φιλε μου λες ακριβως τα ιδια πραγματα με αλλο τροπο.ασφαλεια που ρωτας εχω πολλες (βρισκομαι στον χωρο του αυτοκινητου)οι 3 που ανεφερες ειναι απο τις καλυτερες και πληρωνουν.καποια απλα μαθηματικα,οταν μιλαμε για ραλακι π.χ. 1998 4500ε οταν λεω λοιπον 10% πιο πανω ειναι 4950ε το οποιο το δεχεται η ασφαλιστικη εφοσον κανει ολα αυτα που ειπες μεση τιμη μαντρες κλπ. οταν ανεβαινεις πολυ σε αξια το ανεβαζεις αναλογικα και εσυ.στις 20000ε που λες ενα 10% μας κανει 22000ε το 25000ε που λες ειναι 25% πραγμα αδυνατον να το δεχτει η ασφαλιστικη.φωτογραφια το βγαζει σε περιπτωση μικτης,μερικης,και οταν δηλωσεις πολλα εξτρα.για ενα ακριβο cd ας πουμε δεν ερχεται να στο φωτογραφησει κιολας.για πες μας και τι ασφαλεια εχεις ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μου κλέψανε το rallaki μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καλα κανεις και διαφωνεις αλλα το αμαξι του σκρουντζ 1ον δεν ειναι καινουργιο 2ον μπορεις να βαλεις 10%-15% αμαξι το οποιο εχει καποια παλαιοτητα λιγο πιο πανω κανεις δεν ελεγχει τιμη σε ασφαλιστικη εφοσον δεν υπαρχει τιμολογιο να προσκομισει ο ασφαλιζομενος 3ον το δικαιολογεις σε extra πραγματα που ειχε αν δεν το δεχεται η ασφαλιστικη 4ον τι πληρωνεις παραπανω ? 10-15 ευρω το 6μηνο σιγα την διαφορα στα ασφαλιστρα αν ειναι να παρεις το 100% της αξιας στο τελος 5ον για καινουργιο που λες μεχρι τους 6 μηνες παιρνει το 100% του τιμολογιου δηλαδη τα 15000 ευρω και οχι την εργοστασιακη αξια που λες,διοτι με αυτη την λογικη καποιο οχημα καινουργιο που εχει 75000ε 4700cc εχει εργοστασιακη τιμη 45000ε τα 30000ε ειναι φοροι!!!δηλαδη θα το αγορασεις 75000ε και θα το ασφαλισεις για 45000!σε μια ωρα στο κλεβουν και σε αποζημιωνουν για 45000ε!εισαι λαθος,ασφαλιζομαι για 75000ε με το τιμολογιακι μου ουτε ευρω λιγοτερο.εννοειται οτι το καινουργιο εχει στανταρ τιμη και ειναι απατη να το βαλεις παραπανω.για την υπολειμματικη αξια των μεταχειρισμενων αστο καλυτερα γιατι σηκωνει πολυ γραψιμο.6ον οταν αναφερω συνεργεια,πλυντηρια,παρκιν κλπ εννοω οτι εχουν οοολο το χρονο να βγαλουν αντικλειδια,κανεις δεν ειναι τοσο χαζος οταν το αφησεις εκει να σηκωθει να φυγει μετα απο λιγο με τα κλειδια σου!και κανεις δεν θα δηλωνε οτι "ειχα αφησει τα κλειδια και μου το κλεψανε"ουτε και οι ασφαλειες ρωτανε βεβαια η κλοπη ειναι κλοπη και ειναι υποχρεωμενοι να την καλυψουν.
Καλός οδηγός για την αξία του αυτοκινήτου είναι η το Auto Τρίτη (ή κάποιο παρεμφερές), στην ING όταν ασφαλίζουν αυτοκίνητο οι ασφαλιστές αυτό έχουν σαν μπούσουλα για το κόστος του αυτοκινήτου. Τα διάφορα extra που μπορεί να έχει το αμάξι είναι δυσκολο να μετρήσουν. Η αποζημίωση δεν είναι άμεση θα πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες πρώτα.
μα ουτος η αλλος τα ραδιοκαστετοφωνα απο τις περισσοτερες ασφαλιστικες δεν καλυπτονται ;)
ρε μηπως ειμαστε και συναδελφοι ; χχααχααχαχ
Το auto-τριτη οχι μονο η ΙΝG αλλα παρα πολλες ασφαλιστικες το συμβουλευονται γιατι ειναι πιο ευκολο να βρεις αξια αυτοκινητου και το περιοδικο παιζει σε ολες τις ασφαλιστικες λογω ειδικης συνδρομης που κανει ;)
ρε μηπως ειμαστε και συναδελφοι ; χχααχααχαχ
Το auto-τριτη οχι μονο η ΙΝG αλλα παρα πολλες ασφαλιστικες το συμβουλευονται γιατι ειναι πιο ευκολο να βρεις αξια αυτοκινητου και το περιοδικο παιζει σε ολες τις ασφαλιστικες λογω ειδικης συνδρομης που κανει ;)
το auto-τριτη ειναι μεγαλη μουφα,τις τιμες αγορας πωλησης τις βγαζουν απο ενα προγραμμα αγγελιων ιδιωτων και εμπορων.οι αγγελιες που εχουν στο περιοδικο ειναι αρχαιες δεν τις ανανεωνουν οποτε ο μεσος ορος τιμης που δινουν δεν εχει συνηθως καμμια σχεση με την πραγματικοτητα,αφηστε που οι ιδιωτες ζητανε οτι τους κατεβει στο κεφαλι.το βασικοτερο..η αγορα εχει καταντησει χρηματιστηριο πολλα σκαμπανεβασματα σε τιμες και προσφορες στα καινουργια τα οποια συμπαρασυρουν και τις τιμες των μεταχειρισμενων
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Φιλοι συναγωνιστες σας χαιρετω.Δυστυχως και εγω θρηνω για την κλοπη του αυτοκινητου μου.Την Τριτη 18.09.07 εκλαπη απο το σημειο που το ειχα παρκαρει το αυτοκινητο μου. Προκειται για ενα BMW της σειρας 5 μοντελο 1990, χρωματος σκουρου μπλε με γερμανικες πινακιδες. Ο αριθμος κυκλοφοριας ειναι SB E 7377. Το αυτοκινητο ηταν παρκαρισμενο απο τα μεσανυχτα της Δευτερας 17.09.07 διπλα στην ραμπα του λεωφορειου στην σταση ΓΥΜΝΑΣΙΟ της οδους Σπυρου Μερκουρη στο Παγκρατι. Οι δραστες πρεπει να εδρασαν μετα τις 3 τα χαραματα, γιατι εκεινη την ωρα ειδα για τελευταια φορα το αυτοκινητο μου στο σημειο που το ειχα παρκαρει.Μεσα στο αυτοκινητο ειχα εγγραφα, συμβολαια, ρουχα, ακομη και χρηματα. Ποιος ειδε κατι? Μηπως μπορει να δωσει κανεις πληροφοριες που μπορουν να οδηγησουν στην ανευρεση του? Οποιος ισως το εχει δει, η ισως το δει τις επομενες μερες, μπορει να απευθυνθει σε μενα μεσω PM η να απευθυνθει στις αστυνομικες αρχες.Παρακατω επισυναπτω και δυο φωτογραφιες που ισως βοηθησουν στην ανευτεση του
Συνημμένα
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
ΠΡΟΣΟΧΗ αν ο άλλος ξέρει, ούτε συναγερμοί ούτε ιμομπιλαιζερ ούτε τίποτα δεν τον σταματάει από το να σου πάρει το αμάξι!
ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι έκλεψαν αμάξι φίλου, αλλά ευτυχώς το βρήκε πριν από λίγο ;)
Επισκέπτης
Η καλυτερη λυση ειναι καμερες...
Εχω 2 καμερες αλλα εχω σκοπο να φτιαξω ποιό ολοκληρομένο σύστημα
Η καλυτερη λυση ειναι καμερες...
Προφανώς εννοείς για να ελέγχεις τον χώρο που παρκάρεις στο σπίτι ή στην δουλειά...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
τελικα,τι απεγινε με το ραλλακι?μου κλεψανε το rallaki μου.σημερα το πρωι ειδα οτι το rallaki μου δεν το ειχα πια.συναδελφοι προσοχη στα αμαξακια σας και ασφαλεια κλοπης ολικη και μερικη παντα!
απο που το ξεθαψες φιλε alphonso αυτο?
εγινε προκαταβολη για καινουργιο αμαξιτελικα,τι απεγινε με το ραλλακι?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
εγινε προκαταβολη για καινουργιο αμαξι
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το βρηκες δηλαδη?
απο δω,απο κει,παλι στα γαμησια κατεληξε η ιστορια..
ο ανθρωπος εχει τον πονο του & εμεις εκει τον χαβα μας..
αρρωστακιαααααααααααααααααααααααα..
Αφού είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ!
ΟΛΕΣ οι αντρικές συζητήσεις αργά η γρήγορα καταλήγουν στα γαμήσια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις