Επισκέπτης
Αυτό θα ήθελα μια εμπεριστατωμένη
σοβαρα ? λες να παιζει τετοιο ενδεχομενο ? παμε σημερα ? χαχαχαχαχα
Αυτό θα ήθελα μια εμπεριστατωμένη
Αν δεν μπεις στο δωματιακι Λεο ..... δεν ξερεις ποτε ?????
Εδω σας θελω τσακαλια μου ..... Μονα Λιζα και Σαμπρινα ειναι espressieres ή οχι ?????
Πώς είναι η θεραπεία;
Η Λιζα δε νομιζω οτι ειναι καφεδιάρα...με τίποτα ομως...το ρωσσικο θωρηκτο...δεν κανει τετοιες μαλακιες !!!
Επισκεψη Υπουργου μετα του Συμβουλους του ..... ακους pathos (τελικα πηγα στριπ )..... !!!!!
Σαμπρινα = Ρουμανα,απιστευτη κωλαρα δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα απο πισω .... βυζαρες και προσωπο Ρουμανικο .... δεν την πηρα χορο αλλα απο οτι εβλεπα δεν αφηνε να τις γλυφουν τα ρωγιδια
Μονα Λιζα = φιλος μου ειπε οτι στο πριβε την ειδε να φτιαχνει cappuccino latte .... αληθευει ????
Αντριανα = απο Λολιτα δεν την ειδα .....
Κατερινα = εκφυλο μιλφ που την ειχα παρει παλια χορο και της ειχα κανει τα βυζομπαλα λαστιχο απο το τραβηγμα .... δεν την τσεκαρα ξανα
γενικα το μαγαζι παραπαιει σε σχεση με μουναρες του παρελθοντος .... παντως αλλη μια επισκεψη αξιζει ......
την επομενη φορα θα παμε μαζι ΜΟΥΣΕΣ ..... να πιουμε καφε machiato με cookies και μελομακαρονα !!!!
το θρεντ του μούσσες να μετονομαστεί...παρακαλώ...
ΨΕΥΤΕΣ Club...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
οταν θα παμε μαζι θα το δεις και δεν θα το πιστευεις φιλε ...... και θα πιουμε και καφε !!!!!!!!!
μιλάς για την αναστασία που εκτός από τη ρόγα στιλέτο είχε και μια φανταστική κολάρα? αυτή που της άρεσε και να χορεύει στην πίστα? επόχη 2001-2002 και λίγο πιο μετά?Eκεί που έλυνα ένα sudoku μου 'ρθε μια απορία, πού να ΄ναι η Αναστασία με τη ρώγα στιλέτο;