zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στο αθηνα ζουμε,ουτε στη σουηδια ουτε στην ολλανδια ουτε στο σεραγεβο...
αμα πας ξεμπαρκος και κατσεις καπου μονος βγαζεις ματι οτι εισαι αγαμητος
Σωστό.
στο αθηνα ζουμε,ουτε στη σουηδια ουτε στην ολλανδια ουτε στο σεραγεβο...
αμα πας ξεμπαρκος και κατσεις καπου μονος βγαζεις ματι οτι εισαι αγαμητος
ακριβώς η ελευθερία είναι το πιο ηδονικό πράγμα !
απλά η κοινωνία το ονομάζει μοναξιά , αντικοινωνικότητα κτλ κτλ
και θέλει με κάθε τρόπο να το δεσμεύσει με κάτι , με κάποια μαλακία της
μέσα μέσα..πάω να πάρω το γκομενάκι μπανάκι βολταράκι γαμησάκι..έχει και ωραία βραδιά απόψε..
συνήθως το καλοκαίρι βράδυ λέει Ν.Ερυθραία στο πλακόστρωτο, Χαλάνδρι και Κηφισσιά που έχουν κάνει ωραία μαγαζάκια Chateau etc ή Πανόρμου που γαμάνε τα φοιτητοστέκια
πρωί-μεσημεράκι: Πολιτεία ή λιμάνι, Μαρίνα Ζέας, Γλυφάδα ή πιο έξω
χειμώνα συνήθως τα ίδια πάνω κάτω αλλά δίνουμε παραπάνω πόνο στα καγκουρομάγαζα, Μπουρνάζι, Block, ανάκτορο κτλ
Ωραιος ρε τυπε καλη φαση η Νεα Ερυθραια για καλοκαιρακι, ο πεζοδρομος με τα μαγαζακια θυμιζει κατι απο νησι. Επισης σα δευτερη επιλογη μου αρεσει η Πανορμου, για μπυριτσα στις ταρατσες και με τα τραπεζακια κοντα το ενα στο αλλο να μπορεις να πιασεις κουβεντουλα. Για πρωινο καφεδακι ειναι ωραια προς τα νοτια, να σε χτυπαει ο ηλιος και να βλεπεις τη θαλασσα.
Για χειμωνα και για παιχνιδι με γκομενες προτεινω κυριως Εξαρχεια για καφεδακι, εχει ωραια μαγαζακια στα στενα, και για ποτακι το βραδυ στα μπαρακια της πλατειας Καρυτση, μικρα μαγαζια με κοσμο στα ορθια και κοντα-κοντα που ευνοει τις γνωριμιες.
σωστός ;)Θυμάσαι στο δημοτικό που άμα έπαιρνε κανείς συμμαθητής μας κουλούρι του λέγαμε "καλά σου! εγώιστή που δε μου δίνεις! καλά σου!" και με τις ενοχές που πονηρά εμφυτεύαμε του τρώγαμε το κουλούρι! Και μετά χαμογελούσαμε περήφανοι με το κατόρθωμα μας.
Ο άνθρωπος δεν πρέπει είναι πολύ συνεργάσιμος. Πρέπει να είναι εγωιστής, ατομιστής και να το δείχνει. Να τον βλέπουν οι άλλοι και να σκέφτονται δεν έχω να φάω από αυτόν. Όποιος τρέχει να αποδείξει στην ομάδα ότι είναι ομαδικός παίχτης τον έχουν πηδήξει.
Δεν είπα για Μ3!Μίλησα για πιο φθηνά αυτοκίνητα από την SLK!
1. Χειμερινοί κολυμβητές τύπε;
2. Όλα αυτά είναι ωραία εκτός από Χαλάνδρι που δεν έχω άποψη και Πανόρμου που δεν είναι για την ηλικία μου (Στα 31 δε μπορώ να ανταγωνιστώ τους πιτσιρικάδες).
2. κανονικά στα 30 σου θα'πρεπε να γαμάς 100φορές πιο πολύ απ'ότι τα πιτσιρίκια!!! βέβαια μπορεί να είσαι σαν τον κατέλη και να'χεις δίκιο
Γαμάω όσο γάμαγα και μικρός. Που σημαίνει ότι γαμάω κυρίως πουτάνες. Αλλά αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι έχω αλλάξει, αναγκαστικά, target group. Πλέον δε με παίρνει να κάνω παιχνίδι με πιτσιρίκες σε περιβάλλον νεανικό.
μακάρι να'χα τα χρόνια σου..στα 30 μου θα γαμάω τα 2πλάσια απ'ότι τώρα..και δεν είναι θέμα ταργκετ γκρουπ, είναι θέμα παιχνιδιού κι ότι στα 30 ο άντρας έχει άλλη ομορφιά..αλλάζει και φαίνεται η ωριμότητα ειδικά σε εμάς τα baby faτσούλια
καλά εσύ είσαι ας πούμε 25 , και έχεις mercedes των 50χιλιάρικων
πώς γίνεται αυτό ?
καλά εσύ είσαι ας πούμε 25 , και έχεις mercedes των 50χιλιάρικων
πώς γίνεται αυτό ?
ναι αν έχεις τις πλάτες του μπαμπάκα , συμφωνώ ;)δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
μακάρι να'χα τα χρόνια σου..στα 30 μου θα γαμάω τα 2πλάσια απ'ότι τώρα..και δεν είναι θέμα ταργκετ γκρουπ, είναι θέμα παιχνιδιού κι ότι στα 30 ο άντρας έχει άλλη ομορφιά
ναι αν έχεις τις πλάτες του μπαμπάκα , συμφωνώ ;)
Τι να σου πω... θα το διαπιστώσεις μόνος σου. Εγώ με την παρέα μου κάνουμε παιχνίδι (κεράσματα κλπ) σε γκομενοπαρέες άνω των 25 χρονών. Αλλά και πιπίνια να θέλαμε να χτυπήσουμε δε θα πηγαίναμε σε φοιτητοστέκια γιατί αυτές που θέλουν να πηδηχτούν με μεγαλύτερους δεν πηγαίνουν εκεί.
καλα πηγαινε καμια τσαρκα με τον προεδρα μεταξουργειο και ασε τα μερσεντιαδεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
καλα πηγαινε καμια τσαρκα με τον προεδρα μεταξουργειο και ασε τα μερσεντια
Και τρωει και φαπεςχαχαχααχαχαχαχαχ άλλο αλάνι κι αυτός...ζωάρα λέμε εκεί στα γαλάζια τα νερά..πνίγει τα ρωσσίδια στα αστρακοειδή και μετά τα σουβλίζει
Και τρωει και φαπες
συμφωνώ κι επ'αυξάνω...βάλε και τις πλάτες των παππούδων αν είσαι από μεγάλο τζάκι
για το λιονταράκι,έχει σπουδάσει "σάλια" εξ αποστάσεως με διδακτορικό στο "copy-paste photos από το νετ δήθεν αστείος"
καλή φάση η ειρωνεία αλλά για φαντάσου όντως να το "φυσάει" ο άλλος; ;)
Δεν ειναι απαραιτητο να θελουν χρημα,ενας μεγαλυτερος προσφερει πολλα περισσοτερα απο εναν πιτσιρικα,σιγουρα μεγαλυτερη εμπειρια στο σεξ κατι που μετραει παρα πολυ μια γκομενα,ειδικα μικρη.Αλλα και πιο σιγουρια για κατι πιο μονιμο,μιας και ο σημερινος πιτσιρικας εχει μαθει να γαμαει και να την κανει.Ασε που χυνει στο 5λεπτο κατι που δεν γουσταρει καμια γκομενα.συμφωνώ κι επ'αυξάνω...βάλε και τις πλάτες των παππούδων αν είσαι από μεγάλο τζάκι
για το λιονταράκι,έχει σπουδάσει "σάλια" εξ αποστάσεως με διδακτορικό στο "copy-paste photos από το νετ δήθεν αστείος"
αυτές που θέλουν να πηδηχτούν με μεγαλύτερους όπου και να'ναι θα ψαχτούν, γτ για να πηγαίνουν με μεγαλύτερους σημαίνει ότι θέλουν χρήμα..και πιτσιρίκι να δουν με χρήμα, θα τον κυνηγήσουν..μην ακούσω το γνωστό περί εμπειριών, και η κουτσή μαρία γαμάει πλέον..το θέμα είναι το χρήμα..θέλουν κάποιον να τις πληρώνει ανεξαρτήτως ηλικίας.. ΙΜΗΟ πάντα