Αμα μαθεις ποσο κανει και ποσο στοιχιζει η συντηριση του θα ξαναλλαξεις
για ρίξε το ποιηματάκι..!
Αμα μαθεις ποσο κανει και ποσο στοιχιζει η συντηριση του θα ξαναλλαξεις
έχει κ τιμές...
*αν θέλεις να το πάρεις...μην το κάνεις απο ελλάδα...γιατί αυτό μεταφράζεται +2-3Κ..για άγνωστους λόγους...
**οπωσδήποτε κοστίζει...για να μην πω οτι τσούζει, στα ανταλλακτικά...αλλά έχεις διαφορετικό μηχανάκι απ'το 99.9%...
****εδώ το ακούς : [youtube=200,150]qT4fcRmCglU[/youtube]
***εδώ το ακούς : [youtube=200,150]qT4fcRmCglU[/youtube] [youtube=200,150]zKOgFxc7jhc[/youtube]
μεταχειρισμενη μηχανη=ΘΑΝΑΤΟΣ..=ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ=ΡΑΔΙΚΙΑbmw παλιες 800-1200 κυβικα ειναι οτι πρεπει για ταξιδια μεγαλα
οπως και οι αφρικα ειναι σκυλια (μεταχειρισμενα θα βρειτε σε καλες τιμες)
τωρα για πρωταρηδες η καλυτερη μοτο ειναι η τρανσαλπ μονο που δεν ξερω τι παιζει με το καινουργιο μοντελο πολυ μαλακια μου φαινεται
τα μοντελα 2003 ηταν τα καλυτερα παντως και για πολη και για ταξιδακια κοντινα και πολυ ασφαλης μηχανες
και το στρομ δεν φαινεται ασχημο
αν πατε να καβαλησετε πρωταρηδες ανθρωποι μηχανες με ροπες τη γαμησατε δε θα ξερετε πως να τη σταματησετε
παντως πρωταρης γενικα ειτε αμαξι ειτε μηχανη καλο ειναι να μην παιρνει καινουργιο καλυτερα μεταχειρισμενο να ειναι το πρωτο που θα φαει την κακομεταχειριση του πρωταρη και τις πρωτες τουμπες
αν είναι να την φας την τούμπα, θα την φας είτε είσαι με καινούργια μηχανή είτε με παλιά..
πχ εγώ που είχα πιό μικρός το cbr125 δεν είχα πέσει ποτε΄..μετά πήρα [size=20pt]την μουνοπαγίdα beverly [/size] και τώρα λέω να πάω στο Ζ..προτιμώ να αγοράσω μία μηχανή που να ξέρω ότι τα φρένα,τα λάδια της είναι οκ..μην αρχίσω για φλάτζες κτλ...παρά να πάρω ένα μεταχειρισμένο που Ο Θεός να το κάνει καλό και μετά να το κλαίω..
μεταχειρισμενη μηχανη=ΘΑΝΑΤΟΣ..=ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ=ΡΑΔΙΚΙΑ
μεταχειρισμενη μηχανη=ΘΑΝΑΤΟΣ..=ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ=ΡΑΔΙΚΙΑ
Έλα ρε παίκτη..
Να ετοιμάζω διαθήκη σιγά σιγά??
αλλες μηχανες...το ζ θα το συγκρινεις με το F 800RΤο λεω βαση πωλησεων που λετε οτι ειναι οι 2 κορυφαιες..
Αξιζει τον κοπο να ανεβεις 100 κυβικα κ να παρεις το Ζ..Μιλαω για νεαρης ηλικιας ατομα κυριως..
Το V-Strom συνηθως προτιμαται απο μεγαλυτερους,το Ζ ειναι πιο σπορ κ ομορφο..
αλλες μηχανες...το ζ θα το συγκρινεις με το F 800R
και το vstrom με το GS...
παιχτης...
O enfo.
Ρε ! ποτε προλαβατε να γραψετε τοσα πολλα... αμαν... τι ειστε εσεις ρε...
οριστε και μια φοτο απο το δικο μου κουκλι...