Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Το πριβέ στις μούσσες πως είναι? Έχει κάπως ξεχωριστό μέρος όπως στο κίνκυ ή είναι χύμα στο κύμα, μπροστά σε όλους? Αξίζει γενικά?

Χωριστα σε δωματιο,αν αξιζει εσυ θα το κρινεις.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Πλεον μονο ο χορος των 55 ευρο ειναι εκει (πριβε) ο απλος (10) ειναι χυμα σε ενα καναπε οπως μπενεις αριστερα. Για τον χορο των 55 μονο κατοπιν συνενοησης με το τρυπακι για φραπε ή για παραπανω αλιως τρυψομουνι μονο.

Καλα να περνατε...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πλεον μονο ο χορος των 55 ευρο ειναι εκει (πριβε) ο απλος (10) ειναι χυμα σε ενα καναπε οπως μπενεις αριστερα. Για τον χορο των 55 μονο κατοπιν συνενοησης με το τρυπακι για φραπε ή για παραπανω αλιως τρυψομουνι μονο.

Καλα να περνατε...

Α να  χαθείς  πρόστυχε !

M3

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο 50 που ειχα ρωτησει πριν 2 μηνες πηγε 55? Ακομα δωρο εχει εκει?

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Α να  χαθείς  πρόστυχε !

Συγνωμη πουρουλη.

Επισης εχω νεα σε σχεση με το γκαρσονι που έπιανε κωλους.
Πηγα την προηγουμενη Δευτερα και μιλησα με τους υπευθύνους.

Του εξηγησα το σκηνικο με τον κοντο - γκαρσονι και τους ειπα οτι εδω ερχομαι εγω να πιασω κανα κωλο και οχι εσεις τον δικο μου, τουλαχιστον εν αγνεία μου.

Επισκευτηκα το μαγαζι ξανα το Σαββατο που μας περασε.

Ο κοντος πηρε τον πουλο πλεον δεν δουλευει εκει και ειχαν ακουσει οτι τις ιδιες μαλακιες εκανε και στο Ρασπουτιν.

Επισης οποιος εχει πληροφοριες για ενα μωρο που δουλευει εκει ψηλο μελαχρινο εν ονοματι Λαουρα ας με ενημερωσει μιας και παιζουν εξωσχολικες δραστηριοτητες.

Οβερ και have funnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Συγνωμη πουρουλη.

Επισης εχω νεα σε σχεση με το γκαρσονι που έπιανε κωλους.
Πηγα την προηγουμενη Δευτερα και μιλησα με τους υπευθύνους.

Του εξηγησα το σκηνικο με τον κοντο - γκαρσονι και τους ειπα οτι εδω ερχομαι εγω να πιασω κανα κωλο και οχι εσεις τον δικο μου, τουλαχιστον εν αγνεία μου.

Επισκευτηκα το μαγαζι ξανα το Σαββατο που μας περασε.

Ο κοντος πηρε τον πουλο πλεον δεν δουλευει εκει και ειχαν ακουσει οτι τις ιδιες μαλακιες εκανε και στο Ρασπουτιν.

Επισης οποιος εχει πληροφοριες για ενα μωρο που δουλευει εκει ψηλο μελαχρινο εν ονοματι Λαουρα ας με ενημερωσει μιας και παιζουν εξωσχολικες δραστηριοτητες.

Οβερ και have funnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ρε σεις ακομα υπο επιρεια αλκοολ ειμαι ο πουστης???

Γραψτε ακυρο ολλα τα παραπανω ειναι για το Κινκυ και οχι για Μουσες...

Συγνωμη για την παραπληροφορηση.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Δεν εχω. Η επιλογη διαγραφη ειναι μονο για το τελευταιο ποστ και για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

M3

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχεις Μ3 κ σκέπτεσαι τα 5€ ή θέλεις να πάρεις κ μαζεύεις 5ευρα ?  2funny

Δεν μπορω ρε φιλε τα ρεστα και τα 5ευρα  :grin:

Ειχα ενα φιλο που σπαζοταν με τις εισοδους οπου ειχαν 11 δεν μπορουσε τα κερματα :cheesy:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  πηγαίνετε  στο 12,50

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ΓΕΝΙΚΑ
ταλιράκι το ανδρικό ποτό,10 ο απλός χουρός,στο δεύτερο χουρό..φραπεδιά και μετά τους τρεις τα ρέστα παγωτό. ποτάκι γυναικείο δέκα επίσης..
[τα νούμερα πλέον δεν είναι φανταστικά.] αυτά για όόόόόόόόόόόόταν πάει κανείς.. :grin:  :cheesy:  ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τον κόψαμε  τον φραπέ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ομοίως φίλτατε pour (και το άθλημα γενικότερα..)
ένα γενικότερο πλαίσιο έθεσα..

και  το  άθλημα  το κόψαμε ( ως  αθλητές ) πηγαίνουμε  πλέον  όπως  οι παλαιοί  ποδοσφαιριστές  στο  ντέρμπι  να  τους  δείξει  η  κάμερα . Να  τους  θυμούνται  οι  νεώτεροι κ.λπ.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τελικα παιδες ο δρομος με εβγαλε στο Mousses και οχι στο Ανατολη, φιλοι σου λενε μετα 
Αλλα και εκει καλα περασα σχετικα, φραπεδακι απο Αλινα κομπλε, αλλα γενικα ενω ειχε κοσμο, οι κοπελες για show βγαινανε καθε 20 λεπτα περιπου..Μαλακια τους κατ' εμε οπως και το 55ευρω για το πριβε.
Οι περισσοτερες κοπελες κινουνται στον μεσο ορο εκτος απο κανα 2-3, εμενα προσωπικα μου εκανε κλικ η Σεσιλια 
Θα αργησω να ξαναπαω παντως..

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χθες κατα τις 3 στο εν λογω ιδρυμα μετα απο πολυ καιρο.
Οχι γεματο , φανερα σπασμενη η κινηση.Οι τιμες ομως ακατεβατες...
Σταθερη αξία η Μονικα ,η Αντριαννα που ηταν απασχολημενη μ'έναν αγαπουλη :grin:,Σισσι η ψηλη,διαφορες καινουργιες και ενα πολυ ωραιο μωρο, Ρωσσιδα, με υπεροχα ματια και σωμα ονοματι Υβετ!Απο καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμομουνα...Καλο πριβε αλλα οχι φραπες...
Γενικα ενα μαγαζι που θα μπορουσε να περασει μπροστα αν ορθολογιζε τις τιμες,αλλα....  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom