You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 348K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ξεκινησα με Υamaha z125...το οποιο εμεινε επανω στην πορτα του σχολειου...
συνεχισα με KTM Duke...το οποιο με εκνευρισε με τα προβληματα του...
ειμαι/δεν ειμαι στη φαση Mv Agusta F4 (1000) Tamburini μοντελο '04-'05...το οποιο φευγει απ'το γκαραζ μου συντομα...
και μαλλον δεν θα συνεχισω στα διτροχα...οσο κ αν τα γουσταρω....
συνεχισα με KTM Duke...το οποιο με εκνευρισε με τα προβληματα του...
ειμαι/δεν ειμαι στη φαση Mv Agusta F4 (1000) Tamburini μοντελο '04-'05...το οποιο φευγει απ'το γκαραζ μου συντομα...
και μαλλον δεν θα συνεχισω στα διτροχα...οσο κ αν τα γουσταρω....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Kαλα μονο εμεις ειμαστε μηχανοβιοι στο σιτε.....;Ο altec21 και οι αλλοι που ειναι.....
Παω βραδυνη βολτουλα......εκει που ξερετε.... το αλλοθι......"στρωνω το μηχανακι καλη μου...
"..μα καλα τετοια ωρα;"
"ειναι η καλυτερη.δεν εχει κινηση...."
Αναφορα αυριο.....
Παω βραδυνη βολτουλα......εκει που ξερετε.... το αλλοθι......"στρωνω το μηχανακι καλη μου...
"..μα καλα τετοια ωρα;"
"ειναι η καλυτερη.δεν εχει κινηση...."
Αναφορα αυριο.....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
.....................οπα σιγα ...Τι βλεπω....mclein...προσκυνω
respect οχι μονο για το μηχανακι,αλλα για την αποφαση να συμβιωσης με τετοια θεα εστω και εξωφρενικα ιδιοτροπη
.....τωρα αμα σου πω οτι μεχρι και πι@@@πα σου κανω για μια βολτουλα η εστω ενα ηχητικο στροφαρισμα με τα αυτια μου στις εξαγωγες της, θα το επαιρνες διαφορετικα........;
respect οχι μονο για το μηχανακι,αλλα για την αποφαση να συμβιωσης με τετοια θεα εστω και εξωφρενικα ιδιοτροπη
.....τωρα αμα σου πω οτι μεχρι και πι@@@πα σου κανω για μια βολτουλα η εστω ενα ηχητικο στροφαρισμα με τα αυτια μου στις εξαγωγες της, θα το επαιρνες διαφορετικα........;
να θεσω και ενα προβληματισμο μου στο θρεντ. Γιατι μας στερουν αυτη την αισθηση ελευθεριας που χαρακτηριζει τη μοτοσυκλετα, υποχρεωνοντας μας να φοραμε κρανη, πολλες φορες αμφιβολου ποιοτητας που στηννπραγματικοτητα στα αρχιδια τους, απλα το ζητημα ειναι να γλυτωσουν οι ασγαλιστικες αποζημιωσεις και εισπρακτικο μετρο!!!! Το κρανος σωζει ζωες και παπαριες δεν το δεχομαι. Δηλαδη γιατι δεν ειναι υπχρεωτικο και να μην ειναι ποινικο αδικημα η μη χρησιμοποιηση του προφυλακτικου??? Το ειτζ δεν σκοτωνει ας πουμε ή η μεταδοση ασθενειων???? εγω παρολα τα μετρα αρνουμαι και δεν φοραω κρανος (δικη μου η ζωη και το κεφαλι και το πανω και το κατω) αλλιως θα παρατησω και τη μηχανη... Ειναι ποτε δυνατον, να οδηγεις στην ακροθαλασσια, σε δρομους σε βουνα και να φορας κρανος????? Σορυ δεν θα παρω!!!!!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μετά το αθάνατο ΚΑΖΕ-R τα έφτιαξα με μια YAMAHA FAZER S2....και μάλλον δεν θα χωρισουμε ποτέ.
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
να θεσω και ενα προβληματισμο μου στο θρεντ. Γιατι μας στερουν αυτη την αισθηση ελευθεριας που χαρακτηριζει τη μοτοσυκλετα, υποχρεωνοντας μας να φοραμε κρανη, πολλες φορες αμφιβολου ποιοτητας που στηννπραγματικοτητα στα αρχιδια τους, απλα το ζητημα ειναι να γλυτωσουν οι ασγαλιστικες αποζημιωσεις και εισπρακτικο μετρο!!!! Το κρανος σωζει ζωες και παπαριες δεν το δεχομαι. Δηλαδη γιατι δεν ειναι υπχρεωτικο και να μην ειναι ποινικο αδικημα η μη χρησιμοποιηση του προφυλακτικου??? Το ειτζ δεν σκοτωνει ας πουμε ή η μεταδοση ασθενειων???? εγω παρολα τα μετρα αρνουμαι και δεν φοραω κρανος (δικη μου η ζωη και το κεφαλι και το πανω και το κατω) αλλιως θα παρατησω και τη μηχανη... Ειναι ποτε δυνατον, να οδηγεις στην ακροθαλασσια, σε δρομους σε βουνα και να φορας κρανος????? Σορυ δεν θα παρω!!!!!
Φίλε μου διαφωνώ μαζί σου όσο δεν πάει. Δικαίωμά σου να μην φοράς κράνος και όντως δεν θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα. Αλλά ένας σωστός μηχανόβιος, μπουρδελιάρης, δύτης, ψαράς και δεν ξέρω και γω τι άλλο πρέπει προτίστως να προστατεύεται από τους κινδύνους που εγκυμονεί η αγαπημένη του ασχολία.
δεν μπορω φιλε μου... 22 χρόνια οδηγω χωρις κρανος, η αληθεια ειναι οτι τον γιο μου θα του επεβαλα να φοραει, αλλα με εκνευριζει αφανταστα η υποκρισια και η επιβολη προστιμων γενικα. το σωστο για την ασφαλεια μας ειναι να το φοραμε, αλλα εχω δικαιωμα στην επιλογη και αυτο μου το στερουν.
Συμφωνώ με τον φίλο wood αποπάνω *
Φίλε Barone, άν είχα κρατήσει το κράνος, μετά από 20 μέτρα σύρσιμο σε ένα κρασπεδο στη Βάρκιζα,
θα το έβγαζα φωτό και θα το ανέβαζα εδώ.
Θα είχε γίνει η μούρη μου κρέας *P
Βέβαια, αν νιώθεις τόσο άσχημα, μην το φοράς εσύ, αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να μην το μετανιώσεις ποτέ μα ποτέ ;)
Κι εμένα όταν είμαι στο χωριό μου, και κάνω μια ύσηχη βόλτα σε δρόμους στο δάσος δεν μ' αρέσει να το φοράω,
αλλά εκει ξέρω ότι είμαι μόνος μου.
Εδώ στην πόλη που οδηγάμε όμως, κινδυνεύουμε, και πρέπει να προστατευόμαστε περισσότερο!
Φίλε Barone, άν είχα κρατήσει το κράνος, μετά από 20 μέτρα σύρσιμο σε ένα κρασπεδο στη Βάρκιζα,
θα το έβγαζα φωτό και θα το ανέβαζα εδώ.
Θα είχε γίνει η μούρη μου κρέας *P
Βέβαια, αν νιώθεις τόσο άσχημα, μην το φοράς εσύ, αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να μην το μετανιώσεις ποτέ μα ποτέ ;)
Κι εμένα όταν είμαι στο χωριό μου, και κάνω μια ύσηχη βόλτα σε δρόμους στο δάσος δεν μ' αρέσει να το φοράω,
αλλά εκει ξέρω ότι είμαι μόνος μου.
Εδώ στην πόλη που οδηγάμε όμως, κινδυνεύουμε, και πρέπει να προστατευόμαστε περισσότερο!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Κύριοι σίγουρα όλοι ξέρετε αυτό που λέμε όσα βγάλαμε στα ξένα στο μουνί και στη ταβέρνα,
ε, για μένα ισχύει όσα βγάλαμε στα ξένα στο μουνί και στις μοτοσυκλέτες.
Η πορεία μου μ'αυτές τις κούκλες έχει ως εξής:
α)HONDA CB 125 TWIN πολύ καλή για πρώτη επαφή με moto,μου την έφαγαν κάτι καλόπαιδα εποχές που έκλεβαν ακόμα και moto από την τέλος πάντον,περασμένα ξεχασμένα!
β)HONDA XL 175 ήθελα κάτι σε λίγο χωμάτινο,τίποτα εντυπωσιακό,αξιόπιστο και έκανε καλά την δουλειά του.
γ)YAMAHA RD 350.......... Παναγίτσα μου βάλε το χέρι σου,να φτάσω σπίτι μου πάλι απόψε, σώος και αρτιμελής!!!!!
δ)SUZUKI GS 750E (το στρογυλοφάναρο) πολύ καλό και αξιόπιστο μοτέρ αλλά από φρένα και αναρτήσεις μέτριο.¨Ηθελα το KATANA αλλά είχα οικονομικές δυσχέρειες γαμώ την ατυχία μου!
ε)SUZUKI DR 650 RS τόση ζέστη δεν είχα ξανανιώσει στα πόδια μου, μέσα στην Αθήνα δε "βράστα", πολύ καλό για μακρινές βόλτες και στο χώμα δυνατό και άνετο.
στ)SUZUKI GSX 400 F νοστάλγησα streetάδικο ν'ακούσω ήχο από τετρακύλινδρο και να πλαγιάσω
λίγο ρε γαμώτο!!!
ζ)HONDA CBR 1100XX Blackbird, τι να λέμε, ο κόσμος είναι διαφορετικός,στα 300+.....!!!!!!
ΥΓ.1. Ο Θεός μαζί μας, και μακριά μας οι κομπλεξικοί και στ'αρχιδιστές οδηγοί και οι αγάμητες σωφερίνες.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.2. Όπου αναφέρομαι σε χώμα εννοώ βόλτες,όχι cross φυσικά.
ε, για μένα ισχύει όσα βγάλαμε στα ξένα στο μουνί και στις μοτοσυκλέτες.
Η πορεία μου μ'αυτές τις κούκλες έχει ως εξής:
α)HONDA CB 125 TWIN πολύ καλή για πρώτη επαφή με moto,μου την έφαγαν κάτι καλόπαιδα εποχές που έκλεβαν ακόμα και moto από την τέλος πάντον,περασμένα ξεχασμένα!
β)HONDA XL 175 ήθελα κάτι σε λίγο χωμάτινο,τίποτα εντυπωσιακό,αξιόπιστο και έκανε καλά την δουλειά του.
γ)YAMAHA RD 350.......... Παναγίτσα μου βάλε το χέρι σου,να φτάσω σπίτι μου πάλι απόψε, σώος και αρτιμελής!!!!!
δ)SUZUKI GS 750E (το στρογυλοφάναρο) πολύ καλό και αξιόπιστο μοτέρ αλλά από φρένα και αναρτήσεις μέτριο.¨Ηθελα το KATANA αλλά είχα οικονομικές δυσχέρειες γαμώ την ατυχία μου!
ε)SUZUKI DR 650 RS τόση ζέστη δεν είχα ξανανιώσει στα πόδια μου, μέσα στην Αθήνα δε "βράστα", πολύ καλό για μακρινές βόλτες και στο χώμα δυνατό και άνετο.
στ)SUZUKI GSX 400 F νοστάλγησα streetάδικο ν'ακούσω ήχο από τετρακύλινδρο και να πλαγιάσω
λίγο ρε γαμώτο!!!
ζ)HONDA CBR 1100XX Blackbird, τι να λέμε, ο κόσμος είναι διαφορετικός,στα 300+.....!!!!!!
ΥΓ.1. Ο Θεός μαζί μας, και μακριά μας οι κομπλεξικοί και στ'αρχιδιστές οδηγοί και οι αγάμητες σωφερίνες.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.2. Όπου αναφέρομαι σε χώμα εννοώ βόλτες,όχι cross φυσικά.
Eδω ειμαι εγω...ειχα παει μονοημερη Αραχωβα-Γαλαξιδι σημερα και ειμαι κομματιαααα
Η επομενη μηχανη μου..
Μαζι είμασταν? χαχα
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Eδω ειμαι εγω...ειχα παει μονοημερη Αραχωβα-Γαλαξιδι σημερα και ειμαι κομματιαααα
Η επομενη μηχανη μου..
Φίλε μου, στο μυαλό μου είσαι.........?!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν συνάντηση στην επόμενη έκθεση μοτοσυκλέτας,όσοι πιστοί προσέλθετε.........!!!!!!!!!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.880
- Πόντοι
- 12.056
Επισκέπτης
γιατι δεν μπορω να την βλεπω στο γκαραζ....ασε που ακουω φωνες...με καλει απεγνωσμενα...αλλα ο πατερας μου νομιζει οτι με το αυτοκινητο ειμαι πιο ασφαλης...βεβαια προσπαθει να με προφυλαξει απ'τις μαλακιες που τυχον μπορει να κανει ενα 20χρονο παιδακι με ενα τετοιο υπεροπλο oποτε τον δικαιολογω για τις ανησυχιες του,κυριως τις βραδινες...αλλα εχουμε καιρο...μπορει να μην ξαναβρω συλλεκτικο μηχανακι...αλλα οπως κ να χει..ολο κ καποιο ιταλικο θα βρω...;)...Mclein αληθεια ρε φιλε μια ερωτησουλα.......
γιατι δινεις την κουκλα.....;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248