talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μοναχός και γκαζοφονιάς...τστστσ..που κατήντησε η εκκλησία ατις μέρες μας...νίκο τσιαμτσίκα..Έτσι όπως την έχω καταντήσει ... η και πολύ της πέφτει η λέξη μοτοσακό !
μοναχός και γκαζοφονιάς...τστστσ..που κατήντησε η εκκλησία ατις μέρες μας...νίκο τσιαμτσίκα..Έτσι όπως την έχω καταντήσει ... η και πολύ της πέφτει η λέξη μοτοσακό !
Φωτογραφίες από τρελλά μωρά και μοτοσυκλέτες!!!
Από την έκθεση...
Συνίσταται ανεπιφύλακτα
Τα ΚΤΜ πάντα τα γούσταρα και τα γουστάρω. Με προβλημάτιζαν όμως οι φήμες περί Καθε Τετάρτη Μάστορα. ειναι μηχανές με ψυχή και τσαμπουκά.
Το 990 ADV είναι δυναμη
Οπως και το μωρό της ΚΤΜ.
Μήπως πρόσεξε κανείς αν η Moto Guzzi είχε το v7 classic? Γιατί η διαστροφή πρέπει να έχει και όνομα.
Ενα μεγαλο Μ Π Ρ Α Β Ο στον gabadoo για τον κόπο του και τη δουλειά του!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστουμε
Οι φωτο μου με τα guzzi ειναι για το προσωπικο μου αρχειο,καθως περιεχουν στασεις που θα μειωσουν το ιματζ μου,που με κοπο εχω χτισει εδω μεσα...
Δωσε εσυ τις φωτό και θα κανονίσουμε μια άφεση αμαρτιών μέσω του γνωστού κάτοχου σκούτερ 1000
εσύ..σούτ...μόνο εσπερινό να ψάλλεις...Μετά είμαι κακός εγώ που λέω ότι πίσω απο τις λέξεις κρύβεται (όχι ο Αλέξης) ο Δημήτρης ...
Μαφία !
Ταλεεεεεεεεεεεεε ...εσύ..σούτ...μόνο εσπερινό να ψάλλεις...
πριτς...τρελλός είμαι..τώρα δουλεύω γαύρους...που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία...Ταλεεεεεεεεεεεεε ...
Για καμ του τσατ , να σε ξομολογήσω
πριτς...τρελλός είμαι..τώρα δουλεύω γαύρους...που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία...