Επισκέπτης
Φαντάρε μου, φαντάρε μου πάρε με στη στρατώνα...
αν κανανε και οι γυναικες στρατο και ειχε τετια κοματια μεσα τι θα γινοταν στα στρατοπεδα..??Διαταξτε με!!!
Της...πουτάνας!!!!!!αν κανανε και οι γυναικες στρατο και ειχε τετια κοματια μεσα τι θα γινοταν στα στρατοπεδα..??
παντως στον εβρο πανω δεν εχει....!τις εχουνε φενεται κντρικα και σε γραφεια αλλιως........θα χανε προβλημα ο εβρος ειναι τιγκα στ5ην ψωλη (απο χακι)Γιατί τώρα τι γίνεται με τις ΟΠΥνες?
Ρώτα κι εμάς στα Κεντρικά Επιτελεία να δεις τι γίνεται.Το ένα μάτι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση καθε μέρα....Και από στρινγκάκια για όλα τα γούστα και ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ...Με ΑΣΠΡΗ ΣΤΟΛΗ!!!!παντως στον εβρο πανω δεν εχει....!τις εχουνε φενεται κντρικα και σε γραφεια αλλιως........θα χανε προβλημα ο εβρος ειναι τιγκα στ5ην ψωλη (απο χακι)
καλη φαση...!!!σπανια εχω δει γυναικες σε στρατοπεδο η σε στρατιωτικα νοσοκομεια ομορφες....πολλυ σπανια....!!!οπως και αστυνομια ελαχιστες ειναι οι ωρεες...Ρώτα κι εμάς στα Κεντρικά Επιτελεία να δεις τι γίνεται.Το ένα μάτι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση καθε μέρα....Και από στρινγκάκια για όλα τα γούστα και ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ...Με ΑΣΠΡΗ ΣΤΟΛΗ!!!!
Κακοπερνας και εσυ καημενε.Με τρελαινει να φαινεται το στρινγκακι σε ενστοληΡώτα κι εμάς στα Κεντρικά Επιτελεία να δεις τι γίνεται.Το ένα μάτι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση καθε μέρα....Και από στρινγκάκια για όλα τα γούστα και ΠΑΝΤΑ ΜΑΥΡΑ ...Με ΑΣΠΡΗ ΣΤΟΛΗ!!!!
αν κανανε και οι γυναικες στρατο και ειχε τετια κοματια μεσα τι θα γινοταν στα στρατοπεδα..??
δεν θα μας χαλαγε...!!Καμιά 200ριά μήνες θητεία ίσως;
πες μας οτι σου κακοπεσε....???Για ρώτα εμένα που υπηρέτησα εκεί μέσα στη Μεσογείων...
πες μας οτι σου κακοπεσε....???
καταλαβα....!!τι να πουμε και μεις οι δυσμιροι που δεν εχουμε βισμα...!!οχ μαυρο φιδι που μας εφαγε..!!!Χεχε ευτυχώς είχα καλό βύσμα και με πήγε εκεί Και μόνιμος εποπ γινόμουνα εκεί... ειδικά στο ναυτικό
ε βεβεα εμεις θα την τιμησουμε την πατριδα!!!τα παιδια του λαου...!!!Εσείς θα έχετε τη χαρά και την υπερηφάνεια να... υπηρετήσετε την πατρίδα! Τι άλλο θέλετε?
Στο λιμενικο που εχω κολλημα με τις λιμενικινεσ
πως μπορω να παω?