Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τετοιο μηχανακι δεν ειναι να το πουλας.. και με τη δουλεια που εχει κανει ενας λογος ακομη.. εγω θα το 'χα στην αυλη μου μονο να το βλεπω..
Btw, με την καμια δεν πρόκειται να παρει τα λεφτα (7κ) που εδωσε.. κριμα να φτιαχνεις τετοιο μηχανακι και να αναγκαζεσαι να το πουλησεις μετα.
Συμφωνω σε ολα απλα εγω δεν θα το ειχα στην αυλη αλλα στο σαλονι να το χαζευω :cheesy:
Τι XT500?
ΧR ρεεεεεεεεεε

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Εκπτώσεις μέχρι τέλος του μήνα για μοτοσικλέτες ΚΤΜ

Μοναδικές εκπτώσεις που θα ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου και για όλα τα μοντέλα της KTM ανακοίνωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των μοτοσικλετών. Οι λάτρεις της μάρκας αλλά και της μοτοσικλέτας γενικότερα θα μπορούν να επισκεφτούν τον κοντινότερο συνεργάτη της ΚΤΜ, να δουν από κοντά αλλά και να ενημερωθούν για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της καλοκαιρινής προσφοράς.

Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει και το τηλέφωνο 210 9927 212.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Σχεδιάζουν μπάρες που θα προστατεύουν τους μοτοσικλετιστές

Η Αγγλία, θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Οι δρόμοι της, ακόμα και στο μικρότερο χωριό είναι υποδειγματικοί, ο φωτισμός στο οδικό δίκτυο εκπληκτικός, με τις υποδομές τους να συγκρίνονται με αυτές των σκανδιναβικών χωρών.

Πριν από δύο χρόνια περίπου, αποφάσισαν να αλλάξουν τις κολόνες στους δρόμους, διότι δεν ήταν ασφαλείς προς τους οδηγούς σε περίπτωση πρόσκρουσης. Τώρα, έρχονται και πάλι να μας εκπλήξουν, καθώς σχεδιάζουν ειδικές προστατευτικές μπάρες προς τους μοτοσικλετιστές.

Σύμφωνα με έρευνες, οι μπάρες είναι σχεδιασμένες για να προστατεύουν επιβατικά αυτοκίνητα και μεγαλύτερα οχήματα και όχι τις μοτοσικλέτες. Έτσι, αν ένας οδηγός μηχανής χάσει τον έλεγχο και πέσει στις μπάρες, οι πιθανότητες να τραυματιστεί σοβαρά είναι πολύ μεγάλες. Γι αυτό και αποφάσισαν άμεσα να τοποθετήσουν και δεύτερη σειρά προστατευτικών μπαρών στους δρόμους, με γνώμονα τις ανάγκες των μοτοσικλετιστών.

Αυτά τα ολίγα, συμβαίνουν στην Αγγλία. Οι άνθρωποι είναι «μίλια μακριά» στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Όπως δηλαδή συμβαίνει και στην Ελλάδα!! Μήπως έχει κανείς διαφορετική άποψη;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Σχεδιάζουν μπάρες
Μήπως έχει κανείς διαφορετική άποψη;

Ναι, εγώ:

1) Οι μόνες μπάρες που ξέρουν στο UK είναι αυτές που βάζουν στον .... τους.  Η χώρα των αδερφών.
2) Οδηγάνε ανάποδα από τον υπόλοιπο κόσμο και είναι επικίνδυνοι γι' αυτό και μόνο.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Λοιπον, για να τελειωνουμε με τα μηχανακια..  :grin:

Επισκέπτης
Εχει κανεις γνωσεις απο Aprilia γενικα και Dorsoduro ειδικα?

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εχει κανεις γνωσεις απο Aprilia γενικα και Dorsoduro ειδικα?
Σε ενα γνωστο μετα απο μερικους μηνες του χαλασαν τα οργανα κατι αλλο δεν ξερω,μπορεις να ρωτησεις και στον δρομο την ομαδα Διας ειναι οκ παιδια θα σου πουνε

Επισκέπτης
Σε ενα γνωστο μετα απο μερικους μηνες του χαλασαν τα οργανα κατι αλλο δεν ξερω,μπορεις να ρωτησεις και στον δρομο την ομαδα Διας ειναι οκ παιδια θα σου πουνε
Νταξει να ανοιξω συζητηση με μπατσους λιγο χλωμο.
Στο ζουμι τωρα.

Δινει ενας ψιλογνωστος ενα dorso σε καλη τιμη,με 25.000 χιλιομετρα.
Επειδη δεν ειχα ποτε Aprilia αν ξερει καποιος να μου πει καθε ποτε θελει σερβις μικρο-μεγαλο,ρυθμισμα βαλβιδων κτλ.,επισης αν ξερει καποιο προβλημα που βγαζει αυτο το μοντελο,ειναι 2009.

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Oxι ρε φιλε μεταχειρο Ιταλικο μηχανακι θα το μετανιωσεις sorry που στο λεω αλλα......... :think:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Oxι ρε φιλε μεταχειρο Ιταλικο μηχανακι θα το μετανιωσεις sorry που στο λεω αλλα......... :think:
Βρηκα αυτο απο αλλο forum
(Το κακό με τα Dorsoduro είναι πως προς το παρόν έχουν εμφανίσει κάποια προβλήματα, όπως έχω δε στο site των ApriliaBikers με τα 2 από τα 4 που έχουν πάρει μέλη του site να βγάλουν το 1 πρόβλημα με διαρροή λαδιών από το κάρτερ και το άλλο να κολλήσει το μοτέρ!)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν δεν κανω λαθος ναι  :grin:
Παλια κατεβαιναμε αθηνα με εναν φιλο με ενα ντουκατι 999 του κουτιου μολις 2000 χιλιομετρα...και στα μεσα του δρομου νεκρωσαν ολα τα οργανα..ουτ βενζινα δεν ξεραμε αν ειχαμε....με το πυ φτανουμε αθηνα κατευθειαν αντιπροσωπεια...η απαντηση? το ειχατε αφησει εξω και βραχηκαν τα οργανα? εεε ναι το προηγουμενο βραδυ εβρεχε....
τεσπα...τα αλαξαν ολα  με την εγγυηση φυσικα... :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Βρηκα αυτο απο αλλο forum
(Το κακό με τα Dorsoduro είναι πως προς το παρόν έχουν εμφανίσει κάποια προβλήματα, όπως έχω δε στο site των ApriliaBikers με τα 2 από τα 4 που έχουν πάρει μέλη του site να βγάλουν το 1 πρόβλημα με διαρροή λαδιών από το κάρτερ και το άλλο να κολλήσει το μοτέρ!)
Εεε και τα αλλα δυο κυριακη κοντη γιορτη...

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Παλια κατεβαιναμε αθηνα με εναν φιλο με ενα ντουκατι 999 του κουτιου μολις 2000 χιλιομετρα...και στα μεσα του δρομου νεκρωσαν ολα τα οργανα..ουτ βενζινα δεν ξεραμε αν ειχαμε....με το πυ φτανουμε αθηνα κατευθειαν αντιπροσωπεια...η απαντηση? το ειχατε αφησει εξω και βραχηκαν τα οργανα? εεε ναι το προηγουμενο βραδυ εβρεχε....
τεσπα...τα αλαξαν ολα  με την εγγυηση φυσικα... :grin:
Hμαρτον αυτη την απαντηση σας εδωσαν  :idiot:.Εγω ειχα ολες τισ μηχανες μου παντα εξω με βροχες(Honda Yamaha)και τιποτα

Εγγρ.
21 Ιουλ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι οτι και να σου πουμε εμεις το κεφαλι δεν στο γεμιζουμε.αν το γουσταρεις θα το παρεις.εγω ηθελα να παρω ενα duke ii (ktm) και παρολο τις ζημιες που ειχα ακουσει οτι βγαζουν εγω το πηρα και μετα απο 5000 κμ περιπου επαθα ζημια μεγαλη.ρουλεμαν στροφαλου.ολος ο κινητηρας εγινε βιδες.με πειραξε αλλα συνεχισα με δουκα και τωρα εχω το iii.

τωρα οσο αφορα το συγκεκριμενο εχω ακουσει οτι εχουν προβλημα στα ηλεκτρικα και οτι μετα τα 150 km τρεμει.ολα motard σχεδον μετα τα 150 ειναι κουραστικα εξαιτιας του αερα .για μενα εαν παρεις το 750 προχωρα αλλα για το 1200 δεν θα στο προτεινα σε motard.εαν θελεις 1000cc πηγαινε σε street.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom