Ξυρισμενο. και πασπαλισμενο με ζαχαρη αχνη και το μουνι και ο κολος.
Θα πάθεις ζάχαρο βρε παιδάκι μου..... τς τς τς τς. Να προσέχεις τις θερμίδες που παίρνεις όταν γλύφεις....χαχαχαχα.
Ξυρισμενο. και πασπαλισμενο με ζαχαρη αχνη και το μουνι και ο κολος.
Θα πάθεις ζάχαρο βρε παιδάκι μου..... τς τς τς τς. Να προσέχεις τις θερμίδες που παίρνεις όταν γλύφεις....χαχαχαχα.
Μηπως θες να φας μπουγατσα μα κρεμα???Ξυρισμενο. και πασπαλισμενο με ζαχαρη αχνη και το μουνι και ο κολος.
Μηπως θες να φας μπουγατσα μα κρεμα???
Πολυ τριχωτο αυτοαφτο σου κανι;;;;;;;;;;;
Ε να μην γεμιζη το στομα με τριχες ;) ;)οοοοοοοοοοοοο γεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
οοοοοοοοοοοοο γεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Οι γυναικολόγοι τους βάζουν χέρι για το ξύρισμα και μάλιστα το ολοκληρωτικό. Όχι μόνο η περιοχή (που στην δική τους περίπτωση είναι και πολύ ευαίσθητη) προστατεύεται από την τριχοφυία αλλά το συνεχές ξύρισμα/ταλαιπωρία ερεθίζει αδένες και τους δημιουργεί προβλήματα μακροπρόθεσμα.
Από όσο γνωρίζω το ίδιο ισχύει και για το ξύρισμα στην περιοχή της μασχάλης μόνο που εκεί το θέμα των αδένων που ερεθίζονται είναι ακόμα πιο σοβαρό. Να φανταστείς πως σε γνωστό μου άτομο γιατρός συνέστησε να κρατάει trimmed την περιοχή, τόσο κάτω όσο και πάνω και για τις μασχάλες ειδικά της απαγόρεψε να χρησιμοποιεί αποσμητικό roll on και πρότεινε να καθαρίζει την περιοχή με αλόη που προμηθεύεται από το φαρμακείο.
Πάντως όλα είναι σχετικά και ζήτημα μυαλού. Οι γονείς μας, οι παππούδες μας και τοσες γενιές πριν από αυτούς είχαν σεξουαλική δραστηριότητα παρά την τριχοφυία του ανθρώπινου σώματος και μάλιστα πολύ συχνότερη και περισσότερο ακομπλεξάριστη από την δική μας. Το πρώτο πληθυντικό δεν αναφέρεται στους χρήστες του site συγκεκριμένα αλλά στον μέσο Έλληνα.
οοοοοοοοοοοοο γεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
μας αηδιασες