Επισκέπτης
1) Πιστευω πως δεν τα εχουν γραψει..Ομως οταν θες να εχεις σερβοτορους με 50 € το βραδυ και ταυτοχρονα αυτοι οι σερβιτοροι, σε καθε ντου της ασυνομιας, να τραβανε ολο το κουπι, εεε τοτε κανεις τα στραβα ματια και τους αφηνεις να "βαρανε" λογ/σμους.. Βεβαια και αυτοι οι σερβιτοροι εχουν χασει πια καθε μετρο..Θυμαμαι, την τελευται φορα πριν "εκραγω" μου ζητησαν 430 € αντι για 340 €..
2) Επειδη και εγω εχω χασει αρκετους ζιπο ετσι, πηγαινω πλεον στα στριπ με απλο αναπτηρα bic..( και αυτους τους κλεβουν, αλλα δεν με νοιαζει..!!)
4) Επειδη ημουν και εγω στο μαγαζι μαζι με εσενα (πρωινες ωρες παντα..), δεν ετυχε να προσεξω κατι ιδιαιτερο..Αν δεν μπορεις να αναφερεις δημοσια, για ριξε ενα πμ..Ποιες νομιζεις οτι αξιζουν για να ανοιξουμε τα πορτοφολια ?
*** Αι γεια σου..!!! Με τα ακριβα αυτοκινητα στο παρκιν, παιφτει το συρμα και η καθε μια νομιζει πως ηρθε ο λαγος να της πληρωσει το μεροκαματο. Ενω με ενα "αδιαφορο" αυτοκινητο συν τα "τεσταρισματα" που εχει δημιουργησει ο καθενας μας, ξερουμε για πιο λογο ειναι διπλα μας...Και ασε αυτες να λενε τα "δικα τους"..Εμεις ξερουμε.
1.Σωστος...εχεις δικιο τωρα που το σκεπτομαι...καποτε τα ελεγα για τους σερβιτορους με τα λιγα λεφτα...αλλα πλεον που δεν ειμαι τακτικος δεν μπορω να μπω στη λογικη της κλεψιας...αλλωστε μου εχει λειψει η φαση...
2.Θα το δοκιμασω...κι εγω με απλους θα πηγαινω...αλλα το προβλημα δεν ειναι ο αναπτηρας...αλλα κ παλι η κλεψια...
4.εγω ημουν μεχρι τις 5.00-5.30...δεν θυμαμαι ακριβως...κ ξεκινησα κατα τις 2...σιγουρα θα προσεξες τον πιτσιρικα με το τεζαριστο μαλλι...γιατι δεν ηρθες να μου μιλησεις ???? οσο για τα γκομενακια...αν σου αρεσουν οι σχιστοματες/μεγαλοκοπελες τοπ ειναι η μονικα....καλη ειναι η αντζελικα στο μπλα-μπλα...δεν ξερω αν σου λεει κατι το σωμα..η σιλβια ειναι νεο πουλεν...αλλα πολυ κοριτσακι..το παλευει ομως...μονα λιζα για δυνατους λυτες...μια γκομενα που δεν θυμαμαι πως την λενε αλλα φοραει παντα ασπρα συνολακια..το παιζει τσαμπουκας...αλλα το παει το γραμμα...κ κανα 2 ακομη που ειναι καλες στο μπλα μπλα αλλα δεν εχω δοκιμασει...
5.για τα αμαξια...γαμησε τα...πλεον θα πηγαινω με ντατσουν,νισσαν,γιουγκο κ τα ρεστα...δεν πανε να γαμηθουν...χτες το καταλαβα για τα καλα...ηταν η πρωτη φορα που δεν αφησα αμαξι στο παρκιν...κ ηταν η πρωτη φορα που περασα ανεμελα καλα...