Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο τέλος του σεμιναριόυ, ο συμμετέχοντας θα μπορεί χωρίς δυσκολία να διασκεδάσει εντώς και εκτός strip με 50€. Ειδικές τιμές στους συνήθεις καταληψιές θέσεων  :rolleyes: με το αυτό budget

Εντος στριπ,καταλαβαινω να χαλασει κανεις το τεραστιο ποσο των 50€...αλλα εκτος που κ πως θα μπορεσει να τα χαλασει :huh:

Επισης,να προσθεσω πως οι επιχειρηματιες ζουν απο εμας τους καταληψιες των 50€...γιατι υπαρχουν 100 πελατες των 50€...κ 2 των 500€ κατ'αναλογια...οποτε πρεπει το μαγαζι να γεμιζει...κι ας ειναι κ απο G700... :2funny: :2funny: :2funny:

Oσο για καταληψιες...σας ξερουμε εσας τους καναπεδατους...ειστε μεγαλες μαρκες.... :grin: :grin: :grin:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς αν παίζει αυτόν τον καιρό φραπές στις Μούσσες?

Επισκέπτης
Μα καλα...εισαι χαζος ή τον παριστανεις ???
Δεν μπορεις να διαβασεις 5 γραμμες παραπανω,εστω 1-2 σελιδες πισω..που ειναι σημερινο ριπορτ ???
Ελεος ρε μαγκες....Ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αφου το δηλωσε πιο πανω ο ΘΕΟΣ οχι.
Αλλα μπορει για σενα να εισαι γλυκοτσουτσουνος και να υπαρχει εξαιρεση.
Πιστεθω οτι σε κανα 10 ημερο το πολυ θα ξεκινησει αμα σφιξουν τα γαλατα!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μα καλα...εισαι χαζος ή τον παριστανεις ???
Δεν μπορεις να διαβασεις 5 γραμμες παραπανω,εστω 1-2 σελιδες πισω..που ειναι σημερινο ριπορτ ???
Ελεος ρε μαγκες....Ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης...
Τωρα ακουω στο ραδιο τον Φαφουτη

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Γαργάλα τα γαργάλα τα να βγούνε τα γάλατα...

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εντος στριπ,καταλαβαινω να χαλασει κανεις το τεραστιο ποσο των 50€...αλλα εκτος που κ πως θα μπορεσει να τα χαλασει :huh:

Επισης,να προσθεσω πως οι επιχειρηματιες ζουν απο εμας τους καταληψιες των 50€...γιατι υπαρχουν 100 πελατες των 50€...κ 2 των 500€ κατ'αναλογια...οποτε πρεπει το μαγαζι να γεμιζει...κι ας ειναι κ απο G700... :2funny: :2funny: :2funny:

Oσο για καταληψιες...σας ξερουμε εσας τους καναπεδατους...ειστε μεγαλες μαρκες.... :grin: :grin: :grin:

...Νομίζω θα σου χρειάζεαται το μάθημα, 50€ - Μέσα στα στριπ (και όχι μόνο), τα έξοδα special μαθημάτων πχ Μετά το Φραπέ Τι, extra

Επισκέπτης
...Νομίζω θα σου χρειάζεαται το μάθημα, 50€ - Μέσα στα στριπ (και όχι μόνο), τα έξοδα special μαθημάτων πχ Μετά το Φραπέ Τι, extra
απο δω το πας...απο κει το πας...στο χρηματικο που ποναω το ριχνεις το παραμυθι...
αχ ρε καταραμμενη κοινωνια...αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα...
εγω φιλε μου..ειμαι ολιγαρκης...παιρνω το ποτακι μου...κ ψαχνω να βρω μια γκομενα για φραπε στα 35€ κ μετα φευγω ησυχος για τον υπνακο μου στο ζεστο παπλωματακι μου...αν δε βρω τιποτα στην εξορμηση...παω σπιτι...βγαζω τα 35€,τα ακουμπαω στο καζανακι...τραβαω μια μαλακια κ τα ξαναβαζω μεσα στο παντελονι...οπως καταλαβαινεις..κανω τη δουλεια της στριπερ κ πληρωνομαι στο τελος...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
απο δω το πας...απο κει το πας...στο χρηματικο που ποναω το ριχνεις το παραμυθι...
αχ ρε καταραμμενη κοινωνια...αλλους τους ανεβαζεις κ αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα...
εγω φιλε μου..ειμαι ολιγαρκης...παιρνω το ποτακι μου...κ ψαχνω να βρω μια γκομενα για φραπε στα 35€ κ μετα φευγω ησυχος για τον υπνακο μου στο ζεστο παπλωματακι μου...αν δε βρω τιποτα στην εξορμηση...παω σπιτι...βγαζω τα 35€,τα ακουμπαω στο καζανακι...τραβαω μια μαλακια κ τα ξαναβαζω μεσα στο παντελονι...οπως καταλαβαινεις..κανω τη δουλεια της στριπερ κ πληρωνομαι στο τελος...
να τα μαζευεις σε βαζακι και μετα να τα μεταφερεις στο Μητερα για εχτρα χαρτζιλικι!!!Εγω αυτο εκανα ...τωρα εχουν στερεψει

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1

...Και για τους 100 - 200  - xxx€, Πως δεν θα κερνάω ποτά: Αποενοχοποίηση

Επισκέπτης
να τα μαζευεις σε βαζακι και μετα να τα μεταφερεις στο Μητερα για εχτρα χαρτζιλικι!!!Εγω αυτο εκανα ...τωρα εχουν στερεψει
η μαμα μου ειναι μακρια..δεν μπορω να με χαρτζηλικωνει συνεχεια...δυστυχως μονο μερικες φορες το χρονο...

...Και για τους 100 - 200  - xxx€, Πως δεν θα κερνάω ποτά: Αποενοχοποίηση
δεν το πιασα...καν γιου εξπλειν πλιζ ???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η μαμα μου ειναι μακρια..δεν μπορω να με χαρτζηλικωνει συνεχεια...δυστυχως μονο μερικες φορες το χρονο...
Ετσι εχεις και παιδια δικα σου χωρις να τα πληρωνεις !!!!

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
δεν το πιασα...καν γιου εξπλειν πλιζ ???

Θα σηκωθείς και θα πεις Είμαι ο .... και είμαι σαμπανάκιας. Λες ναι στο πρόβλημα σου για νύχτες :2funny: χωρίς πουτά. Επίσης...Παίρνω τον καναπέ για να μπαλαμουτιάσω: Μπορώ

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1.Γνωμη μου ειναι οτι τα αφεντικα εχουν γραψει στα παπαρια τους το θεμα...

2.Οταν ειχα παει για χορους με το γκομενακι τον πηραν τον αναπτηρα...αλλα κ το τσαντακι ειχε μονο καρτουλες μεσα...αφου το ειδα στο τελος που μετρησε το γκομενακι τα ποτα... ;) ;) ;)

4...ομως ειδα ωραιες κινησεις στο μουσσες το ξημερωμα...ειδα φιλοτιμες γκομενες σε καναπεδες...ειδα αγνωστες φατσες κ φατσουλες...ειδα μια καλη ατμοσφαιρα..απλα ζηταω μερικες ακομη νεες παρουσιες γιατι απλα το αξιζουμε... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

*** Να προσθεσω γι'αυτους που εχουν ακριβα αμαξια..πως ειναι καλυτερα να μην τ'αφηνετε στο παρκινγκ του μαγαζιου...διοτι πεφτει συρμα ανωθεν...κ το/τα "Χ" γκομενακι/α καθεται/νται μαζι σας ξερουν τι κ πως...κ πραττουν αναλογως..αυτο το παρατηρησα χθες...οπου αφησα το αμαξι στο πλυντηριο αυτο/των(απεναντι απ'το σκυλαδικο "Γεφυρα") κ οχι στο παρκινγκ του μαγαζιου...τα γκομενακια ηταν "φυσιολογικα" κι οχι ανεξηγητα ψαγμενα... :grin: :grin: :grin:

1) Πιστευω πως δεν τα εχουν γραψει..Ομως οταν θες να εχεις σερβοτορους με 50 € το βραδυ και ταυτοχρονα αυτοι οι σερβιτοροι, σε καθε ντου της αστυνομιας, να τραβανε ολο το κουπι, εεε τοτε κανεις τα στραβα ματια και τους αφηνεις να "βαρανε" λογ/σμους.. Βεβαια και αυτοι οι σερβιτοροι εχουν χασει πια καθε μετρο..Θυμαμαι, την τελευται φορα πριν "εκραγω" μου ζητησαν 430 € αντι για 340 €..

2) Επειδη και εγω εχω χασει αρκετους ζιπο ετσι, πηγαινω πλεον στα στριπ με απλο αναπτηρα bic..( και αυτους τους κλεβουν, αλλα δεν με νοιαζει..!!)

4) Επειδη ημουν και εγω στο μαγαζι μαζι με εσενα (πρωινες ωρες παντα..), δεν ετυχε να προσεξω κατι ιδιαιτερο..Αν δεν μπορεις να αναφερεις δημοσια, για ριξε ενα πμ..Ποιες νομιζεις οτι αξιζουν για να ανοιξουμε τα πορτοφολια ?

*** Αι γεια σου..!!! Με τα ακριβα αυτοκινητα στο παρκιν, πεφτει το συρμα και η καθε μια νομιζει πως ηρθε ο λαγος να της πληρωσει το μεροκαματο. Ενω με ενα "αδιαφορο" αυτοκινητο συν τα "τεσταρισματα" που εχει δημιουργησει ο καθενας μας, ξερουμε για πιο λογο ειναι διπλα μας...Και ασε αυτες να λενε τα "δικα τους"..Εμεις ξερουμε.

Επισκέπτης
Θα σηκωθείς και θα πεις Είμαι ο .... και είμαι σαμπανάκιας. Λες ναι στο πρόβλημα σου για νύχτες :2funny: χωρίς πουτά. Επίσης...Παίρνω τον καναπέ για να μπαλαμουτιάσω: Μπορώ
xaxaxaxa...ωραιος ο παππους....να τα...τα κολπα τα παλιαα....

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ενω με ενα "αδιαφορο" αυτοκινητο συν τα "τεσταρισματα" που εχει δημιουργησει ο καθενας μας, ξερουμε για πιο λογο ειναι διπλα μας...Και ασε αυτες να λενε τα "δικα τους"..Εμεις ξερουμε.

Για ποιο λόγο? :rolleyes:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είμαι παππούς αγόρι μου. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου :babycry:. Εσύ πας στα στριπ ακόμα, με έγγραφη συγκατάθεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom