Κωλύομαι αυτή τη στιγμή να σας πω λεπτομέρειες, αλλά, μια εβδομάδα υπομονή να δείτε τι θα "ξεσκεπάσει" η Σκουντερία στο Μιλάνο !!!
Πάντως, αυτό παρουσιάστηκε ήδη
Πάντως, αυτό παρουσιάστηκε ήδη
θυμισέ μου...πότε Vincere για τελευταία φορά η Suzuki?Ρε θα μιλησετε για κανενα μηχανακι τις προκοπης ρε νεκροφιλοι???
Δεν είναι εργοστασιακό βάψιμο αλλά κιτ της Μπαρακούντα.To Monster 696 σε τριχρωμια!
NOT BAD!
θυμισέ μου...πότε Vincere για τελευταία φορά η Suzuki?
πότε πήρε το τελευταιο πρωτάθλημα MotoGP?
Πότε πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα World Superbike?
To τελευταίο πρώτάθλημα SuperSport?
Το τελευταίο Ελληνικό πρωτάθλημα έστω?
Δεν υπάρχει ελπίς θεραπείας...η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, η μόνη σου ελπίδα πλέον είναι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Γινε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να σωθείς!!!Ποιος σου ειμαι οτι ειμαι Suzuki εγω???χεχεχεχεχχεχεχεε
Εγω μονο ΑΕΚ και JAPAN ειμαι...
πικρααααααααααααααα...Αλλα,ρε γαμω το!!!Και'γω Α.Ε.Κ. ειμαιΠοιος σου ειμαι οτι ειμαι Suzuki εγω???χεχεχεχεχχεχεχεε
Εγω μονο ΑΕΚ και JAPAN ειμαι...
ΜποοοοοουυυυυυυυυυαααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχΔεν υπάρχει ελπίς θεραπείας...η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, η μόνη σου ελπίδα πλέον είναι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Γινε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να σωθείς!!!
...και γω,ατιθασος , περηφανος καβαλαρης ,θα αδραξω τα γκεμια και θα χαθω ,παρασυρμενος απ'την αυρα του ανεμου στα στροφιλικια της ΑπουλιαςΣκυλοπνίχτη, ΤΕΤΟΙΟ θέλω....νέας γενιάς πλαίσιο Monster με τον κινητήρα του 1098 πουσαρισμένο (διακρίνω την φουλ ρέησιγκ εξάτμιση με σωλήνες διαμέτρου 70mm) δηλαδή, περίπου 160 άλογα στον τροχό με μονόμπρατσο ψαλλίδι και OHLINS εμπρός...χχμμμμμ, είναι πολύ κοντά σ αυτό που θα ξεσκεπάσει η Σκουντερία την άλλη εβδομάδα...
Αν είστε πέντε φύγετε κι αν είστε δέκα ελάτε.....
Ρωτας,χωρις να το ξερεις,τον πλεον καταλληλο!!!φιλε εμενα το κοκκινο στι 1τη φοτο δεν θα με χαλουσε,
τετοιο μοντελο που θα βρουμε μου λες.
Άμα είσαι σούζα συνέχεια δε σε ενοχλεί ο αέραςΜε 160 αλογατα στον τροχο,ξεσκεπαστος,,,πουθε θα πας ωρε μαυρεεεεεεεεεε??