πωπω δεν το εχω σκεφτει καμια φορα αυτο.σιλβα στο σηριαλ που θα παιξουμε μαζι μια και 8α εισαι η συμπρωταγωνιστρια μου,θα σου κανω ενα με γλυφομουνι με σαλιαρα.θες μια σαλιαρα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 786
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εννοειτε οτι δεν θα το ξεχασεις.δεν θα το ξεχασω
πωπω δεν το εχω σκεφτει καμια φορα αυτο.σιλβα στο σηριαλ που θα παιξουμε μαζι μια και 8α εισαι η συμπρωταγωνιστρια μου,θα σου κανω ενα με γλυφομουνι με σαλιαρα.
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εννοειτε οτι δεν θα το ξεχασεις.
στις 32 του μηνος
στις 32 του μηνος
καλά τώρα εσύ γιατί παρεξηγήθηκες;;;...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Type moy titanoterastieαν το βαλεις και μια φωτο να το δουμε θα ειναι πολυ καλα.
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
καλε δεν παρεξηγηθηκα απλα περιμενω ποτε θα παει 32 ο μηνας για να το κανωκαλά τώρα εσύ γιατί παρεξηγήθηκες;;;...
ρωτα και την γυναικολογο σου πως το εχει το δικο τις.να το μαθουμε και αυτο.
Απαιχτος.....
εσυ πως το εχεις δηλαδη?
ξυρισμενο τελειως δεν μου αρεσει να ειναι αλλιως
αν το βαλεις και μια φωτο να το δουμε θα ειναι πολυ καλα.
θες μια σαλιαρα??
Arcansούλη, αν το μάθει ο δικός της, ότι της έκανες τέτοιου είδους πρόταση θα φας σφαλιάρα...
Kαι τη τον περασες τον αρκανς απο αυτους που μασανε,εχει φιλους ο τυπος στο μπουρδελα,θα τον υποστηριξουμε Ο ετσι ξερει οτι η δικια του σουλατσαρει στο μπουρδελα?
Σίγουρα θα τον υποστηρίξουμε. Γι'αυτό είναι οι συναγωνιστές της κάβλας και της ηδονής. (Αλλά μόνο αν μας κάνει forward τη φωτό που θα του στείλει η μικρά.... χιχιχι)
καλε δεν παρεξηγηθηκα απλα περιμενω ποτε θα παει 32 ο μηνας για να το κανω
όλο το thread αυτό περιμένει... ;)
Ρε μάγκες τι έχετε πάθει με το γλομπέ νιμού. Το γατάκι πρέπει να έχει τρίχα ψηλά. Να νιωθεις οτι είναι γυναίκα και όχι άτριχο κοριτσάκι. Δε με χαλάει το εντελώς ξυρισμένο, αλλά ούτε με φτιάχνει ιδαίτερα. Αλλά ένα fine trimmed γατάκι, είτε με γραμμούλα, είτε τριγωνάκι (μικρό ή και μεγάλο) με φτιάχνει. Βασικά καθόλου τρίχες στα μεγάλα χείλη για να απολαμβάνουμε το γλύψιμο.
Γενικά πιστεύω ότι το πολύ το κυριεελεησον το βαριεται και ο παππάς, οπότε κάθε 1-2 μήνες και διαφορετική "coup" (lol)
Γενικά πιστεύω ότι το πολύ το κυριεελεησον το βαριεται και ο παππάς, οπότε κάθε 1-2 μήνες και διαφορετική "coup" (lol)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι καθαρη η χοντρη δηλαδηξυρισμενο .....χωρις καμμια τριχα. Ειναι καλύτερο στο γλυψιμο.
Η γυναικα μου το ξυριζει και μετα βαζει κρεμουλες για να μαλακώνει....
καμια φαπα εφαγες ρε τυπε?
μετα βαζει κρεμουλες για να μαλακώνει....
για πες και σε εμας την μαρκα , διοτι η δικια μου μετα το ξυρισμα ειναι μπετον αρμε . . . .
ειναι οντως ιδανικο!!!! κ γ τα 2 π λες...μετα το ξυρισμα το μουνι θελει Jonshon baby oil . ετσι μαλακώνει. Της γυναίκας μου ειναι και μεγαλο και θέλει μισο μπουκαλι. Επισης το baby oil ειναι καλο για απο πισω....
ομως ΠΟΤΕ σε συνδυασμο με προφυλακτικο!!!!!!
manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θάμνος αδέλφια ….
Να πάρω το husqvarna και μπρουμ μπρουμ να το κάνω μοκέτα…………
Να πάρω το husqvarna και μπρουμ μπρουμ να το κάνω μοκέτα…………
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις