Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ δεν είπα τίποτα για κρεοπωλείο...προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις οτι η γκόμενα μπορεί να βρεθεί σε ανύποπτο χρόνο, οπουδήποτε...δεν είναι απόλυτο να ψάχνεσαι μόνο σε κλαμπ ή σε μέρη οπου υποτίθεται είναι στάνταρ το φλερτ...
Τέσπα, χάνω τον χρόνο μου απ' οτι φαίνεται...καταλαβαίνω γιατί σε έβγαλαν τα παιδιά όπως σε έβγαλαν....
Τα καλυτερα ερχονται οταν δεν ψαχνεσαι.Τυχαια.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σε μενα να δωσεις να καταλαβω? αφου εχω γκομενα και την βρηκα με τους δικους μου τροπους....
τι να δωσεις να καταλαβω σε μενα? εσυ πρεπει να καταλαβεις που δεν εχεις...  :headbang: :headbang: :headbang:

Ενισχύεις το επιχείρημά μου ακόμα περισσότερο με αυτά που λες...keep it up

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε συ τύπε, το πρόβλημα είναι ότι είπες αυτονόητα πράγματα με ύφος σαν να ανακάλυψες την πυρίτιδα. Για αυτό έγινες "στόχος". Είναι σαν να γίνεται μια συζήτηση ιστορίας και ξαφνικά να πετάγεσαι και να λες "σιγα την ιστορία που ξέρετε, εγώ ξέρω ποιος ήταν πρωθυπουργός πέρυσι".

Κοιτα να δεις φιλε... οταν βλεπω τετοια ξεσπαματα και τετοιο κομπλεξ
ασε με να καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν χρονια να βρουν γυναικα.... επομενως
οχι δεν ειναι αυτονοητες οι βασικες αρχες αλλα καποιοι εχουν και πληρη μεσανυχτα και νομιζουν
οτι εχουν δικιο επειδη σκεφτονται τα δικα τους χωρις να μπουν στο κοπο να τα συγκρινουν με το τι γινεται στην πραγματικοτητα..... να ερχεται τωρα εμενα ενας και να μου λεει οτι τις βρισκει απο το μετρο και να μην εχει γυναικα την ιδια στιγμη ειναι αστειο οπως καταλαβαινεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποιος μιλαει ο σταμ που δεν εχει αφησει πουτανα για πουτανα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
ναι και? εγω βγαινω καθαρα και λεω οτι της εχω βαρεθει ολο  τα ιδια και τα ιδια και οτι θελω εναλλαγες στην ζωη μου γενικα..

τωρα θα ηθελα μια μονογαμικη σχεση ετσι για την εμπειρια

δηλαδη συγνωμη οσοι πανω λενε για μονογαμιες ειχαν ποτε τους μακροχρονια σχεση ΕΣΤΩ  ΕΣΤΩ ενος μηνα?

αρα πως το λεει ο καθενας?  

Ειπαμε ο καθενας κανει της επιλογες του, ο καθενας ζει την ζωη οπως θελει..απλα χρειαζεται ο ανθρωπος ενναλαγες στην ζωη του..

αςπουμε ο πικερ εαν εβρισκε μια ωραια 40αρα μιλφ και την γαμαγε καθε μερα και εκανε ενα παιδι

θα ελεγε της μαλακιες που λεει να κανουνμε ολες της 18χρονες με το ζορι πουτανες?

κανε της αναγωγες σου..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κοιτα να δεις φιλε... οταν βλεπω τετοια ξεσπαματα και τετοιο κομπλεξ
ασε με να καταλαβαινω οτι καποιοι εχουν χρονια να βρουν γυναικα.... επομενως
οχι δεν ειναι αυτονοητες οι βασικες αρχες αλλα καποιοι εχουν και πληρη μεσανυχτα και νομιζουν
οτι εχουν δικιο επειδη σκεφτονται τα δικα τους χωρις να μπουν στο κοπο να τα συγκρινουν με το τι γινεται στην πραγματικοτητα..... να ερχεται τωρα εμενα ενας και να μου λεει οτι τις βρισκει απο το μετρο και να μην εχει γυναικα την ιδια στιγμη ειναι αστειο οπως καταλαβαινεις.
εχεις φιλησει γυναικα ποτε ρε μπολντ :think: :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι και? εγω βγαινω καθαρα και λεω οτι της εχω βαρεθει ολο  τα ιδια και τα ιδια και οτι θελω εναλλαγες στην ζωη μου γενικα..

δηλαδη συγνωμη οσοι πανω λενε για μονογαμιες ειχαν ποτε τους μακροχρονια σχεση ΕΣΤΩ  ΕΣΤΩ ενος μηνα?

Ειπαμε ο καθενας κανει της επιλογες του, ο καθενας ζει την ζωη οπως θελει..απλα χρειαζεται ο ανθρωπος ενναλαγες στην ζωη του..

αςπουμε ο πικερ εαν εβρισκε μια ωραια 40αρα μιλφ και την γαμαγε καθε μερα και εκανε ενα παιδι

θα ελεγε της μαλακιες που λεει να κανουνμε ολες της 18χρονες με το ζορι πουτανες?

κανε της αναγωγες σου..
ο πικερ ειναι παλαβος ρε μαλακα τι μου τον φερνεις παραδειγμα;

Επισκέπτης

κανε της αναγωγες σου..

τύπε ποια είναι η πιο μακροχρόνια σχέση που είχες ποτέ;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πρέπει να είμαστε συνομίλικοι....
25 με 28 έτσι ?
δλδ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν θα πεις ποτέ α τώρα είμαι ερωτευμένος και τα κόβω αυτά ε  ?
και δεν θα πεις ποτέ ότι η κοπέλα σου θέλεις να πάει μόνο με σένα ?
μην σε δω αγαπούλη ποτέ... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

υγ
κοίτα αναγνωρίζω ότι είναι πιθικοσυνήθειες οι μονογαμικές αγάπες αλλά δεν βάζω και το κουλό μου στη φωτιά για να μιλήσω απόλυτα.. :grin:

δεν είμαι πυθία για να προβλέπω το μέλλον
εξάλλου μου έχει συμβεί να προσβληθώ για λίγο απ'τον ιό του έρωτα
αλλά και σ'αυτή την περίπτωση δεν ήταν τίποτε παραπάνω
απο την έκκριση βαζοπρεσσίνης και οκυτοκίνης (ορμόνες της δέσμευσης)
που εν τέλει υποδαυλίστηκαν απο την ντοπαμίνη του πάθους και την εναλλαγής

το μόνο που μπορώ να προβλέψω ότι το κίνητρό μου μέχρι τα βαθιά γεράματα
θα είναι η απόλαυση , τώρα τον τρόπο απόλαυσης δεν τον ξέρω ακριβώς

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στα περισσοτερα δεν θα το ελεγα..... Εκτος κι αν μιλας για χαζους που κι αυτοι ειναι ελαχιστοι....

Ευτυχια σιγουρα δεν φερνει η πολυγαμια και ειδικα με τις επαγγελματιες.
Απλα καποιοι το καυχιουνται επειδη δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο αλλα κι αυτο περισσοτερο καταντι ειναι παρα κατορθωμα

συγνωμη ποιο ειναι το κατορθωμα?

εχεις εναν πακιστανο... και εχεις εμενα

εχουμε και οι 2 απο 10 ευρω για να γαμησουμε μεταξουργειο  

Ποιος απο τους 2 ειναι ποιο μαγκας?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπόλντη, ο θεματοθέτης ρώτησε για κανά μαγαζί που να μπορεί να πάει μόνος του και εσύ του λεγες ότι για να έχεις επιτυχία έξω θέλει καλές παρέες, στυλάκι, και να ξες να χορεύεις και στο επόμενο ποστ σου παρουσίασες την προχθεσινή σου έξοδο, με τα μουνιά τις φίλες, τους Άγγλους κλπ

αν σκεφτεί κανείς ότι κάποτε πήγαινες διακοπές μόνος σου και ότι είναι η πρώτη γκόμενα που έβγαλες,

πως να αντιδράσει; να τα δει καλοπροαίρετα αυτά που λες;

και μόνο το γεγονός ότι μιλάς για ζήλια, είναι παράλογο και δείχνει ότι αυτά που έγραψες τα έγραψες για να σε ζηλέψουν

Αν θέλει κάποιος να ζηλέψει, έχει Βαρδινογιάννηδες, Ρουβάδες, Αμπράμοβιτζ, κλπ

μ εσένα θα ασχοληθεί;

υ.γ. αυτά που λέμε στα λέμε για καλό σου, μην πάρεις τίποτα στραβά...

Εγω τι να παρω στραβα? εσεις λυσαξατε....

Εννοειται οτι αν πας μονος σου στο μαγαζι γκομενα δεν βγαζεις με τιποτα ....
η κουβεντα πηγε στο Γκαζι και ειπαμε για πουστρακια και ανεφερα και ενα παραδειγμα οποιος λεει κατι πρεπει να αναφερει και παραδειγμα δεν ηξερα οτι εχετε τετοια λυσσα τι να σου κανω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχ παιδια ο redmanftw ειναι τρολλ εγω με υπαξιωματικους δεν εχω δουλεια
γιατι στην θεση που ειμαι δεν υπαρχουν υπαξιωματικοι μονο αξιωματικοι.

Ο τυπος ειναι θεομουρλος  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαχαχαχ παιδια ο redmanftw ειναι τρολλ εγω με υπαξιωματικους δεν εχω δουλεια
γιατι στην θεση που ειμαι δεν υπαρχουν υπαξιωματικοι μονο αξιωματικοι.

Ο τυπος ειναι θεομουρλος  :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

θα βγουνε ολα στην φορα συντομα.. :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω τι να παρω στραβα? εσεις λυσαξατε....

Εννοειται οτι αν πας μονος σου στο μαγαζι γκομενα δεν βγαζεις με τιποτα ....
η κουβεντα πηγε στο Γκαζι και ειπαμε για πουστρακια και ανεφερα και ενα παραδειγμα οποιος λεει κατι πρεπει να αναφερει και παραδειγμα δεν ηξερα οτι εχετε τετοια λυσσα τι να σου κανω?
Ποιος σου εχει πει οτι δεν βγαζει καποιος γκομενα οταν παει μονος του ρε συ;
Ισα ισα που η γκομενα καποιον που ειναι μονος του θα τον παρει πιο σοβαρα απο καποιον
που εχει παει με την μπακουροπαρεα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μπόλντη, γιατί βγαίνεις γκάζι; Δεν πιστεύω λόγω βολικής συγκοινωνίας;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
συγνωμη ποιο ειναι το κατορθωμα?

εχεις εναν πακιστανο... και εχεις εμενα

εχουμε και οι 2 απο 10 ευρω για να γαμησουμε μεταξουργειο  

Ποιος απο τους 2 ειναι ποιο μαγκας?
Στην προκειμενη περιπτωση ο Πακιστανος....

Σε μια ποιο γενικευμενη ουσιαστικη εννοια ομως κανενας !!!!!!

Και στις δυο περιπτωσεις κερδισμενος βγαινει μονο η επαγγελματιας και ο συρφετος πισω απο αυτην !!!!!!

Οσο για το ποιο ειναι το κατορθωμα, αυτο θελει σεντονι για να στο αναλυσω, καθως εχει πολλαπλες εννοιες και δεν ξερω και την ηλικια σου για σε καταλαβω καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom