Επισκέπτης
...μια χαρα εισαι μαγκα...μια χαρα!Μαθαινω μαθαινω ακομα...
...μια χαρα εισαι μαγκα...μια χαρα!Μαθαινω μαθαινω ακομα...
...μπουφαν,κρανος,μποτες,γαντια,διαιτα..Μια χαρά το έφτιαξες, τώρα κοίτα από που μπορείς να βγαλεις βάρος
Ρε πουστη,μιλαμε για μεγαλη τηλεπαθεια!Το κλείνουμε λέτε γι απόψε το μαγαζί? Άντε, σπίτια σας, αύριο πάλι
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!!! Καλά χιλιόμετρα! Και που να βάλεις το κιτάκι της Termignoni να δεις ήχο!!!λοιπον παιδες πηρα Ducati Monster 696
γκαβλα ο ηχος, ειναι ολα τα λεφτα. Δυστιχος δεν προλαβα να το χαρο γιατι θα φυγω για δουλεια
Πραγματι εχει ομορφο ηχο!Καλοταξιδο σκυλοπνιχτη!λοιπον παιδες πηρα Ducati Monster 696
γκαβλα ο ηχος, ειναι ολα τα λεφτα. Δυστιχος δεν προλαβα να το χαρο γιατι θα φυγω για δουλεια
να το πουλήσεις για ένα κανονικό μηχανάκι, άσε μας πάλι με τις πομώνες, το κανες κι αβαταρ τρομάρα να σου ρθει !!!Μολις το αγορασα το σκουτερ να το πουλησω για ενα φουτερ ??
Πολυ ωραιο μηχανακι πολης εεε??
Μολις το αγορασα το σκουτερ να το πουλησω για ενα φουτερ ??
Πολυ ωραιο μηχανακι πολης εεε??
:'( Γιατι με πληγωνεις ετσι?Αφου μου αρεσει τι να κανωνα το πουλήσεις για ένα κανονικό μηχανάκι, άσε μας πάλι με τις πομώνες, το κανες κι αβαταρ τρομάρα να σου ρθει !!!
Για λουτροκαμπινέ είναι μια χαρά διακόσμηση, επίσης δουλεύει υπέροχα μέσα σε αντλιοστάσιαΕιναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του αλλα παει σετακι με την κοπελα ;)
confederate fighter λεγεται ναιConfedarate Wraight η καπως ετσι,δεν ειναι αυτο;
να μ αξιώσει ο Θεός ΠΟΤΕ να μην το δώ μπροστά μου!!!confederate fighter λεγεται ναι
confederate fighter λεγεται ναι