Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το Aprilia caponord πως σας φαινεται ρε παιδες?
Φιλαρακο μου παρ'οτι δεν εχω ιδια αποψη για το συγκεκριμενο ενας φιλος που το ειχε ελεγε τα καλυτερα.
Πολυ θορυβο ομως για την κατηγορια του. Γιατι δεν κοιτας κατι σε ιαπωνα οπως varadero η vstrom;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γι αυτό τα κρύβεις με γυαλιά ηλίου ??? Για δές το αβατάρ ...!  :rolleyes:

:dancing: :dancing: :dancing:

Καλογερε,ανιχνευω απο μακρια την διαθεση σου να μου κανεις το θρεντ σκετη αρρωστεια....
Αν σε εκοψε ο πονος για το χρωμα ματιων του Καλλαχαν,φροντισε να τον γνωρισεις απο κοντα οπως φροντισαν και αλλοι...
Σε κυνηγησε ο αλλος απο τα Motorsports και κανεις εδω την εμφανιση σου;

:2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon:

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν συμφωνω λεει;
Οσο δεν παει αλλο...
Αλλωστε γι'αυτο και το θρεντ εχει την ονομασια "..η αλλη μας γκομενα"
Εσυ πχ εχεις μια καψα για το Varadero και οχι μονο...
Εγω για διαφορα...
Ομως σε χρηστικο επιπεδο,καθημερινης μετακινησης,καμμια φορα συμβαινει να "απαρνουμαι" τον Ερωτα μου ,χαρην Φιλλιπινεζας που τα κανει ολα και συμφερει..
Αλλωστε δεν αποκλειεται στην πορεια της συμβιωσης με μια Φιλλιπινεζα ,να την καταξιωσω μεσα μου ως πιστη και σεμνη,και με χαρες που δεν ειχα προσεξει οταν την επελεγα...
Παντως δεν θα χρεωνα μετακινησεις τυπου Κηφισια-Καλλιθεα που λεει ο λογος σε μια αριστοκρατικη Κυρια τυπου  MOTO GUZZI California....
Kαποιος εδω μεσα ελεγε οτι ισως "..ειμαι πολυ φτωχος και ασχημος.."
για να υποβαλλω σε ταλαιπωρια καθημερινης μετακινησης τετοια ομορφια...
ορθος ομιλεις gabba και επαυξανω. χαρακτηρισμοι οπως οι παραπανω αρμοζουν σε αυτους που δεν γνωριζουν ουτε που παν τα 4 ουτε τα που παν τα 2....κυκλα. Η επιλογη μου οσον αφορα την χωρα του ανατελλοντως ηλιου εχει καθαρα να κανει με την αξιοπιστια τους και δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια. υποκλιση και σεβασμο στις ευρωπαικες κυριες απο οπου και τα μηχανολ/κα επιτευγματα εδω και χρονια

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΥΓ  Ο μιμικος καβαλαει μπιτσικλετα με καλαθι; και τι βαζει στο καλαθι τα εξαπτερυγα; χαχαχαχαχαχαχα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μαζευτήκαμε λοιπον

Γκάμπα, ο μπόξερας είναι φοβερό πράγμα αλλα βαρύ. Και το 850GS ίσως είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αν και δε θα στρίβει όπως ένα κανονικό BMW. Θα πρέπει να το οδηγήσω πρώτα. Αλλα αισθητικά το μηχανάκι αυτό μου αρέσει. Θα δούμε. Γιατί το 850 είναι προς το παρόν σε φάση απλού ενδιαφέροντος όταν υπάρχει ο ένας ο μεγάλος έρωτας - το μαύρο 1150ADV. Το οποίο όμως έτσι και σου πέσει δε σηκώνεται.

Κάποια στιγμή θα σας πω γιατί το telelever επιτρέπει στα μπεμβέ να φρενάρουν στη στροφή με απόλυτη ασφάλεια.

Γεια σου stype. Ετσι είναι. Ο φίλος του φίλου ειναι φίλος μου

Caponord - παρα πολύ καλή μηχανή. Μα ΠΑΡΑ πολύ καλή. Φίλος έχει ταξιδέψει με αυτό μέχρι νορβηγία. Τα ελαττώματά του είναι 2, ειναι γνωστά και διορθώνονται. Πολύ καλή επιλογή. Να ξέρεις όμως οτι ένα τέτοιο έχει ή ειχε και το νούμερο ο Σομμερ. Τώρα ίσως πήρε κανα 1200ADV οπότε τον τρώμε στη μάπα εμεις οι φίλοι της έλικας. Ολα ξεφτιλίστηκαν. Ζούγκλα γίναμε.

Δημήτριε χίλια παρατηρώ ενδιαφέρον για μοτοσακό;

Επισκέπτης
Καλογερε,ανιχνευω απο μακρια την διαθεση σου να μου κανεις το θρεντ σκετη αρρωστεια....
Αν σε εκοψε ο πονος για το χρωμα ματιων του Καλλαχαν,φροντισε να τον γνωρισεις απο κοντα οπως φροντισαν και αλλοι...
Σε κυνηγησε ο αλλος απο τα Motorsports και κανεις εδω την εμφανιση σου;

:2funny: :2funny: :2funny:   :rockon: :rockon:

Ένα έχω να πώ :
Ισως να έχεις και δίκιο ...

Όπως πίσω απο τις λέξεις του Ενφό... κρύβονται  "υψηλά"  νοήματα , έτσι και πίσω απο τα γυαλιά ηλίου μπορεί και να κρύβεται το είδος των ματιών που αναφέρει ...   :cool2:

Πάντως σαν σκέψη , έχει νόημα . :rockon:

Στην πράξη δεν ξέρω τι συμβαίνει! Αλλά για να το λές εσύ ... ίσως κάτι να ξέρεις ... :think:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωστε έχεις μοτοσακό...

Και ειναι και 1 μήνα συνεργείο. Αρα ή έπαθε μεγάλη ζημιά, ή είναι κάτι σπάνιο (οπότε έχει ενδιαφέρον)

Ή ειναι Χοντα και περιμένεις το καράβι απο την Ιαπωνία

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τελικά μερικά πράγματα δεν ξεπερνιώνται

R1150GS ADV

Το τελευταίο των πραγματικών BMW.

Μιλάμε για έρωτα

Συνημμένα

• 46769466-L.jpg
    46769466-L.jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Συναγωνιστες μηχανοβιοι, τι ωρες λειτουργει η εκθεση αυριο?Ευχαριστω εκ των προτερων! :thumbsup:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ωστε έχεις μοτοσακό...

Και ειναι και 1 μήνα συνεργείο. Αρα ή έπαθε μεγάλη ζημιά, ή είναι κάτι σπάνιο (οπότε έχει ενδιαφέρον)

Ή ειναι Χοντα και περιμένεις το καράβι απο την Ιαπωνία

Ενα σκουτερακι
  Απο την αγαπη που του εχει το παρατησε στο συνεργειο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

voltaire45

Ενεργό Μέλος