Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Vmax

Η Yamaha, σύμφωνα με όσα ακούγονται, έχει έτοιμο το 200 ίππων μοντέλο, ωστόσο, ένας τόσο ισχυρός V4 κινητήρας, ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κατά πόσο θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων.

Οι φήμες αυτές, όμως, φαίνεται να διαψεύδονται από το Marketing Manager της Yamaha στην Αγγλία, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται περιβαλλοντικό θέμα, από τη στιγμή που δε μιλάμε για ένα sport μοντέλο. Με τον τρόπο αυτό άφησε να εννοηθεί ότι το κυνήγι της ιπποδύναμης δεν αποτελεί προτεραιότητα της Yamaha για το Vmax.

Όπως και να ‘χει, πάντως, με 200 ίππους ή λιγότερους, το Vmax, όταν βγει στην παραγωγή θα είναι μία μοτοσικλέτα για λίγους. Ακούγεται, μάλιστα, ότι η Yamaha θα προχωρήσει σε μικρή παραγωγή μοντέλων (μερικές εκατοντάδες το πολύ) και θα τα προσφέρει ως συλλεκτικά.

Οι φήμες λένε ότι το θηριώδες project των Ιαπώνων αναβάλλεται μέχρι το 2009, ωστόσο, και πάλι, τίποτα δεν είναι σίγουρο

Συνημμένα

• yamahaVMAX09.jpg
    yamahaVMAX09.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • YamahaVmaxCON08.jpg
    YamahaVmaxCON08.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 30

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ομορφο μηχανάκι. Υπερβολικά άγριο κατα τη γνώμη μου. Δε μου πάει εμένανε σα φιλοσοφία.

Τις πιο άγριες μούρες τις έχω δει σε παπί 6βολτο. Η σε παλιο 4κύλινδρο αερόψυκτο.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.204
Πόντοι
6.830
Εκτος του οτι δεν  μπορει να στριψει αυτο το κατασκευασμα σιγα μην μπορεσει κανενας οδηγος να πιασει μεγαλη τελικη.Ο λογος , αεροδυναμικη τσιμεντολιθου και ελλειψη φερινγκ για τον αναβατη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
..Δε μου πάει [size=14pt]εμένανε[/size] σα φιλοσοφία.
ετσι, ετσι.. αυτη η τραχειά σου γλωσσα με συναρπαζει..

Τις πιο άγριες μούρες τις έχω δει σε παπί 6βολτο. Η σε παλιο 4κύλινδρο αερόψυκτο.
αυτο παλι, οτι παρατηρεις τις αγριες μουρες των μηχανοβιων, ομολογω οτι δεν το ειχα φανταστει για σενα..  :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.787
Πόντοι
12.056
Εκτος του οτι δεν  μπορει να στριψει αυτο το κατασκευασμα σιγα μην μπορεσει κανενας οδηγος να πιασει μεγαλη τελικη.Ο λογος , αεροδυναμικη τσιμεντολιθου και ελλειψη φερινγκ για τον αναβατη.

+100000...Μονο για καμμια κοντρα σε ευθεια ειναι και για μοστρα εξω απο καφε  :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αυτο παλι, οτι παρατηρεις τις αγριες μουρες των μηχανοβιων, ομολογω οτι δεν το ειχα φανταστει για σενα.. 

Οταν ο άλλος δε φοράει κράνος, αυτό βοηθάει. Μάτι λάσπη, αξύριστος με μουστάκι και τσιγάρο στο χέρι (ή ακομα καλύτερα φραπε) περιμένοντας στο φανάρι μπροστά ακριβώς απο τον τροχονόμο - λέει πολλά.

Τέτοιους τύπους τους σέβομαι και τους θέλω για φίλους μου

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ασε ρε άλτεκ....άντε πάρε το 1000αρι το vstrom να κάνεις τις βολτάρες σου....και άσε τα γκαζώματα για εμάς τους πιο νέους......χιχιχι,,,,,, :2funny:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.787
Πόντοι
12.056
Κανει απογραφη η αντιπροσωπεια γμτ γμτ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εγω παλι ρε φιλαρακια,ονειρευομαι μια desmocedici......

H ΘΕΑ.....

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.787
Πόντοι
12.056
Καλα...εσενα σου χαριζω 2 κολωνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Καλα...εσενα σου χαριζω 2 κολωνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μικρε μου αλτεκ,η καβλογκαζιαση μου περασε ευτυχως χωρις σημαδια οπως της ανεμοβλογιας....μου πηρε 10 χρονια και μια κορη.....Δεν ειναι αναγκη να μου τις ριξεις τις κολωνες...στις δινω και απο μονος μου.....χαχαχαχαχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  ...και μην ακους τα υγρα ονειρα ενος 39χρ.κουρασμενου αεροπορου....Την εν λογω Ιταλιδα για το σαλονι την θελω....

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.787
Πόντοι
12.056
Kαι παλι σου ριχνω..εγω εχω 2 γιους  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
Για αυτο το πουλαω το κτηνος να παρω κατι χαλαρο..
Τα ιταλικα δεν μου αρεσουν...οταν δουλεβουν κανουν σαν χαρχαλα.. :P :P

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ομορφο μηχανάκι. Υπερβολικά άγριο κατα τη γνώμη μου. Δε μου πάει εμένανε σα φιλοσοφία.

Ρε συ τι μου θυμισες......Ενα αρθρο σε καποιο παλιο μοτο αν θυμαμαι,του Ντανου Φωτου η του Πολιτη,οπου αναφερονταν σε αυτα τα αεροψυκτα...

Πως το ελεγε;..."Μακρια απο τα βαπορια και τα γαλανα μπολντορια..."

χαχαχαχα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Αχ ρε παιδια παντα ηθελα να παρω μια μηχανη. Επειδη ομως εδω ειναι Ελλαντα και εγω ηθελα εργαλειο με 200 αλογατα προτιμησα να παρω αμαξι για να μη σκοτωθω. Μεχρι που με τρακαρε ενας καριολης και μου το εκανε φυσαρμονικα. Α3 τσιλικο. Και τωρα γαμιεμαι να μαζεψω προκαταβολη για να παρω ενα καινουριο. Εχω και ακριβα γουστα. Και με την ανασφαλεια στον εργασιακο τομεα που να βαελις δοσεις για μεγαλο διαστημα.
Λετε να παω να τσιμπησω καμια HONDA και οπου με βγαλει?
Τα μισα λεφτα θα πληρωσω. Αν δε κανω λαθος ενα καλο εργαλειο κανει γυρω στα 15 χιλιαρικα ε?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Βρηκα και το αρθρο..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  αυτοι οι τυποι με τις αγριες μουρες που λεει και ο Enforcer ολο τετοια ειχανε...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Προφανώς και το μηχανάκι δεν έχει τέτοια φιλοσοφία. Μάλλον τείνει προς Harleoειδές. Πουλ Μουρ και κυβικά για φασαρία. Καλά κάνω και μένω με το FAZERακι μου.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Vmax

Η Yamaha, σύμφωνα με όσα ακούγονται, έχει έτοιμο το 200 ίππων μοντέλο, ωστόσο, ένας τόσο ισχυρός V4 κινητήρας, ίσως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κατά πόσο θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων.

Οι φήμες αυτές, όμως, φαίνεται να διαψεύδονται από το Marketing Manager της Yamaha στην Αγγλία, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται περιβαλλοντικό θέμα, από τη στιγμή που δε μιλάμε για ένα sport μοντέλο. Με τον τρόπο αυτό άφησε να εννοηθεί ότι το κυνήγι της ιπποδύναμης δεν αποτελεί προτεραιότητα της Yamaha για το Vmax.

Όπως και να ‘χει, πάντως, με 200 ίππους ή λιγότερους, το Vmax, όταν βγει στην παραγωγή θα είναι μία μοτοσικλέτα για λίγους. Ακούγεται, μάλιστα, ότι η Yamaha θα προχωρήσει σε μικρή παραγωγή μοντέλων (μερικές εκατοντάδες το πολύ) και θα τα προσφέρει ως συλλεκτικά.

Οι φήμες λένε ότι το θηριώδες project των Ιαπώνων αναβάλλεται μέχρι το 2009, ωστόσο, και πάλι, τίποτα δεν είναι σίγουρο

Σαν εμφανιση ειναι καυλα τελειως. Αλλα πως θα τρεξει αυτο πανω απο 250?
Χλωμο το κοβω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom