Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ridon

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά αισθάνομαι λίγο έξω απο τα νερά του thread αλλά θα ήθελα να μπώ στην παρέα σας σαν λάτρης των μοτοσυκλετών κι εγώ...
Οι μηχανές που είχα: Yamaha YZ125, Yamaha WR250, KTM125 EXC,KAWASAKI KX250,Yamaha WR450(η τωρινή). Ασχολούμαι με το Εnduro εδώ και οχτώ περίπου χρόνια και τρέχω σε όσους περισσότερους τοπικούς αγώνες μπορώ. Για μέσα στην πόλη κινούμαι με ένα Ηοnda GLX80 και πραγματικά πηγαίνω σαν ¨κότα¨ γιατί με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου...απορώ πως έχουμε επιβίωσει μέχρι σήμερα...Προσοχή στις γυναίκες οδηγούς :jerking: και εσείς που οδηγείτε αυτοκίνητα δείξτε λίγο σεβασμό στους αναβάτες :rockon:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.176
Πόντοι
12.056
Καλως ηρθες στο club  :dancing:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τώρα για χωμάτινα - νεροφαγώματα - βουνά, δεν...τουλάχιστον αν δεν φορέσεις λάστιχα, ΚΑΙ αν δεν είσαι ΑΝΑΒΑΤΗΣ

Ειναι οντως τοσο καλο,σε σχεση παντα με την τιμη του;
  Το σχολιο σου για τον αναβατη,εχει να κανει με την οδηγηση του καθ'εαυτη η λογω ογκου της μηχανης το λες;
  Οχι οτι με ενδιαφερει,ακαδημαικα ρωταω...

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
  Ειναι οντως τοσο καλο,σε σχεση παντα με την τιμη του;
  Το σχολιο σου για τον αναβατη,εχει να κανει με την οδηγηση του καθ'εαυτη η λογω ογκου της μηχανης το λες;
  Οχι οτι με ενδιαφερει,ακαδημαικα ρωταω...

Πρώτα απ΄όλα να σου πω τι μου αρέσει σ΄εσένα η "σοφία¨" σου, και ότι κρατάς το τοπικ ζωντανό...
Αρκετά με τα κοπλιμέντα όμως, και πάμε παρακάτω... ;)
Αν είναι τόσο καλό... ( εγώ τουλάχιστον ) δεν είμαι σε θέση να στο πώ. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, εκ του συνόλου, των αντιζήλων του.
Π.χ το νέο Transalp δεν μου έκανε καθόλου ...
Μου άρεσε πολύ όμως το "μπουρδέλο¨"...με άναψε...αισθάνθηκα μαζί του λίγο αναβάτης και κυνηγός, και όχι απλά ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ...
Πρακτικά τώρα, το μηχανάκι δεν έχει τιτάνιο όγκό ( πχ. To ελικόπτερο ...1200 cc - Adventure )...αλλά δεν είναι και διχρονάκι βεσποείδη. Θέλει συκωτάκια για να το "κυνηγήσεις" σε of road περιβάλλον.

ΥΓ Σε περίμένω στην γωνία, μπάς και έχω γνώμη όχι μόνο "ακαδημαική", την επόμενη φορά.
  Αναίμακτες πάνω απ' όλα να είναι φίλε μου. Καλή μας συνέχεια  :grin: :grin: :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Πρώτα απ΄όλα να σου πω τι μου αρέσει σ΄εσένα η "σοφία¨" σου, και ότι κρατάς το τοπικ ζωντανό...
Αρκετά με τα κοπλιμέντα όμως, και πάμε παρακάτω... ;)
Αν είναι τόσο καλό... ( εγώ τουλάχιστον ) δεν είμαι σε θέση να στο πώ. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, εκ του συνόλου, των αντιζήλων του.
Π.χ το νέο Transalp δεν μου έκανε καθόλου ...
Μου άρεσε πολύ όμως το "μπουρδέλο¨"...με άναψε...αισθάνθηκα μαζί του λίγο αναβάτης και κυνηγός, και όχι απλά ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ...
Πρακτικά τώρα, το μηχανάκι δεν έχει τιτάνιο όγκό ( πχ. To ελικόπτερο ...1200 cc - Adventure )...αλλά δεν είναι και διχρονάκι βεσποείδη. Θέλει συκωτάκια για να το "κυνηγήσεις" σε of road περιβάλλον.

ΥΓ Σε περίμένω στην γωνία, μπάς και έχω γνώμη όχι μόνο "ακαδημαική", την επόμενη φορά.
   Αναίμακτες πάνω απ' όλα να είναι φίλε μου. Καλή μας συνέχεια  :grin: :grin: :grin:

Οκ..σωστος.Συνδυαζοντας τα γραφομενα των συντακτων του ειδικου τυπου που το οδηγησαν με την προσωπικη μαρτυρια σου,εχω τωρα μια πιο γενικη αποψη για το μηχανακι.
  Περα απο τις αναμφιβολα μεγαλες δυνατοτητες του,το "καταχωρω" στο κιταπι ως ενα απο τα λιγα που κανει αυτο το κλικ στον αναβατη του,πολυ σημαντικο για μενα σαν κριτηριο,και που το κανει να ξεχωριζει απο την πληθωρα των μοντελων στην κατηγορια...
  Θα το προσεχα σιγουρα,εαν ηταν να αγορασω κατι στην κατηγορια του και στην τιμη του,και εδω σιγουρα θα  επαιζε και ενα ρολο και το θρεντ μας....Η ανταλλαγη αποψεων ειναι παντα επικοδομητικη μεταξυ φιλων...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παιδια θελω τη βοηθεια σας
βρηκα BMW R 1150R απο χερι με 35000 χλμ 9000 ευρω σε αριστη κατασταση ενοειται και ατρακαριστο
θελω να ξερω τι μπορεις να κανεις μ αυτο το οχημα και αν εχει κουσουρια
ειμαι παλιος στο αθλημα αλλα χρονια μακρια (ΧΤ500 800GS)

Συγνωμη,τωρα το ειδα
  Δεν ειμαι ο πλεον ειδικος για να σου απαντησω,αλλα ο συναδελφος ENFORCER που εχει μια σχετικη τριβη με τους γερμανους,ειχε δηλωσει στο παρων θρεντ οτι το R 1150 GS που συζητας ειναι το τελευταιο των "ασπαστων" μοτοσακο με σημα την ελικα...Αν κοιταξεις κανα δυο τρεις σελιδες πισω θα το δεις ..
  Τι μπορει να κανεις με αυτο;Απλα τα παντα,εκτος των απαιτησεων του να κινεισαι στην πολη σαν να εχεις παπι...Αν συμβιβαζεσαι με αυτο,παρτο ,η τιμη καλη ακουγεται...

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ειμαι 45 οδηγω μηχανη απο τα 15 μου . Διπλωμα αυτοκινητου πηρα στα 34 (και αυτο γιατι δεν ηθελε η γυναικα μου να δεσω απο πισω το καροτσι του μωρου). Η γυναικα μου την μερα που γεννουσε ηταν πανω στην μηχανη. Και οδηγω την γριουλα μου μια ΧΤ 660 μοντελο 92 καταλαβαινετε τι αγαπη εχω για τους 2 τροχους αλλα και για οσους οδηγουν αυτους.
Να στε καλα ολοι σας παιδια καλα ταξιδια με προσοχη και να ματωνουν τα αυτια στις στροφες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ειμαι 45 οδηγω μηχανη απο τα 15 μου . Διπλωμα αυτοκινητου πηρα στα 34 (και αυτο γιατι δεν ηθελε η γυναικα μου να δεσω απο πισω το καροτσι του μωρου). Η γυναικα μου την μερα που γεννουσε ηταν πανω στην μηχανη. Και οδηγω την γριουλα μου μια ΧΤ 660 μοντελο 92 καταλαβαινετε τι αγαπη εχω για τους 2 τροχους αλλα και για οσους οδηγουν αυτους.
Να στε καλα ολοι σας παιδια καλα ταξιδια με προσοχη και να ματωνουν τα αυτια στις στροφες.
  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυτο να εκανες,να εδενες το καροτσι του μωρου στην μηχανη,δεν θα ηθελα να εβλεπα τιποτα αλλο....τρελλε φιλε μου :rockon: :rockon: :rockon:

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Αυριο εχω κανονισει να παω στην εκθεση...

stype ακους;

Καλα θα ηταν να καναμε μια ομαδα και να πηγαιναμε παρεα...

Θα ειχε φαση..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για οποιον θελει μπανιστηρι του εν λογω αξιοσεβαστου σε πολυ υψηλη αναλυση,στην κυριλεξια ερχεται στο δωματιο σας...

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 20

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πω πω τι βλέπουν τα μεγάλα γαλάζια μάτια μου...ενδιαφέρουσες απόψεις...

λοιπόοον...

κουκος μονος --> το R1150R είναι εξαιρετικό μηχανάκι χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας. Τουλάχιστον όχι κάτι συστηματικό και σοβαρό. Στα 35000 χλμ ο κινητήρας έχει άλλες 15000 για να στρωθεί. Μετά τις 50000 θα μπορείς να πεις ότι τώρα μπορείς να πορεύεσαι. Η τιμή δεν ξέρω αν ειναι καλή ή όχι - τι μοντέλλο είναι; Ελέγχους για τρακαρίσματα δε σου λέω καν να κάνεις γιατί είσαι έμπειρος αναβάτης και ειναι προφανή. Δες όμως αν έχει κάνει όλα του τα σέρβις εξουσιοδοτημένα. Κάντο και μια βόλτα και εδω είμαστε.

Ο καράβλαχος έχει δίκιο - σημασία δεν έχει τι μηχανάκι καβαλάς αλλα τι κάνεις με αυτό.

Παρατήρηση που δένει με αυτό που λέει ο πρόβιος - οτι πολλά BMW ADV πια τα καβαλάνε φλώροι με σκαρπίνι που προσπαθούν να συμπληρώσουν με αυτό το μηχανάκι την έλλειψη αρρενοπώτητας του αφράτου κώλου τους. Αφήστε κάτω ρε τα μηχανάκια αυτά. Η πάρτε 1200. ΜΗΝ πάρετε 1150 - δεν ειναι για εσάς.

Πρόβιε το 850GS το σκέφτομαι και εγώ μόλις επιστρέψω Ελλάδα ή και πιο πριν. Και κυρίως, μολις περάσει το πρώτο έτος απο την έναρξη παραγωγής. Καλοτάξιδος.

Γκάμπα τι κάνεις φίλε;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πω πω τι βλέπουν τα μεγάλα γαλάζια μάτια μου...ενδιαφέρουσες απόψεις...

λοιπόοον...

κουκος μονος --> το R1150R είναι εξαιρετικό μηχανάκι χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας. Τουλάχιστον όχι κάτι συστηματικό και σοβαρό. Στα 35000 χλμ ο κινητήρας έχει άλλες 15000 για να στρωθεί. Μετά τις 50000 θα μπορείς να πεις ότι τώρα μπορείς να πορεύεσαι. Η τιμή δεν ξέρω αν ειναι καλή ή όχι - τι μοντέλλο είναι; Ελέγχους για τρακαρίσματα δε σου λέω καν να κάνεις γιατί είσαι έμπειρος αναβάτης και ειναι προφανή. Δες όμως αν έχει κάνει όλα του τα σέρβις εξουσιοδοτημένα. Κάντο και μια βόλτα και εδω είμαστε.

Ο καράβλαχος έχει δίκιο - σημασία δεν έχει τι μηχανάκι καβαλάς αλλα τι κάνεις με αυτό.

Παρατήρηση που δένει με αυτό που λέει ο πρόβιος - οτι πολλά BMW ADV πια τα καβαλάνε φλώροι με σκαρπίνι που προσπαθούν να συμπληρώσουν με αυτό το μηχανάκι την έλλειψη αρρενοπώτητας του αφράτου κώλου τους. Αφήστε κάτω ρε τα μηχανάκια αυτά. Η πάρτε 1200. ΜΗΝ πάρετε 1150 - δεν ειναι για εσάς.

Πρόβιε το 850GS το σκέφτομαι και εγώ μόλις επιστρέψω Ελλάδα ή και πιο πριν. Και κυρίως, μολις περάσει το πρώτο έτος απο την έναρξη παραγωγής. Καλοτάξιδος.

Γκάμπα τι κάνεις φίλε;

Ωωωωω...

Καλησπερα φιλε ενφο..οτι ελεγα για σενα
  Χαιρομαι ιδιαιτερα που εισαι μαζι μας εστω και απο μακρια..
  Δεν βρισκω παρεα για την εκθεση,ο stype ειναι ο μονος που απαντησε..
  Μου προξενει ιδαιτερη εντυπωση το γεγονος οτι εκδηλωνεις ενδιαφερον, ΕΣΥ ειδικα,για μοτοσακο σαν το καινουργιο  F 800 GS..
  Ειναι δηλωμενη στο κιταπι μου η αρεσκεια σου στους μποξερ....
  ΑΥΤΗ σου η προτιμηση ειναι μαλλον το καλυτερο(επαινετικο εννοω...) σχολιο απο ανθρωπο που γνωριζει τις ελικες ,για την συγκεκριμενη μηχανη....
  Στην μικρη κοιωνια του θρεντ μας,δηλωσεις τετοιες εχουν βαρυνουσα σημασια...Κατι καλο θα εχει το μοτοσακο το συγκεκριμενο, για να δηλωνει ενας παλιος σκυλος διαθεση για καινουργιες περπατησιες..

Κατα τα αλλα οπως τα αφησες...
  Αν εξαιρεσεις τον easyrider που μας εχει κανει αλογα με την Σασα και τα φοβερα θρεντ που ανοιγει....

Και ενα δωρακι απο μενα για σενα..το αλιευσα στο Νετ και σκεφτηκα εσενα :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• av-315.gif
    av-315.gif
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 19

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο φιλος του φιλου μου, ειναι φιλος μου.....
Γεια σου Enfo, τα σεβη μου Gabba...........

Επισκέπτης
Το Aprilia caponord πως σας φαινεται ρε παιδες?

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Gabba γνωριζεις την προιστορια μου στα δικυκλα
Accept το διαχρονικο, το δομημενο σωστα, το ρετρο, για ποια χρηση προοριζεται κλπ αλλα επιμενω στην αποψη οτι πανω απ'ολα πρεπει να εισαι ερωτευμενος με το δικυκλο σου συμφωνεις;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Gabba γνωριζεις την προιστορια μου στα δικυκλα
Accept το διαχρονικο, το δομημενο σωστα, το ρετρο, για ποια χρηση προοριζεται κλπ αλλα επιμενω στην αποψη οτι πανω απ'ολα πρεπει να εισαι ερωτευμενος με το δικυκλο σου συμφωνεις;

Αν συμφωνω λεει;
Οσο δεν παει αλλο...
Αλλωστε γι'αυτο και το θρεντ εχει την ονομασια "..η αλλη μας γκομενα"
Εσυ πχ εχεις μια καψα για το Varadero και οχι μονο...
Εγω για διαφορα...
Ομως σε χρηστικο επιπεδο,καθημερινης μετακινησης,καμμια φορα συμβαινει να "απαρνουμαι" τον Ερωτα μου ,χαρην Φιλλιπινεζας που τα κανει ολα και συμφερει..
Αλλωστε δεν αποκλειεται στην πορεια της συμβιωσης με μια Φιλλιπινεζα ,να την καταξιωσω μεσα μου ως πιστη και σεμνη,και με χαρες που δεν ειχα προσεξει οταν την επελεγα...
Παντως δεν θα χρεωνα μετακινησεις τυπου Κηφισια-Καλλιθεα που λεει ο λογος σε μια αριστοκρατικη Κυρια τυπου  MOTO GUZZI California....
Kαποιος εδω μεσα ελεγε οτι ισως "..ειμαι πολυ φτωχος και ασχημος.."
για να υποβαλλω σε ταλαιπωρια καθημερινης μετακινησης τετοια ομορφια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom