redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε ο μπολντης ειναι μπαχαλακιας20 σελίδες, ο παράδεισος του μπαχαλάκια !!!!
κάτω τα χέρια από τον boldemort...
τυπε ο μπολντης ειναι μπαχαλακιας20 σελίδες, ο παράδεισος του μπαχαλάκια !!!!
κάτω τα χέρια από τον boldemort...
ε νέος ειναι ακόμη !!!!!!!!!ποια νιοτη ρε βουδι πλησιαζει τα 30.
Γκαζι. Ειχα παει χθες με την δικια μου κατι φιλες της και εναν φιλο.
Προσεξε ομως παιζουν πολλα πουστάκια .... εμενα χθες μου την επεφτε ενας ξανθος Αγγλος
φρικαρε η δικια μου... μου κανει "Αυτος σε κοιταει συνεχεια και στην πεφτει" πολυ γελιο
αρχισε να τον αγριοκοιταζει και ηταν ετοιμη να την ξεμαλιασει την λουγκρα
μετα φυγαμε και πηγαμε σε ενα αλλο μαγαζακι ... εκει ακομα χειροτερα ... ειχε 2-3 πουστακια που φιλιοντουσαν και χουφτωνοντουσαν ... και κατι αγγλους παλι και κατι αγγλιδες που φασωνοντουσαν με τους αγγλους... ηπιαμε το ποτακι και πουλο φυγαμε για σπιτι
ακριβώςένας άντρας που δεν έχει συχνές, εναλλασσόμενες εμπειρίες, μόλις βγάλει ένα μουνί είναι 99,9% σίγουρο ότι θα μείνει με αυτή και θα φάει σκάλωμα
στο στρατοπεδο τυπε τα πρωινα που δεν εχει τι να κανει στο γραφειο ολο το πρωι μεχρι να φυγει στις 2 σκεφτεται τι ψεμα θα γραψει παλι στο μπου.κομΩραίο σκηνικό μαν.. Τα σκέφτεσαι όταν δεν σε παίρνει ο ύπνος το μεσημέρι?
ακριβώς
η μακρόχρονη σεξουαλική πείνα οδηγεί στην αποκλειστική δεσμευμένη μονογαμία
λόγω φόβου μήπως ξαναπέσει στην πείνα
ενώ αν κάποιος έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές , όχι μόνο
δεν έχει κίνητρο αλλά αποφεύγει την μονογαμία
o μπολντης ακομα κοιματε τύπε;;;θα εκανε οργια εχθες με την παλαμη του
Δεν νομίζω.ακριβώς
Τελειως λαθος εισαι,υπαρχουν αρκετοι που εχουν μονιμη γκομενα αλλα ξενογαμουν συνεχως.Και δε νομιζω να υπαρχει αντρας που εχει μακροχρονη σεξουαλικη πεινα αφου αν δεν μπορει να βγαλει γκομενα παει στις πουτανες.Εκτος και αν τις φοβαται.Και ειναι λογικο αν καποια στιγμη βγαλει γκομενα να προσπαθει με νυχια και δοντια να την κρατησει για να μην γυρισει παλι στα ιδια.ακριβώς
Εν πολλοίς συμφωνώ,απλώς στην επαρχία υπάρχουν πολλοί που μένουν αγάμητοι γιατί δεν υπάρχουν πουτάνες και πολλά άλλα.Τελειως λαθος εισαι,υπαρχουν αρκετοι που εχουν μονιμη γκομενα αλλα ξενογαμουν συνεχως.Και δε νομιζω να υπαρχει αντρας που εχει μακροχρονη σεξουαλικη πεινα αφου αν δεν μπορει να βγαλει γκομενα παει στις πουτανες.Εκτος και αν τις φοβαται.Και ειναι λογικο αν καποια στιγμη βγαλει γκομενα να προσπαθει με νυχια και δοντια να την κρατησει για να μην γυρισει παλι στα ιδια.
Καλα ρε και εσυ αφου βλεπεις οτι σε κραζουν τι λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και γελοιοποιησε;εχεις την αποψη σου,ειναι σεβαστη,αλλα κρατη την για τον εαυτο σου.ετσι και κανεις δεν θα σε κραζει και θα βγαινεις και μαγκας.Εχω προσπαθησει χιλιες φορες να σε προστατεψω και βγαινεις και μου λες οτι σε ζηλευω και απο πανω.Τιγκα στους κομπλεξικους στερημενους ειναι το σαιτ με το που εφυγα συζητουσανε για μενα
κανα 3ωρο μετα
Οσο για τον redmanftw ο τυπος με εγλειφε στα πμ να του πω που υπηρετω και μολις τον εγραψα
αρχισε να βγαινει εδω μεσα και να μου κανει πολεμο για το στρατο... επειδη αυτος ειναι ζηλιαρης που εγω περασα καλα ενω αυτος οχι. Λεει συνεχως ψεματα και οποιος τον πιστευει ειναι για γελια
Τωρα σχετικα με τους αλλους τι να πει κανεις???? καθονται ορισμενοι και μας κραζουν επειδη μιλησαμε για παρεες και να προσεχεις το ντυσιμο και το στυλακι σου... αυτα καθε φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να τα καταλαβει και να τα αποδεκτει χωρις ιδιαιτερες αντιρρησεις ... οταν καποιος ομως αρχιζει να διαφωνει σχετικα με αυτα τα τοσο απλα πραγματακια τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι περιεργος
τα λέω πάντα με τον αναγκαίο ρομαντισμόπως τα λες!
Δεν νομίζω.
Τελειως λαθος εισαι,υπαρχουν αρκετοι που εχουν μονιμη γκομενα αλλα ξενογαμουν συνεχως.Και δε νομιζω να υπαρχει αντρας που εχει μακροχρονη σεξουαλικη πεινα αφου αν δεν μπορει να βγαλει γκομενα παει στις πουτανες.Εκτος και αν τις φοβαται.Και ειναι λογικο αν καποια στιγμη βγαλει γκομενα να προσπαθει με νυχια και δοντια να την κρατησει για να μην γυρισει παλι στα ιδια.
λεω ψεματα???? ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια τυπε...Τιγκα στους κομπλεξικους στερημενους ειναι το σαιτ με το που εφυγα συζητουσανε για μενα
κανα 3ωρο μετα
Οσο για τον redmanftw ο τυπος με εγλειφε στα πμ να του πω που υπηρετω και μολις τον εγραψα
αρχισε να βγαινει εδω μεσα και να μου κανει πολεμο για το στρατο... επειδη αυτος ειναι ζηλιαρης που εγω περασα καλα ενω αυτος οχι. Λεει συνεχως ψεματα και οποιος τον πιστευει ειναι για γελια
Τωρα σχετικα με τους αλλους τι να πει κανεις???? καθονται ορισμενοι και μας κραζουν επειδη μιλησαμε για παρεες και να προσεχεις το ντυσιμο και το στυλακι σου... αυτα καθε φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να τα καταλαβει και να τα αποδεκτει χωρις ιδιαιτερες αντιρρησεις ... οταν καποιος ομως αρχιζει να διαφωνει σχετικα με αυτα τα τοσο απλα πραγματακια τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι περιεργος
Εδω δεν ηξερες τα σηματα και ελεγες για το φαξ.λεω ψεματα???? ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια τυπε...
τυπε τελικα τι φαγητο εφαγες εχθες παστιτσιοΟ απολυτος που δεν ειναι κομπλεξικος δεν εκραξε.... ουτε αλλοι ...