Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αγάπησα τα ss από τον δανεισμο ενος cbr f,από έναν φίλο.Εμεινα με αυτο το μηχανακι ενα μηνα και παρολο που η διαφορα γκαζιου σε σχεση με το αυτοματο ειναι τεραστια,δεν ειχα προβλημα.Τοσο διαφορα εχει το 636?
εσυ ξερεις ποσο μυαλο κουβαλας μεσα στο κεφαλι σου..
κανε οτι καταλαβαινεις..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
αγάπησα τα ss από τον δανεισμο ενος cbr f,από έναν φίλο.Εμεινα με αυτο το μηχανακι ενα μηνα και παρολο που η διαφορα γκαζιου σε σχεση με το αυτοματο ειναι τεραστια,δεν ειχα προβλημα.Τοσο διαφορα εχει το 636?

Όσον αφορά την γεωμετρία, μάλλον ναι.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Δεν ειμαι κανα παιδακι,να προσπαθω να ξυσω γονατο απο την πρωτη μερα,ούτε το μυαλο μου ειναι πάνω από το κεφάλι.Την πρωτη μερα ημουν χεσμενος με το cbr( κυρίως λόγω βάρους) αλλα σιγα σιγα του πηρα τον αερα.δεν το πηγαινα κοφτες και τάπα.βάζεις μια ταχυτητα πάνω και σιγα σιγα μαθαινεις.Δεν ειπα θα παω να πάρω κανα χαγιαμπουσα..

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
παιχτη μοντες εκανα προ αμνημονευτων..
τωρα πηρα το
triumph-tiger-800-xc-profile.jpg
που κανει τα παντα αξιοπρεπως & αφηνω τις καγκουριες για τους νεοτερους..

Αν και σχεδιαστικά δεν μου αρέσει καθόλου, είναι μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του. Απίστευτη τεχνολογία αλλά τα service τσιμπάνε, bmw γαρ.

Επισκέπτης
Αν και σχεδιαστικά δεν μου αρέσει καθόλου, είναι μακράν το καλύτερο στην κατηγορία του. Απίστευτη τεχνολογία αλλά τα service τσιμπάνε, bmw γαρ.
Eνταξει ειναι το 1200,ενταξει εγω ειμαι κολλημενος ΚΤΜας αλλα αξιζει να δεις αυτο το βιντεο.
ΥΓ Τα ΚΤΜ σπανε μωρε :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μου ήρθε το χαρτί που βάζω στην εικόνα.
Πήρα τηλέφωνο, 39 ευρώ.

Δεν ξέρω πόσοι θα πάνε, αλλά δε θα υπάρχουν 1 εκ. μηχανάκια "πριν από το 1998"?
(εγώ έχω ένα - τα άλλα δυο είναι πιο καινούρια). Του χρόνου θα μπουν κι άλλα μέσα (99? 2000? Όσα τους λείπουν).

Αν πήγαιναν όλοι, φέτος οι ΚΤΕατζήδες θα μάζευαν 39 εκ. ευρώ.
Από ποιόν?
Από τις τσέπες μας!

Η απάντηση "Έλα μωρέ, χεστ'τους, δεν πρόκειται να σε γράψει ποτέ κανείς για ΚΤΕΟ με μηχανάκι" δεν ισχύει γιατί αν πας να το πουλήσεις θα στο ζητάνε στο ΚΕΠ (να έχει περάσει), και αν πας τότε (εκπρόθεσμος) θα είναι τα διπλά (78Ε) μαζί με το πρόστιμο.
Τουλαχιστον με τ' αυτοκίνητα έτσι είναι.

Θέλαμε να γίνουμε Ευρώπη, κουφάλες νεκροθάφτες.
"Εναρμονίσαμε" και τη νομοθεσία μας, και να τα τώρα.

Θα πάω να σκάσω 39 για να μου πει ένας άσχετος πιτσιρικάς αν έχει πρόβλημα το μηχανάκι μου, που το λύνω μόνος μου μέχρι μπιέλα.
Μήπως θέλει να το κάνει και βόλτα?

Φωτιά και τσεκούρι πρέπει να πέσει. Τίποτα λιγότερο.
Κουφάλες.
Από παντού να τα παίρνετε.

Συνημμένα

• KTEO_moto.jpg
    KTEO_moto.jpg
    118,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Μου ήρθε το χαρτί που βάζω στην εικόνα.
Πήρα τηλέφωνο, 39 ευρώ.

Δεν ξέρω πόσοι θα πάνε, αλλά δε θα υπάρχουν 1 εκ. μηχανάκια "πριν από το 1998"?
(εγώ έχω ένα - τα άλλα δυο είναι πιο καινούρια). Του χρόνου θα μπουν κι άλλα μέσα (99? 2000? Όσα τους λείπουν).

Αν πήγαιναν όλοι, φέτος οι ΚΤΕατζήδες θα μάζευαν 39 εκ. ευρώ.
Από ποιόν?
Από τις τσέπες μας!

Η απάντηση "Έλα μωρέ, χεστ'τους, δεν πρόκειται να σε γράψει ποτέ κανείς για ΚΤΕΟ με μηχανάκι" δεν ισχύει γιατί αν πας να το πουλήσεις θα στο ζητάνε στο ΚΕΠ (να έχει περάσει), και αν πας τότε (εκπρόθεσμος) θα είναι τα διπλά (78Ε) μαζί με το πρόστιμο.
Τουλαχιστον με τ' αυτοκίνητα έτσι είναι.

Θέλαμε να γίνουμε Ευρώπη, κουφάλες νεκροθάφτες.
"Εναρμονίσαμε" και τη νομοθεσία μας, και να τα τώρα.

Θα πάω να σκάσω 39 για να μου πει ένας άσχετος πιτσιρικάς αν έχει πρόβλημα το μηχανάκι μου, που το λύνω μόνος μου μέχρι μπιέλα.
Μήπως θέλει να το κάνει και βόλτα?

Φωτιά και τσεκούρι πρέπει να πέσει. Τίποτα λιγότερο.
Κουφάλες.
Από παντού να τα παίρνετε.
Πηραν τον κολλητο μου τηλεφωνο απο ενα ΚΤΕΟ που εχει ενα παπο του 98 και του ειπαν κ.Νικο πρεπει να περασετε Κτεο το μηχανακι σας και τους απανταει "Και που τοξερεις ρε καριολη οτι εχω μηχανακι και ποιος σου εδωσε το τηλεφωνο μου?'. :2funny:
Ο τυπος δεν εχει αμαξι και δεν ειχε ποτε παρτιδες με το ΚΤΕΟ για να ξερουν τα στοιχεια του.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ποια η γνωμη σας για το er6-f? μοντελο 4-5 χρονων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom