Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σε πατσατζίδικο μπορώ να πάω για καμάκι ?  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aυτο λεμε και καποιοι διαφωνουν ... επισης πιστευεις οτι καποιος θα μπορουσε να κανει καμακι στο μετρο ή το τρενο? καλυτερα ειναι σε κλαμπ το βραδακι με μουσικουλα χορο και καλη διαθεση ή το πρωι που ο κοσμος ειναι μεσα στις σκοτουρες του???
μου εχει τυχει σε λεοφορειο για διαδρομη  5 λεπτων γεματουλα με ωραιο προσωπο να με κοιταζει επιμονα και στα ματια   :grin:

εχει τυχει μια μελαμψη αλβανιδα να την κοιταζω επιμονα αλλα ειχε εναν φιλο μαζι της εγω πηγα πισω της και αυτη γυρναγε επιτηδες  :grin:

και γενικα διαφορα σκηνικα..

δηλαδη τωρα εγω τι καμακι να κανω εκει? πες υπαρχει ελξη , πες ειναι θεμα γουστου να αρεσω σε αυτην και αυτη σε μενα..

εαν δηλαδη εγω ειμαι βιαστικος για την σχολη τι θα της πω?

γεια σου, μαρεσεις, θελω τον αριθμο σου γρηγορα γιατι βιαζομαι για σχολη?  :2funny:

ζορικο σε τετοια σημεια  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κατανοητό...
απλά γουστάρεις κινεισαι ελευθερα.
όντως η μεγαλύτερη καύλα που υπάρχει. :rockon:
ακριβώς η ελευθερία είναι το πιο ηδονικό πράγμα !
απλά η κοινωνία το ονομάζει μοναξιά , αντικοινωνικότητα κτλ κτλ
και θέλει με κάθε τρόπο να το δεσμεύσει με κάτι , με κάποια μαλακία της

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σ αυτή τη βρωμοχώρα οι μισοί είναι κλέφτες ή μπάσταρδοι γιοι κλεφτών ρε φίλε,

η αγαμία σ ένοιαξε;
εχμ,νομιζω το θεμα δεν ειναι οι κλεφτες και οι μπασταρδοι αλλα μερη που πας μονος να γνωρισεις γκομενες  :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μου εχει τυχει σε λεοφορειο για διαδρομη  5 λεπτων γεματουλα με ωραιο προσωπο να με κοιταζει επιμονα και στα ματια   :grin:

εχει τυχει μια μελαμψη αλβανιδα να την κοιταζω επιμονα αλλα ειχε εναν φιλο μαζι της εγω πηγα πισω της και αυτη γυρναγε επιτηδες  :grin:

ο αλαιν ντελον των ΜΜΜ εισαι τυπε? :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ακριβώς η ελευθερία είναι το πιο ηδονικό πράγμα !
απλά η κοινωνία το ονομάζει μοναξιά , αντικοινωνικότητα κτλ κτλ
και θέλει με κάθε τρόπο να το δεσμεύσει με κάτι , με κάποια μαλακία της
Τυπε και αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια και τωρα συζει με παλιο θηλυκο μελος απο εδω μεσα.Εδω και 3 χρονια. :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυπε σκανε κατι τελειωμενες σκυλουδες τα ξημερωματα εκει :grin:

πλάκα πλάκα πρέπει να βγαίνουν και γαμώ τις άκρες στα πατσατζίδικα...
τις κερνάν οι άλλοι τα ξύδια και μετά έρχονται στο πατσατζίδικο έτοιμες   !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια δεν λεω ωραια φαση να βγεις μονος να πιεις το ποτο σου να καμακωσεις και να γνωρισεις μια κοπελα και το πρωι να ξυπνησεις μαζι της αλλα αυτα δεν γινονται στην ελλαδα δεν λεω υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα εμεις μιλαμε για τον κανονα αυτα δεν γινονται ή πρεπει να σαι φραγκατος και να χεις τον αερα που σου δινει το χρημα και αυτο φαινεται τοτε ναι μια γκομενα το μυριζεται το χρημα και κατι μπορει να γινει αλλιως δυσκολα πολυ δυσκολα για γκομενα μουναρα μιλαμε παντα οχι κανενα μπαζο.Οσο για γνωριμια μπορει να γινει οπουδηποτε εδω θα συμφωνησω και εννοω καταλαθος χωρις καν να το επιδιωξεις συμβαινουνε και τετοια περιστατικα αλλα κ αυτα χρειαζεται  και τυχη.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μου εχει τυχει σε λεοφορειο για διαδρομη  5 λεπτων γεματουλα με ωραιο προσωπο να με κοιταζει επιμονα και στα ματια  :grin:

εχει τυχει μια μελαμψη αλβανιδα να την κοιταζω επιμονα αλλα ειχε εναν φιλο μαζι της εγω πηγα πισω της και αυτη γυρναγε επιτηδες  :grin:

δηλαδη τωρα εγω τι καμακι να κανω εκει? πες υπαρχει ελξη , πες ειναι θεμα γουστου να αρεσω σε αυτην και αυτη σε μενα..

γεια σου, μαρεσεις, θελω τον αριθμο σου γρηγορα γιατι βιαζομαι για σχολη?  :2funny:

ζορικο σε τετοια σημεια  :grin:

τηλεφωνάκι σε χαρτί, διακριτικό πέρασμα στο χέρι της, κλείσιμο ματιού, έφυγες :grin:

άμα γουστάρει και δεν παίζει απλά για να αυτοβεβαιωθεί, θα σε πάρει τηλ ;)

Επισκέπτης

γεια σου, μαρεσεις, θελω τον αριθμο σου γρηγορα γιατι βιαζομαι για σχολη?  :2funny:

ζορικο σε τετοια σημεια  :grin:

ρε τύπε γι αυτό υπάρχουν οι δικαιολογημένες απουσίες  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τυπε και αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια και τωρα συζει με παλιο θηλυκο μελος απο εδω μεσα.Εδω και 3 χρονια. :grin:

ε εντάξει αυτό το "μικρόβιο" είναι υπερβολικά σπάνιο να το έχει πραγματικά κάποιος....στα λόγια όλοι free είναι.
αλλά μόλις πεύτει η παντόφλα επανέρχονται.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τηλεφωνάκι σε χαρτί, διακριτικό πέρασμα στο χέρι της, κλείσιμο ματιού, έφυγες :grin:

άμα γουστάρει και δεν παίζει απλά για να αυτοβεβαιωθεί, θα σε πάρει τηλ ;)
δεν ειχα στυλο για εργαστηριο πηγαινα  :tickedoff: :tickedoff:

θα εχω αλλη φορα ομως.. και αν πετυχει τιποτα τετοιο.. θα σε παω νησια φητζη  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom