Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Το πριβέ στις μούσσες πως είναι? Έχει κάπως ξεχωριστό μέρος όπως στο κίνκυ ή είναι χύμα στο κύμα, μπροστά σε όλους? Αξίζει γενικά?
Χωριστα σε δωματιο,αν αξιζει εσυ θα το κρινεις.
Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Το πριβέ στις μούσσες πως είναι? Έχει κάπως ξεχωριστό μέρος όπως στο κίνκυ ή είναι χύμα στο κύμα, μπροστά σε όλους? Αξίζει γενικά?
Πλεον μονο ο χορος των 55 ευρο ειναι εκει (πριβε) ο απλος (10) ειναι χυμα σε ενα καναπε οπως μπενεις αριστερα. Για τον χορο των 55 μονο κατοπιν συνενοησης με το τρυπακι για φραπε ή για παραπανω αλιως τρυψομουνι μονο.
Καλα να περνατε...
Απο 50 που ειχα ρωτησει πριν 2 μηνες πηγε 55? Ακομα δωρο εχει εκει?
τί μαλακα είναι..έχεις Μ3 κ σκέπτεσαι τα 5€ ή θέλεις να πάρεις κ μαζεύεις 5ευρα ?
τί μαλακα είναι..
μαλάκα είναι , ό[size=50pt],[/size]τι θέλει λέει...
Α να χαθείς πρόστυχε !
Συγνωμη πουρουλη.
Επισης εχω νεα σε σχεση με το γκαρσονι που έπιανε κωλους.
Πηγα την προηγουμενη Δευτερα και μιλησα με τους υπευθύνους.
Του εξηγησα το σκηνικο με τον κοντο - γκαρσονι και τους ειπα οτι εδω ερχομαι εγω να πιασω κανα κωλο και οχι εσεις τον δικο μου, τουλαχιστον εν αγνεία μου.
Επισκευτηκα το μαγαζι ξανα το Σαββατο που μας περασε.
Ο κοντος πηρε τον πουλο πλεον δεν δουλευει εκει και ειχαν ακουσει οτι τις ιδιες μαλακιες εκανε και στο Ρασπουτιν.
Επισης οποιος εχει πληροφοριες για ενα μωρο που δουλευει εκει ψηλο μελαχρινο εν ονοματι Λαουρα ας με ενημερωσει μιας και παιζουν εξωσχολικες δραστηριοτητες.
Οβερ και have funnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ρε σεις ακομα υπο επιρεια αλκοολ ειμαι ο πουστης???
Γραψτε ακυρο ολλα τα παραπανω ειναι για το Κινκυ και οχι για Μουσες...
Συγνωμη για την παραπληροφορηση.
έχεις Μ3 κ σκέπτεσαι τα 5€ ή θέλεις να πάρεις κ μαζεύεις 5ευρα ? 2funny
ομοίως φίλτατε pour (και το άθλημα γενικότερα..)Τον κόψαμε τον φραπέ
ομοίως φίλτατε pour (και το άθλημα γενικότερα..)
ένα γενικότερο πλαίσιο έθεσα..