LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
παιζετε με τον πονο μου?Δε ξέρω τρόλευ πάει? ή αλλιώς αν είναι κοντά πήγαινε και με τα πόδια
παιζετε με τον πονο μου?Δε ξέρω τρόλευ πάει? ή αλλιώς αν είναι κοντά πήγαινε και με τα πόδια
εγω λεω να παρεις ενα ταξακι να σε παει φιλεΣτο λιμενικο που εχω κολλημα με τις λιμενικινεσ
πως μπορω να παω?
Στα μεσα μαζικης μεταφορας ομως παιζουν και ωραια κολαρακιαεγω λεω να παρεις ενα ταξακι να σε παει φιλε
θα δωσεις κατι παραπανω αλλα θα σε παει στα σιγουρα...!!ουτε μποχα ουτε τρολευ ουτε μαλακιες..!!
κοιταξε μπορει το ταξακι να σου στοιχοισει κατι παραπανω αλλα θα πας ανετα κατευθειαν και θα σε αφησει στην πορτα.ασε που θα χεις και τον κλιματισμο σου μιας και ειναι καλοκαιρακι.....Στα μεσα μαζικης μεταφορας ομως παιζουν και ωραια κολαρακια
Στα μεσα μαζικης μεταφορας ομως παιζουν και ωραια κολαρακια
αν ειναι να παω με τρολευ και να δω τετια κωλαρακια...!!!καλυτερα παω με τα ποδια...!!!
Η αληθεια ειναι οτι στα φρεναρισματα των λεωφορειων αλλα και τισ στροφες εχουμε επαφες τριτου τυπουΜου θυμισατε τοτε , στα χρονια της εφηβειας που πηγαινα για δουλεια καθε πρωι με το λεοφωρειο.....
Τι κολλητηρι ηταν εκεινο ........
Ειδικα μια παντρεμενη γειτονισσα με ειχε κανει να ξεροχυσω δυο φορες καθως τριβοταν η κωλαρα της πανω στον πουτσο μου.....
Υστερα κατεβαινε στην σταση της , και εγω πηγαινα ζαλισμενος στην δουλεια !
Ωραια χρονια....
Ακροαστικά έχει το νιμού της...?θελω μια λεπτομερη εξεταση γιατρινα μου !