Κατι πηρε το αυτι μου για χθεσινο πεσιμο στο ιδρυμα.Ξερουμε τιποτα?
Πηγε το αλλοδαπων για ελεγχο και μας ειπαν να πληρωσουμε και να φυγουμε τι εγινε μετα δεν ξερω.
Κατι πηρε το αυτι μου για χθεσινο πεσιμο στο ιδρυμα.Ξερουμε τιποτα?
Πηγε το αλλοδαπων για ελεγχο και μας ειπαν να πληρωσουμε και να φυγουμε τι εγινε μετα δεν ξερω.
αντε να σου την παίξει , το κάνει αυτό , αλλά είναι τόσο ψιλή και άγαρμπη, χωρίς ίχνος θηλυκότητας ή πουτανιάςτο θέμα είναι τί κάνει για να "ξεπεράσει" αυτή της την "αδυναμία"...διαπίστωσες κάτι?
[size=10pt]αντε να σου την παίξει [/size],
και μιά ψηλή ξερακιανή ξανθιά με σκυλόφατσα σε στύλ ξανθιάς ερωμένης του μάικλ ντάγκλας υστερικιάς πρίν πολλά χρόνια(δε θυμάμαι το όνομα της ταινίας).
Υποθέτω πως φύγατε μετά από επίδειξη ταυτότητας, σωστά?
Αλλιώς σας πάνε για εξακρίβωση στοιχείων.
Glenn Close η γκόμενα
Fatal Atraction η ταινία !
Μη γαμιέστε ότι μοιάζει στην Glenn Close η πατσαβούρα .
Έτρεχα σα μαλάκας Τζιζτιφιές !
Να σου συστήσω την ξαδέρφη μου την Αφροξυλάνθη ρε ?
Μεγάλη μύτη έχει , μεγάλα μάτια κοντή είναι , σαν οδοντογλυφίδα είναι . Ε , δεν μπορεί , ίδια η Πενέλοπε Κρούζ θα πεις ότι είναι !
Μία μελαχρινή κ@υλα που δουλεύει στο μαγαζι με πολυ γυμνασμενο σωμα, ψυχρο βλέμα και "πετρα" κωλο (που δε σε αφηνει να τον πιανεις στο χουρο) ...θυμαται κανείς ονομα?
αλέξια?
δεν θυμάμαι ρε φιλε καθολου ονομα. Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι απο τις "παλιές"
Τη πετυχα μια φορα...απο τοτε (πριν κανα 6μηνο) δεν την εχω ξαναδει μουσσες.
Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν μελαχρινη και πολυ γυμνασμενη...οχι ιδιαιτερα ψηλη
ζουλτένας μήπως?
τεσπά..παω και αποψε να δω....τσι-για
καποια ΕΛΕΝΗ απο Ρουμανια ειναι εκει?
καποια ΕΛΕΝΗ απο Ρουμανια ειναι εκει?