Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Την ζηταγε ο ομιλος ΦΙΑΤ και οι μαλακες ζηταγαν τα μαλλια της κεφαλης τους.
Ντουκατι στα χερια γερμανων,ημαρτον.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οχι ρε πουστη μου. Μετά τις BMW θα ξεφτυλισουν και τα Ducati

Ιαπωνια λέμεεεε

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Είμαι ενα παιδί το οποίο μεγάλωσε με κατεύθυνση απο τουε γονείς του πως δεν θα οδηγήσει ποτέ μηχανάκι για να μην πάθει ατύχημα. Πράγματι έφτασα 35 χρονών σώοος κι αβλαβής, πήγα όμως κι έβγαλα δίπλωμα Α1 για να μπορώ να νοικιάσω μηχανάκι σε κάποιο μικρό νησί στις διακοπές.
Με τον καιρό μπήκα στο τρυπάκι να αγοράσω σκούτερ για να πηγαινοέρχομαι στην δουλεία και να γλυτώσω βενζίνες. Ψάχνοντας κατέληξα σε μερικά συμπεράσματα και μου γεννήθηκαν επιπλέον κάποιες απορίες πάνω στις οποίες θέλω να τοποθετηθείτε εάν γουστάρετε.
Συμπεράσματα:
- Τα μεταχειρισμένα σκούτερ είναι πολύ ακριβά, δεν αξίζει αγορά μεταχειρισμένου εαν κρατάει τιμή. Η θα το σκοτώσει ο άλλος ή να κάνω υπομονή μέχρι να εχω την οικονομική δυνατότητα για αγορά καινούργιου.
- Αγορα μεταχειρισμένου απο έκθεση είναι σαν να αγοράζεις γουρούνι στο σακί διότι δεν σε αφήνει να το πας βόλτα και να το τρέξεις.
- Τα μικρά σκούτερ δεν ενδύκνεινται για οδήγηση σε λεωφόρους, είναι επικύνδινα όπως και τα παπιά.
Απορίες:
- Γιατί τα μεταχειρισμένα beverly είναι τόσο ακριβά?
- Είναι αλήθεια πως τα beverly βγάζουν βλάβες κι έχουν κοστοβόρο service?
- Υπάρχουν σοβαροί λόγοι να μην επιλέξω σκούτερ αλλά άλλου τύπου μηχανη?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Είμαι ενα παιδί το οποίο μεγάλωσε με κατεύθυνση απο τουε γονείς του πως δεν θα οδηγήσει ποτέ μηχανάκι για να μην πάθει ατύχημα. Πράγματι έφτασα 35 χρονών σώοος κι αβλαβής, πήγα όμως κι έβγαλα δίπλωμα Α1 για να μπορώ να νοικιάσω μηχανάκι σε κάποιο μικρό νησί στις διακοπές.
Με τον καιρό μπήκα στο τρυπάκι να αγοράσω σκούτερ για να πηγαινοέρχομαι στην δουλεία και να γλυτώσω βενζίνες. Ψάχνοντας κατέληξα σε μερικά συμπεράσματα και μου γεννήθηκαν επιπλέον κάποιες απορίες πάνω στις οποίες θέλω να τοποθετηθείτε εάν γουστάρετε.
Συμπεράσματα:
- Τα μεταχειρισμένα σκούτερ είναι πολύ ακριβά, δεν αξίζει αγορά μεταχειρισμένου εαν κρατάει τιμή. Η θα το σκοτώσει ο άλλος ή να κάνω υπομονή μέχρι να εχω την οικονομική δυνατότητα για αγορά καινούργιου.
- Αγορα μεταχειρισμένου απο έκθεση είναι σαν να αγοράζεις γουρούνι στο σακί διότι δεν σε αφήνει να το πας βόλτα και να το τρέξεις.
- Τα μικρά σκούτερ δεν ενδύκνεινται για οδήγηση σε λεωφόρους, είναι επικύνδινα όπως και τα παπιά.
Απορίες:
παρε κτμ και ασε τουσ κινεζουσ

Επισκέπτης
Συμπεράσματα:
Απορίες:
το σκούτερ είναι μια οικονομική λύση μεχρι τα 250-300 κυβικά.δεν καίει πολύ και πας παντού μέσα τη πόλη και λίγο έξω ανετα μεχρι τα 120 χιλιόμετρα.απο εκεί και πέρα μακριά απο το beverly εκτός των ζημιών και λόγο ακριβού σέρβις.πήγαινε σε ιαπωνα με πρώτη επιλογή xmax  η το sh300 ;)αξιόπιστα και μεταπωλησιμα ;)αν βαστάει η τσέπη σου πάρε το tmax 500 μιλαμε για το εργαλείο ;)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
την κανεισ μονοσ την συντηρηση σου λαδακια μαζι με φιλτρα λαδιου και καθαριζεισ.και καθε 5000 βαλβιδεσ

Στα μονοκύλινδρα ναι εζδίκιο. Στα V ίσως ειναι λίγο δυσκολάκι. Αλλα δεν ειναι εκει το θέμα - για μένα που έχω και κάποια ηλικία λάδια, φίλτρα βαλβίδες καθε 5000 ειναι ενας περιορισμός σε σχέση με τα 20000 των γιαπωνέζων.

Γουσταρω όμως ΚΤΜ, αν ήμουν νέος ισως χτύπαγα ενα

Επισκέπτης
Μακάρι ρε φιλαρακι. Ισως εχω μεινει εγώ πισω με το 950. Παντα όρθιος και να το χαίρεσαι το εργαλείο
Ραγιζαν κεφαλες τα 950?
Το 990 smr που εχω οδηγησει παντως ειναι να πας να κανει ληστεια για να το παρεις :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom