Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
342
Πόντοι
21
ναι κατι ειδα τωρα που το εψαξα λιγο.. ενα στεκι ειχαμε τα σαββατοβραδα παει και αυτο
To ότι κάνανε εμπόριο και εκμεταλευοντουσαν τις τυπισσες μέσα(δεν είναι και το πρώτο) δεν σε αφορά?

JimmyJim

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
0
To ότι κάνανε εμπόριο και εκμεταλευοντουσαν τις τυπισσες μέσα(δεν είναι και το πρώτο) δεν σε αφορά?
Δεν είπα ότι δεν με αφορά προφανώς κ είναι κακό αυτό να γίνεται αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι εις γνώση των κοριτσιών. Δεν μπορω να δώσω δίκιο σε αυτούς που τις εκμεταλλεύονται αλλά ούτε δίκιο σε αυτές που το δέχονται. Εγω αναφέρθηκα στο κομμάτι ότι εκεί πάμε να γελάσουμε κ να πιάσουμε κάνα κωλο κ απλά μας αρέσει πολύ το συγκεκριμένο μαγαζί

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Έχει σημασία από πού
Παιδιά τι ώρα μπήκε η αστυνομία; Είχα περάσει για ελάχιστο χρόνο και έφυγα. Φαντάζομαι μάζεψαν όλες τις κοπέλες και το προσωπικό... Απορώ πως λειτουργεί

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.638
Πόντοι
206
Θα επιμείνω στα Βόρεια Προάστια. Όλο Ουκρανές έχει και ελάχιστες γυναίκες από άλλες εθνικότητες, καλύτερο το κόβω γενικά το πράγμα. Μακριά από Λατίνες γιατί όλες είναι φοβισμένες. Δεν είναι καλά τα πράγματα με αυτές. Ακόμα και στην Συγγρού δουλεύουν πολλές τέτοιες, δυστυχώς.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.987
Πόντοι
4.180
Αδελφέ δεν ξέρω αν για εσένα μετράει το να είναι μουναρα κλπ που προφανώς θα κοιτάξουμε να πάρουμε την μουναρα με τις βυζαρες κλπ αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιες όχι όλες αλλά σου χορεύουν σχεδόν μηχανικά ίσα ίσα να πουν ότι σου έκαναν χορό κ τέλος. Άλλες βέβαια το διασκεδάζουν πολύ. Εγω ας πούμε κάθε Σάββατο που πάμε με τα παιδιά είχαμε ένα στανταρ την Αριέλ την ψηλή κοκκινομάλλα η οποία έφυγε πήγε στο golden στο Μπουρνάζι και η Anna Maria η οποία έφυγε πήγε στη χώρα της για λίγο. Τώρα που έφυγαν αυτές παίρνω μια καινουρια Ρουμάνα που ήρθε πρόσφατα είναι λίγο αβυζι αλλά φίλε γελάμε πολύ μιλάει πολύ καλά ελληνικά είναι κ γαμω τους χαρακτήρες εκεί μέσα. Έπειτα δοκίμασα μια φορά να πάρω μια κοπέλα που έμοιαζε αρκετά με την πρώην μου κ λέω δε γαμιεται κ έτσι την πήρα μια τσουπωτη με γυαλιά κ σιδεράκια (με την πρώην μου έμοιαζε μόνο στο πρόσωπο ) φίλε τρελάθηκα τι κάνει η τυπισσα με τρέλανε δεν μπορείς να φανταστείς τρίβεται στην πουτσα γαμησε τα τρομερή την πήρα μετά άλλους 3
κι εγω για χασιμο ταληρου την πηρα κι επαθα μουνοπλακα.. Ασχημη βεβαια.. αλλα...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
342
Πόντοι
21
Θα επιμείνω στα Βόρεια Προάστια. Όλο Ουκρανές έχει και ελάχιστες γυναίκες από άλλες εθνικότητες, καλύτερο το κόβω γενικά το πράγμα. Μακριά από Λατίνες γιατί όλες είναι φοβισμένες. Δεν είναι καλά τα πράγματα με αυτές. Ακόμα και στην Συγγρού δουλεύουν πολλές τέτοιες, δυστυχώς.
Gia to northern queens λες?

alkaios111

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
31
Πόντοι
0
κατσε ρε μαγκεσ ο ιδιοκτητησ προφυλακιστηκε

alkaios111

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
31
Πόντοι
0
εκει ειναι που να πανε 300 την ημερα βγαζουν

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
598
Πόντοι
301
Πέρασμα τις προάλλες από το μαγαζί, πολλές κοπέλες γενικά αρκετά ωραίες, αλλά όχι μουναρες που σου πέφτει το σαγόνι, πιο πολύ φέρνουν σε φοιτήτριες της διπλανής πόρτας, πράγμα που δε με χαλάει καθόλου. Τώρα, ξέρει κάποιος τι γίνεται στο πριβε εκεί; Είναι όπως στο γκολντεν που γαμιουνται στα 80€?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom