Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εδω δεν ηξερες τα σηματα και ελεγες για το φαξ.
γελαω μαζι σου....δεν θυμασε που σου εψαχνα τα πραγματα οταν ειχες παρουσιαστει στην 124 πβε στην τριπολη στις 14 μαιου 2012? και σου ειχα παρει ολα τα πραγματα? σαμπουαν μωρομαντηλα κλπ? ασε ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια,καλυτερα μην μιλας  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γελοιοποιηση λεει ο ενας

γελοιοποιηση λεει ο αλλος

καλα ρε τσιφτες πειτε μου κατι, τοση σημασια εχει ενα ιντερνετικο νικ και το ιντερνετ γενικα?

δηλαδη επειδη ο βολτης ξεφτιλιζεται οπως λετε στο μπουρδελα.κομ τον επηρεαζει στην καθημερινη του ζωη?

θα βγει ο μαστες21 σε καμια γκομενα η φιλη του βολτη να πει οτι ο βολτης ξεφτιλιζεται στο μπουρδελα.κομ?

συνελθετε λιγο ρε παιδια...   :headbang: :headbang: εχετα καει πραγματικα

1 μερα βλαβη εχει το ιντερνετ σπιτη μου και ειμαι πολυ χαρουμενος..  :) :birdman:

Ενας προς ενας ειναι αυτοι που με κραξανε φιλε για αυτο γελαω... ο ενας λεει οτι ειναι ακοινωνικος χαχαχαχχαχαχαχα φαντασου ουτε ο Πικερ δεν συμφωνει μαζι του ενω λενε τις ιδιες ππριες για τις γυναικες
(rigomortis)

ο αλλος λεει παει μονος του για κυνηγι για να μην του φαει την γκομενα ο κολλητος (SexWarning)

ο αλλος νομιζει θα βρει γκομενα απο το μετρο ή το κρεοπωλειο της γειτονιας του (Ιπταμενος Ολλανδος)

και ο σκιουρος ενω μιλαμε για γκομενικα ζητηματα ειναι ετοιμος να μου παρουσιασει το θεμα των αστεγων .... λεει ο κοσμος εχει προβληματα  :P

γενικα η παρεουλα ειναι για γελια.... εχουμε γεμισει τρελους! Η πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι με δουλευουν κιολας .... δεν κοιτανε τα χαλια τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ακριβώς  :thumbsup:

η μακρόχρονη σεξουαλική πείνα οδηγεί στην αποκλειστική δεσμευμένη μονογαμία
λόγω φόβου μήπως ξαναπέσει στην πείνα

ενώ αν κάποιος έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές , όχι μόνο
δεν έχει κίνητρο αλλά αποφεύγει την μονογαμία
Μια ερωτηση θα σου κανω και αν θες απαντας....

Τι ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΚΟΠΟ στην ζωη του μπορει να εχει καποιος, οταν ειναι μονιμα ελευθερος και πηδαει την καθε μια τυχαρπαστη ?
Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τις κοπελες....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ νομίζω ότι το τακτικό και κατ'αποκλειστικότητα σέξ με μία
πηγάζει απο τον φόβο παρατεταμένης σεξουαλικής πείνας , άσχετα αν πολλοί
το ονομάζουν "έρωτα" ,"αγάπη" κτλ κτλ  
πρέπει να είμαστε συνομίλικοι....
25 με 28 έτσι ?
δλδ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν θα πεις ποτέ α τώρα είμαι ερωτευμένος και τα κόβω αυτά ε  ?
και δεν θα πεις ποτέ ότι η κοπέλα σου θέλεις να πάει μόνο με σένα ?
μην σε δω αγαπούλη ποτέ... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

υγ
κοίτα αναγνωρίζω ότι είναι πιθικοσυνήθειες οι μονογαμικές αγάπες αλλά δεν βάζω και το κουλό μου στη φωτιά για να μιλήσω απόλυτα.. :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακριβώς  :thumbsup:

η μακρόχρονη σεξουαλική πείνα οδηγεί στην αποκλειστική δεσμευμένη μονογαμία
λόγω φόβου μήπως ξαναπέσει στην πείνα

ενώ αν κάποιος έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές , όχι μόνο
δεν έχει κίνητρο αλλά αποφεύγει την μονογαμία

καλα και η συνεχης εναλασομενη πολυγαμια με της πουτανες δεν οδηγει και στην ευτιχια μην ξεχναμε τι καψιμο εχει προκαλεσει στα περισσοτερα ατομα εδω μεσα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ενας προς ενας ειναι αυτοι που με κραξανε φιλε για αυτο γελαω... ο ενας λεει οτι ειναι ακοινωνικος χαχαχαχχαχαχαχα φαντασου ουτε ο Πικερ δεν συμφωνει μαζι του ενω λενε τις ιδιες ππριες για τις γυναικες
(rigomortis)

ο αλλος λεει παει μονος του για κυνηγι για να μην του φαει την γκομενα ο κολλητος (SexWarning)

ο αλλος νομιζει θα βρει γκομενα απο το μετρο ή το κρεοπωλειο της γειτονιας του (Ιπταμενος Ολλανδος)

και ο σκιουρος ενω μιλαμε για γκομενικα ζητηματα ειναι ετοιμος να μου παρουσιασει το θεμα των αστεγων .... λεει ο κοσμος εχει προβληματα  :P

γενικα η παρεουλα ειναι για γελια.... εχουμε γεμισει τρελους! Η πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι με δουλευουν κιολας .... δεν κοιτανε τα χαλια τους.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μαστερ δεν με ενδιαφερει οταν με κραζουν οι πληγωμενοι...

αυτοι επειδη ειναι πικραμενοι με κραζουν  :P

ειναι δυνατον οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος του ελεγες για παρεες να σε κραξει???
μονο οι προβληματικοι το κανουν αυτο.....

Ισα ισα ειχε απιστευτη πλακα που λυσαξανε ετσι.... πραγματικα τους ευχαριστω για το γελιο που μου χαρισαν  :P

Ζηλεια - ψορρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε μια ατακα δεν ηταν τοσο αληθινη !

Ρε συ τύπε, το πρόβλημα είναι ότι είπες αυτονόητα πράγματα με ύφος σαν να ανακάλυψες την πυρίτιδα. Για αυτό έγινες "στόχος". Είναι σαν να γίνεται μια συζήτηση ιστορίας και ξαφνικά να πετάγεσαι και να λες "σιγα την ιστορία που ξέρετε, εγώ ξέρω ποιος ήταν πρωθυπουργός πέρυσι".

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μια ερωτηση θα σου κανω και αν θες απαντας....

Τι ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΚΟΠΟ στην ζωη του μπορει να εχει καποιος, οταν ειναι μονιμα ελευθερος και πηδαει την καθε μια τυχαρπαστη ?
Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τις κοπελες....
την έκκριση της σεροτονίνης της απόλαυσης!
όλα τα άλλα είναι κενά εγγενούς νοήματος και στην καλύτερη περίπτωση απλά υποκατάστατα

καλα και η συνεχης εναλασομενη πολυγαμια με της πουτανες δεν οδηγει και στην ευτιχια μην ξεχναμε τι καψιμο εχει προκαλεσει στα περισσοτερα ατομα εδω μεσα
όχι μόνο πουτάνες , οτιδήποτε

εξάλλου όλη η απόλαυση είναι στην αλλαγή
και το pick του πάθους είναι όταν αυτό γεννιέται για πρώτη φορά
οπότε χρειαζόμαστε συνεχή pick και αποφεύγουμε την μονιμότητα γιατί ρίχνει τα επίπεδα ικανοποίησης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γελαω μαζι σου....δεν θυμασε που σου εψαχνα τα πραγματα οταν ειχες παρουσιαστει στην 124 πβε στην τριπολη στις 14 μαιου 2012? και σου ειχα παρει ολα τα πραγματα? σαμπουαν μωρομαντηλα κλπ? ασε ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια,καλυτερα μην μιλας  :grin:

Εδω ο κοσμος μπορει να δει ποσο ανιδεος εισαι...

τα πραγματα δεν μας τα ειχε παρει κανεις. Μεχρι και κινητο με καμερα μας ειχανε αφησει
και δεν ξερεις αν πηγα Τριπολη ή αλλου και δεν θα το μαθεις και ποτε εκτος αμα ζητησεις συγγνωμη
για την χωρις λογο επιθεση που κανεις και παραδεχθεις δημοσια οτι δεν ξερεις τι σου γινεται.  :P

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
(rigomortis)

Εγώ δεν είπα τίποτα για κρεοπωλείο...προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις οτι η γκόμενα μπορεί να βρεθεί σε ανύποπτο χρόνο, οπουδήποτε...δεν είναι απόλυτο να ψάχνεσαι μόνο σε κλαμπ ή σε μέρη οπου υποτίθεται είναι στάνταρ το φλερτ...
Τέσπα, χάνω τον χρόνο μου απ' οτι φαίνεται...καταλαβαίνω γιατί σε έβγαλαν τα παιδιά όπως σε έβγαλαν....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιος μιλαει ο σταμ που δεν εχει αφησει πουτανα για πουτανα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ δεν είπα τίποτα για κρεοπωλείο...προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις οτι η γκόμενα μπορεί να βρεθεί σε ανύποπτο χρόνο, οπουδήποτε...δεν είναι απόλυτο να ψάχνεσαι μόνο σε κλαμπ ή σε μέρη οπου υποτίθεται είναι στάνταρ το φλερτ...
Τέσπα, χάνω τον χρόνο μου απ' οτι φαίνεται...καταλαβαίνω γιατί σε έβγαλαν τα παιδιά όπως σε έβγαλαν....

Σε μενα να δωσεις να καταλαβω? αφου εχω γκομενα και την βρηκα με τους δικους μου τροπους....
τι να δωσεις να καταλαβω σε μενα? εσυ πρεπει να καταλαβεις που δεν εχεις...  :headbang: :headbang: :headbang:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είσαι από επαρχία γι' αυτό τα λες.
δεν εχω μεινει μονο στην αθηνα στη ζωη μου  :grin:

επι του θεματος,αν παει καποιος μονος του σε ενα μαγαζι κι αρχισει και κοιταει σα λιγωμενος σκυλος μουνι δε θα δει  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα οταν θα σκασει η μεταθεση να δω τι θα λες κωλοβυσμα μπολντη που αραζεις στο γεα και πηγαινεις καφεδες στους υποσμηνιες εποπ...μου τα λενε σμηνιτες απο την σειρα σου  :rockon: :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα περισσοτερα δεν θα το ελεγα..... Εκτος κι αν μιλας για χαζους που κι αυτοι ειναι ελαχιστοι....

Ευτυχια σιγουρα δεν φερνει η πολυγαμια και ειδικα με τις επαγγελματιες.
Απλα καποιοι το καυχιουνται επειδη δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο αλλα κι αυτο περισσοτερο καταντι ειναι παρα κατορθωμα

Επισκέπτης
(rigomortis)

ρε μπόλντη, ο θεματοθέτης ρώτησε για κανά μαγαζί που να μπορεί να πάει μόνος του και εσύ του λεγες ότι για να έχεις επιτυχία έξω θέλει καλές παρέες, στυλάκι, και να ξες να χορεύεις και στο επόμενο ποστ σου παρουσίασες την προχθεσινή σου έξοδο, με τα μουνιά τις φίλες, τους Άγγλους κλπ

αν σκεφτεί κανείς ότι κάποτε πήγαινες διακοπές μόνος σου και ότι είναι η πρώτη γκόμενα που έβγαλες,

πως να αντιδράσει; να τα δει καλοπροαίρετα αυτά που λες;

και μόνο το γεγονός ότι μιλάς για ζήλια, είναι παράλογο και δείχνει ότι αυτά που έγραψες τα έγραψες για να σε ζηλέψουν

Αν θέλει κάποιος να ζηλέψει, έχει Βαρδινογιάννηδες, Ρουβάδες, Αμπράμοβιτζ, κλπ

μ εσένα θα ασχοληθεί;

υ.γ. αυτά που λέμε στα λέμε για καλό σου, μην πάρεις τίποτα στραβά...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
την έκκριση της σεροτονίνης της απόλαυσης!
όλα τα άλλα είναι κενά εγγενούς νοήματος και στην καλύτερη περίπτωση απλά υποκατάστατα
όχι μόνο πουτάνες , οτιδήποτε

εξάλλου όλη η απόλαυση είναι στην αλλαγή
και το pickpeak του πάθους είναι όταν αυτό γεννιέται για πρώτη φορά
οπότε χρειαζόμαστε συνεχή pickpeak και αποφεύγουμε την μονιμότητα γιατί ρίχνει τα επίπεδα ικανοποίησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom