Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Κατ' αρχήν σε παρακαλώ σύμφωνα με τους κανόνες του forum διόρθωσε τα  greeklish. Κατά δεύτερον όταν το πρώτο σου μήνυμα είναι για το τι κάνει στο prive μία κοπέλα, μάλλον έχουμε θεματάκι.
Πάντως επειδή πήγα προχθές, καλά πέρασα με την Αλίνα αλλά μπριζόλα δεν έφαγα.
Με την Ελενα την προικισμένη μελαχροινή Ρουμάνα milf πέρασα άφραπα αλλά ωραία και με την πρώτη που δοκίμασα που πρόσφερε καφεδάκι αλλά δεν πήρα γιατί έπινα ακόμη το ποτό μου έπαθα Αλτσαχάιμερ και δε θυμάμαι τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να την περιγράψω ούτε όνομα.... Τέσπα. Μετά πήγα στο Princess οπότε πάμε σε άλλο thread.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κατ' αρχήν σε παρακαλώ σύμφωνα με τους κανόνες του forum διόρθωσε τα  greeklish. Κατά δεύτερον όταν το πρώτο σου μήνυμα είναι για το τι κάνει στο prive μία κοπέλα, μάλλον έχουμε θεματάκι.
Πάντως επειδή πήγα προχθές, μπριζόλα δεν έφαγα.
Με την Ελενα την προικισμένη μελαχροινή Ρουμάνα milf πέρασα άφραπα αλλά ωραία και με την πρώτη που δοκίμασα που πρόσφερε καφεδάκι αλλά δεν πήρα γιατί έπινα ακόμη το ποτό μου έπαθα Αλτσαχάιμερ και δε θυμάμαι τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να την περιγράψω ούτε όνομα.... Τέσπα. Μετά πήγα στο Princess οπότε πάμε σε άλλο thread.

Εσύ από το ποτό.

Εγώ από το στρίμωγμα. Δεν οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πάντως επειδή πήγα προχθές, καλά πέρασα με την Αλίνα αλλά μπριζόλα δεν έφαγα.

αν εσύ έπαθες αλτσχάιμερ εγώ έπαθα αουγκεντάλερ
URL]]

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
βοηθηστε με με την αποψη σας για μια αλεξια ρουμανα μελαχροινη που δεν κανει πριβε.εχει πολυ καλο χορο πιστα.για πεστε......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βοηθηστε με με την αποψη σας για μια αλεξια ρουμανα μελαχροινη που δεν κανει πριβε.εχει πολυ καλο χορο πιστα.για πεστε......
+ ρουμανα + δεν κανει πριβε..

δηλαδη τί περιμενεις αλλο ????

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μηπως με παραμυθιαζε απλα.αν καποιος ξερει κατι παραπανω ευπροσδεκτη βοηθεια του...

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
eιναι η εβα εκει?μια ρουμανα?

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
κανει καλο χορο :huh: :huh: :huh: :2on1:?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Καλό  παιδί  είναι  πρώην  Ριτορνικιά .
Καλός  απλός  χορός .
Καλή  παρεΐτσα , με  λίγα  ντρινκς .

Ένα  όμορφο ,καλό ,κοριτσάκι - ποτό  για  παρέα  .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kι υπέροχα μάτια

Stories