Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως οι στρίπερς μοιάζουν με τους ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά το τέλος της καριέρας. Αρκετές δεν έχουν ουσιαστική ανάγκη να συνεχίζουν αυτό το βιολί, αλλά, λίγο η συνήθεια, λίγο η ελπίδα ότι όλο και κάποια καλή αρπαχτή θα κάνουν στο τέλος και λίγο η υπερτροφική ματαιοδοξία τους που είναι σχεδόν αδύνατο να ικανοποιηθεί μέσα σε ένα φυσιολογικό κοινωνικό περίγυρο και καταλήγουν σαν τον Ζαγοράκη. Τοτέμ που προκαλούν συγκίνηση μόνο σε "Ινδιάνους" (και απανταχού milf lovers/hunters φυσικά).

ασε που το 80% απο αυτες ειναι αχρηστες. το μονο που ξερουν να κανουν ειναι striptease-πουτακι-χουρο και τιποτε αλλο.

Επισκέπτης
Εγω με τον σερβιτορο ημουνα πολυ σπαθατος..

Του ειπα.."αν εχεις καθαρο ουισκι φερε μου την ταδε μαρκα..Αν δεν εχεις καθαρο, δεν με πειραζει..θα πιω μια 7 up.."

Αυτος ολο μαγκια μου απαντα.."σερβιρουμε απο αυτο που πινουμε και εμεις ρε φιλε.."

Μου εφερε ενα ουισκι που οταν το εβαλα στο στομα μου αμεσως αρισαν οι αυταναφλεξεις..Για τιμωρια το ειχα καθε 5 λεπτα να μου φερνει νερο..

Βλακα σερβιτορε..οταν επινα ουισκι, εσυ δεν ησουνε ουτε σπερμα στα αρχιδια του πατερα σου..

Υ.Γ. Αγαπητοι mods, για να μην ξαναγραφω, βαλτε το ποσταρισμα μου και στις κριτικες των στριπτηζαδικων plz..

Επισκέπτης
Εγω με τον σερβιτορο ημουνα πολυ σπαθατος..

Του ειπα.."αν εχεις καθαρο ουισκι φερε μου την ταδε μαρκα..Αν δεν εχεις καθαρο, δεν με πειραζει..θα πιω μια 7 up.."

Αυτος ολο μαγκια μου απαντα.."σερβιρουμε απο αυτο που πινουμε και εμεις ρε φιλε.."

Μου εφερε ενα ουισκι που οταν το εβαλα στο στομα μου αμεσως αρισαν οι αυταναφλεξεις..Για τιμωρια το ειχα καθε 5 λεπτα να μου φερνει νερο..

Βλακα σερβιτορε..οταν επινα ουισκι, εσυ δεν ησουνε ουτε σπερμα στα αρχιδια του πατερα σου..

Υ.Γ. Αγαπητοι mods, για να μην ξαναγραφω, βαλτε το ποσταρισμα μου και στις κριτικες των στριπτηζαδικων plz..

Hρεμια...φιλε μου.....δν αλλαζει τπτ....δν συμφερει ν'αλλαξει τπτ....

Αν εχεις γνωστο σε καβα...που προμηθευει μαγαζι της νυχτας....τοτε καταλαβαινεις τη διαφορα του ουισκι των 3? κ των 7? κλπ κλπ κλπ.....(μιλαμε χονδρικη παντα...)!!!

Επισκέπτης
Εσυ σαν επαγελματιας ξερεις..!
Ασχετο..Οταν 2 φιλοι φιλιουνται στα χειλη πως λεγονται ?

Σχετικοτατο ειναι...

Κατα τη γνωμη μου...ο αντρας μαλακας...κ η γκομενα πουτανα....κ το παιχνιδι συνεχιζεται...

Mε πιανεις φανταζομαι....η γνωμη σου ?

Επισκέπτης
Πολυ δυσκολη ερωτηση φιλε μου..

Πολλοι δεσμοι ξεκινησαν απο φιλια και πολλες φιλιες καταστραφηκαν απο ενα φιλι στο στομα..

Καμμια πιο "light" ερωτηση εχεις ? 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Έγραψε!

Ασχετο..Οταν 2 φιλοι φιλιουνται στα χειλη πως λεγονται ?

Στην γειτονιά μου τους λέμε πούστηδες...

Επισκέπτης
Πολυ δυσκολη ερωτηση φιλε μου..

Πολλοι δεσμοι ξεκινησαν απο φιλια και πολλες φιλιες καταστραφηκαν απο ενα φιλι στο στομα..

Καμμια πιο "light" ερωτηση εχεις ? 

Μπααα.....τα ευκολα τα ξεπερναω χωρις δυσκολια...οι δυσκολες ερωτησεις κ καταστασεις μου κεντριζουν το ενδιαφερον....
Ετσι κ αλλιως...''μοτο'' μου ειναι...τα μετρια ειναι για τους μετριους....

:):):):):):):):):):):)):):):):):)):):):)):):):):):):):)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
μη μπερδευεστε.....μιλαμε για φιλία  κ φιλιά,μεταξυ ενος ανδρα κ μιας γυναικας....

Για αυτό το έγραψα mc, επειδή, κατ'εμέ πάντα, δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα. Είναι άτοπο. ʼρα... δύο φίλοι....καριοφίλι.

Φιλία φιλία το καυλί του κυρ-Ηλία έλεγε ο Ζούγα κάποτε.

Τον φίλο από πάνω τον πρόλαβα πάντως... νια νια νια νια...

Επισκέπτης
Για αυτό το έγραψα mc, επειδή, κατ'εμέ πάντα, δεν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα. Είναι άτοπο. ʼρα... δύο φίλοι....καριοφίλι.
Φιλία φιλία το καυλί του κυρ-Ηλία έλεγε ο Ζούγα κάποτε.
Τον φίλο από πάνω τον πρόλαβα πάντως... νια νια νια νια...
κ κατ'εμε δν υπαρχει φιλια....οπως μεταξυ 2 ανρδων...ομως μπορει να υπαρξει φιλία...αλλα οχι φιλιά...(γι αυτο κ το λεω ξεκαθαρα στην υπογραφη μου...)

οσο για 2 αντρες που φιλιουνται....πουστρες στην καλυτερη εκφραση που μπορω να βρω...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μετά από 2+ χρόνια είπα και εγώ να πάω να τσεκάρω Μούσες... Η βελτίωση του χώρου εμφανής (αν και ως προς το στυλ έγινε από ντεκαντάνς, κίτς). Λίγος κόσμος, πολλές "εργάτριες". Πριβέ των 50? δεν πήρα, οπότε δεν έχω άποψη. Επίσης υπερβολική δόση σιλικόνης σχετικά με το μέσο όρο των παρεμφερών γαμαζιών. Η κάπνα αφόρητη για κάποιο διάστημα. Για χορό λίγες με ενέπνευσαν, προτίμησα Κατερίνα (Ρωσοασιάτισσα πρώην Αφρο). Είχε πάντως μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις όπως Τζένη, Παλόμα (βραζιλιάνα), Αντζελίνα και μια μελαχρινή με φυσικά προσόντα αξιολογότατα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ποια ειναι αυτη η Τζενη ρε cptn_mac ??? / για δωσε info στο λαο σου .....

Επισκέπτης
Μετά από 2+ χρόνια είπα και εγώ να πάω να τσεκάρω Μούσες... Η βελτίωση του χώρου εμφανής (αν και ως προς το στυλ έγινε από ντεκαντάνς, κίτς). Λίγος κόσμος, πολλές "εργάτριες". Πριβέ δεν πήρα, οπότε δεν έχω άποψη. Επίσης υπερβολική δόση σιλικόνης σχετικά με το μέσο όρο των παρεμφερών γαμαζιών. Η κάπνα αφόρητη για κάποιο διάστημα. Για χορό λίγες με ενέπνευσαν, προτίμησα Κατερίνα (Ρωσοασιάτισσα πρώην Αφρο). Είχε πάντως μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις όπως Τζένη, Παλόμα (βραζιλιάνα), Αντζελίνα και μια μελαχρινή με φυσικά προσόντα αξιολογότατα.

Oχι κ λιγος κοσμος...μεχρι τις 4 αν θυμαμαι καλα...ολα τα τραπεζια κ οι καναπεδες ηταν φουλ....μετα εσπαγε σιγα σιγα η κατασταση....

Προτιμας βλεπω τις θειτσες εεε ?? (παλομα κ τζενη..)=σέικερ κανονικα κ με το νομο!!!

Η αντζελινα που λες...ηταν μια με μαυρο μπικινι κ κατι σαν διχτυ ???

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Αντζελίνα = ξανθό κοντό μαλλί, μέτριο ανάστημα, λεπτό σώμα, Ουγγαρέζα. μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι, σολάριουμ.

Επισκέπτης
Αντζελίνα = ξανθό κοντό μαλλί, μέτριο ανάστημα, λεπτό σώμα, Ουγγαρέζα. μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι, σολάριουμ.
αυτη που στο στριγκακι ειχε μια μαλακιουλα που κρεμοταν...(σαν μπαλιτσα ?)...

Αν λεμε την ιδια....ειναι πολυ τουμπανιαρικο μωρο....αλλα αρχικα την πετυχα στο μπαρ με την εισοδο μου...οταν καθησα για τα καλα,δν την ξαναειδα....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αυτη που στο στριγκακι ειχε μια μαλακιουλα που κρεμοταν...(σαν μπαλιτσα ?)...

Αν λεμε την ιδια....ειναι πολυ τουμπανιαρικο μωρο....αλλα αρχικα την πετυχα στο μπαρ με την εισοδο μου...οταν καθησα για τα καλα,δν την ξαναειδα....

Εμ αφού είσαι μικρός ακόμα. Όταν το λοκάρεις το μωρό δεν πρέπει να το χάνεις μετά! Αλλά μαθαίνεις σιγά-σιγά!!!

Επισκέπτης
Επιστολη προς Υπουργο....

Υπουργε...η Καρλα-καυλα...ειναι σε διαιτα....ξεκινησε κ γυμναστηριο....θα σου γινει παλι τουμπανιαρικο το μωρο.....ετοιμο για πιτσιλισμα που λεει κ ο φιλος πιτσι...

Επιστολη προς καθε γνωστη....

Η Βάιλντα....που εχει χαθει ? (Ψηλη/ξανθια/Λιθουανη/αληθινο βυζακι,νουμερο 2/μοιαζει με δημοσιο υπαλληλο στο μαγαζι)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom