Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γυαλι,η αντε γενια τριων μερων

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Οχι απλα ξυρισμένο ,laser αν γίνεται .Αλλά και λίγο καλλιτεχνικό τριχωτό δεν είναι άσχημο! :2funny:

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Μάλλον θα έλεγα πως εξαρτάται από την θέα που έχει το μουνί ξυρισμένο από μπροστά όταν είναι όρθια η γκόμενα. Άμα δείχνει διχοτομισμένο καλύτερα να αφήσει ελαφρά τουφίτσα.
Πάντως κάποτε γάμ..α μία γκόμενα που έφαβε το μουνί της ίδιο χρώμα με το μαλλί! Φοβερή αίσθηση. Ήταν μία σαραντάρα και με κάβλωνε τρελά. Της το έβαφε μία πουστάρα που κυνήγαγε και μένα (δεν ξέρω αν μόνο για βάψιμο.......).

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Οι γυναικολόγοι τους βάζουν χέρι για το ξύρισμα και μάλιστα το ολοκληρωτικό. Όχι μόνο η περιοχή (που στην δική τους περίπτωση είναι και πολύ ευαίσθητη) προστατεύεται από την τριχοφυία αλλά το συνεχές ξύρισμα/ταλαιπωρία ερεθίζει αδένες και τους δημιουργεί προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Από όσο γνωρίζω το ίδιο ισχύει και για το ξύρισμα στην περιοχή της μασχάλης μόνο που εκεί το θέμα των αδένων που ερεθίζονται είναι ακόμα πιο σοβαρό. Να φανταστείς πως σε γνωστό μου άτομο γιατρός συνέστησε να κρατάει trimmed την περιοχή, τόσο κάτω όσο και πάνω και για τις μασχάλες ειδικά της απαγόρεψε να χρησιμοποιεί αποσμητικό roll on και πρότεινε να καθαρίζει την περιοχή με αλόη που προμηθεύεται από το φαρμακείο.

Πάντως όλα είναι σχετικά και ζήτημα μυαλού. Οι γονείς μας, οι παππούδες μας και τοσες γενιές πριν από αυτούς είχαν σεξουαλική δραστηριότητα παρά την τριχοφυία του ανθρώπινου σώματος και μάλιστα πολύ συχνότερη και περισσότερο ακομπλεξάριστη από την δική μας. Το πρώτο πληθυντικό δεν αναφέρεται στους χρήστες του site συγκεκριμένα αλλά στον μέσο Έλληνα.

ναι ρε φίλε οι παπππούδες μας πιαθνότατα δεν ήξεραν και τι σημαίνει "διάφορες στάσεις στο sex".. γιατί άλλο είναι να κάνεις sex και άλλο να μπαινοβγαίνεις απλά.... όπως άλλο να οδηγείς και άλλο να κουνάς απλά το αμάξι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
egω την γυναικολογο τη ρωτησα και μ πε πως δεν υπαρχει προβλημα αρκει το ξυραφακι να το χρησιμοποιω μονο εγω,μονο σε εκεινη τη περιοχη κ οχι σε ποδια κ τετοια κ να αλλαζω συχνα ξυραφακι!!!!

την δευτερα εχω ρα ντεβου θα την ρωτησω και θα σας πω!!!! ;) :grin:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
egω την γυναικολογο τη ρωτησα και μ πε πως δεν υπαρχει προβλημα αρκει το ξυραφακι να το χρησιμοποιω μονο εγω,μονο σε εκεινη τη περιοχη κ οχι σε ποδια κ τετοια κ να αλλαζω συχνα ξυραφακι!!!!

την δευτερα εχω ραντεβου θα την ρωτησω και θα σας πω!!!! ;) :grin:
ρωτα και την γυναικολογο σου πως το εχει το δικο τις.να το μαθουμε και αυτο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί θάμνος ρε;
Γουλί λέμε  :rockon:
Γλυφομούνι σε κανταΐφια θα κάνουμε;  :tooth:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

την δευτερα εχω ρα ντεβου θα την ρωτησω και θα σας πω!!!! ;) :grin:

καλα μας φωτισε πες της
αυτο το ξερει κ η καθε χαζη.. (λεμε τωρα.. εχει χαζες.. κ χαζες χαχαχα)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
καλα κι εγω εχω ακουσει οτι δεν κανει να το ξυριζουμε αλλα οπως και να 'χει ειναι αντιαισθητικο και στην τελικη οπως κι εγω θελω ο συντροφος μου να ειναι περιποιημενος στο επιμαχο σημειο ετσι ωφειλω κι εγω να το κανω

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα κι εγω εχω ακουσει οτι δεν κανει να το ξυριζουμε αλλα οπως και να 'χει ειναι αντιαισθητικο και στην τελικη οπως κι εγω θελω ο συντροφος μου να ειναι περιποιημενος στο επιμαχο σημειο ετσι ωφειλω κι εγω να το κανω
εσυ πως το εχεις δηλαδη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι δεν κανει?? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom