Νέα

Μου κλέψανε το rallaki μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες και ενός φίλου μου το Saxo το κλέψανε πριν από ένα χρόνο και η μαλακία το είχε παρκαρισμένο ακριβώς κάτω από το σπίτι του! Τα κωλόπαιδα ξέρανε τι κάνανε γιατί έγινε όταν το παλικάρι έλειπε για διακοπές και υποψιάζεται κάτι παιδάκια στο συνεργείο που πήγενε και το "έφτιαχνε".
Ακομα δεν έχει βρεθεί τίποτα και δεν το είχε ασφαλίσει για κλοπή, να ναι καλά ένας φίλος του έδωσε rallye με 500ευρώ!!! γιατί είχε πάρει άλλο και τον λυπήθηκε. Μεγάλο πράμα η φιλία έτσι... :rockon:

Επίσης έχω δει μπροστά στα μάτια μου να κλέβουν πολυτελή αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα!!! Πέρναγα περπατώντας δίπλα από το άλσος, στο μετρό του Ευαγγελισμού...εκεί το βράδυ μετατρέπεται σε πάρκινγκ πολλές φορές. 2-3 η ώρα περίπου και είναι 3 τύποι, ο ένας κρατάει τσίλιες ο άλλος βγάζει διάφορα συνεργα και ο άλλος παραβιάζει αμάξια. Κλέψανε ένα audi που ήταν μπροστά μπροστά παρκαρισμένο, σε μισό λεπτό το πολύ!!! και γίνανε καπνός!!!
Φυσικά εγώ απομακρύνθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. ΠΡΟΣΟΧΗ αν ο άλλος ξέρει, ούτε συναγερμοί ούτε ιμομπιλαιζερ ούτε τίποτα δεν τον σταματάει από το να σου πάρει το αμάξι!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Παίδες και ενός φίλου μου το Saxo το κλέψανε πριν από ένα χρόνο και η μαλακία το είχε παρκαρισμένο ακριβώς κάτω από το σπίτι του! Τα κωλόπαιδα ξέρανε τι κάνανε γιατί έγινε όταν το παλικάρι έλειπε για διακοπές και υποψιάζεται κάτι παιδάκια στο συνεργείο που πήγενε και το "έφτιαχνε".
Ακομα δεν έχει βρεθεί τίποτα και δεν το είχε ασφαλίσει για κλοπή, να ναι καλά ένας φίλος του έδωσε rallye με 500ευρώ!!! γιατί είχε πάρει άλλο και τον λυπήθηκε. Μεγάλο πράμα η φιλία έτσι... :rockon:

Επίσης έχω δει μπροστά στα μάτια μου να κλέβουν πολυτελή αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα!!! Πέρναγα περπατώντας δίπλα από το άλσος, στο μετρό του Ευαγγελισμού...εκεί το βράδυ μετατρέπεται σε πάρκινγκ πολλές φορές. 2-3 η ώρα περίπου και είναι 3 τύποι, ο ένας κρατάει τσίλιες ο άλλος βγάζει διάφορα συνεργα και ο άλλος παραβιάζει αμάξια. Κλέψανε ένα audi που ήταν μπροστά μπροστά παρκαρισμένο, σε μισό λεπτό το πολύ!!! και γίνανε καπνός!!!
Φυσικά εγώ απομακρύνθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. ΠΡΟΣΟΧΗ αν ο άλλος ξέρει, ούτε συναγερμοί ούτε ιμομπιλαιζερ ούτε τίποτα δεν τον σταματάει από το να σου πάρει το αμάξι!

Ρε φίλε, 2 παραγράφους που έγραψες διάβασα και μου ΄ρθε περίοδος ...
1) Rallye με 500€ ?  :think:
2) Είδες να κλέβουν και σηκώθηκες κι έφυγες ? Ειδοποίησες αστυνομία τουλάχιστον ?

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
και εμενα κατω απο το σπιτι μου μου το πηρανε στους θρακομακεδονες.ασπρο ητανε με νουμερο ΖΗΤ 2475 και μαμα αλλα δεν ελπιζω πολυ να το βρω.μαλλον ανταλλακτικα θα γινει >:( >:( >:( >:( >:( :huh: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε, 2 παραγράφους που έγραψες διάβασα και μου ΄ρθε περίοδος ...
1) Rallye με 500€ ?  :think:
2) Είδες να κλέβουν και σηκώθηκες κι έφυγες ? Ειδοποίησες αστυνομία τουλάχιστον ?
Για το πρώτο, ναι ισχύει όσο και να είναι απίστευτο!Το παιδί που του το έδωσε ειναι αδερφικός φίλος και όπως και να το κάνουμε αυτό πολλές φορές μετράει, αν και σπάνιο στις μέρες μας.
Για το 2ο όπως έγραψα η όλη φάση έγινε σε 30 sec το πολύ, ενώ εγώ πέρναγα από  μπροστά τους με τα πόδια, τι να τους πω στοπ τι κάνετε εκειπέρα αλήτες; Σηκώθηκα κι έφυγα...αστυνομία μαλακιωδώς δεν σκέφτηκα να πάρω εκείνη την ώρα αλλά και πάλι ούτε φάτσες είδα ούτε πρόλαβα να συγκρατήσω τίποτα άλλα στοιχεία...

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καταρχην περαστικα για την απωλεια αλλα θα παρεις αλλο δεν πειραζει.μερικες συμβουλες ,  παντα καλη ασφαλεια κλοπης ολικης μερικης,βαζετε παραπανω αξια τιμης στην ασφαλεια διοτι πληρωνει συνηθως το 80%,τα περισσοτερα αυτοκινητα που κλεβονται ειναι "παραγγελιες" οποτε σε σηκωνουν μαζι με το αμαξι,σπανιο να βρειτε το αμαξι πανε σε συνεργεια και τα κανουν τροπετα σε τρακαρισμενα και καταστρεφουν το υπολοιπο η ανταλλακτικα,μην τσιμπατε αν σας παρουν να δωσετε λεφτα,εφοσον το εχετε ασφαλισμενο εννοειται,τα περισσοτερα κλεμμενα "τυχαινει" να ειναι ανασφαλιστα απο κλοπη!!!λαμογια απο ασφαλιστικες με κλεφτρονια!τα πολυτελη αμαξια μονο βγαινουν εκτος χωρας.και προσοχη στα συνεργεια,πλυντηρια,παρκιν,οταν τα αφηνετε.

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ολοι ασφαλεια κλοπης ολικη και μερικη παιδια.πακετο να χανεις το αμαξακι σου

Επισκέπτης
αμα ειναι επαγγελματιες κλαφτο το αμαξι,εξαφανιστηκε!!αμα ειναι τιποτα πιτσιρικια εχεις ελπιδες να το βρεις απο τον ριθμο πλαισιου!αλλα επειδη οι επαγγελματιες δεν πανε σε ραλλυ αλλα σε ακριβα αυτοκινητα μαλλον επεσες σε πιτσιρικαδες...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλε ΣΚΡΟΥΝΤΖ,

λυπάμαι για την απώλεια σου...Στο παρελθόν έκλεψαν το όχημα του κολλητού μου και έχω σε βάθος γνώση..

1η Περίπτωση : Πιτσιρικάδες όπως πολύ σωστά είπε ο warhol..Θα το κάνουν καμιά βόλτα και θα το βρεις παρατημένο εντός 5-6 ημερών..

2η Περιπτωση : Επαγγελματίες  οι οποίοι θα το στείλουν εξωτερικό...Δεν βρίσκεις τίποτα..

3η Περίπτωση : Επαγγελματίες που πήραν παραγγελία από κάποιον που έχασε ένα παρόμοιο σε ηλικία και χρώμα...εκεί χτυπανε νέους αριθμούς και ...τελος

Σημείωση : Κοίτα τις αγγελίες αυτών των ημερών από εφημερίδες ή βάλε εσύ αγγελία κοινοποιώντας την απώλεια σου και ζητώντας έγγραφα τα οποία ήταν εντός οχήματος και σου είναι απαραίτητα (το πρόσχημα)..

Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να σε ειδοποιήσουν (οι κλέφτες) και να σου ζητήσουν να καταβάλεις χρηματικό ποσό για να πάρεις δήθεν τα έγγραφα  και το όχημα σου...Το κόλπο είναι παλαιό..

Σε αυτή τη περίπτωση ΜΗΝ ΠΑΣ μόνος σου....επικοινωνείς με την αστυνομία και η αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της...

Στη περίπτωση του φίλου μου (μεγάλος  :jerking:) πήγε, έδωσε λεφτά και φυσικά πήρε ένα αρχ... και ένα μύδι...

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην περαστικα για την απωλεια αλλα θα παρεις αλλο δεν πειραζει.μερικες συμβουλες ,  παντα καλη ασφαλεια κλοπης ολικης μερικης,βαζετε παραπανω αξια τιμης στην ασφαλεια διοτι πληρωνει συνηθως το 80%,τα περισσοτερα αυτοκινητα που κλεβονται ειναι "παραγγελιες" οποτε σε σηκωνουν μαζι με το αμαξι,σπανιο να βρειτε το αμαξι πανε σε συνεργεια και τα κανουν τροπετα σε τρακαρισμενα και καταστρεφουν το υπολοιπο η ανταλλακτικα,μην τσιμπατε αν σας παρουν να δωσετε λεφτα,εφοσον το εχετε ασφαλισμενο εννοειται,τα περισσοτερα κλεμμενα "τυχαινει" να ειναι ανασφαλιστα απο κλοπη!!!λαμογια απο ασφαλιστικες με κλεφτρονια!τα πολυτελη αμαξια μονο βγαινουν εκτος χωρας.και προσοχη στα συνεργεια,πλυντηρια,παρκιν,οταν τα αφηνετε.

διαφωνώ στα εξείς:
Δεν υπάρχει λόγος να ασφαλίζετε ποτέ το αυτοκίνητο για μεγαλύτερο ποσό γιατι το μόνο που κάνετε είναι να πληρώνετε παραπάνω ασφάλιστρα. Οταν συμβεί η κακιά στιγμή οι ασφάλειες υπολογίζουν την παρούσα αξία του αυτοκινήτου και θεωρούν ότι το αυτοκίνητο χάνει από την αρχική του αξία(εργοστασιακή) περίπου 10% κάθε χρόνο. επίσης υπάρχει νόμος για αυτό οτι δεν έχει σημασία για τι ποσό (μεγαλύτερο εννοείται) έχεις ασφαλίσει το ΙΧ για να μην υπάρχει δόλος ή πρόθεση για κομπίνα.
Ετσι εστω οτι κάποιος αγοράζει Ι.Χ. καινούριο σήμερα 15000 ευρώ με εργοστασιακή τιμή 14000 ευρώ και του το κλέβουν αύριο θα πάρει 14000 - 10% δηλαδη 12600 ευρώ το νωρίτερο μετά από 6 μήνες από την δήλωση της κλοπής στην ασφάλεια και θα πρεπει να είναι και ευχαριστημένος.
και κατα δεύτερον να ξέρετε οτι εαν το Ι.Χ. κλαπεί με τα κλειδία π.χ. σε παρκιν, πλυντήρια η ασφάλεια έχει το δικαίωμα να μην πληρώσει και εκεί μπλέκεις στα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές και αντε να βρεις το δικιο σου. (ισως αλλά πολύ δύσκολά.)

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αμα επιανα το αρχειδι που μου εκλεψε το αμαξακι μου θα τον επνιγα >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :argue: :argue: :argue: :argue:

Επισκέπτης
Oποιοs θελει ραλυ πουλαω το δικο μου μοντλο β 99 ατρακαριστ 87000 χιλμ με πολλα εξτρα κιτρινο οπιοs θελει με pm

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ποσα θελει τον χρονο για ασφαλεια κλοπης καινουριου αμαξιου των 25.000 (οταν δεν το φυλας σε γκαραζ εννοειται)?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
σου ευχομε ολα να πανε καλα και να το βρεις η εστω αν οχι να σου δώσει τα λεφτα η ασφαλεια και να μην σε ταλεπορηση.
εγω παντως πρην ενα χρονο που μου εκλεψαν το FIATAKI μου οχι μονο δεν βρεθηκε αλλα ουτε και λεφτα πηρα ακομα και ας το ειχα και ασφαλησμενο για κλοπη. ολο να δουμε και το κοιταμε και τον αλλο μηνα και ακομα τραβιεμε.

Για ποια ασφαλιστικη μιλας να τη βαλουμε στη μαυρη λιστα?

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συνοδοιπόρε skrountz λυπάμαι για την απώλεια σου και σου εύχομαι να το βρεις το rallaki σου. Σχετικά με αυτά που έγραψαν οι συνοδοιπόροι με τις ασφαλιστικές σε  πληροφορώ ότι ειναι υποχρέωση τους να ενημέρώνουν τον ιδιοκτήτη για την μείωση της αξίας του αυτοκινήτου λόγω παλαιότητας και να αναπροσαρμόζουν το ασφάλιστρο ανάλογα στα λέω γιατί είμαι παθός και μαθός παρεπιπτώντος το δικό μου το βρήκα περίπου 3 χιλ. από το σπίτι οι μαλάκες που το κλέψανε μείνανε απο βενζίνη πλήρωσα σχεδόν 500 χιλιάρικα να συμαζέψω τις ζημιές που κάνανε στο αυτοκίνητο

OP
OP
Σ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ποσα θελει τον χρονο για ασφαλεια κλοπης καινουριου αμαξιου των 25.000 (οταν δεν το φυλας σε γκαραζ εννοειται)?
ειναι αμελητεο το κοστος.περιπου 50 ευρω.και δεν εννοειται τιποτα φιλε μου.εχεις δεν εχεις γκαραζ ειναι απαραιτητη.για να μην πω μεικτη με τους κωλοδρομους και την παιδεια που εχουμε οι ελληνες σαν οδηγοι...

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
διαφωνώ στα εξείς:
Δεν υπάρχει λόγος να ασφαλίζετε ποτέ το αυτοκίνητο για μεγαλύτερο ποσό γιατι το μόνο που κάνετε είναι να πληρώνετε παραπάνω ασφάλιστρα. Οταν συμβεί η κακιά στιγμή οι ασφάλειες υπολογίζουν την παρούσα αξία του αυτοκινήτου και θεωρούν ότι το αυτοκίνητο χάνει από την αρχική του αξία(εργοστασιακή) περίπου 10% κάθε χρόνο. επίσης υπάρχει νόμος για αυτό οτι δεν έχει σημασία για τι ποσό (μεγαλύτερο εννοείται) έχεις ασφαλίσει το ΙΧ για να μην υπάρχει δόλος ή πρόθεση για κομπίνα.
Ετσι εστω οτι κάποιος αγοράζει Ι.Χ. καινούριο σήμερα 15000 ευρώ με εργοστασιακή τιμή 14000 ευρώ και του το κλέβουν αύριο θα πάρει 14000 - 10% δηλαδη 12600 ευρώ το νωρίτερο μετά από 6 μήνες από την δήλωση της κλοπής στην ασφάλεια και θα πρεπει να είναι και ευχαριστημένος.
και κατα δεύτερον να ξέρετε οτι εαν το Ι.Χ. κλαπεί με τα κλειδία π.χ. σε παρκιν, πλυντήρια η ασφάλεια έχει το δικαίωμα να μην πληρώσει και εκεί μπλέκεις στα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές και αντε να βρεις το δικιο σου. (ισως αλλά πολύ δύσκολά.)
                                                                                καλα κανεις και διαφωνεις αλλα το αμαξι του σκρουντζ 1ον δεν ειναι καινουργιο 2ον μπορεις να βαλεις 10%-15% αμαξι το οποιο εχει καποια παλαιοτητα λιγο πιο πανω κανεις δεν ελεγχει τιμη σε ασφαλιστικη εφοσον δεν υπαρχει τιμολογιο να προσκομισει ο ασφαλιζομενος 3ον το δικαιολογεις σε extra πραγματα που ειχε αν δεν το δεχεται η ασφαλιστικη 4ον τι πληρωνεις παραπανω ? 10-15 ευρω το 6μηνο σιγα την διαφορα στα ασφαλιστρα αν ειναι να παρεις το 100% της αξιας στο τελος 5ον για καινουργιο που λες μεχρι τους 6 μηνες παιρνει το 100% του τιμολογιου δηλαδη τα 15000 ευρω και οχι την εργοστασιακη αξια που λες,διοτι με αυτη την λογικη καποιο οχημα καινουργιο που εχει 75000ε 4700cc εχει εργοστασιακη τιμη 45000ε τα 30000ε ειναι φοροι!!!δηλαδη θα το αγορασεις 75000ε και θα το ασφαλισεις για 45000!σε μια ωρα στο κλεβουν και σε αποζημιωνουν για 45000ε!εισαι λαθος,ασφαλιζομαι για 75000ε με το τιμολογιακι μου ουτε ευρω λιγοτερο.εννοειται οτι το καινουργιο εχει στανταρ τιμη και ειναι απατη να το βαλεις παραπανω.για την υπολειμματικη αξια των μεταχειρισμενων αστο καλυτερα γιατι σηκωνει πολυ γραψιμο.6ον οταν αναφερω συνεργεια,πλυντηρια,παρκιν κλπ εννοω οτι εχουν οοολο το χρονο να βγαλουν αντικλειδια,κανεις δεν ειναι τοσο χαζος οταν το αφησεις εκει να σηκωθει να φυγει μετα απο λιγο με τα κλειδια σου!και κανεις δεν θα δηλωνε οτι "ειχα αφησει τα κλειδια και μου το κλεψανε"ουτε και οι ασφαλειες ρωτανε βεβαια η κλοπη ειναι κλοπη και ειναι υποχρεωμενοι να την καλυψουν.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
για πες μας και τι ασφαλεια εχεις ......

και φυσικα αφου περασει το 3μηνο και δεν εχει βρεθει σε οποιαδηποτε κατασταση το αυτοκινητο.....αν μου πεις τι ασφαλιστικη εταιρια εχεις θα σου πω περιπου και ποτε θα πληρωθεις :)

Χαρτι 3μηνου απο αστυνομια
Πληρεξουσιο απο συμβολαιγραφο
Κλειδια αυτοκινητου

Αυτα τα 3 πραγματα πρεπει να παραδωσεις στην ασφαλιστικη σου για την αποζημιωση.

Eπισης το ποσο εχεις ασφαλισει το αμαξι σου ειναι ασχετο τελειος....... Δηλαδη ... εσυ μπορει να εχεις ασφαλισει το αμαξι σου με ενα κεφαλαιο 25.000€ και το αμαξι να το κλεψουν, αυτο δεν σημαινει πως η ασφαλιστικη θα σου πληρωσει 25,000€. Οι ανθρωποι της εταιριας κανουν μια ερευνα αγορας, μαντρες-καταστηματα-περιοδικα-εφημεριδες και βγαζουν μια μεση τιμή. Αν για παραδειγμα η μεση τιμη ειναι 20.000€ θα σου κανουν προταση για 18,500 και θα στο φτασουν σιγα σιγα στα 20,000 αλλα ουτε ευρω παραπανω .. και δικαστικος να τους πεις οτι πας θα σου πουνε κανε οτι νομιζεις εμεις τοσα δινουμε .....

Οσο για τα εξτρα που λεει ο φιλος , αν ΔΕΝ το εχει φωτογραφισει η εταιρια το αυτοκινητο με τα εξτρα αυτα ....φυσικα και δεν θα μετρησει πουθενα αυτο και δεν θα τα πληρωθεις...

Απο τις εταιριες που πληρωνουν αμεσως ειναι

Εθνικη
Αγροτικη
Vicoria

Αυτες οι 3 εχουν αμεσες πληρωμες χωρις πολλες περικοπες που εχουν οι περισσοτερες .... Στις ασφαλειες ισχυει οτι πληρωνεις - παιρνεις......αν πληρωνεις μια ασφαλιστικη με χαμηλα ασφαλιστρα ... θα υποστεις και τις συναιπειες....καθηστερηση στις πληρωμες κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom