easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
ηντα κκαμει φρεντο?????Πουτανα το κανε το GS. Μάγκας.
οχι δεν επιτρεπεται αλλα αμα παει για δουλεια τι να κανει να τοω τσακοσουνε και οι μπατσοι κρυβουνε τον αριθμο με αυτοκολητακια ,τα δυο νουμερα.....βαιβαιωσ το εχουνε παρει απο τουσ τσαντακηδεσ ;)ρε παιδιά, μία ερωτησούλα...
στο Ζ, τα "καλά" παιδιά έχουν βάλει την πινακίδα στο φτερό από κάτω...αυτό επιτρέπεται;
to apolito souzoergalio....TI NA LEME TVRA......
ναι αλλα ειναι μουνοπαγιδα ;)Σήμερα ποιά όλα πολλά είναι...
οχι ρε παντρεμενοσ ειμαι ,αλλα ειμαι μεταξυ αυτου και του Ζ παλια ειχα ενα TDM900αν σου κάνει go for it
εγω επειδή κάνω περί τα 20,000 χιλιόμετρα το χρόνο με μηχανή οδηγώ GS
Αν το θές για μουνιά, γιατί όχι
δεν εχουν ζελατινα και στα ταξιδια πιστευω κουραζουνε??χμμμ. δύσκολη επιλογή τοτε
δεν έχω προσωπική εμπειρία με κανένα απο τα δύο για να προσφέρω σοβαρή άποψη
οχι δεν επιτρεπεται αλλα αμα παει για δουλεια τι να κανει να τοω τσακοσουνε και οι μπατσοι κρυβουνε τον αριθμο με αυτοκολητακια ,τα δυο νουμερα.....βαιβαιωσ το εχουνε παρει απο τουσ τσαντακηδεσ ;)
ρε σου κλανει τα αρχιδια ακου και μενα που σου λεω αμα εισαι καθαροσ, στελνει σημα και την κανεισ, το πολυ πολυ να φασ κληση 40 ε δια 2 20ευρω και αμα αρχισεισ τισ κλαψεσ και καλα ειμαι μεροκαματο και τετοια την εκανεsτι να σου πω...βλέπω όλα τα Ζ, σχεδόν, με την πινακίδα κάτω από το φτερό...δεν λέω του πάει...αλλά δεν ξέρω αν αρέσει και στον Ζητά
ρε σου κλανει τα αρχιδια ακου και μενα που σου λεω αμα εισαι καθαροσ, στελνει σημα και την κανεισ, το πολυ πολυ να φασ κληση 40 ε δια 2 20ευρω και αμα αρχισεισ τισ κλαψεσ και καλα ειμαι μεροκαματο και τετοια την εκανεs
αν και οι καθρεπτεσ ασχημενουν τα μοτο ενασ αριστεροσ χρειαζετε,γιατι κυκλοφορουν πολυ μαλακεσ..υ.γ για ολα τα μηχανακιαωραιος! θα το εχω υπ'όψιν...κάτι άλλο..με το θέμα των καθρεπτών...πχ στο beverly τους έχω βγάλει δίχως να έχω κάποιο πρόβλημα...στο Ζ όμως ή σε μηχανές γενικότερα είναι πιο δύσκολη η οδήγηση χωρίς καθρέπτες;
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..στο Ζ όμως ή σε μηχανές γενικότερα είναι πιο δύσκολη η οδήγηση χωρίς καθρέπτες;
τι λες ρε βολφ?θες να σε σιδερωσει καμια νταλικα? :Sωραιος! θα το εχω υπ'όψιν...κάτι άλλο..με το θέμα των καθρεπτών...πχ στο beverly τους έχω βγάλει δίχως να έχω κάποιο πρόβλημα...στο Ζ όμως ή σε μηχανές γενικότερα είναι πιο δύσκολη η οδήγηση χωρίς καθρέπτες;