δικε μου 500 ευρα αλλα καινουρια κανουν τα πλαστικα στο 640 δουκα.καλα οι μαστορεσ κοβαν κεφαλια λαδια αλλαζεσ και σου περναν 200 ευραΔιαφωνω,τα ανταλακτικα σε μερικες περιπτωσεις ειναι πιο φθηνα και απο ιαπωνα.Ειδικα τα πλαστικα του ειναι τσαμπα.Εκει που βαραγαν τα καριολια οι μαστορες ηταν στην εργασια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 348K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτο που λες για τα αποτομα ανοιγματα του γκριπ ειναι εντελως λαθος
Δεν ειμαι σίγουρος ότι ειμαι εντελώς λάθος. Οταν ανοίγει κάποιος απότομα το γκάζι, αυξάνει απότομα και τη γραμμική ταχύτητα του εμβόλου - άρα και του πιστονιού. Αυξηση απότομη της πίεσης στην κεφάλή οδηγούσε το λάθος κράμα μετάλλου στο να ραγίσει. Αυτό μπορώ να σκεφτώ εγω.
Εδωσε η ΚΤΜ κάποια εξήγηση;
Μηχανάκι πηρα το 1999 καινούργιο και απο τότε βολοδέρνω με κάτι παλιατζουρες του 60 και του 70. Εχω χάσει επεισοδια το ξέρω
Επισκέπτης
δεν θα τα αγόραζα προσωπικά εγώ ποτέ.μπορεί να είναι φθηνά σε σχέσει με τα γιαπωνέζικα αλλα όπως και να το κάνεις είναι αντιγραφές.αν δεν σε νοιάζει η μεταπώληση τοτε κανένα πρόβλημα αφού απο πλευράς ζημιών δεν έχουν ακουστεί πολλά.απλα εγώ δεν θα τα αγόραζα ;)Ποια η γνωμη σου για Κυμκο και Συμ?
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν θα τα αγόραζα προσωπικά εγώ ποτέ.μπορεί να είναι φθηνά σε σχέσει με τα γιαπωνέζικα αλλα όπως και να το κάνεις είναι αντιγραφές.αν δεν σε νοιάζει η μεταπώληση τοτε κανένα πρόβλημα αφού απο πλευράς ζημιών δεν έχουν ακουστεί πολλά.απλα εγώ δεν θα τα αγόραζα ;)
Διαφωνώ. Και οι 2 μάρκες ειναι εξαιρετικές. Και μάλιστα φτιάχνουν σκουτερ και για άλλους - οπως η Ηonda.
Τα Σκουτερ που εσυ ονομάζεις γιαπωνέζικα, δεν ειναι made in Japan
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.188
- Πόντοι
- 2.477
Σ' ευχαριστω για την απαντηση!δεν θα τα αγόραζα προσωπικά εγώ ποτέ.μπορεί να είναι φθηνά σε σχέσει με τα γιαπωνέζικα αλλα όπως και να το κάνεις είναι αντιγραφές.αν δεν σε νοιάζει η μεταπώληση τοτε κανένα πρόβλημα αφού απο πλευράς ζημιών δεν έχουν ακουστεί πολλά.απλα εγώ δεν θα τα αγόραζα ;)
Επισκέπτης
Τα και νουργια εχουν σφυριλατο πιστονι που δεν παθαινει τιποτα,αυτο που γαμαει αυτα τα μοτερ ειναι το σταθερο γκαζι σε πολυ υψηλες στροφες.Δεν ειμαι σίγουρος ότι ειμαι εντελώς λάθος. Οταν ανοίγει κάποιος απότομα το γκάζι, αυξάνει απότομα και τη γραμμική ταχύτητα του εμβόλου - άρα και του πιστονιού. Αυξηση απότομη της πίεσης στην κεφάλή οδηγούσε το λάθος κράμα μετάλλου στο να ραγίσει. Αυτό μπορώ να σκεφτώ εγω.
Εδωσε η ΚΤΜ κάποια εξήγηση;
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.188
- Πόντοι
- 2.477
Διαφωνώ. Και οι 2 μάρκες ειναι εξαιρετικές. Και μάλιστα φτιάχνουν σκουτερ και για άλλους - οπως η Ηonda.
Επισης σ'ευχαριστω!
Επισκέπτης
made in Japan δεν είναι πλέον κανένα μηχανάκι αυτό δεν λέει κάτι.όπως και τα μερσεντες τα aydi ta vw δεν είναι γερμανικά.και δεν είπα ότι είναι κακά σκούτερ ..εγώ δεν θα τα αγόραζα αφού όποιος τα παρει τα παντρεύετεΔιαφωνώ. Και οι 2 μάρκες ειναι εξαιρετικές. Και μάλιστα φτιάχνουν σκουτερ και για άλλους - οπως η Ηonda.
Επισκέπτης
μαυρο δουκα εχεις?δικε μου 500 ευρα αλλα καινουρια κανουν τα πλαστικα στο 640 δουκα.καλα οι μαστορεσ κοβαν κεφαλια λαδια αλλαζεσ και σου περναν 200 ευρα
μαυρο ναι 640μαυρο δουκα εχεις?
Επισκέπτης
Για αυτο τυπε εχει 500 ευρω το κουστουμι σου,ειναι βαμμενο-βερνικομενο.μαυρο ναι 640
Τα πορτοκαλι που ειναι αβαφα με 140-150 ευρα το ντυνεις
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Να καλησπερησω και να σας ευχηθω όλους χρόνια πολλα....
Λοιπόν,επανερχομαι....
Ειμαι νέος στην αποκτηση διπλωματος μεγαλης μηχανης.Ηλικια 34 και οδηγω απο τα 18.
Ειχα ζητησει και μου ειχατε δωσει χρησμιες πληροφοριες σχετικα με την αποκτηση transalp 650 ή v-strom-650...
Σημερα όμως,ειχα μια αλλη σκεψη...Μου αρεσουν πολυ,αλλα δεν ξερω σχεδον τιποτα απο καταναλωσεις,αν ειναι καλες κτλ...Μενω σε μεγαλη πολη(θεσ/νικη) κια κανω πολλα χιλιομετρα καθημερινα με το αυτοκινητο..Δεν μενω μεσα στην πολη.Στην περιπτωση αυτη θα επαιρνα scooter...Εχετε γνωμες γι αυτου του ειδου τις μηχανες?
Μια transalp πχ ειναι 650,πιο μεγαλη κτλ....Ποια η διαφορα με μια τετοια για παραδειγμα?
Λοιπόν,επανερχομαι....
Ειμαι νέος στην αποκτηση διπλωματος μεγαλης μηχανης.Ηλικια 34 και οδηγω απο τα 18.
Ειχα ζητησει και μου ειχατε δωσει χρησμιες πληροφοριες σχετικα με την αποκτηση transalp 650 ή v-strom-650...
Σημερα όμως,ειχα μια αλλη σκεψη...Μου αρεσουν πολυ,αλλα δεν ξερω σχεδον τιποτα απο καταναλωσεις,αν ειναι καλες κτλ...Μενω σε μεγαλη πολη(θεσ/νικη) κια κανω πολλα χιλιομετρα καθημερινα με το αυτοκινητο..Δεν μενω μεσα στην πολη.Στην περιπτωση αυτη θα επαιρνα scooter...Εχετε γνωμες γι αυτου του ειδου τις μηχανες?
Μια transalp πχ ειναι 650,πιο μεγαλη κτλ....Ποια η διαφορα με μια τετοια για παραδειγμα?
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Να καλησπερησω και να σας ευχηθω όλους χρόνια πολλα....
Λοιπόν,επανερχομαι....
Πρωτα απ'ολα η ανεση
Δεν ειναι για καθημερινη χρηση οι μηχανες απο τις 2 αγγελιες
Καλες επιλογες το τρανσαλπ και το στορμ
Στην περιπτωση αυτη θα επαιρνα scooter...Εχετε γνωμες γι αυτου του ειδου τις μηχανες?
τα σκουτερ δεν ειναι μηχανη.
αυτο σημαινει οτι δεν εχει καμια σχεση οδηγικα.
Επισκέπτης
φυσικά και δεν έχει.η μια είναι μοτοσυκλέτα και το σκούτερ ένα κάλο εργαλείο για την πόλη οικονομικό και πιο φθηνό.το θεμα ειναι για ποιο λογο θες το κάθε μηχανάκι.αν το θες για τη βόλτα πάρε τρανσαλπ ;)Στην περιπτωση αυτη θα επαιρνα scooter...Εχετε γνωμες γι αυτου του ειδου τις μηχανες?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Σας ευχαριστω καταρχην...Πρωτα απ'ολα η ανεση
Δεν ειναι για καθημερινη χρηση οι μηχανες απο τις 2 αγγελιες
Καλες επιλογες το τρανσαλπ και το στορμ
Δεν περιμενα να πειτε ότι αυτες δεν ειναι για καθημερινη χρηση...
Τωρα γιατί τα θέλω?Για μετακινηση,αλλα μένω 25 χλμ εκτός πόλης..Οπότε είναι λιγο επιφοβο το πηγαι νελα με το scooter,το οποιο σιγουρα είναι πιο φθηνο και ευελεκτο.Αλλα το θελω για μετακινηση,για τη δουλεια..και φυσικα με ενα τετοιο εργαλειο,και μια εκδρομη ή για ένα μπανιο μπορείς να πας....Απλα μπηκα στη διαδικασια συγκριης με την τρανσαλπ(ή το στρομ)...Την transalp μαλλον κλεινω διοτι ειναι πιο σκυλι,πιο περπατημενη,πιο φθηνη(μεταχειριμσνεο ψαχνω με 2500-3000) και εχει πιο φθηνα ανταλλακτικα...Οι αλλες μαλλον καιεν πολυ και ειναι ακριβες σε σερβις,ετσι?
kai τα δυο μηχανακια ειναι δοκιμασμενα. και ταξιδια θα κανεισ και βουνο και χωμα και ασφαλτο πανε παντου φορτονεισ βαλιτσεσ σκηνεσ και εφυγεσ.για εμενα αν αγοραζα θα επερνα το στορμ.Σας ευχαριστω καταρχην...
Δεν περιμενα να πειτε ότι αυτες δεν ειναι για καθημερινη χρηση...
Τωρα γιατί τα θέλω?Για μετακινηση,αλλα μένω 25 χλμ εκτός πόλης..Οπότε είναι λιγο επιφοβο το πηγαι νελα με το scooter,το οποιο σιγουρα είναι πιο φθηνο και ευελεκτο.Αλλα το θελω για μετακινηση,για τη δουλεια..και φυσικα με ενα τετοιο εργαλειο,και μια εκδρομη ή για ένα μπανιο μπορείς να πας....Απλα μπηκα στη διαδικασια συγκριης με την τρανσαλπ(ή το στρομ)...Την transalp μαλλον κλεινω διοτι ειναι πιο σκυλι,πιο περπατημενη,πιο φθηνη(μεταχειριμσνεο ψαχνω με 2500-3000) και εχει πιο φθηνα ανταλλακτικα...Οι αλλες μαλλον καιεν πολυ και ειναι ακριβες σε σερβις,ετσι?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
και η Intruder suzuki που ανεφερες? τι παιζει?για τι χρηση ειναι?αχουν ψηλη καταναλωση?ειναι κουραστηκες?δυσχρηστες?kai τα δυο μηχανακια ειναι δοκιμασμενα. και ταξιδια θα κανεισ και βουνο και χωμα και ασφαλτο πανε παντου φορτονεισ βαλιτσεσ σκηνεσ και εφυγεσ.για εμενα αν αγοραζα θα επερνα το στορμ.
και το ιντρουντερ ειναι καλο και το τρανσαλπ και το στορμ ειναι μηχανακια δοκιμασμενα.εσυ τι θελεισ να κανεισ με το μηχανακι?αυτο εχει σημασια.αν δεν σου κανουν αυτα τα μοτορια βρεσ κανα αστρεα 100αρι και καθαρισεσκαι η Intruder suzuki που ανεφερες? τι παιζει?για τι χρηση ειναι?αχουν ψηλη καταναλωση?ειναι κουραστηκες?δυσχρηστες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις