stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το καλο ειναι οτι δεν θα απολυθω ποτε εκτος και αν παραιτηθω μονοςο σταμ έχει μόνιμη δουλειά:
[/URL]
το καλο ειναι οτι δεν θα απολυθω ποτε εκτος και αν παραιτηθω μονοςο σταμ έχει μόνιμη δουλειά:
[/URL]
του δινω εγω σημειαο σταμ έχει μόνιμη δουλειά:
[/URL]
γερασες τυπε...απο αποψη μπουρδελοτσαρκωνιουνιος του 1990
του δινω εγω σημεια
9-2 δικε μουτο οβερ 10,5 της Μπάγιερ το έπιαδε κανείς εχτές;
ιουνιος του 1990
μα δεν διεκδίκησα ποτέ κάποιον τίτλο ευγενείαςτότε δεν διαφέρεις από αυτούς που λες πιθίκια γιατί είναι μονογαμικοί για να μην χάσουν μόνο και μόνο την καθημερινή απόλαυση...
αφού όλοι μόνο την απόλαυση σκέφτονται !!!
απλά αυτοί με μια ενώ εσύ με πολλές...
τι είναι αυτό που σε κάνει περισσότερο ευγενή λοιπόν αφού κάνεις το ίδιο πράγμα με αυτούς?
σκέψου το.
υγ
υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από τις ντόπες του εγκεφάλου,...
προμοταρω το κλαμ εξταση στην σχολη μου PR γιου νοου
μια ποσοστα μια στοιχημα καλα ειμαι
μα δεν διεκδίκησα ποτέ κάποιον τίτλο ευγενείας
εγω το προτεινω φιλε γιατι εχει πολλες γκομενες και γενικα γκομενοπαρεεςγιαυτο ρε μαλακισμενο σε ειδα να το προτεινεις?
για να ερθουμε εμεις εκει και να παρεις εσυ ποσοστα?
τοσο μουνι εισαι?
εγω φταιω που σε υπερασπιζομαι
τότε γιατί τα βάζεις με την κάθε Monkey Society ?
υγ
φιλικά μιλάμε πάντα..
το θεματακι ειναι λιγο μαλακια μετα συγχωρησεως
στο αθηνα ζουμε,ουτε στη σουηδια ουτε στην ολλανδια ουτε στο σεραγεβο...
αμα πας ξεμπαρκος και κατσεις καπου μονος βγαζεις ματι οτι εισαι αγαμητος
το θεματακι ειναι λιγο μαλακια μετα συγχωρησεως
στο αθηνα ζουμε,ουτε στη σουηδια ουτε στην ολλανδια ουτε στο σεραγεβο...
αμα πας ξεμπαρκος και κατσεις καπου μονος βγαζεις ματι οτι εισαι αγαμητος :2funny:
είναι η έννοια της "κοινωνίας" που με ενοχλεί και δεν μπορώ να ενταχθώ ουσιαστικά σε αυτήν
παρά μόνο τυπικά , αισθάνομαι μεγάλη δυσφορία εν μέσω αυτής της κοινωνικής σαβούρας
βέβαια οι περισσότεροι (πχ σαν τον μπόλντη) ζηλεύουν και επιδιώκουν την κοινωνική επιδοκιμασία
και την προσομοίωση στις βλακώδεις επιταγές της , όλη τους η ικανοποίηση εξαρταται απ'το ποσοστό
κοινωνικής προσομοίωσης...εγώ αηδιάζω απλά και πρέπει να "υποκρίνομαι" ότι είμαι και γώ κοινωνικός κτλ κτλ
υγ: αυτή η κουβέντα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει απο εδώ...
παντου κανεις γνωριμιεςAυτο λεμε και καποιοι διαφωνουν ... επισης πιστευεις οτι καποιος θα μπορουσε να κανει καμακι στο μετρο ή το τρενο? καλυτερα ειναι σε κλαμπ το βραδακι με μουσικουλα χορο και καλη διαθεση ή το πρωι που ο κοσμος ειναι μεσα στις σκοτουρες του???
εγινε οτι οι γκομενες συνηθως δε πολυ-γουσταρουν λιγουριακαι τι έγινε;