Επισκέπτης
έλα μουνί στο τόπου σου!!!!!ήταν αυτή η γυναικάρα στο ναό της κάστορος?
ο καστορας εφερνε και διαμαντια
έλα μουνί στο τόπου σου!!!!!ήταν αυτή η γυναικάρα στο ναό της κάστορος?
Μηπως πρεπει να κανουμε και καμοια βολτα προς απομερα μαγαζια?ο καστορας εφερνε και διαμαντια
μπα..Μηπως πρεπει να κανουμε και καμοια βολτα προς απομερα μαγαζια?
Κατ' αρχήν σε παρακαλώ σύμφωνα με τους κανόνες του forum διόρθωσε τα greeklish. Κατά δεύτερον όταν το πρώτο σου μήνυμα είναι για το τι κάνει στο prive μία κοπέλα, μάλλον έχουμε θεματάκι.
Πάντως επειδή πήγα προχθές, μπριζόλα δεν έφαγα.
Με την Ελενα την προικισμένη μελαχροινή Ρουμάνα milf πέρασα άφραπα αλλά ωραία και με την πρώτη που δοκίμασα που πρόσφερε καφεδάκι αλλά δεν πήρα γιατί έπινα ακόμη το ποτό μου έπαθα Αλτσαχάιμερ και δε θυμάμαι τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να την περιγράψω ούτε όνομα.... Τέσπα. Μετά πήγα στο Princess οπότε πάμε σε άλλο thread.
Εσύ από το ποτό.
Εγώ από το στρίμωγμα. Δεν οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος.
Κατ' αρχήν σε παρακαλώ σύμφωνα με τους κανόνες του forum διόρθωσε τα greeklish. Κατά δεύτερον όταν το πρώτο σου μήνυμα είναι για το τι κάνει στο prive μία κοπέλα, μάλλον έχουμε θεματάκι.
Πάντως επειδή πήγα προχθές, καλά πέρασα με την Αλίνα αλλά μπριζόλα δεν έφαγα.
Με την Ελενα την προικισμένη μελαχροινή Ρουμάνα milf πέρασα άφραπα αλλά ωραία και με την πρώτη που δοκίμασα που πρόσφερε καφεδάκι αλλά δεν πήρα γιατί έπινα ακόμη το ποτό μου έπαθα Αλτσαχάιμερ και δε θυμάμαι τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να την περιγράψω ούτε όνομα.... Τέσπα. Μετά πήγα στο Princess οπότε πάμε σε άλλο thread.
+ ρουμανα + δεν κανει πριβε..βοηθηστε με με την αποψη σας για μια αλεξια ρουμανα μελαχροινη που δεν κανει πριβε.εχει πολυ καλο χορο πιστα.για πεστε......
+ ρουμανα + δεν κανει πριβε..
δηλαδη τί περιμενεις αλλο ????
βοηθηστε με με την αποψη σας για μια αλεξια ρουμανα μελαχροινη που δεν κανει πριβε.εχει πολυ καλο χορο πιστα.για πεστε......
Κι αυτά καλούλια είναι .Kι υπέροχα μάτια