You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειδικά οι πολύ βόρειες μη σου πω ότι είναι και "καραφλές" τελείωςχαλαουα, λεηζερ και κρεμουλες. πολλες περνανε και μια στρωση ιριδιζουσα αρωματικη πουδρα για το ντιφρακτιον εφφε. γενικως οι βορειες εχουν ΠΟΛΥ λιγοτερες τριχες απο τις ελληνιδες και οι ασιατισες εχουν λιγοτερες και πιο ισιες (ναι στο μουνι) αρα πιο χαλιναγωγησιμες.
....εγώ απλά νομίζω ότι παίζει ρόλο και το ξανθό χρώμα σε αυτές!Το ερώτημά μου όμως εμένα είναι...που ξέρεις για τις Ασιάτισες? Ε?
Δεν γλύψεις μουνί ... γλύφεις βιλούδο!
Έχεις αρχίσει να μου φαίνεσαι επικίνδυνη τελικά!
ο τελευταιος που το ειπε αυτο, ακομα κλαιει την πρωην του...
εκανα σταση σε μπανκονκ αλλα ημουν με τους γονεις μου. και πολυ μικρη 14...
ο τελευταιος που το ειπε αυτο, ακομα κλαιει την πρωην του...
εκανα σταση σε μπανκονκ αλλα ημουν με τους γονεις μου. και πολυ μικρη 14...
Η πρωην is you?
Mαλλον ζηλεψαν απο τους αντρες. Αυτοι την ξεκινησαν τη μοδαΓια live demo απλά δοκιμάστε κύπρια.Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι της μόδας να μην αφήνουν τρίχα πάνω τους (Full Laser) .Όχι πως μας χαλάει δηλαδή....
οχι οχι καμια σχεση εγω με αυτον, η πρωην του ομως...Η πρωην is you?
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
...δεν αφήνεις τίποτα ..... όρθιο εσύ!!!Καλά είπα πριν!Αν ανέβω προς τα μέρη σου θα την κρύψω την καλή μου!!!Άσε μη την κλαίω κι εγώ μετά.Είναι και στα γούστα σου!!!Μακριά ... ....εξορκισμός !!!οχι οχι καμια σχεση εγω με αυτον, η πρωην του ομως...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Αυτο το λενε οσες εχουν κωλο - δασος. Βρισκουν δικαιολογια οτι οσες εχουν κωλο χωρις τριχες ειναι απο φωτοσοπ!
καλα πως μιλας ετσι? εγω αμα θες να ξερεις... εχω παντου δασος.. σε ολο το σωμα... πανω κατω δεξια αριστερα πλαγιως *P
Μούσι έχεις?καλα πως μιλας ετσι? εγω αμα θες να ξερεις... εχω παντου δασος.. σε ολο το σωμα... πανω κατω δεξια αριστερα πλαγιως *P
Ψάχνω κανένα καλό σχέδιο ( για το πάνω κεφάλι ρε) και δεν βρίσκω γμτ.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι αλλα εχω ενα τεραστιο μουστακι.. το στριβω κιολας
γεια σου αννους
γεια σου αννους
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχαχααχα εσενα σε εχω συμπαθησει καλε μου, για το ωραιο σου γουστο οποτε δεν θα ειμαι ανελεητη χαχααχχα (αστειακι)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις