Νέα

μονος ..που προτεινετε να παω??για γκομενες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γκαζι. Ειχα παει χθες με την δικια μου κατι φιλες της και εναν φιλο.

Προσεξε ομως παιζουν πολλα πουστάκια .... εμενα χθες μου την επεφτε ενας ξανθος Αγγλος  :2funny: :2funny:

φρικαρε η δικια μου... μου κανει "Αυτος σε κοιταει συνεχεια και στην πεφτει" πολυ γελιο  :2funny:
αρχισε να τον αγριοκοιταζει και ηταν ετοιμη να την ξεμαλιασει την λουγκρα

μετα φυγαμε και πηγαμε σε ενα αλλο μαγαζακι ... εκει ακομα χειροτερα ... ειχε 2-3 πουστακια που φιλιοντουσαν και χουφτωνοντουσαν ... και κατι αγγλους παλι και κατι αγγλιδες που φασωνοντουσαν με τους αγγλους... ηπιαμε το ποτακι και πουλο φυγαμε για σπιτι  :zfuck: :zfuck:

Ωραίο σκηνικό μαν.. Τα σκέφτεσαι όταν δεν σε παίρνει ο ύπνος το μεσημέρι? :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ένας άντρας που δεν έχει συχνές, εναλλασσόμενες εμπειρίες, μόλις βγάλει ένα μουνί είναι 99,9% σίγουρο ότι θα μείνει με αυτή και θα φάει σκάλωμα
ακριβώς  :thumbsup:

η μακρόχρονη σεξουαλική πείνα οδηγεί στην αποκλειστική δεσμευμένη μονογαμία
λόγω φόβου μήπως ξαναπέσει στην πείνα

ενώ αν κάποιος έχει τακτικές επαφές με διαφορετικές , όχι μόνο
δεν έχει κίνητρο αλλά αποφεύγει την μονογαμία

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίο σκηνικό μαν.. Τα σκέφτεσαι όταν δεν σε παίρνει ο ύπνος το μεσημέρι? :2funny:
στο στρατοπεδο τυπε τα πρωινα που δεν εχει τι να κανει στο γραφειο ολο το πρωι μεχρι να φυγει στις 2 σκεφτεται τι ψεμα θα γραψει παλι στο μπου.κομ

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

πως τα λες!

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16

Δεν νομίζω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τιγκα στους κομπλεξικους στερημενους ειναι το σαιτ με το που εφυγα συζητουσανε για μενα
κανα 3ωρο μετα  :P

Οσο για τον redmanftw ο τυπος με εγλειφε στα πμ να του πω που υπηρετω και μολις τον εγραψα
αρχισε να βγαινει εδω μεσα και να μου κανει πολεμο για το στρατο... επειδη αυτος ειναι ζηλιαρης που εγω περασα καλα ενω αυτος οχι. Λεει συνεχως ψεματα και οποιος τον πιστευει ειναι για γελια  :P

Τωρα σχετικα με τους αλλους τι να πει κανεις???? καθονται ορισμενοι και μας κραζουν επειδη μιλησαμε για παρεες και να προσεχεις το ντυσιμο και το στυλακι σου... αυτα καθε φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να τα καταλαβει και να τα αποδεκτει χωρις ιδιαιτερες αντιρρησεις ... οταν καποιος ομως αρχιζει να διαφωνει σχετικα με αυτα τα τοσο απλα πραγματακια τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι περιεργος  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Τελειως λαθος εισαι,υπαρχουν αρκετοι που εχουν μονιμη γκομενα αλλα ξενογαμουν συνεχως.Και δε νομιζω να υπαρχει αντρας που εχει μακροχρονη σεξουαλικη πεινα αφου αν δεν μπορει να βγαλει γκομενα παει στις πουτανες.Εκτος και αν τις φοβαται.Και ειναι λογικο αν καποια στιγμη βγαλει γκομενα να προσπαθει με νυχια και δοντια να την κρατησει για να μην γυρισει παλι στα ιδια.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Τελειως λαθος εισαι,υπαρχουν αρκετοι που εχουν μονιμη γκομενα αλλα ξενογαμουν συνεχως.Και δε νομιζω να υπαρχει αντρας που εχει μακροχρονη σεξουαλικη πεινα αφου αν δεν μπορει να βγαλει γκομενα παει στις πουτανες.Εκτος και αν τις φοβαται.Και ειναι λογικο αν καποια στιγμη βγαλει γκομενα να προσπαθει με νυχια και δοντια να την κρατησει για να μην γυρισει παλι στα ιδια.
Εν πολλοίς συμφωνώ,απλώς στην επαρχία υπάρχουν πολλοί που μένουν αγάμητοι γιατί δεν υπάρχουν πουτάνες και πολλά άλλα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τιγκα στους κομπλεξικους στερημενους ειναι το σαιτ με το που εφυγα συζητουσανε για μενα

Οσο για τον redmanftw ο τυπος με εγλειφε στα πμ να του πω που υπηρετω και μολις τον εγραψα
αρχισε να βγαινει εδω μεσα και να μου κανει πολεμο για το στρατο... επειδη αυτος ειναι ζηλιαρης που εγω περασα καλα ενω αυτος οχι. Λεει συνεχως ψεματα και οποιος τον πιστευει ειναι για γελια  :P

Τωρα σχετικα με τους αλλους τι να πει κανεις???? καθονται ορισμενοι και μας κραζουν επειδη μιλησαμε για παρεες και να προσεχεις το ντυσιμο και το στυλακι σου... αυτα καθε φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να τα καταλαβει και να τα αποδεκτει χωρις ιδιαιτερες αντιρρησεις ... οταν καποιος ομως αρχιζει να διαφωνει σχετικα με αυτα τα τοσο απλα πραγματακια τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι περιεργος  :P
Καλα ρε και εσυ αφου βλεπεις οτι σε κραζουν τι λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και γελοιοποιησε;εχεις την αποψη σου,ειναι σεβαστη,αλλα κρατη την για τον εαυτο σου.ετσι και κανεις δεν θα σε κραζει και θα βγαινεις και μαγκας.Εχω προσπαθησει χιλιες φορες να σε προστατεψω και βγαινεις και μου λες οτι σε ζηλευω και απο πανω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαστερ δεν με ενδιαφερει οταν με κραζουν οι πληγωμενοι...

αυτοι επειδη ειναι πικραμενοι με κραζουν  :P

ειναι δυνατον οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος του ελεγες για παρεες να σε κραξει???
μονο οι προβληματικοι το κανουν αυτο.....

Ισα ισα ειχε απιστευτη πλακα που λυσαξανε ετσι.... πραγματικα τους ευχαριστω για το γελιο που μου χαρισαν  :P

Ζηλεια - ψορρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ποτε μια ατακα δεν ηταν τοσο αληθινη !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τα λέω πάντα με τον αναγκαίο ρομαντισμό   :)

εγώ νομίζω ότι το τακτικό και κατ'αποκλειστικότητα σέξ με μία
πηγάζει απο τον φόβο παρατεταμένης σεξουαλικής πείνας , άσχετα αν πολλοί
το ονομάζουν "έρωτα" ,"αγάπη" κτλ κτλ  

εκτός της εξήγησης που προανέφερα περί μονογαμίας,
πιστεύω ότι το φαινόμενο: έχω μια μόνιμη και ξενοπηδάω , έχει να κάνει με το "μέτριο"
που κυριαρχεί στην ελλάδα , βέβαια αν υπάρχουν παιδιά στη μέση τότε ίσως να έχει νόημα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

λεω ψεματα???? ξερω τα παντα για την στρατιωτικη σου θητεια τυπε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο απολυτος που δεν ειναι κομπλεξικος δεν εκραξε.... ουτε αλλοι ...  :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γελοιοποιηση λεει ο ενας

γελοιοποιηση λεει ο αλλος

καλα ρε τσιφτες πειτε μου κατι, τοση σημασια εχει ενα ιντερνετικο νικ και το ιντερνετ γενικα?

δηλαδη επειδη ο βολτης ξεφτιλιζεται οπως λετε στο μπουρδελα.κομ τον επηρεαζει στην καθημερινη του ζωη?

θα βγει ο μαστες21 σε καμια γκομενα η φιλη του βολτη να πει οτι ο βολτης ξεφτιλιζεται στο μπουρδελα.κομ?

συνελθετε λιγο ρε παιδια...   :headbang: :headbang: εχετα καει πραγματικα

1 μερα βλαβη εχει το ιντερνετ σπιτη μου και ειμαι πολυ χαρουμενος..  :) :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom