Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Juvano85

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
42
Πόντοι
0
Μα έκανε ντου Ι αστυνομία εχτές ξέρουμε κάτι τι έχει γίνει

JimmyJim

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Πήγε κάνεις πρόσφατα να μας πει εντυπώσεις και καμια καλη κοπέλα;;;;
Αδελφέ δεν ξέρω αν για εσένα μετράει το να είναι μουναρα κλπ που προφανώς θα κοιτάξουμε να πάρουμε την μουναρα με τις βυζαρες κλπ αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες όχι όλες αλλά σου χορεύουν σχεδόν μηχανικά ίσα ίσα να πουν ότι σου έκαναν χορό κ τέλος. Άλλες βέβαια το διασκεδάζουν πολύ. Εγω ας πούμε κάθε Σάββατο που πάμε με τα παιδιά είχαμε ένα στανταρ την Αριέλ την ψηλή κοκκινομάλλα η οποία έφυγε πήγε στο golden στο Μπουρνάζι και η Anna Maria η οποία έφυγε πήγε στη χώρα της για λίγο. Τώρα που έφυγαν αυτές παίρνω μια καινουρια Ρουμάνα που ήρθε πρόσφατα είναι λίγο αβυζι αλλά φίλε γελάμε πολύ μιλάει πολύ καλά ελληνικά είναι κ γαμω τους χαρακτήρες εκεί μέσα. Έπειτα δοκίμασα μια φορά να πάρω μια κοπέλα που έμοιαζε αρκετά με την πρώην μου κ λέω δε γαμιεται κ έτσι την πήρα μια τσουπωτη με γυαλιά κ σιδεράκια (με την πρώην μου έμοιαζε μόνο στο πρόσωπο ) φίλε τρελάθηκα τι κάνει η τυπισσα με τρέλανε δεν μπορείς να φανταστείς τρίβεται στην πουτσα γαμησε τα τρομερή την πήρα μετά άλλους 3

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
374
Πόντοι
21
Κοίτα φίλε μου προφανώς και αν είναι μουναρα θ μετρήσει υπέρ της αλλά συνήθως οι μουναρες είναι οι πιο κρύες και δεν κάνουν τπτ. Τώρα βέβαια όλα σχετικά είναι αλλά η πλειοψηφία αυτό δείχνει. Προσωπικά κοιτάζω ν βρω μια που θα με κανει ν περάσω καλά και χεστηκα κιόλας άμα είναι μουναρα ή οχι. Θυμάσαι αυτήν την καλή που πήρες μπόλικους χορούς πως την λενε;;

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
88
Πόντοι
0
Αδελφέ δεν ξέρω αν για εσένα μετράει το να είναι μουναρα κλπ που προφανώς θα κοιτάξουμε να πάρουμε την μουναρα με τις βυζαρες κλπ αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες όχι όλες αλλά σου χορεύουν σχεδόν μηχανικά ίσα ίσα να πουν ότι σου έκαναν χορό κ τέλος. Άλλες βέβαια το διασκεδάζουν πολύ. Εγω ας πούμε κάθε Σάββατο που πάμε με τα παιδιά είχαμε ένα στανταρ την Αριέλ την ψηλή κοκκινομάλλα η οποία έφυγε πήγε στο golden στο Μπουρνάζι και η Anna Maria η οποία έφυγε πήγε στη χώρα της για λίγο. Τώρα που έφυγαν αυτές παίρνω μια καινουρια Ρουμάνα που ήρθε πρόσφατα είναι λίγο αβυζι αλλά φίλε γελάμε πολύ μιλάει πολύ καλά ελληνικά είναι κ γαμω τους χαρακτήρες εκεί μέσα. Έπειτα δοκίμασα μια φορά να πάρω μια κοπέλα που έμοιαζε αρκετά με την πρώην μου κ λέω δε γαμιεται κ έτσι την πήρα μια τσουπωτη με γυαλιά κ σιδεράκια (με την πρώην μου έμοιαζε μόνο στο πρόσωπο ) φίλε τρελάθηκα τι κάνει η τυπισσα με τρέλανε δεν μπορείς να φανταστείς τρίβεται στην πουτσα γαμησε τα τρομερή την πήρα μετά άλλους 3
Η Wendy η Κολομβιάνα με την σωματάρα και τα σιδεράκια είναι ακόμα εκεί φίλε ;

JimmyJim

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
Κοίτα φίλε μου προφανώς και αν είναι μουναρα θ μετρήσει υπέρ της αλλά συνήθως οι μουναρες είναι οι πιο κρύες και δεν κάνουν τπτ. Τώρα βέβαια όλα σχετικά είναι αλλά η πλειοψηφία αυτό δείχνει. Προσωπικά κοιτάζω ν βρω μια που θα με κανει ν περάσω καλά και χεστηκα κιόλας άμα είναι μουναρα ή οχι. Θυμάσαι αυτήν την καλή που πήρες μπόλικους χορούς πως την λενε;;
Ρε συ είχε ένα περίεργο όνομα από Κολομβία ήταν αλλά την βρίσκεις εύκολα είναι ψηλή εύσωμη όχι χοντρή απλά είναι μπαμπατσικη φοράει γυαλιά τύπου γραμματέα όχι στρογγυλά και στέκα στα μαλλιά κ σιδεράκια. Μια είναι έτσι εκεί μέσα. Δοκίμασε την δεν θα χάσεις κάνει πολλά κόλπα. Σάββατο βράδυ εκεί θα είμαι πάλι με την παρέα θα την έχω αγκαζέ

JimmyJim

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
Η Wendy η Κολομβιάνα με την σωματάρα και τα σιδεράκια είναι ακόμα εκεί φίλε ;
Για δώσε παραπάνω πληροφορίες αδελφέ πως μοιάζει αυτή γιατί δεν ξέρω όλα τα ονόματα θυμάμαι μόνο συγκεκριμένες όπως Ariel, Ana Maria k Kristina

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.515
Πόντοι
206
Και τι κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις;
Οι μπάτσοι τους λένε φέρτε επιτέλους καλές πουτάνες γιατί έχουμε γεμίσει σαπίλα
Το μαγαζί συνήθως γνωρίζει εκ των προτέρων, επομένως "εξαφανίζουν" τις γκόμενες που δε θέλουν να βρεθούν και δε τρέχει τίποτα

Τελευταία τροποποίηση:

JimmyJim

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
παιδια ξερουμε τι εχει γινει στο μαγαζι; θα ξανα ανοιξει;; αμα χασουμε το στεκι παει

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
336
Πόντοι
21

Stories

Νέο!