Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 350K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Η προσφατη κατακτηση μου.....

Συνημμένα

• Street_Triple 675.jpg
    Street_Triple 675.jpg
    79,9 KB · Εμφανίσεις: 64

Επισκέπτης
  Η προσφατη κατακτηση μου.....

Φίλε μόλις απέκτησες έναν θαυμαστή σου στο bourdela. Αυτό είναι το μηχανάκι των ονείρων μου το είδα πρώτη φορά mission impossible 2 που οδηγούσε ο τομ κρουζ και ξετρελάθηκα. Από τότε παρακαλώ να περάσει καμμία από το δρόμο μου την ώρα που οδηγό το ταπεινό μου βεσπάκι :- :-

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Το πηρα γιατι δεν καλυτερο απο τα αντιστοιχα ιαπωνικα ουτε και χειροτερο σε ολους τους τομεις...ΕΙΝΑΙ διαφορετικο....Και εχω και μια λοξα να μην πηγαινω με τους πολλους..Μου ειχαν ζαλισει τον ερωτα ...φαζερ -χορνετ-χορνετ-φαζερ....
Ενταξει ,καλα μηχανακια δεν λεω,αλλα δεν μου καναν κλικ πως το λενε ρε παιδι μου...
Μενει να το στρωσω και θα αναφερω...

Επισκέπτης
να θεσω και ενα προβληματισμο μου στο θρεντ. Γιατι μας στερουν αυτη την αισθηση ελευθεριας που χαρακτηριζει τη μοτοσυκλετα, υποχρεωνοντας μας να φοραμε κρανη, πολλες φορες αμφιβολου ποιοτητας που στηννπραγματικοτητα στα αρχιδια τους, απλα το ζητημα ειναι να γλυτωσουν οι ασγαλιστικες αποζημιωσεις και εισπρακτικο μετρο!!!!  Το κρανος σωζει ζωες και παπαριες δεν το δεχομαι. Δηλαδη γιατι δεν ειναι υπχρεωτικο και να μην ειναι ποινικο αδικημα η μη χρησιμοποιηση του προφυλακτικου??? Το ειτζ δεν σκοτωνει ας πουμε ή  η μεταδοση ασθενειων???? εγω παρολα τα μετρα αρνουμαι και δεν φοραω κρανος (δικη μου η ζωη και το κεφαλι και το πανω και το κατω) αλλιως θα παρατησω και τη μηχανη... Ειναι ποτε δυνατον, να οδηγεις στην ακροθαλασσια, σε δρομους σε βουνα και να φορας κρανος????? Σορυ δεν θα παρω!!!!!

Φίλε barone συμφωνώ με την άποψή σου σχετικά με το κράνος αλλά θα προσθέσω ότι πραγματικά σώζει ζωές. Και στο λέω εγώ που αρνούμαι να το φορέσω γιατί νιώθω εγκλωβισμένος και δεν απολαμβάνω τη βόλτα μου. Θεωρώ πολύ υποκριτικά τα νέα μέτρα που έβαλε το κράτος, αλλά από την άλλη πρέπει να συμμορφωθούν και οι μαλάκες οδηγοί.

Φίλε gabadoo πότε θα σε θαυμάσουμε να περνάς απο τα σοκάκια της φυλής  με τέρμα το γκάζι;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε barone συμφωνώ με την άποψή σου σχετικά με το κράνος αλλά θα προσθέσω ότι πραγματικά σώζει ζωές. Και στο λέω εγώ που αρνούμαι να το φορέσω γιατί νιώθω εγκλωβισμένος και δεν απολαμβάνω τη βόλτα μου. Θεωρώ πολύ υποκριτικά τα νέα μέτρα που έβαλε το κράτος, αλλά από την άλλη πρέπει να συμμορφωθούν και οι μαλάκες οδηγοί.

Φίλε gabadoo πότε θα σε θαυμάσουμε να περνάς απο τα σοκάκια της φυλής  με τέρμα το γκάζι;

Διαβαζοντας το καινουργιο ΜΟΤΟ που το εχει παρουσιαση-δοκιμη,λεει οτι ειναι πολυ της σουζας το γμ@@νο....οποτε με βλεπω λιγο δυσκοιλιο τερμα γκαζι στην Φυλης με τα γουρλωματικα φαναρια του στον ουρανο...Θα με ξανακανει πιτσιρικο το βλεπω εγω...Παντως δειχνει να εχει πολυ ροπη χαμηλα...εξου και η καβλα που δειχνει στις σουζες..
  Να δουμε τι θα γινει και με τον κολλητο μου που μου κολλαει με το Aprilia Tuono R
  Παντως στην ανοδο της γυαλιστερης Στρ.Καλλαρη στα κ.Πατησια ανοιγα σε ρυθμους στρωσιματος το γκαζι με τριτες και τεταρτες και χορευε το αρρωστακι..

Θα εχουμε γλεντια ......

Επισκέπτης
Φίλε πραγματικά σου εύχομαι να το χαρείς γιατί είναι τέλειο το μηχανάκι. Όσο για το tuono του φίλου σου αυτό είναι μια άλλη μου αδυναμία αλλά σε καμμία περίπτωση τόσο δυνατή όσο το street triple.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
...το ξεχασα...

Στο ΜΟΤΟ εχει και το τεστ της επομενης μηχανης μου(ξυπνα......)

D U C A T I    D E S M O C E D I C I    R R

και αισθανομαι περηφανος που σπουδασα Μηχανολογια ωστε να μπορω να καταλαβω τι κρυβει μεσα της αυτη η αρτια κατασκευη,τι μου δινει ως μοτοσυκλετιστη....

Δεν μπορω να μην στειλω ενα νοερο ευγε στους ανθρωπους που την σχεδιασαν...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φίλε πραγματικά σου εύχομαι να το χαρείς γιατί είναι τέλειο το μηχανάκι. Όσο για το tuono του φίλου σου αυτό είναι μια άλλη μου αδυναμία αλλά σε καμμία περίπτωση τόσο δυνατή όσο το street triple.

Ευχαριστω ....Η οδηγικη χαρα(αν οχι και η απολαυση..)δεν βρισκεται στο μεσον...Ξερεις ποσες φορες νοσταλγω να ξανανοιωσω οπως τοτε με το FANTIC MOTOR
που βολταριζα πανω στην σελα του,πιο αργος και απο replay,αλλα με ενα χαμογελο χαραγμενο στα μουτρα που δεν μου το εβγαζες ουτε με εγχειρηση....

Αν και λατρευω και τα αυτοκινητα,ευχομαι να απαγορευτει η κυκλοφορια τους και να βολταρουμε ολος ο κοσμος με τα μηχηνακια μας......Λιγοτεροι ρυποι,λιγοτεροι νεκροι,λιγοτερη κινηση,να γινει η Αθηνα μας ξανα ανθρωπινη

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αχ πετανα κενωνια......

Συνημμένα

• D16RR2.jpg
    D16RR2.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • D16RR4.jpg
    D16RR4.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 82
  • D16RR5.jpg
    D16RR5.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 80
  • Ducati_Desmosedici_RR_2957_10.jpg
    Ducati_Desmosedici_RR_2957_10.jpg
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Ducati_Desmosedici_RR_2957_4.jpg
    Ducati_Desmosedici_RR_2957_4.jpg
    139,5 KB · Εμφανίσεις: 45

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Αγαπητοι συναδελφοι αν μου επιτρεπετε να μπω κι εγω στην παρεα  σας και να σας πω οτι με την μικρη εμπειρια που εχω στα διτροχα αυτα τα τερατα με τα 180+ αλογα ειναι σχεδον αχρηστα για οδηγηση σε συνθηκες πολης.Η καλυτερη για μενα λυση ειναι μια μηχανη σαν το ΧΤ που πηρα προσφατα και μου εχει λυσει τα χερια.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[youtube=425,350]CgiygC85tV4[/youtube]

To μωρο....

edit AssFiller :τροποποίηση ποστ για να παίζει το βίντεο απευθείας

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εγγλεζουλα...

Συνημμένα

• big_triumph_street_triple_07_01.jpg
    big_triumph_street_triple_07_01.jpg
    146,8 KB · Εμφανίσεις: 52
  • street-triple-bianca.jpg
    street-triple-bianca.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • triumph_street_triple_07_02.jpg
    triumph_street_triple_07_02.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 51

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αγαπητοι συναδελφοι αν μου επιτρεπετε να μπω κι εγω στην παρεα  σας και να σας πω οτι με την μικρη εμπειρια που εχω στα διτροχα αυτα τα τερατα με τα 180+ αλογα ειναι σχεδον αχρηστα για οδηγηση σε συνθηκες πολης.Η καλυτερη για μενα λυση ειναι μια μηχανη σαν το ΧΤ που πηρα προσφατα και μου εχει λυσει τα χερια.

Σαφως και ορθως....

Ομως υπαρχουν συνεργατες(ΧΤ για σενα, triple για μενα),υπαρχουν και οι αγαπες...Σε σπανιες περιπτωσεις  (βλεπε πιο πανω τον mclein)συνδυαζονται...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα τερατα μια χαρα ειναι υπαρχουν και πιο αχρηστα για πολη πχ CR250,ΚR1s kai NSR,αυτα ηταν σκοτωστρες πραγματικες!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Eiμαι και γω λατρης της μοτοσυκλετας .Παντα ηθελα μια αλλα οι συνθηκες
τα φεραν ετσι ωστε τωρα να εχω ενα turbo golf (tsi)

Οταν εφθασε η στιγμη να αγορασω μηχανη την Suzuki V=strom 750 ειχα βαλει
στο ματι ο πατερας μου εβλεπε καθε μερα εφιαλτες και με παρακαλεσε να παρω αυτοκινητο
Τελικα του εκανα το χατηρι.

Παντα οταν οδηγω σκεφτομαι πως θα ηταν να εχω μια μηχαναρα..
Σημερα γυριζα με την κοπελα μου απο το ξενοδοχειο
Στο τελος της Βουλιαγμενης,κοντα στην Πλατεια Καλογηρων στη Δαφνη
ειδα ενα παληκαρι κατω στο δρομο,αιματα γυρω γυρω και αστυνομια.

Φοραγε ακομα το κρανος του ,ομως το σωμα του δεν κουνιοταν..
Ηταν ενας μοτοσυκλετιστης..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πειραζει που τις ονειρευομαι.........

Συνημμένα

• girl -mv.jpg
    girl -mv.jpg
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • MV_Agusta_F4_1000_Senna.jpg
    MV_Agusta_F4_1000_Senna.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Brutale_LHF_Red_1024.jpg
    Brutale_LHF_Red_1024.jpg
    156,7 KB · Εμφανίσεις: 41

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
...και αυτες...

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • desmo.jpg
    desmo.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 65
  • desmo3.jpg
    desmo3.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 73

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
.......

Συνημμένα

• h kayla.jpg
    h kayla.jpg
    102,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • img_3789.jpg
    img_3789.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 38

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Είχε κυκλοφορήσει ένα βιντεάκι τραβηγμένο απο μιά μηχανή όπου ο τύπος έκανε τη διαδρομή απο το Πεντάγωνο (Μεσογείων) μέχρι κάπου στο Κουκάκι (νομίζω Φραντζή), και έδειχνε ό,τι αρκουδιά μπορούσε να γίνει μέσα στην κίνηση (πήγαινε με χίλια βέβαια).

Δε μπορώ να το ξαναβρώ.
Έχει κανείς link γι αυτό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom