aoratos
Εσυ εισαι ο αορατος λοιπον
σα γκόμενες κάνετε
aoratos
Εσυ εισαι ο αορατος λοιπον
Θα σου ελεγα τιποτα αλλα εχεις χαρη......σα γκόμενες κάνετε
Θα σου ελεγα τιποτα αλλα εχεις χαρη......
για να σου δινουμε χαρεςέχω αρχίσει πια να απορώ γτ υπάρχετε
για να σου δινουμε χαρες
ελεινο σκηνικο αυτο στο πμ που στειλες..ασ'το ομορφάντρα όταν πήγαινες εσύ εγώ γύριζα και γαμούσα και στο slk 55 amg
ελεινο σκηνικο αυτο στο πμ που στειλες..
ασ'το ομορφάντρα όταν πήγαινες εσύ εγώ γύριζα και γαμούσα και στο slk 55 amg
Το πιο πιθανο ειναι να το εχειs σε playmobilασ'το ομορφάντρα όταν πήγαινες εσύ εγώ γύριζα και γαμούσα και στο slk 55 amg
Το πιο πιθανο ειναι να το εχειs σε playmobil
Το πιο πιθανο ειναι να το εχειs σε playmobil
Δεν ονειρευομαι τα γερμανικα...Μονο τα ρευομαιτλχστν εγώ το έχω σε κάτι...εσύ ούτε σε όνειρο
sorry buddy :-*
Δεν ονειρευομαι τα γερμανικα...Μονο τα ρευομαι
Μεσα τωρα ...Εχειs σχολειο αυριο
Πάντως πόσο άσχετες μπορεί να είναι οι γκόμενες για να τους αρέσουν τα slk?
μέσα μέσα..πάω να πάρω το γκομενάκι μπανάκι βολταράκι γαμησάκι..έχει και ωραία βραδιά απόψε..
αντιθέτως, εσύ πάλι φασολάδα;
*i'll be back before midnight, i have to study
εντελώς όμως
Ε ρε γλεντιαμέσα μέσα..πάω να πάρω το γκομενάκι playmobil κι αυτο για μπανάκι βολταράκι γαμησάκι..έχει και ωραία βραδιά απόψε..
Πάντως πόσο άσχετες μπορεί να είναι οι γκόμενες για να τους αρέσουν οι φλώροι που οδηγάν τα slk?
Αν το καλοσκεφτείς, υπάρχουν αυτοκίνητα πολύ καλύτερα με λιγότερα λεφτά...ένα καινούριο slk κάνει πάνω απο 50κ, την ώρα που μπορείς να πάρεις ένα καινούριο GT-86 ή ένα MX-5 και να είναι πιο γρήγορα, πιο αξιόπιστα και πιο αντρικά απο την sl-gay...ή ένα καλό ιταλικό γιατί, δεν είσαι πραγματικά γκαζόκαυλος αν δεν είχες ποτέ στην ζωή σου Ιταλό...
Ε ρε γλεντια
προφανώς, τέτοια αμάξια τα αγοράζεις επειδή μπορείς και επειδή έχεις το αντίστοιχο στυλ..δεν μπορεί ο καθένας να έχει ένα m3 κάτω από το σπίτι του
βολτίτσα με το'ργαλείο, περπάτημα κέντρο για να δω και κανά κώλο, χαμούρεμα παραλία και σπίτι της
καλά ήταν μου'κατσε 2 πιπιλιές το μαλακιστήρι στο ρωγί από κάτω
μπορει να τοχει κ στην φαντασια του,,οποιος θελει ;) ;) ;)προφανώς, τέτοια αμάξια τα αγοράζεις επειδή μπορείς και επειδή έχεις το αντίστοιχο στυλ..δεν μπορεί ο καθένας να έχει ένα m3 κάτω από το σπίτι του