Φιλαρακο μου παρ'οτι δεν εχω ιδια αποψη για το συγκεκριμενο ενας φιλος που το ειχε ελεγε τα καλυτερα.Το Aprilia caponord πως σας φαινεται ρε παιδες?
Πολυ θορυβο ομως για την κατηγορια του. Γιατι δεν κοιτας κατι σε ιαπωνα οπως varadero η vstrom;
Φιλαρακο μου παρ'οτι δεν εχω ιδια αποψη για το συγκεκριμενο ενας φιλος που το ειχε ελεγε τα καλυτερα.Το Aprilia caponord πως σας φαινεται ρε παιδες?
Gabba γνωριζεις την προιστορια μου στα δικυκλα
Γι αυτό τα κρύβεις με γυαλιά ηλίου ??? Για δές το αβατάρ ...!
ορθος ομιλεις gabba και επαυξανω. χαρακτηρισμοι οπως οι παραπανω αρμοζουν σε αυτους που δεν γνωριζουν ουτε που παν τα 4 ουτε τα που παν τα 2....κυκλα. Η επιλογη μου οσον αφορα την χωρα του ανατελλοντως ηλιου εχει καθαρα να κανει με την αξιοπιστια τους και δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια. υποκλιση και σεβασμο στις ευρωπαικες κυριες απο οπου και τα μηχανολ/κα επιτευγματα εδω και χρονιαΑν συμφωνω λεει;
Οσο δεν παει αλλο...
Αλλωστε γι'αυτο και το θρεντ εχει την ονομασια "..η αλλη μας γκομενα"
Εσυ πχ εχεις μια καψα για το Varadero και οχι μονο...
Εγω για διαφορα...
Ομως σε χρηστικο επιπεδο,καθημερινης μετακινησης,καμμια φορα συμβαινει να "απαρνουμαι" τον Ερωτα μου ,χαρην Φιλλιπινεζας που τα κανει ολα και συμφερει..
Αλλωστε δεν αποκλειεται στην πορεια της συμβιωσης με μια Φιλλιπινεζα ,να την καταξιωσω μεσα μου ως πιστη και σεμνη,και με χαρες που δεν ειχα προσεξει οταν την επελεγα...
Παντως δεν θα χρεωνα μετακινησεις τυπου Κηφισια-Καλλιθεα που λεει ο λογος σε μια αριστοκρατικη Κυρια τυπου MOTO GUZZI California....
Kαποιος εδω μεσα ελεγε οτι ισως "..ειμαι πολυ φτωχος και ασχημος.."
για να υποβαλλω σε ταλαιπωρια καθημερινης μετακινησης τετοια ομορφια...
Δημήτριε χίλια παρατηρώ ενδιαφέρον για μοτοσακό;
Καλογερε,ανιχνευω απο μακρια την διαθεση σου να μου κανεις το θρεντ σκετη αρρωστεια....
Αν σε εκοψε ο πονος για το χρωμα ματιων του Καλλαχαν,φροντισε να τον γνωρισεις απο κοντα οπως φροντισαν και αλλοι...
Σε κυνηγησε ο αλλος απο τα Motorsports και κανεις εδω την εμφανιση σου;
Δημήτριε χίλια παρατηρώ ενδιαφέρον για μοτοσακό;
Έχω μοτοσακό ...
Τελικά μερικά πράγματα δεν ξεπερνιώνται
R1150GS ADV
Το τελευταίο των πραγματικών BMW.
Μιλάμε για έρωτα
Ωστε έχεις μοτοσακό...
Και ειναι και 1 μήνα συνεργείο. Αρα ή έπαθε μεγάλη ζημιά, ή είναι κάτι σπάνιο (οπότε έχει ενδιαφέρον)
Ή ειναι Χοντα και περιμένεις το καράβι απο την Ιαπωνία
Ενα σκουτερακι
Απο την αγαπη που του εχει το παρατησε στο συνεργειο...
Πού ξέρεις εσύ ???
Ποιός σε ενημέρωσε ?
Έχω μοτοσακό ...
Συνεργείο εδω και 1 μήνα !
Θα μας τρελλάνεις τώρα;
Μέσα σε 3 ώρες ξέχασες τι έγραψες;
Ρε Βολταίρο ...
Που ξέρει οτι εχω σκουτεράκι ... και οχι καμιά 1000άρα εννοώ ...
Άλλωστε το νικ μου ,αφήνει σαφές υπονοούμενο οτι έχω 1000άρα
Μοτοσακό = 1000άρα ;;;