speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μια χαρα γαμιουνται και οι επαρχιωτισσεςΕν πολλοίς συμφωνώ,απλώς στην επαρχία υπάρχουν πολλοί που μένουν αγάμητοι γιατί δεν υπάρχουν πουτάνες και πολλά άλλα.
μια χαρα γαμιουνται και οι επαρχιωτισσεςΕν πολλοίς συμφωνώ,απλώς στην επαρχία υπάρχουν πολλοί που μένουν αγάμητοι γιατί δεν υπάρχουν πουτάνες και πολλά άλλα.
γελαω μαζι σου....δεν θυμασε που σου εψαχνα τα πραγματα οταν ειχες παρουσιαστει στην 124 πβε στην τριπολη στις 14 μαιου 2012? και σου ειχα παρει ολα τα πραγματα? σαμπουαν μωρομαντηλα κλπ? ασε ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια,καλυτερα μην μιλαςΕδω δεν ηξερες τα σηματα και ελεγες για το φαξ.
γελοιοποιηση λεει ο ενας
γελοιοποιηση λεει ο αλλος
καλα ρε τσιφτες πειτε μου κατι, τοση σημασια εχει ενα ιντερνετικο νικ και το ιντερνετ γενικα?
δηλαδη επειδη ο βολτης ξεφτιλιζεται οπως λετε στο μπουρδελα.κομ τον επηρεαζει στην καθημερινη του ζωη?
θα βγει ο μαστες21 σε καμια γκομενα η φιλη του βολτη να πει οτι ο βολτης ξεφτιλιζεται στο μπουρδελα.κομ?
συνελθετε λιγο ρε παιδια... εχετα καει πραγματικα
1 μερα βλαβη εχει το ιντερνετ σπιτη μου και ειμαι πολυ χαρουμενος..
Δεν είσαι από επαρχία γι' αυτό τα λες.μια χαρα γαμιουνται και οι επαρχιωτισσες
Μια ερωτηση θα σου κανω και αν θες απαντας....ακριβώς
η μακρόχρονη σεξουαλική πείνα οδηγεί στην αποκλειστική δεσμευμένη μονογαμία
λόγω φόβου μήπως ξαναπέσει στην πείνα
ενώ αν κάποιος έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές , όχι μόνο
δεν έχει κίνητρο αλλά αποφεύγει την μονογαμία
πρέπει να είμαστε συνομίλικοι....εγώ νομίζω ότι το τακτικό και κατ'αποκλειστικότητα σέξ με μία
πηγάζει απο τον φόβο παρατεταμένης σεξουαλικής πείνας , άσχετα αν πολλοί
το ονομάζουν "έρωτα" ,"αγάπη" κτλ κτλ
ακριβώς
η μακρόχρονη σεξουαλική πείνα οδηγεί στην αποκλειστική δεσμευμένη μονογαμία
λόγω φόβου μήπως ξαναπέσει στην πείνα
ενώ αν κάποιος έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές , όχι μόνο
δεν έχει κίνητρο αλλά αποφεύγει την μονογαμία
Ενας προς ενας ειναι αυτοι που με κραξανε φιλε για αυτο γελαω... ο ενας λεει οτι ειναι ακοινωνικος χαχαχαχχαχαχαχα φαντασου ουτε ο Πικερ δεν συμφωνει μαζι του ενω λενε τις ιδιες ππριες για τις γυναικες
(rigomortis)
ο αλλος λεει παει μονος του για κυνηγι για να μην του φαει την γκομενα ο κολλητος (SexWarning)
ο αλλος νομιζει θα βρει γκομενα απο το μετρο ή το κρεοπωλειο της γειτονιας του (Ιπταμενος Ολλανδος)
και ο σκιουρος ενω μιλαμε για γκομενικα ζητηματα ειναι ετοιμος να μου παρουσιασει το θεμα των αστεγων .... λεει ο κοσμος εχει προβληματα
γενικα η παρεουλα ειναι για γελια.... εχουμε γεμισει τρελους! Η πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι με δουλευουν κιολας .... δεν κοιτανε τα χαλια τους.
καλα και η συνεχης εναλασομενη πολυγαμια με της πουτανες δεν οδηγει και στην ευτιχια μην ξεχναμε τι καψιμο εχει προκαλεσει στα περισσοτερα ατομα εδω μεσα
Μαστερ δεν με ενδιαφερει οταν με κραζουν οι πληγωμενοι...
αυτοι επειδη ειναι πικραμενοι με κραζουν
ειναι δυνατον οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος του ελεγες για παρεες να σε κραξει???
μονο οι προβληματικοι το κανουν αυτο.....
Ισα ισα ειχε απιστευτη πλακα που λυσαξανε ετσι.... πραγματικα τους ευχαριστω για το γελιο που μου χαρισαν
Ζηλεια - ψορρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε μια ατακα δεν ηταν τοσο αληθινη !
την έκκριση της σεροτονίνης της απόλαυσης!Μια ερωτηση θα σου κανω και αν θες απαντας....
Τι ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΚΟΠΟ στην ζωη του μπορει να εχει καποιος, οταν ειναι μονιμα ελευθερος και πηδαει την καθε μια τυχαρπαστη ?
Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τις κοπελες....
όχι μόνο πουτάνες , οτιδήποτεκαλα και η συνεχης εναλασομενη πολυγαμια με της πουτανες δεν οδηγει και στην ευτιχια μην ξεχναμε τι καψιμο εχει προκαλεσει στα περισσοτερα ατομα εδω μεσα
γελαω μαζι σου....δεν θυμασε που σου εψαχνα τα πραγματα οταν ειχες παρουσιαστει στην 124 πβε στην τριπολη στις 14 μαιου 2012? και σου ειχα παρει ολα τα πραγματα? σαμπουαν μωρομαντηλα κλπ? ασε ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια,καλυτερα μην μιλας
Ενας προς ενας ειναι αυτοι που με κραξανε φιλε για αυτο γελαω... ο ενας λεει οτι ειναι ακοινωνικος χαχαχαχχαχαχαχα φαντασου ουτε ο Πικερ δεν συμφωνει μαζι του ενω λενε τις ιδιες ππριες για τις γυναικες
(rigomortis)
ο αλλος λεει παει μονος του για κυνηγι για να μην του φαει την γκομενα ο κολλητος (SexWarning)
ο αλλος νομιζει θα βρει γκομενα απο το μετρο ή το κρεοπωλειο της γειτονιας του (Ιπταμενος Ολλανδος)
και ο σκιουρος ενω μιλαμε για γκομενικα ζητηματα ειναι ετοιμος να μου παρουσιασει το θεμα των αστεγων .... λεει ο κοσμος εχει προβληματα
γενικα η παρεουλα ειναι για γελια.... εχουμε γεμισει τρελους! Η πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι με δουλευουν κιολας .... δεν κοιτανε τα χαλια τους.
ποιος μιλαει ο σταμ που δεν εχει αφησει πουτανα για πουτανακαλα και η συνεχης εναλασομενη πολυγαμια με της πουτανες δεν οδηγει και στην ευτιχια μην ξεχναμε τι καψιμο εχει προκαλεσει στα περισσοτερα ατομα εδω μεσα
Εγώ δεν είπα τίποτα για κρεοπωλείο...προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις οτι η γκόμενα μπορεί να βρεθεί σε ανύποπτο χρόνο, οπουδήποτε...δεν είναι απόλυτο να ψάχνεσαι μόνο σε κλαμπ ή σε μέρη οπου υποτίθεται είναι στάνταρ το φλερτ...
Τέσπα, χάνω τον χρόνο μου απ' οτι φαίνεται...καταλαβαίνω γιατί σε έβγαλαν τα παιδιά όπως σε έβγαλαν....
δεν εχω μεινει μονο στην αθηνα στη ζωη μουΔεν είσαι από επαρχία γι' αυτό τα λες.
Στα περισσοτερα δεν θα το ελεγα..... Εκτος κι αν μιλας για χαζους που κι αυτοι ειναι ελαχιστοι....καλα και η συνεχης εναλασομενη πολυγαμια με της πουτανες δεν οδηγει και στην ευτιχια μην ξεχναμε τι καψιμο εχει προκαλεσει στα περισσοτερα ατομα εδω μεσα
(rigomortis)
την έκκριση της σεροτονίνης της απόλαυσης!
όλα τα άλλα είναι κενά εγγενούς νοήματος και στην καλύτερη περίπτωση απλά υποκατάστατα
όχι μόνο πουτάνες , οτιδήποτε
εξάλλου όλη η απόλαυση είναι στην αλλαγή
και τοpickpeak του πάθους είναι όταν αυτό γεννιέται για πρώτη φορά
οπότε χρειαζόμαστε συνεχήpickpeak και αποφεύγουμε την μονιμότητα γιατί ρίχνει τα επίπεδα ικανοποίησης