Επισκέπτης
δεν σε γαμαω..ότι πεις...ξέρεις οτι σε γράφω στα παπάρια μου...όταν απο μόνος σου γνωρίζεις πως έχεις άδικο.
τραβα να πλακωθεις με τον μαζντα..
δεν σε γαμαω..ότι πεις...ξέρεις οτι σε γράφω στα παπάρια μου...όταν απο μόνος σου γνωρίζεις πως έχεις άδικο.
δεν σε γαμαω..
τραβα να πλακωθεις με τον μαζντα..
μπα ξερω ατομα που ειναι εξω με μχ5...άμα ήξεραν δεν θα έκλεβαν κ άδειες τσάντες...
χαχαχαχαχαχα
η συγκάληψη με πόσο τιμωρείται ?
εισαι θεος..ρε 1,8 η 100οκτανιων αιλεοσ παω να παρω αυτο για μεσα στην πολη πρωτη μουρη γαμπροσς
εισαι θεος..
κυκλοφορει ακομη???
δωσε τηλ αντιπροσωπειας..
και γεμιζει και σε περιπτερο ;)εισαι θεος..
κυκλοφορει ακομη???
δωσε τηλ αντιπροσωπειας..
Ζωή ποδήλατο
Το eSolex της γαλλικής εταιρείας Solex είναι ένα δίκυκλο που μπορεί ο αγοραστής του να χρησιμοποιήσει είτε ως κανονικό ποδήλατο είτε, εναλλακτικά, ως ηλεκτροκίνητο όχημα το οποίο αντλεί ενέργεια από μία αποσπώμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, βάρους μόλις πέντε κιλών. Η μπαταρία αυτή εξασφαλίζει στο eSolex αυτονομία έως και 45 χιλιόμετρα, η οποία αυξάνεται στα 60 χιλιόμετρα όταν επιλεγεί η ρύθμιση «οικονομικής λειτουργίας». Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 35 χλμ./ώρα (22 στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας) ενώ, όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, το κόστος κίνησης είναι μόλις 0,10 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα. Ωστόσο, το eSolex διατίθεται ακόμη μόνο στη Γαλλία.
Τιμή: 1.200 ευρώ.
Πληροφορίες: αει γαμηθειτε..
είμαι εντελώς άσχετος από μηχανές και έχω δει αυτήν εδώ την μοτοσυκλέτα και μου έχει μπει στο μάτι
για τί χρήση είναι?
βασικά την θέλω για μέσα στην πόλη,αλλά έχω απορρίψει τα σκούτερ
είναι γελοία επιλογή για πρώτη μηχανή?....ψιλοαλήτικες τις κόβω τις γυμνές
poly kalo ;)Fazer 800 νομιζω πως ειναι too much για πρωτη moto...
Χτυπα ενα Vtromaki 650 να κανεις τα παντα παντου (μεσα σε λογικα πλαισια)
το θέμα είναι οτι γαμάει..Ιταλίδα δεν γίνεται αλλά οκ, είναι πολύ δυνατό κ πολύ όμορφο.
δεν υπάρχει πρόβλημα...απλά τα βγάζεις..έτσι κι αλλιώς περιττά είναι...;)
Vstrom, "μηχανή" για άσχετους Δ/Υ, με άπλυτη κοτσίδα ή άνευ...
Γι'αυτο ειναι η Νο1 μοτοσυκλετα σε πωλησεις στην Ελλαδα εδω και 5 χρονια
Aλτέκο, και το Ζ750 δεν είναι πρώτο σε πωλήσεις;
Οχι....
ε? αφού συνέχεια βλέπω Ζ...να μου πεις ότι είναι τα ίδια, όχι, είναι διαφορετικά...παντού!