Επισκέπτης
...με ολο τον σταβλο...!!!με τον χασαπη???
...με ολο τον σταβλο...!!!με τον χασαπη???
Πολυ δυσκολα να σταθει στο δρομο τετοιου ειδους δικυκλο πραγματικα θα γελαει κι η κουτση Μαρια!Σχεδιαστικα το fighter μου αρεσει πολυ αλλα μεχρι εκει!PIATSAS ...πιθανοτατα προσεξες,ξυπνιο παλλικαρι σε διαβαζω,οτι ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ!Αρα στριβει ως προς επιπεδο και οχι ως προς αξονα...αρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ!Κατι σαν δικυκλο αυτοκινητο,με 8κυλινδρο V,απ'οτι ψιλοβλεπω!Ως σχεδιαστικες ασκησεις η διπλωματικες εργασιες,κατι τετοια εινα υπεροχα!Αν βγουν ομως στο δρομο...θα γελανε ΚΑΙ ο φαντης ΚΑΙ το ρετσινολαδο (μεχρι να το γραψω...μου περασε κι'η γριππη)
Πολυ δυσκολα να σταθει στο δρομο τετοιου ειδους δικυκλο πραγματικα θα γελαει κι η κουτση Μαρια!Σχεδιαστικα το fighter μου αρεσει πολυ αλλα μεχρι εκει!Ειδες που'χα δικιο!Ξυπνια τα παιδια της πιατσας!
Επέστρεψα απ το χασάπη, δεν πηρα πολλά...3 ψαρονέφρια, 3 Τ_Μπόν (χοντρά εννοείται), 6 χοιρινές (χοντρές εννοείται), μισό κατσικάκι σε παϊδάκια και μου κανε δώρο μια αρμαθια λουκάνικα...Έχω καλεσμένους λέμε
Πάμε ον τόπικ πάλι...
Λοιπόν Γκάμπα, να το κοιτάξεις αδερφέ μου, να μην το αφήσεις να χειροτερέψει και γίνει ανίατο το πάθος σου για τα εξώτικά και περίεργα
Όλα είναι πάρα πολύ ωραία και μακάρι νά χαμε λεφτα και χώρο όσο ο Μάνος για να τα παρατάσσουμε σε αποθήκες να μπαίνουμε να τα βλέπουμε, ακόμα καλύτερα να τα καβαλάμε κιόλας.
Το κακό με αυτά τα εξωτικά είναι ότι και δεν ξέρεις που θα σε αφήσουνε (δευτερεύον) αλλά κυρίως τι είδους προβλήματα "οδοντοφυίας" θα παρουσιάσουνε, γιατί θα παρουσιάσουνε, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ομολογκαρισμένα οχήματα μαζικής παραγωγής. Μια χαρά μου γεμίζει το μάτι αυτό το γκίρντερ το πηρούνι ας πούμε, αλλά που να ξέρω τι δε φαίνεται από μέσα από συνδεσμολογία και ρουλμάν. Μην πιάνεσαι απο το γκίρντερ τώρα, τυχαία σχεδόν το ανέφερα για να δείξω ότι ακόμα και κάτι τόσο θηριώδες αν δεν είναι πιστοποιημένο και δοκιμασμένο πολύ μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα που εγώ προσωπικά δε θά θελα να μου εμφανιστεί πάνω σε 2 τροχούς.
Μεγάλη κουβέντα, την συνεχίζουμε μετά, τώρα πάω στη θάλασσα για μπανιο...άσε ΝΟΤ, ξέρω, ΓΑΜΙΕΜΑΙ
Ο Ian Drysdale ειναι ενας εμπορος μοτοσυκλετων στο St Leonards
Bank στο Perth.
Ειναι ομως και ενας εξαιρετος μηχανικος...
Διαφορα κουφα και τρελλα (για μας...) που εχει υλοποιησει αυτος ο
τυπος ειναι η προσαρμογη τηλεχειρισμου στον μηχανικο κυκνο που χρησιμοποιηθηκε στην
παραγωγη του Αυστραλεζικου Μπαλετου "Η λιμνη των Κυκνων",η μετατροπη ATV για
παραπληγικους αγροτες,η επιβλεψη και κατασκευη της αεροσηραγγας στο πανεπιστημιο
Monash της Μελβουρνης,η μελετη και κατασκευη γκαμας ATV για την κινεζικη Linhai και
η δημιουργια του Drytech 2χ2χ2,ενος διχρονου εντουρομε κινηση και κατευθυνση και
στους δυο τροχους που βρισκεται στην μονιμη εκθεση του Donington Collection.
Εχει επισης κατασκευασει και εμπορευεται με επισημη ομολογκασιον για τον δρομο,μια
ENFIELD V-2 1000cc,που προηλθε απο ενωση δυο κυλινδρων απο 500 κυβικα σε ενα ενιαιο
μπλοκ....Μια παρα πολυ καλη μοτοσυκλετα,με τους παραπανω ιππους που ελειπαν απο την
μονοκυλινδρη εκδοση
Τελευταια δημιουργια αυτου του ανησηχου μηχανικου ειναι η μελετη και κατασκευη μιας
μοτοσυκλετας V8....
Απολυτα λειτουργικης και παρα..μα παρα πολυ γρηγορης...
Ηδη εχει προπωλησει αρκετες...
Για ριξτε μια ματια..
Και μετά απο αυτό εσυ θες ακόμα ντουκάτι; Ε;