belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ενδιαφέρον φαίνεται.Θα προσπαθήσω να το επισκεφτώ άμεσα
που το ειδες το ενδιαφερον???????????
δηλαδη αν ελεγε καλημερα σε ολους σημερα ειναι η μαρικα ,η κικη η αντωνια η ροδανθη και νεα κοπελα η αφρουλα ελατε να περασετε ομορφα δεν θα ειχε ενδιαφερον?????
πες τα ρε μαν....
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι τόσο καιρό μπίρι-μπίρι και καμιά κριτική δεν διαβάσαμε...τι διάολο?
Πέρασα σήμερα.Είδα Καρολίνα,Χαρά και άλλες 2 αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.Προσφέρθηκε κέρασμα.
Πέρασα με Καρολίνα.Ωραία κοπέλα,Ελληνο-Βραζιλιάνα κατά δήλωσή της.Ένα ευχάριστο 45λεπτο.
Το μαγαζί αν και δεν έχω εμπειρία από μα(ρ)σάζ μού φάνηκε καλή φάση,φιλική ατμόσφαιρα και με καλή διάθεση από την Όλγα και τις κοπέλες.Το δωμάτιο ωραίο με ντουζιέρα και εκτός τού μασαζοκρέββατου έχει πολυθρονίτσα και χτιστό πάγκο με μαξιλάρια.Το κατάστημα διαθέτει και εκπτωτική κάρτα.Κάθε 3 επισκέψεις 20€ έκπτωση
ζείς επικίνδυνα Αντυ μου...
το κυνηγάς το καρδιακό το επεισόδιο...
στην ηλικία μας δεν είναι για διπλά...
ζείς επικίνδυνα Αντυ μου...
το κυνηγάς το καρδιακό το επεισόδιο...
στην ηλικία μας δεν είναι για διπλά...
Φίλε andy ευχαριστώ για την συμβουλήΩραία,απλή και περιεκτική κριτική.Την άλλη φορά να πάρεις σε διπλό την Καρολίνα μαζί με την Χαρά.Να έχεις πάρει τις βιταμίνες σου όμως πρώτα,γιατί θα φύγεις κάπως έτσι.......![]()
για ρίξε μια περιγράφα για την Λενιώ !!!
Η απάντηση που της έδωσα,ότι μόλις έκλεισα τα 29,δεν φαίνεται να την έπεισε......![]()