Επισκέπτης
το τσουλαγε ρε..Ηταν κουραστικο το TDM?
το τσουλαγε ρε..Ηταν κουραστικο το TDM?
οχι ρε..είμαι εντελώς άσχετος από μηχανές
είναι γελοία επιλογή για πρώτη μηχανή?....
οχι ρε..
προχωρα..
κληρονομους εχεις???
οχι ρε..γιατί είναι επικίνδυνη?...
είμαι εντελώς άσχετος από μηχανές και έχω δει αυτήν εδώ την μοτοσυκλέτα και μου έχει μπει στο μάτι
για τί χρήση είναι?
βασικά την θέλω για μέσα στην πόλη,αλλά έχω απορρίψει τα σκούτερ
είναι γελοία επιλογή για πρώτη μηχανή?....ψιλοαλήτικες τις κόβω τις γυμνές
είμαι εντελώς άσχετος από μηχανές και έχω δει αυτήν εδώ την μοτοσυκλέτα και μου έχει μπει στο μάτι
για τί χρήση είναι?
βασικά την θέλω για μέσα στην πόλη,αλλά έχω απορρίψει τα σκούτερ
είναι γελοία επιλογή για πρώτη μηχανή?....ψιλοαλήτικες τις κόβω τις γυμνές
πάρε αυτό καλύτερα :
οχι ρε..
μια χαρα λεμε..
κληρονομους εχεις???
προχωρα αφοβα τοτε..έχω...τους γονείς μου!
ειδικα με ολα αυτα τα χρυσα καλουδια,μονο η σαγιοναρα θα σου λειπει ρε ταμτακο..δεν είναι δικό μου...απλά το είχα δει απο κοντά στο club...κ γαμάει..;)
δεν είναι δικό μου...απλά το είχα δει απο κοντά στο club...κ γαμάει..;)
ΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΝΑΙ ΤΟ ΤDM EINAI KOYRASTHKO ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟ Ζ 750 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΡΑ ΒςΒ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΡΥΖΙ ΠΑΙΡΝΩτο τσουλαγε ρε..
πουθενα..πού έγκειται η επικινδυνότητά της σε σχέση με ένα VSTROM,TDM,BMW 650GS κλπ?
σε αυτά ανάμεσα είμαι....
πουθενα..
γιατι ολες ειναι ο ιδιο σκοτωστρες για εναν ασχετο οπως εσυ..
ξεκινα με κανα 125-150αρι,φαε τις σαβουρδες σου & αμα συνεχιζεις να γουσταρεις προχωρα κατηγορια..
ΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΝΑΙ ΤΟ ΤDM EINAI KOYRASTHKO ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟ Ζ 750 ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΡΑ ΒςΒ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΡΥΖΙ ΠΑΙΡΝΩ
α καλα..απλά για λόγους επαγγελματικού πρεστίζ δεν μπορώ να εμφανιστώ με 125άρι
ειδικα με ολα αυτα τα χρυσα καλουδια,μονο η σαγιοναρα θα σου λειπει ρε ταμτακο..
πολυ χρημα εχει ριξει πανω του...
ο θορυβος των πλαστικων
θελει πολυ ψαχιμο η αγορα μοτο 1 αξια μεταπολισισ 2 ανταλακτικα 3 σερβισ 4 γιατι την χρειαζεσε κτλππού έγκειται η επικινδυνότητά της σε σχέση με ένα VSTROM,TDM,BMW 650GS κλπ?
σε αυτά ανάμεσα είμαι....