Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλαρακι οτι και να σου πουμε εμεις το κεφαλι δεν στο γεμιζουμε.αν το γουσταρεις θα το παρεις.εγω ηθελα να παρω ενα duke ii (ktm) και παρολο τις ζημιες που ειχα ακουσει οτι βγαζουν εγω το πηρα και μετα απο 5000 κμ περιπου επαθα ζημια μεγαλη.ρουλεμαν στροφαλου.ολος ο κινητηρας εγινε βιδες.με πειραξε αλλα συνεχισα με δουκα και τωρα εχω το iii.

τωρα οσο αφορα το συγκεκριμενο εχω ακουσει οτι εχουν προβλημα στα ηλεκτρικα και οτι μετα τα 150 km τρεμει.ολα motard σχεδον μετα τα 150 ειναι κουραστικα εξαιτιας του αερα .για μενα εαν παρεις το 750 προχωρα αλλα για το 1200 δεν θα στο προτεινα σε motard.εαν θελεις 1000cc πηγαινε σε street.
Και δουκα 2 ειχα και 640sm,690 κουνουπι ειχα,μεχρι και ενα 450 smr για ενα μικρο χρονικο διαστημα.
Για adv 990 η 990 sm πηγαινα αλλα ο τυπος το δινει φθηνα και το σκεφτομαι.
Μιλαω για το 750 και οχι το μεγαλο,παντως ουτε το 750 (οπως και το 990 sm) ειναι motard. ;)
Oσο αφορα το τρεμουλο εχω συνιθισει,οτι εχει ψηλο φτερο στα πολλα το κανει.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
το ειχατε αφησει εξω και βραχηκαν τα οργανα

Εγώ ξέρω για τύπο στη Ρόδο που έσκασε 28.000 ευρώ και πήρε μια Harley -την καλύτερη που υπήρχε.
Έκανε λίγα χιλιομετράκια στο νησί, την άφηνε στο γκαράζ του.
Κάποια στγμή, τακ, σταγόνα λάδι από κάτω στο μωσαϊκό.
Την πάει στο μαγαζί, "Στάζει λάδι", "Άσ' την να το φτιάξουμε".
Την παίρνει μετά από 2 μέρες, το άλλο πρωϊ - τακ-τακ, δυο σταγόνες λάδι.
Πάλι στο μαγαζί (ούτε ενός μηνός δεν ήταν η μηχανή), πάλι "Ασ' την να το φτιάξουμε", να μη σας τα πολυλογώ αυτή η ιστορία έγινε 5 φορές.

Την τελευταία φορά του είπαν:
"Κοίτα, αν δε στάζει λάδια, δεν είναι Harley".
Τι να κάνει, έβαζε χαλάκι από κάτω να μη του χαλάσει το μωσαϊκό.

Πέρα από την πλάκα:
Japan και μόνο Japan στα μηχανάκια.

Οι άνθρωποι έουν ξιφύγ.

Συνημμένα

• Japanese-WW2-plane.jpg
    Japanese-WW2-plane.jpg
    177,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Japanese-2012bike.jpg
    Japanese-2012bike.jpg
    294,8 KB · Εμφανίσεις: 24

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup:
Εγώ ξέρω για τύπο στη Ρόδο που έσκασε 28.000 ευρώ και πήρε μια Harley -την καλύτερη που υπήρχε.
Έκανε λίγα χιλιομετράκια στο νησί, την άφηνε στο γκαράζ του.
Κάποια στγμή, τακ, σταγόνα λάδι από κάτω στο μωσαϊκό.
Την πάει στο μαγαζί, "Στάζει λάδι", "Άσ' την να το φτιάξουμε".
Την παίρνει μετά από 2 μέρες, το άλλο πρωϊ - τακ-τακ, δυο σταγόνες λάδι.
Πάλι στο μαγαζί (ούτε ενός μηνός δεν ήταν η μηχανή), πάλι "Ασ' την να το φτιάξουμε", να μη σας τα πολυλογώ αυτή η ιστορία έγινε 5 φορές.

Την τελευταία φορά του είπαν:
"Κοίτα, αν δε στάζει λάδια, δεν είναι Harley".
Τι να κάνει, έβαζε χαλάκι από κάτω να μη του χαλάσει το μωσαϊκό.

Πέρα από την πλάκα:
Japan και μόνο Japan στα μηχανάκια.

Οι άνθρωποι έουν ξιφύγ.
:thumbsup:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
εγω ποιο 600αρι ss να αγοράσω?Μέχρι 4000 ευρωπουλα διαθετω.Μάρεσει το kawasaki 636 του '05-'06..τι λετε?

Επισκέπτης
εγω ποιο 600αρι ss να αγοράσω?Μέχρι 4000 ευρωπουλα διαθετω.Μάρεσει το kawasaki 636 του '05-'06..τι λετε?
Παρτο,636 rules,απλα τα japan μετα την 5ετια δειχνουν πολυ τα χρονια τους,αν σου αρεσει σχεδιαστικα παρτο με κλειστα ματια αν και νομιζω 06 σε αυτα τα λεφτα δυσκολο να βρεις.

Επισκέπτης
[quote author=brain_gamer  link=topic=1939.msg4102762#msg4102762 date=1349164628]
οι λοιποι ν αυτοκτονησουμε???
[/quote]Παιρνεις ενα Japan supersport που κανει 10.000 ευρα π.χ.,το αντιστοιχο ευρωπαικο εχει 30% πιο πολλα,βγαζεις τωρα τα περιφεριακα του ιαπωνικου και βαζεις πανω τα ευρωπαικα.
Αμπρα καταμπρα,το ιαπωνικο ανεβηκε 50% πανω σε σχεση με την τιμη αγορας.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Παρτο,636 rules,απλα τα japan μετα την 5ετια δειχνουν πολυ τα χρονια τους,αν σου αρεσει σχεδιαστικα παρτο με κλειστα ματια αν και νομιζω 06 σε αυτα τα λεφτα δυσκολο να βρεις.

το ψαχνω απο περυσι.μεσα σε ενα χρονο εχουν πεσει 1500 με 2000 ευρω.το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μηπως αυτα τα μηχανακια(εκ φυσεως) ειναι λιωμενα και μου βγαζουν προβληματα.απο την αλλη για καινουριο ούτε λόγος(λόγω χρηματων)..

Επισκέπτης
Toσο πολυ εχουν πεσει οι τιμες?
Ενταξει ενα τετοι μηχανακι δεν το παιρνει ο αλλος για να πηγαινει στη λαικη με τη γκομενα,για πατημα στο Μπραλο το πηρε,αν εχει κανει τα σερβις στην ωρα τους (ζητα book service) και γενικα ειναι προσεγμενο δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Toσο πολυ εχουν πεσει οι τιμες?
Ενταξει ενα τετοι μηχανακι δεν το παιρνει ο αλλος για να πηγαινει στη λαικη με τη γκομενα,για πατημα στο Μπραλο το πηρε,αν εχει κανει τα σερβις στην ωρα τους (ζητα book service) και γενικα ειναι προσεγμενο δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
οδηγω καμια 10ετια παπι και 2-3 χρονια ενα 300αρι αυτοματο.θα το κουμανταρω ενα τετοιο μηχανακι?

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Παιρνεις ενα Japan supersport που κανει 10.000 ευρα π.χ.,το αντιστοιχο ευρωπαικο εχει 30% πιο πολλα,βγαζεις τωρα τα περιφεριακα του ιαπωνικου και βαζεις πανω τα ευρωπαικα.
Αμπρα καταμπρα,το ιαπωνικο ανεβηκε 50% πανω σε σχεση με την τιμη αγορας.
παιχτη μοντες εκανα προ αμνημονευτων..
τωρα πηρα το
triumph-tiger-800-xc-profile.jpg
που κανει τα παντα αξιοπρεπως & αφηνω τις καγκουριες για τους νεοτερους..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[quote author=brain_gamer  link=topic=1939.msg4102762#msg4102762 date=1349164628]οι λοιποι ν αυτοκτονησουμε???[/quote]
Όχι βέβαια. Υπάρχει χώρος για όλους.
Κάποιος έχει γυναίκα μούναρο, κάποιος μια πατσά.
Σημαίνει ότι πρέπει να αυτοκτονήσει ο πατσάς?
Θα την κρατήσει.  Παιδιά κάνουν όλες.
Απλά θα πληρώνει κάτι παραπάνω σε καλλυντικά και ινστιτούτα.
(και σε CG, CT, κλπ αν θέλει να ξεδίνει που και που).

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Όχι βέβαια. Υπάρχει χώρος για όλους.
Κάποιος έχει γυναίκα μούναρο, κάποιος μια πατσά.
Σημαίνει ότι πρέπει να αυτοκτονήσει ο πατσάς?
Θα την κρατήσει.  Παιδιά κάνουν όλες.
Απλά θα πληρώνει κάτι παραπάνω σε καλλυντικά και ινστιτούτα.
(και σε CG, CT, κλπ αν θέλει να ξεδίνει που και που).
οκ,θ αυτοκτονησω λοιπον..

Επισκέπτης
[quote author=brain_gamer  link=topic=1939.msg4102785#msg4102785 date=1349165666]
παιχτη μοντες εκανα προ αμνημονευτων..
τωρα πηρα το
triumph-tiger-800-xc-profile.jpg
που κανει τα παντα αξιοπρεπως & αφηνω τις καγκουριες για τους νεοτερους..
[/quote]Δεν σου ειπα ρε παιχτη να κανεις τετοια μοντα,αυτο που λεω ειναι οτι Japan ειναι καλα μηχανακια απλα τα ευρωπαικα εχουν πολυ καλητερα περιφεριακα για αυτο η τιμη τους ειναι λιγο μεγαλυτερη.
Για ντιζαιν και σχεδιασμο δεν μιλαω,η μερα με την νυχτα.

ΥΓ Καλο ταξιδο. :)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
[quote author=brain_gamer  link=topic=1939.msg4102790#msg4102790 date=1349165767]
ΟΧΙ..
επισης κατα 99,99% θα ειναι σκοτωμενο..
[/quote]

μου κανες την καρδια περιβολι..

Επισκέπτης
οδηγω καμια 10ετια παπι και 2-3 χρονια ενα 300αρι αυτοματο.θα το κουμανταρω ενα τετοιο μηχανακι?
Εντελως διαφορετικο το σκουτερ με ενα ss αλλα αν εχεις το μυαλο μεσα στο κεφαλι,το σεβαστεις,προσπαθησεις να το μαθεις λιγο-λιγο δεν θα εχεις προβλημα,αν τωρα στο πρωτο 3μηνο πας να γραψεις χρονο αλα Γουεν Ρευνι θα σου φτιαξουν εκκλησακι :grin:

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μου κανες την καρδια περιβολι..
το προτιμω απο το να πηδηξεις απο μια αυτοματη παπαρια,σε ενα ξεκωλιασμενο γκαζι-σκοτωστρα..
Υ.Γ αυτα που γραφει ο χαρος ισχυουν γι ρομποτ & οχι για ανθρωπους,οποτε αστο καλυτερα..

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
το προτιμω απο το να πηδηξεις απο μια αυτοματη παπαρια,σε ενα ξεκωλιασμενο γκαζι-σκοτωστρα..
Υ.Γ αυτα που γραφει ο χαρος ισχυουν γι ρομποτ & οχι για ανθρωπους,οποτε αστο καλυτερα..

αγάπησα τα ss από τον δανεισμο ενος cbr f,από έναν φίλο.Εμεινα με αυτο το μηχανακι ενα μηνα και παρολο που η διαφορα γκαζιου σε σχεση με το αυτοματο ειναι τεραστια,δεν ειχα προβλημα.Τοσο διαφορα εχει το 636?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom