Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φωτογραφίες από τρελλά μωρά και μοτοσυκλέτες!!!
Από την έκθεση...
Συνίσταται ανεπιφύλακτα
:)

Καλησπερα Εκλεκτε Φιλε
  Με προλαβες
  Ομως.....ΠΡΟΣΟΧΗ προς ολους τους ναυτιλομενους
  Σε λιγο ερχεται κυμα φωτογραφιων...
  Ημουν εκει και τα ριντα ειχαν παρει φωτια...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Απο την εκθεση μοτο στο Αν.Αεροδρομιο σημερα,οι μηχανες που τραβηξαν το βλεμμα μου(και του stype βεβαιως-βεβαιως...)
  Επειδη τις ανεβαζω 5-5 στο imagevenue και αυτο παιρνει καποιο χρονο,θα απολαυσουμε το καφεδακι και σιγα-σιγα θα τις ποσταρω ολες...

Απο HONDA....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  APRILIA και το αγαπημενο μου Bonneville απο την Triumph...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[size=16pt] Κ Τ Μ [/size]

Ενδιαφερον μεγαλο ειχε η πρωτη προσπαθεια της εταιριας στα Superbike με το  LC8
Εχω φωτογραφησει και λεπτομερειες του κινητηρα σε τομη,καθως και απο την μηχανη που ηταν στο σταντ
Οι φωτο του κινητηρα ελπιζω να αποτελεσουν εναρξη μηχανολογικων συζητησεων εν καιρω...
Και παιδια......Το κοριτσι....προσοχη με το κοριτσι του Δουκα(oχι το χτικιαρικο που ειναι στο 990 adv..)
Εναι δικο μου,μην μου το ματιασετε,σας ξερω εσας τους αλητηριους με τα μοτοσακα
Ειδικα κατι μουτρα σαν του ΑΛΤΕΚ,και του Enforcer
Εβγαλα και καμμια δεκαρια μαζι της,αδιαφοροντας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,για το μοτοσακο,αλλα αυτες ειναι για μενα...
Οχι-οχι...και δεν σας λεω το ονομα της,ουτε που μενει...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τα ΚΤΜ πάντα τα γούσταρα και τα γουστάρω. Με προβλημάτιζαν όμως οι φήμες περί Καθε Τετάρτη Μάστορα. ειναι μηχανές με ψυχή και τσαμπουκά.

Το 990 ADV είναι δυναμη

Οπως και το μωρό του δούκα της ΚΤΜ. Αλλα εγώ ανήκω στο κορίτσι του ADV - η οποία και με γουστάρει τρελλά.

Μήπως πρόσεξε κανείς αν η Moto Guzzi είχε το v7 classic? Γιατί η διαστροφή πρέπει να έχει και όνομα.

Επισκέπτης
Ενα μεγαλο  Μ Π Ρ Α Β Ο  στον gabadoo για τον κόπο του και τη δουλειά του!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστουμε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εδω που είμαι το ιντερνέτι είναι πολύ αργό και οι φωτό του γκάμπα δε φορτώνουν - γαμώ την αγανάκτηση

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τα ΚΤΜ πάντα τα γούσταρα και τα γουστάρω. Με προβλημάτιζαν όμως οι φήμες περί Καθε Τετάρτη Μάστορα. ειναι μηχανές με ψυχή και τσαμπουκά.

Το 990 ADV είναι δυναμη

Οπως και το μωρό της ΚΤΜ.

Μήπως πρόσεξε κανείς αν η Moto Guzzi είχε το v7 classic? Γιατί η διαστροφή πρέπει να έχει και όνομα.

Οι φωτο μου με τα guzzi ειναι για το προσωπικο μου αρχειο,καθως περιεχουν στασεις που θα μειωσουν το ιματζ μου,που με κοπο εχω χτισει εδω μεσα...
 Παραφερθηκα το ομολογω,καθως η αριστοκρατικες Ιταλιδες ειναι τοσο μα τοσο λαγνες...
 Αν μπορουσα θα επαιρνα μια απο εκει ,και το παιδι του δουκα ,και θα γινομουνα κουρνιαχτος....
 Γυρνα με το καλο....
 Αρκει να μην γελασεις...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ενα μεγαλο  Μ Π Ρ Α Β Ο   στον gabadoo για τον κόπο του και τη δουλειά του!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστουμε

Αυριο εχει συνεχεια...
  Με τζουτζουκια και καβασακια και καινουργια γερακια(hayabusa)
  KAI βεβαιως-βεβαιως εκτενες φωτογραφικο αφιερωμα στα [size=14pt]DUCATI[/size]

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
 Οι φωτο μου με τα guzzi ειναι για το προσωπικο μου αρχειο,καθως περιεχουν στασεις που θα μειωσουν το ιματζ μου,που με κοπο εχω χτισει εδω μεσα...

Τότε έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δωσε εσυ τις φωτό και θα κανονίσουμε μια άφεση αμαρτιών μέσω του γνωστού κάτοχου σκούτερ 1000

Καλά εσυ έβγαλες τις φωτό τις καλές στα Γκούτσι και στα Ντουκάτι ήσουν κυριλέ; Αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει.

Γι'αυτό δώσε τις φωτό στο λαό ώστε εμείς οι φίλοι σου να τις μελετήσουμε και να βγάλουμε πόρισμα

Για το καλό σου βρε συ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Δυστυχως και εκει τα εκανα....μουσκεμα
  Μαρτυς μου ο stype,που τραβηξε τα πανδεινα να με τραβηξει απο τους πειρασμους....
  Εκατσα σε μια γωνια δεμενος χειροποδαρα
  Τις φωτο τις τραβαγε ο ζαχαροπλαστης,κατ'εντολων μου μεσω της νοηματικης
  Τι να εκανα;
  Ομολογω(κι'αλλη ομολογια;) οτι τσακισα στην θεα του 1000S
  Μολις το δειτε αυριο ελπιζω να προσευχηθειτε σε οποιον Θεο πιστευετε για την σωτηρια της ψυχης μου...
  Οι τριβολοι οι κοκκινοι την ωρα που ημουν εκει,ειχαν και τα ηχεια στο τερμα,να ακουω το ντεσμο και νεα παθαινω ιλαροτραγικα σοκ..
  Μετα το εκλεισαν κατοπιν διαβουλευσεων με τα παρακειμενα περιπτερα που δεν ειχαν κανει σεφτε για οσο ακουγονταν οι ηχοι της κολασεως....
Αυριο..εχετε λιγη υπομονη... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom