Νέα

Μουνάρες με στολή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φαντάρε μου, φαντάρε μου πάρε με στη στρατώνα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Γιατί τώρα τι γίνεται με τις ΟΠΥνες?
παντως στον εβρο πανω δεν εχει....!τις εχουνε φενεται κντρικα και σε γραφεια αλλιως........θα χανε προβλημα ο εβρος  ειναι τιγκα στ5ην ψωλη (απο χακι)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αντι γοπινγκ θα καναμε καποτινγκ!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
παντως στον εβρο πανω δεν εχει....!τις εχουνε φενεται κντρικα και σε γραφεια αλλιως........θα χανε προβλημα ο εβρος  ειναι τιγκα στ5ην ψωλη (απο χακι)
Ρώτα κι εμάς στα Κεντρικά Επιτελεία να δεις τι γίνεται.Το ένα μάτι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση καθε μέρα....Και από στρινγκάκια για όλα τα γούστα και ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ...Με ΑΣΠΡΗ ΣΤΟΛΗ!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρώτα κι εμάς στα Κεντρικά Επιτελεία να δεις τι γίνεται.Το ένα μάτι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση καθε μέρα....Και από στρινγκάκια για όλα τα γούστα και ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ...Με ΑΣΠΡΗ ΣΤΟΛΗ!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλη φαση...!!!σπανια εχω δει γυναικες σε στρατοπεδο η σε στρατιωτικα νοσοκομεια ομορφες....πολλυ σπανια....!!!οπως και αστυνομια ελαχιστες ειναι οι ωρεες...
τωρα στα κεντρικα που λες δεν ξερω πραγμαικα τι παιζει...!!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Κακοπερνας και εσυ καημενε.Με τρελαινει να φαινεται το στρινγκακι σε ενστολη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για ρώτα εμένα που υπηρέτησα εκεί μέσα στη Μεσογείων...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χεχε ευτυχώς είχα καλό βύσμα και με πήγε εκεί :cheesy: Και μόνιμος εποπ γινόμουνα εκεί... ειδικά στο ναυτικό
καταλαβα....!!τι να πουμε και μεις οι δυσμιροι που δεν εχουμε βισμα...!!οχ μαυρο φιδι που μας εφαγε..!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσείς θα έχετε τη χαρά και την υπερηφάνεια να... υπηρετήσετε την πατρίδα! Τι άλλο θέλετε?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Στο λιμενικο που εχω κολλημα με τις λιμενικινεσ
πως μπορω να παω?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εσείς θα έχετε τη χαρά και την υπερηφάνεια να... υπηρετήσετε την πατρίδα! Τι άλλο θέλετε?
ε βεβεα εμεις θα την τιμησουμε την πατριδα!!!τα παιδια του λαου...!!!
με πιστη και υπερηφανεια...!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom