Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
ελα ντε!!!Καλα,του βγαζει 95 στον τροχο!Τα μαμα ποσα ειναι?
Τα μαμα ειναι 98πανω 91 κατω
ελα ντε!!!Καλα,του βγαζει 95 στον τροχο!Τα μαμα ποσα ειναι?
Ρε μαλακα,θα με κανεις να ξεχασω κι'αυτα που ξερω!Βγαζει 98 μαμα,το πηγες για βελτιωση ..και βγαζει 95????????Τελος παντων,στανταρ επιδοσεις,μπορουμε να βρουμε?Μπον,για ανοιγε τα κιταπια!Τα μαμα ειναι 98πανω 91 κατω
Άκουσέ με. Εκεί που το έκανες, ο Νίκος έχει σίγουρα στη μνήμη τις στάνταρντ.Ειναι η πρωτη που κανω
Τις αλλες δεν ξερω που να τις βρω για να συγκρινω....
Παντως στο μαγαζι που τις ειχαν μου ειπαν οτι ειναι πολυ πανω απο τις μαμα
Ρε μαλακα,θα με κανεις να ξεχασω κι'αυτα που ξερω!Βγαζει 98 μαμα,το πηγες για βελτιωση ..και βγαζει 95????????Τελος παντων,στανταρ επιδοσεις,μπορουμε να βρουμε?Μπον,για ανοιγε τα κιταπια!
Ακόμα δεν έχει μετρήσει κανένας ισχύ στον εκκεντροφόρο, στρόφαλο εννοείςΡε τραχανοπλαγια...
Μαμα..98 πανω εκεντροφορο 91 τροχο
Τωρα 95.72 τροχο...αντεεεεεε...ξεκουτιανεεεεεεεεεες
άσε θα τον πάρω και θα του πω να μου τα στείλει εμένα με email
Κυττα,με δεδομενο ,οτι,τα διαγραμματα που παραθετει ο γκαμπας ειναι ιδια με τα δικα σου,μια χαρα σε βλεπω!Πηγαινε καλου-κακου να παρεις και τις στανταρ μετρησεις που σου εκανε,πριν την βελτιωση και τα λεμε!Ετσι οπως εμφανιζεται το διαγραμμα παντως,μια χαρα φαινεται...γεματο σε ολες ειναι.Θα τα πουμε απο κοντα γιατι αν αρχισω να γραφω τωρα,θα τελειωσω μετα τον εποικισμο του Αρη!
Ρε τραχανοπλαγια...
Μαμα..98 πανω στροφαλο 91 τροχο
Τωρα 95.72 τροχο...αντεεεεεε...ξεκουτιανεεεεεεεεεες
Απ όσο βλέπω, ήδη έχεις γίνει μάγκας...τα τύπωσα και τα συγκρινω τώρα...θα με κανει μαγκα ο bondetito λεμεεεεεεε
Απ όσο βλέπω, ήδη έχεις γίνει μάγκας...τα τύπωσα και τα συγκρινω τώρα...
Πιστεύω μάλιστα ότι έτσι όπως είσαι τώρα ένα δοντάκι μικρότερο γρανάζι πίσω θα σε ωφελήσει πολύ. Αλλά θα στο επιβεβαιώσω μόλις δω το βελτιωμένο διάγραμμα ροπης.
Ιδέα δεν έχω, αλλα με αύξηση ισχύος από 5,5% 'εως και 9 % που βλέπω σε κάποια περιοχή στροφών (ζουμερών μάλιστα για το μοτέρ αυτό) δεν έχω καμμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα που θα φέρει ένα λιγώτερο δόντι πίσωποσα δοντια φοραει πισω?
Εγώ σου λέω να το μακρύνεις , λίγο, όχι να το κοντύνεις (-1 δοντι εμπρός= +2,72 δόντια πίσω)Εμενα μου εχουν εχουν πει οτι με ενα δοντι μικροτερο μπροστα η μηχανη τρελλενεται αλλα δεν ξερω αν ειναι ρισκο μηπως που κουρεψη τιποτα μεσα στο σασμαν και μετα τραβαω τα βυζια μου...