Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θα κανονίσουμε να πάμε μαζί στην έκθεση;
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί καθόλου, αλλά μικρός γούσταρα υπερτατα
το Cagiva Army

http://[URL unfurl="true"]www.enduristianonimi.it/pagine/offroad/appuntamenti/EICMA2006/Moto/e%20534.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εγω μεσα ειμαι για την εκθεση
  Οσοι πιστοι προσελθετε
  Τομιτο θα το κανονισουμε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά καλό το άρμυ και πάει και παντού και όλα

Αλλα στη φωτό του τόμιτο, το μάτι μου πάει λίγο πιο μέσα στο Guzzi california και μου τρέχουν τα σάλια γιατί αυτο το μηχανάκι το γουστάρω πολύ αλλα ειμαι πολύ φτωχός και άσχημος για να το αποκτήσω

Παιδες αν δε φύγω την κυριακή 30 του μήνα πάμε έκθεση να σας μάθω κάποια βασικά πράγματα πάνω στα μοτοσακό. Ο Αλτεκ θα κάνει και ένα δίωρο θεωρία Μ.Ε.Κ

Βολταίρε ώστε πας βόλτα με μονοκύλινδρα με σημα την έλικα..μάλιστα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Aσε μας ρε γκαμπαντου...3-4 χρονια διαφορα εχουμε σιγα... :2funny: :2funny: :2funny:
Ωραιες οι λασπες αρκει να εχεις ενα καλο και ελαφρυ εντουρακι... :rockon: :rockon: :rockon:

Χωρις χαμηλο φτερο μπροστα... :2funny: :2funny:
  Το γερος ετσι το ειπα για να "μαρτυρησεις" τα χρονια σου :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραια φαση το λασπουριο,αν και δεν εχω αρκετες εμπειριες....

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Για εκθεση και εγω μεσααααα... :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
τώρα θα ανέβαζα κανα μωρό μυστήριο από εκθέσεις αλλά ξέρω δεν κάνει...
Απο το αρχειο ξέρουν οι μύστες...
Τα σέβη μου στην εξαιρετική παρέα μηδενός εξαιρουμένου

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Συνημμένα

• P1000253a.jpg
    P1000253a.jpg
    108,9 KB · Εμφανίσεις: 27

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τώρα θα ανέβαζα κανα μωρό μυστήριο από εκθέσεις αλλά ξέρω δεν κάνει...
Απο το αρχειο ξέρουν οι μύστες...
Τα σέβη μου στην εξαιρετική παρέα μηδενός εξαιρουμένου

ΒΑΛΕ-ΒΑΛΕ....
 Αν συναντηθουμε ποτε Βολταιρε και σε κοιταω χαμηλα,εκει προς τις καλτσες,μην με παρεξηγησεις.... :2funny: :2funny:
 Το σχολιο σου για τον Αρχηγο αν το δουν ορισμενοι πουπουλοφοροι,θα εχεις ιστοριες...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πρώτα όμως μάθημα ΜΕΚ. Θερμοδυναμικός βαθμός απόδοσης, κυκλος OTTO και τα ρέστα

Αραγε αυτο εννοουσε ο εν Αχαρναι νεος,Αλτεκ,οταν ελεγε οτι θελει κατι ελαφρυ ,με ψηλο φτερο; :2funny: :2funny: :2funny:

Κακομοιρη γερμανιδουλα
Ποιος καννιβαλος σου φερθηκε ετσι καλη μου

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Enfο  R51 δεν ειναι η κουκλα;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι, R51 είναι γκάμπα

Και για όσους εδω μέσα έχουνε βι-στρομ και το γυαλίζουν κάθε μέρα, ας το δούνε και βρώμικο

Συνημμένα

• v-strom2.GIF
    v-strom2.GIF
    163,1 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Πλυμενα V-Strom... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δεν ξερω κανεναν...χιχιχιχιχιχ  :dancing:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Μηπως ολως τυχαιως την συγκεκριμενη την ανεστησες κιολας;
 Ωραια δουλεια φαινεται..
 Και με δεδομενες τις αποψεις σου περι του ποια ειναι η τελευταια ασπαστη R(η R1150 GS) διαβαζω στο 0-300 για την καινουργια R1200GS Adventure....
 Ωρε μανουλα μου,τι βροντοσαυρος ειναι αυτος;
 Κατα το περιοδικο,λεει οτι ειναι θηριο που δεν καταλαβαινει τιποτα οντας εκφοβιστικο,τεραστιο και κτηνωδες...Με πληθωρα ηλεκτρονικων ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ αξιοπιστα...
 Τιμη; παραλογη....18670 ευρα η εκδοση που δοκιμασε το περιοδικο...

Συνημμένα

• bmw_r_1200_gs_adventure_1.jpg
    bmw_r_1200_gs_adventure_1.jpg
    153 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
 Μηπως ολως τυχαιως την συγκεκριμενη την ανεστησες κιολας;
 Ωραια δουλεια φαινεται..
 Και με δεδομενες τις αποψεις σου περι του ποια ειναι η τελευταια ασπαστη R(η R1150 GS) διαβαζω στο 0-300 για την καινουργια R1200GS Adventure....
 Ωρε μανουλα μου,τι βροντοσαυρος ειναι αυτος;
 Κατα το περιοδικο,λεει οτι ειναι θηριο που δεν καταλαβαινει τιποτα οντας εκφοβιστικο,τεραστιο και κτηνωδες...Με πληθωρα ηλεκτρονικων ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ αξιοπιστα...
 Τιμη; παραλογη....18670 ευρα η εκδοση που δοκιμασε το περιοδικο...

Μαχημο...αμα δεις πως κολαει στην αμμο στο Σχινια θα καταλαβεις...
Τα πολλα ηλεκτρονικα το μαραναν...χαχαχαχαχαχαχ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μαχημο...αμα δεις πως κολαει στην αμμο στο Σχινια θα καταλαβεις...
Τα πολλα ηλεκτρονικα το μαραναν...χαχαχαχαχαχαχ

Τι να σου πω ρε φιλε
  Παραλογα τα ευρα,γνωμη μου βεβαια
  Τωρα ο ιδανικος τοπος τετοιας μηχανης δεν ειναι πιστευω οι αμμουδιες του Σχοινια αλλα η περιπετεια σε αλλες καταστασεις,βλεπε λασπουρια και τετοια...Σε αυτα τα μερη την πηγαν οι δοκιμαστες και ειχαν να πουν καλα λογια....
  Και τα ηλεκτρονικα λεει δουλευουν
  Ειναι και 280 κιλα ρινικερος..
  Πολυ ειδικη μηχανη..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βολταίρε ώστε πας βόλτα με μονοκύλινδρα με σημα την έλικα..μάλιστα.

Ρε εσύ, θα παρεξηγηθούμε εδώ μέσα μου φαίνεται. Λοιπόν, το δηλώνω ρητώς:
"Εξαιρετικά σπανίως, ως επιβάτης για πολύ μικρές διαδρομές και για λόγους ανωτέρας βίας"

ΒΑΛΕ-ΒΑΛΕ....
  Αν συναντηθουμε ποτε Βολταιρε και σε κοιταω χαμηλα,εκει προς τις καλτσες,μην με παρεξηγησεις.... :2funny: :2funny:
  Το σχολιο σου για τον Αρχηγο αν το δουν ορισμενοι πουπουλοφοροι,θα εχεις ιστοριες...

Μετά από κάτι περιέργες επισκέψεις στο νήμα εμπνεύστηκα και λέω να φοράω καλτσόν.
Αφού καλτσόν την οδηγεί την συγκεκριμένη μπέμπα (πανομοιότυπη μέχρι το χρώμα με του Άλεξ) στο σπιτικό μας.
Πάω να ψάξω στα ντουλάπια.

Και μην αρχίσετε τώρα την πλάκα για το ποιός λαδώνει την αλυσσίδα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εεε..ναι..λοιπόν..πάμε

Το 1200 Adventure είναι ένα παραφουσκωμένο μπαλόνι για ελαττωματικά "εγω". 2 φίλοι που το πήραν το πούλησαν μετά απο 3 μήνες περίπου. Ο ένας πήρε ΚΤΜ 990 και ο άλλος το 1150 ADV (το κορυφαίο ADV). To 1200 δεν ειναι κακό μηχανάκι. Απλά μάλλον κάπου χάλασε η ισορροπία, και στο βάρος αλλα και στην τιμή.

--> Βολταίρε να ξέρεις πως δηλώσεις όπως το "Εξαιρετικά σπανίως, ως επιβάτης για πολύ μικρές διαδρομές και για λόγους ανωτέρας βίας" δεν ειναι αρκετές για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Θέλουμε διευκρινίσεις.

Τι πα να πει "ανωτέρα βία";

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αμα κανεις κανενας τεστ drive τα καινουρια bmw650GS (71αλογα) και ΒΜW800, ας γραψει σχολια εδω

Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θελω τη βοηθεια σας
βρηκα BMW R 1150R απο χερι με 35000 χλμ 9000 ευρω σε αριστη κατασταση ενοειται και ατρακαριστο
θελω να ξερω τι μπορεις να κανεις μ αυτο το οχημα και αν εχει κουσουρια
ειμαι παλιος στο αθλημα αλλα χρονια μακρια (ΧΤ500 800GS)

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
παιδια καλησπερα. παιρνω το θαρος να επεμβω στιν ωραια παρεα σας και να αρχισω με αυτο. Δεν εχει σημασια τι εχεις, αλλα τι κανεις με αυτο που εχεις. Και για να γινω πιο σαφις.Μιλατε πιο πανω για ενα πλιθος αξιων μοτοσυκλετων, με τεραστιες δυνατοτιτες αλλα το θεμα ειναι τι κανεται- (κανουμε) με αυτες που εχουμε.Νομιζω οτι αν εστιαζαμαι εκει την κουβεντα μας θα ξεκινουσαν πολι ωραιες ιδεες για βολτες και θα ημασταν ολοι κερδισμενοι. Υ.Γ.συγνωμη για τιν ορθογραφια....

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
αμα κανεις κανενας τεστ drive τα καινουρια bmw650GS (71αλογα) και ΒΜW800, ας γραψει σχολια εδω

Πρίν απο λίγες ημέρες φίλε μου το 800GS...
Το μαυρο - γκρί , αισθητικά ανώτερο απο το Αεκτζίδηκο νομίζω. Για την κατηγορία του ίσως ο πιο όμορφος σχεδιασμός που έχω δει !
Σε σχέση με το transalp-2004, πολύ πιο μανιτζέβελο, αν και ψηλότερο (89 cm- σέλα). Τα κιλά του αν και δεν είναι πολλά 185 περίπου, τα κρύβει καλά.Σε κίνηση ανάμεσα απο αμάξια λόγω στενοτητάς του, κανένα πρόβλημα.
Σε θέση οδήγησης το μηχανάκι σε φέρνει μπροστά. Πιο μαχητικό λοιπόν to control του.
Αν και άστρωτο, ο κινητήρας μου φάνηκε ρομαλέος απο χαμηλά, και το πλάισιο άκουγε περίφημα. Τονίζω ότι δεν θεωρώ τα 40 λεπτά αρκετά για ασφαλη συμπεράσματα. Απλά σου μεταφέρω μια "μυρωδία του".
Εμένα μου άρεσε πολύ, και το θεωρώ πολύ καλή λύση, για Ελλάδα. Ταξιδίαρικο όσο χρειάζεται, και πας και στα νησάκια σου...
Τώρα για χωμάτινα - νεροφαγώματα - βουνά, δεν...τουλάχιστον αν δεν φορέσεις λάστιχα, ΚΑΙ αν δεν είσαι ΑΝΑΒΑΤΗΣ
Γιατί τώρα τελευταία έχω απορήσει πολύ μα πολυ, με περιπτώσεις π.χ GS 1200 adventure, με οδηγούς πιετάτους, που αν κάνει το σκαρπίνι ότι γλιστράει στο φανάρι, θα σωριαστούν οι άνθρωποι και για να σηκώσουν πάλι το ελικόπτερο,
θα χρειαστούν γεώτρηση. ή που τρέμει ο κώλος τους, να βγεί η ψυχή του, όταν ανεβούν ένα πεζοδρόμιο.
Μην παρεξηγηθώ δεν έχω προσωπικά με τους ανθρώπους αλλά γιατί παίρνεις βρε το ελικόπτερο, του φοράς και τις στρασάτες τριπλέτες, και για να το πάς χαλικι, θα το φοβηθείς...Που να το κυνηγήσεις κιόλας σε καμία άλλη διαδρομή.
Τεσπα και το gs1200 αλλά και κάμποσα ακόμη μηχανάκια (όχι μόνο on - off ), ta θεωρώ άστοχα τουλάχιστον για τον μέσο αναβάτη. Και όχι δεν κομπάζω, και εγώ τέτοιος είμαι...άντε με λίγο βούνάκι παραπάνω, στις πλάτες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom