Νέα

Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
χαιρετώ και πάλι όλους. θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία....να μου πείτε γνώμες σας

το 1998 ήμουν περίπου 22 και αυτή 21.γνωριστήκαμε κάναμε σχέση αλλα δεν κράτησε πολύ 1 μηνα μετά έφυγα εξωτερικό όπου και σπούδαζα.συνεχίσαμε εξ αποστάσεως και τα xmas το χαλάσαμε.εκ τότε την ξαναείδα άλλες 2-3 φορες μέχρι το 2000 όπου και ήταν η τελευταία φορα. την είχα ερωτευθεί και μου άρεσε και την σκεφτόμουν σοβαρά. τις ηπα ότι δεν ήθελα να επιστρέψω ελλάδα αλλα να ζήσω εξωτερικό και αυτή είχε φρικάρει για τα καλά. η σχέση όπως ηπα δεν συνεχίστηκε.τις είχα πει πως θα την ήθελα και αυτή εξωτερικό να πάμε mazi.tin συμπεριέλαβα στα σχέδια μου δηλαδή

σε μια από τις μετέπειτα συνάντησης μας έκανε το εξής απαράδεκτο:προσπάθησε να μου διηγηθεί πως πήγε να πηδηχτεί με κάποιον άλλον. μαζί μου δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο μονο όλα τα υπόλοιπα πήδημα όμως δεν είχε πεσει.na μη σας τα πολυλογώ αυτό που έκανε με τσάκισε στην κυριολεξία και έκανα 3-4 χρονια να την ξεπεράσω...

προχτές χτυπάει το τηλέφωνο. το σηκώνω. μάντεψε μου λέει.ήταν αυτή. έψαξε και βρήκε το τηλέφωνο μου και αποφάσισε να με πάρει μετά από...9 χρονια.βεβαια είναι παντρεμένη πια και μου δήλωσε πως δεν ψάχνετε. άντε να το πιστέψω και αυτο.μιλήσαμε πολύ παρόλη την κάποια αμηχανία. όλα αυτά τα χρονια μάθαινε νέα μου μέσο κάποιον κοινόν γνωστόν.γενικά έδειξε ενδιαφέρον και πολύ χαρά που με ξανάκουγε μιας και πέρασε πολύ καλά μαζί μου όπως είπε.

παιδιά σε κάποια φάση την ρώτησα γιατί με πλήγωσε τόσο πολύ κάποτε....και αν είναι δυνατόν δεν θυμόταν λέει tpt. σου έκανα λέει τέτοιο πράγμα? έβρισε αρκετές φορες τον εαυτό τις για την συμπεριφορά τις. μιλάμε η κοπέλα δεν κατάλαβε τι κακό μου προξένησε τότε ειναι δυνατόν? είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ποσο με πλήγωσε και τι είχε πει τότε? σε τι κόσμο ζούσε τότε αυτή η κοπέλα?

γιατί μας τα λες όλα αυτά τώρα θα πεις? προσπαθώ να καταλάβω τι έχει μέσα ένα γυναικείο μυαλό. ξέρω πως δεν θα καταφέρω να το βρω αλλα ήθελα να μοιραστώ αυτό το αναπάντεχο μαζί σας.

είναι δυνατόν να σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο μετά από 9 χρονια παντρεμένη κιόλας να πούμε τι? και να εννοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να σε ξαναδεί.

τι "ζόρι" να "τραβάει" άραγε?

περιττό να πω πως δεν ξέρω αν θα κάνω χρήση του κινητού τις μιας και μάλλον ακόμα την γουστάρω αλλα δεν ξέρω αν είμαι διατεθειμένος να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί είναι πολύ πιθανό το μονο που ζητάει να είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως μετράει και μετά άντε μαλακα πνίξου. άλλωστε είναι και παντρεμένη.

άποψεις σας?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..
Ετσι την πατησε κ ενας πρωην φιλος μου με μια ξεκωλιαρα που γαμιοτανε,τον πηρε τηλ μετα απο 6-7 χρονια.Αυτη ειχε παντρευτει,κανει 2 παιδια,χωρισει και τον θυμηθηκε.
εν κατακλειδι,την παντρευτηκε,μαζεψε και τα μουλικα σπιτι του,εκανε μαγκα τον πρωην της που εκοψε την διατροφη λογω γαμου της και εκανε και ενα παιδι.
και τωρα εχει 2 ξενα παιδια ανηλικα,ενα δικο του και δουλευει ταξι ολη μερα να ταιζει την ξεκωλω...
αντε ρε,να βρεθειτε με το κοριτσι κ σεις...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
και ειναι πρωην φιλος μου επειδη ηξερε οτι θα τον κραξω αμα την παντρευτει,το κανε χωρις να μου τον πει και διεγραφη αυτοματα απο φιλος...
και παρεπιπτοντως,μιλαμε για μια γυναικα που οταν γαμιοντουσαν,τη γαμησε κ ενας κολλητος του και παρολιγον εγω,κατι χαμουρεματα παιξανε...
με τι ματια να με δει μετα ο μαλακας?

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν κολλάει τόσο το να μείνει έγκυος με τον υπό διάσταση κερατά.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς να της το ρωτήσεις στο FB, και μάλλον θα το κανείς μιας και πέρασαν τόσα χρόνια από τότε...

αν ο αλλος εχει λεφτα ολα γινονται...με μενα δεν θα ειχε τοσα οσα με τον αλλον. το φβ το εχω κοψει. αλλα και να ειχα δεν θα ανοιγα παλι παλιες ιστοριες. τελος. ποσο μαλλον τωρα που ειμαι παντρεμενος.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Η μόνη φορά που μου συνέβηκε κάτι τέτοιο ήταν όταν η τύπισσα ήθελε να γυρίσουμε μαζί για να ζηλέψει ο γκόμενος της με τον οποίο είχε ένα καβγαδάκι. Εγώ το κατάλαβα αλλά είπα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Ενώ ήμασταν μόνοι μας στο αυτοκίνητο και ψιλοφιληθήκαμε, πήγα να βάλω το χέρι μου στο μουνί της και δεν με άφησε.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Η μόνη φορά που μου συνέβηκε κάτι τέτοιο ήταν όταν η τύπισσα ήθελε να γυρίσουμε μαζί για να ζηλέψει ο γκόμενος της με τον οποίο είχε ένα καβγαδάκι. Εγώ το κατάλαβα αλλά είπα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση. Ενώ ήμασταν μόνοι μας στο αυτοκίνητο και ψιλοφιληθήκαμε, πήγα να βάλω το χέρι μου στο μουνί της και δεν με άφησε.
Μηπως ειχε περιοδο?
:think: :think:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
χαιρετώ και πάλι όλους. θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία....να μου πείτε γνώμες σας

το 1998 ήμουν περίπου 22 και αυτή 21.γνωριστήκαμε κάναμε σχέση αλλα δεν κράτησε πολύ 1 μηνα μετά έφυγα εξωτερικό όπου και σπούδαζα.συνεχίσαμε εξ αποστάσεως και τα xmas το χαλάσαμε.εκ τότε την ξαναείδα άλλες 2-3 φορες μέχρι το 2000 όπου και ήταν η τελευταία φορα. την είχα ερωτευθεί και μου άρεσε και την σκεφτόμουν σοβαρά. τις ηπα ότι δεν ήθελα να επιστρέψω ελλάδα αλλα να ζήσω εξωτερικό και αυτή είχε φρικάρει για τα καλά. η σχέση όπως ηπα δεν συνεχίστηκε.τις είχα πει πως θα την ήθελα και αυτή εξωτερικό να πάμε mazi.tin συμπεριέλαβα στα σχέδια μου δηλαδή

σε μια από τις μετέπειτα συνάντησης μας έκανε το εξής απαράδεκτο:προσπάθησε να μου διηγηθεί πως πήγε να πηδηχτεί με κάποιον άλλον. μαζί μου δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο μονο όλα τα υπόλοιπα πήδημα όμως δεν είχε πεσει.na μη σας τα πολυλογώ αυτό που έκανε με τσάκισε στην κυριολεξία και έκανα 3-4 χρονια να την ξεπεράσω...

προχτές χτυπάει το τηλέφωνο. το σηκώνω. μάντεψε μου λέει.ήταν αυτή. έψαξε και βρήκε το τηλέφωνο μου και αποφάσισε να με πάρει μετά από...9 χρονια.βεβαια είναι παντρεμένη πια και μου δήλωσε πως δεν ψάχνετε. άντε να το πιστέψω και αυτο.μιλήσαμε πολύ παρόλη την κάποια αμηχανία. όλα αυτά τα χρονια μάθαινε νέα μου μέσο κάποιον κοινόν γνωστόν.γενικά έδειξε ενδιαφέρον και πολύ χαρά που με ξανάκουγε μιας και πέρασε πολύ καλά μαζί μου όπως είπε.

παιδιά σε κάποια φάση την ρώτησα γιατί με πλήγωσε τόσο πολύ κάποτε....και αν είναι δυνατόν δεν θυμόταν λέει tpt. σου έκανα λέει τέτοιο πράγμα? έβρισε αρκετές φορες τον εαυτό τις για την συμπεριφορά τις. μιλάμε η κοπέλα δεν κατάλαβε τι κακό μου προξένησε τότε ειναι δυνατόν? είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ποσο με πλήγωσε και τι είχε πει τότε? σε τι κόσμο ζούσε τότε αυτή η κοπέλα?

γιατί μας τα λες όλα αυτά τώρα θα πεις? προσπαθώ να καταλάβω τι έχει μέσα ένα γυναικείο μυαλό. ξέρω πως δεν θα καταφέρω να το βρω αλλα ήθελα να μοιραστώ αυτό το αναπάντεχο μαζί σας.

είναι δυνατόν να σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο μετά από 9 χρονια παντρεμένη κιόλας να πούμε τι? και να εννοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να σε ξαναδεί.

τι "ζόρι" να "τραβάει" άραγε?

περιττό να πω πως δεν ξέρω αν θα κάνω χρήση του κινητού τις μιας και μάλλον ακόμα την γουστάρω αλλα δεν ξέρω αν είμαι διατεθειμένος να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί είναι πολύ πιθανό το μονο που ζητάει να είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως μετράει και μετά άντε μαλακα πνίξου. άλλωστε είναι και παντρεμένη.

άποψεις σας?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..
τυπε απο τοτε εχεις γαμησει κανα μουνι  :think:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
επανέρχομαι να αποτελειώσω το thread γράφοντας την συνεχεια της ιστορίας:τελικά το 2007 ενέδωσα και

ξεκινήσαμε μια "σχέση" θυελλώδη όντας αυτή παντρεμένη.υπήρχε μεγάλη ερωτική χημεία μεταξύ μας και το sex

που κάναμε ήταν εξαιρετικό.επικοινωνιακά δεν ήταν και τόσο άσχημα αλλα αλλα έψαχνε αυτή και αλλα εγώ.
η κατάσταση αυτή κράτησε περίπου 1.5-2 χρονια.απo τους πρώτους μήνες κατάλαβα ότι δεν θα οδηγούσε

πουθενά και έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έψαχνα για κάτι μόνιμο και σοβαρό.είχαμε πολλά

σκαμπανεβάσματα και πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις συνεχεια χωρίζαμε και όλο μαζί ειμαστε.τον τρίτο

χρόνο είχα κουραστεί αρκετά συναισθηματικά και κάπως είχα αρχίσει να αποτραβιεμαι.στα 3 χρονια περίπου

αρχίσαμε να χάνουμε εντελώς επικοινωνια.στo ενδιάμεσο αυτή είχε πάει σε διάσταση με τον σύζυγο.μετά το

τέλος των 3 χρόνων σε κάποια φάση μου είπε ότι ήταν έγκυος.μάλλον με τον πρώην τα είχαν ξαναβρεί

υποθέτω.
εκ τότε χάσαμε επικοινωνία ώσπου μετά από 6 μήνες μου έστειλε sms να πάμε για καφέ. δεν απάντησα ποτε...
μετά παντρεύτηκα και εγώ και σε κάποια φάση την είδαμε με την γυναικα μου στον δρόμο μαζί με το παιδάκι

τις.
το πιστεύετε? ακόμα και εκείνη την στιγμή μου κόλλαγε "ψιλοδιακριτικα". δεν είχε τον θεο της.

κάνοντας ανάλυση μετά από όλα αυτά συνειδητοποίησα ότι τα άπειρα σε αγαπώ που μου είχε πει ήταν ψεύτικα

στην ουσία. ποτε δεν με αγάπησε απλά ήθελε επιβεβαίωση.και στα 21 της και στα 29 της και στα 34 της αλλα

και μετά,πάντα αυτό ήθελε επιβεβαίωση.έπαιζε μαζί μου περνώντας μου όλη την ενέργεια. την έθρεφε

αυτό.πάντα εκμεταλλευόταν καταστάσεις με σκοπό να περνάει αυτή βασικά καλά.και πάντα το συμφέρον της.

κοιτώντας πίσω όχι δεν μετανιώνω για αυτά που έζησα μαζί της.με έκαναν πιο ώριμο άνθρωπο στο τέλος.δεν

θα αναφερθώ βεβαια στα εξαιρετικά γαμήσια που κάναμε μαζί.αυτή η γυναικα ήταν γεννημένη για να γαμιέται

και ταιριάζαμε απίστευτα σε αυτό τον τομέα. από εκεί και πέρα όμως η σχέση μας δεν θα τραβούσε

πουθενά.πολύ σύντομα θα είχαμε προβλήματα γιατί αλλα ήθελε ο ένας και αλλα ο άλλος σε μια σχέση.

δεν έχω καμια επαφή μαζί της πλέον αλλα καμια φορα που βλέπω το προφίλ της στο facebook στα πεταχτά

καταλαβαίνω ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου.εξακολουθεί να είναι τρομερά ανασφαλής και να αποζητά την

επιβεβαίωση.τρομερά συναισθηματικα κενά.θα μπορούσα να πω παρα πολλά αλλα θα το κόψω εδώ.κατανοω ότι δεν

θα φτιάξει ποτε το μέσα της και απλά θα αναλώνεται στο όμορφο περιτύλιγμα της.ξέρω ότι δεν είναι

ευχαριστημένη με αυτό που έχει και ακόμα ψάχνεται...

πλέον έχω βρει τον άνθρωπο μου είμαστε παντρεμένοι 2 χρονια και έχουμε και ένα αγοράκι. με την γυναικα

μου είμαστε πολύ καλά μαζί.δεν θα άλλαζα αυτό που έχω τώρα ούτε για το καλύτερο sex στον κόσμο.

έτσι έγραψα γιατί ήθελα να αναφερθώ στην συνεχεια και στο τέλος αυτής της καποτε εξαιρετικά επίπονης

σχέσης που είχα μαζί της, για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα.
κλασικη ανασφαλης γκομενα
ρε τυπε συνηλθε
για το γαμωτο την πηδας
δεν την γουσταρεις πλεον
σου εχει μεταδωσει την ανασφαλεια της
το χειροτερο ειδος γυναικας
κατσε με τη γυναικα σου
βρες ενδιαφεροντα

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
φιλε...καλεσε την σε καφε κ παρε την εκδικιση σου:εισαι ανετος..το ριχνεις στην πλακα...κ στο τελος προτεινε της κ κανενα τριο...θα παραμιλαει μεχρι να γινει γιαγια.. :sunglasses:

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
@asia_fun:δεν μπήκα μετά από τόσα χρονια για να πω ότι ακόμα την γουστάρω.έκλεισε ο οποιος κύκλος μαζί της εδώ και χρονια. τελειώσαμε. απλά ήθελα να σας πω το τέλος της ιστορίας αυτής.

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε...καλεσε την σε καφε κ παρε την εκδικιση σου:εισαι ανετος..το ριχνεις στην πλακα...κ στο τελος προτεινε της κ κανενα τριο...θα παραμιλαει μεχρι να γινει γιαγια.. :sunglasses:

α χα χα ούτε για πλακα δεν το κάνω αυτο.εxω την ζωή μου πλέον δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί της.δεν το έχω ανάγκη δηλαδή.

(τριο της είχα προτείνει προς το τέλος της "σχέσης" μας αλλα δεν δέχτηκε).

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αφου λεs οτι μεχρι και το φατσοβιβλιο εκοψεs , γιατι δεν θελειs να μπλεξειs , πεσ τηs ενα χαιρω πολυ και ραντεβου μετα απο αλλα 20 χρονια , κατι σαν ρεγιουνιον δλδ  και καληνυχτισε την
οσο το σκεφτεσαι τοσο σε βασανιζει

filosofos79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά,πρώτο ποστ στο αγαπημένο μπου,φίλε μου αν το έκανες εσύ αυτό μετά από 9 χρονια θα ήσουν το λιγουρι αλλα οι γκομενες τι στο διαολο νομιζουν οτι εχουν το ακαταλιγιστο?η τυπισα σε έκανε να φας μεγάλη φρίκη,σε ψάχνει μετά από τόσο καιρό δεν θυμάται τον λόγο που χωρίσατε ,μεγάλη ψωλα, :s&m_1: Και τώρα τι θέλει?λογικά ίσως μια περιπέτεια με έναν που πίστευει ότι τον έχει του χεριού της αφού αυτή σε έκανε να χωρίσετε.Μια ανάγκη επιβεβεωσης ίσως και τι χειρότερο κατά την γνώμη μου νέο μαλακα να την φορτωθεί σε περίπτωση που ψάχνεται να χωρίσει,έχει παιδιά?αν δεν έχει θα την πηδούσα στο σπίτι που με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους και εκεί που θα νόμιζε ότι θα ήμουν έτοιμος να την ξαναπατήσω μαζί της θα την εδινα πουλο και στο Εμαιλ του άντρα της βιντεακια με όλα της τα κατορθώματά.Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο τσουλακι :fuck2:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Πωωωω διάβαζα το thread χωρίς να έχω δει καθόλου τις ημερομηνίες και όταν συνειδητοποίησα το οτι ο τύπος έγραψε 8 χρονια μετά τη συνέχεια έπαθα βερτιγκο. Σαν σενάριο του Νολαν με πετυχημένες ατάκες και προβληματισμούς για ένα απο τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν τον άντρα απο πάντα: Πως βγάζεις την καριολα απο το μυαλό σου...και ποσα λάθη μπορείς να κανεις για να το πετύχεις.

Συγχαρητήρια στον φίλο που το άνοιξε και το έκλεισε το thread. Πλέον καλτ και ένα απο τα κορυφαία εδω μέσα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάτι ανάμεσα σε Before Sunrise,Before Midnight κλπ του Λινκλειερ με μια δόσγ από Memmento Νόλαν όπως έγραψε κι ο Σαλόνικα πιο πάνω.
Έπικ θρεντ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom