Επισκέπτης
εγινε οτι οι γκομενες συνηθως δε πολυ-γουσταρουν λιγουρια
σ αυτή τη βρωμοχώρα οι μισοί είναι κλέφτες ή μπάσταρδοι γιοι κλεφτών ρε φίλε,
η αγαμία σ ένοιαξε;
εγινε οτι οι γκομενες συνηθως δε πολυ-γουσταρουν λιγουρια
μπειτε στο αλλο τοπικ..δινει ρεσιταλ ψευτιας παλι και ποζεριας..!
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...Ο απολυτος που δεν ειναι κομπλεξικος δεν εκραξε.... ουτε αλλοι ...
μου εχει τυχει σε λεοφορειο για διαδρομη 5 λεπτων γεματουλα με ωραιο προσωπο να με κοιταζει επιμονα και στα ματιαAυτο λεμε και καποιοι διαφωνουν ... επισης πιστευεις οτι καποιος θα μπορουσε να κανει καμακι στο μετρο ή το τρενο? καλυτερα ειναι σε κλαμπ το βραδακι με μουσικουλα χορο και καλη διαθεση ή το πρωι που ο κοσμος ειναι μεσα στις σκοτουρες του???
τυπε σκανε κατι τελειωμενες σκυλουδες τα ξημερωματα εκεισε πατσατζίδικο μπορώ να πάω για καμάκι ?
ακριβώς η ελευθερία είναι το πιο ηδονικό πράγμα !κατανοητό...
απλά γουστάρεις κινεισαι ελευθερα.
όντως η μεγαλύτερη καύλα που υπάρχει.
δικε μου μπες στο αλλο τοπικ..που ειναι ο λακης?..και κρινεμαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...
αορατος 2011
εχμ,νομιζω το θεμα δεν ειναι οι κλεφτες και οι μπασταρδοι αλλα μερη που πας μονος να γνωρισεις γκομενεςσ αυτή τη βρωμοχώρα οι μισοί είναι κλέφτες ή μπάσταρδοι γιοι κλεφτών ρε φίλε,
η αγαμία σ ένοιαξε;
ο αλαιν ντελον των ΜΜΜ εισαι τυπε?μου εχει τυχει σε λεοφορειο για διαδρομη 5 λεπτων γεματουλα με ωραιο προσωπο να με κοιταζει επιμονα και στα ματια
εχει τυχει μια μελαμψη αλβανιδα να την κοιταζω επιμονα αλλα ειχε εναν φιλο μαζι της εγω πηγα πισω της και αυτη γυρναγε επιτηδες
και γενικα διαφορα σκηνικα..
Τυπε και αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια και τωρα συζει με παλιο θηλυκο μελος απο εδω μεσα.Εδω και 3 χρονια.ακριβώς η ελευθερία είναι το πιο ηδονικό πράγμα !
απλά η κοινωνία το ονομάζει μοναξιά , αντικοινωνικότητα κτλ κτλ
και θέλει με κάθε τρόπο να το δεσμεύσει με κάτι , με κάποια μαλακία της
χαίρομαι !Τυπε και αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια και τωρα συζει με παλιο θηλυκο μελος απο εδω μεσα.Εδω και 3 χρονια.
τυπε σκανε κατι τελειωμενες σκυλουδες τα ξημερωματα εκει
μου εχει τυχει σε λεοφορειο για διαδρομη 5 λεπτων γεματουλα με ωραιο προσωπο να με κοιταζει επιμονα και στα ματια
εχει τυχει μια μελαμψη αλβανιδα να την κοιταζω επιμονα αλλα ειχε εναν φιλο μαζι της εγω πηγα πισω της και αυτη γυρναγε επιτηδες
και γενικα διαφορα σκηνικα..
δηλαδη τωρα εγω τι καμακι να κανω εκει? πες υπαρχει ελξη , πες ειναι θεμα γουστου να αρεσω σε αυτην και αυτη σε μενα..
εαν δηλαδη εγω ειμαι βιαστικος για την σχολη τι θα της πω?
γεια σου, μαρεσεις, θελω τον αριθμο σου γρηγορα γιατι βιαζομαι για σχολη?
ζορικο σε τετοια σημεια
εαν δηλαδη εγω ειμαι βιαστικος για την σχολη τι θα της πω?
γεια σου, μαρεσεις, θελω τον αριθμο σου γρηγορα γιατι βιαζομαι για σχολη?
ζορικο σε τετοια σημεια
Τυπε και αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια και τωρα συζει με παλιο θηλυκο μελος απο εδω μεσα.Εδω και 3 χρονια.
Τυπε και αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια και τωρα συζει με παλιο θηλυκο μελος απο εδω μεσα.Εδω και 3 χρονια.
δεν ειχα στυλο για εργαστηριο πηγαινατηλεφωνάκι σε χαρτί, διακριτικό πέρασμα στο χέρι της, κλείσιμο ματιού, έφυγες
άμα γουστάρει και δεν παίζει απλά για να αυτοβεβαιωθεί, θα σε πάρει τηλ ;)
Μπορει να μιλαει για θηλυκο μελος που ειναι τρανς.βρήκε γκόμενο η vilma τύπε;