

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ζείς επικίνδυνα Αντυ μου...
το κυνηγάς το καρδιακό το επεισόδιο...
στην ηλικία μας δεν είναι για διπλά...

Ακολούθησα την συμβουλή σου και κατά την σημερινή μου επίσκεψη αρκέστηκα σε συνεδρία με την καινούργια κοπέλλα του μαγαζιού,την Ελένη......Πάρα πολύ καλή,με καταπληκτικό μασαζ και πολύ θερμή στα υπόλοιπα......
Μαζί μου και ο έγκριτος συναγωνιστης neasmyrni76,κορυφαίος σχολιαστής και αξιολογητής.Αυτός επέλεξε την Ζωή,νομίζω πέρασε καλά.Παρόντα και τα λοιπά αστέρια του μαγαζιου,Χαρά,Καρολίνα και Σαμπρίνα.......Η Ολγα,όπως πάντα φιλική και περιποιητική,αν και σήμερα είχε κάτι "περίεργες" απορίες,σχετικά με την ηλικία μου......Η απάντηση που της έδωσα,ότι μόλις έκλεισα τα 29,δεν φαίνεται να την έπεισε...... :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για ρίξε μια περιγράφα για την Λενιώ !!!

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αντυ μου οχι μονο εγω ειχα περιεργεια για την ηλικια σου και ο φιλαρακος σου neasmyrni76 γιατι φαινεσαι μπουμπουκι!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)  χαχαχα!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: : :P :P :P

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Ωραία,απλή και περιεκτική κριτική.Την άλλη φορά να πάρεις σε διπλό την Καρολίνα μαζί με την Χαρά.Να έχεις πάρει τις βιταμίνες σου όμως πρώτα,γιατί θα φύγεις κάπως έτσι....... :zombie:
Φίλε andy ευχαριστώ για την συμβουλή  :hi:.
Μάλλον θα την πάρω πρώτα χωριστά και μετά βλέπουμε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
για ρίξε μια περιγράφα για την Λενιώ !!!

Αδύνατη,μελαχροινή,καλό σώμα,σχετικά κοντή.......Στήθος 2,5αρι,φυσικό.Συμπαθητικό πρόσωπο,πολύ ευχάριστη και φιλική.Τώρα βέβαια,τα γούστα είναι υποκειμενικά.......

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom