Νέα

Μόνος πια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eley8eros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (16 μέλη και 97 επισκέπτες)

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην δική μου ύπαρξη, ο έρωτας (σεξ) είναι ένας συνδυασμός  συναισθηματικής και πνευματικής ταύτισης με το άλλο φύλο. Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είμαι. Ξέρω πως δεν θα αλλάξω ποτέ. Από μικρός απολάμβανα τον έρωτα μόνο όταν υπήρχε συναίσθημα και δέσιμο με την συντροφό μου. Γι' αυτό και τον έχω απολαύσει δυστυχώς, πολύ λίγες φορές... Είμαι 34 ετών... πολύ αισθησιακό άτομο από φύση, αλλά εκ του αποτελέσματος, κάποιοι θα μπορούσαν να με περιγράψουν ως... αγχωμένο αγάμητο...
Η πρώτη μεγάλη ερωτική πίτα ήρθε στα 24 μου. Πέρασα πολλά τότε που δεν θα ήθελα να αναφέρω. Ήμουν σε πολύ άσκημη κατάσταση και ένας άνθρωπος μου στάθηκε τότε από το πουθενά και μου έδωσε μια αγκαλιά να παρηγορηθώ. Αυτήν την αγκαλιά που με στήριξε τότε την παντρεύτηκα. Δεν ήμουν όμως ερωτευμένος μαζί της. Ηθελημένα και μετά από σκέψη υποβάθμισα κ υποχώρησα στις απαιτήσεις της ύπαρξής μου για επικοινωνία, καλό σεξ και έρωτα. Αναζήτησα παρηγοριά και συντροφιά αντί αυτού που πραγματικά ήθελα: Έρωτα και Επικοινωνία. Ταύτιση. Δεν δικαιολογούμαι, είμαι ο μόνος υπεύθυνος για τις επιλογές μου. 10 χρόνια μετά, το βάρος των ευθυνών μου, έναντι στον εαυτό μου και στην γυναίκα μου, η οποία δεν φταίει σε τίποτα για τις δικές μου σκέψεις τότε και επιλογές, είναι τεράστιο.
10 χρόνια δεν την απάτησα ποτέ. Έπεισα τον εαυτό μου οτι το σεξ δεν είναι και τόσο σημαντικό, ούτε η επικοινωνία. Έπεισα κ πίεσα τον εαυτό μου σε αυτήν την κατεύθυνση. Μάλον τελικά για να στηρίξω εγωϊστικά τις επιλογές μου. Δεν ήθελα να παραδεχθώ τα λάθη μου.
Όμως πίσω είχε η αχλάδα την ουρά. Η ευτυχία απουσίαζε και σαν αποτέλεσμα κατάφερα να μετατρέψω και έναν χαμογελαστό άνθρωπο που είχα δίπλα μου, σε έναν άνθρωπο με ανάλογη ψυχολογία με την δική μου. Χάλια δηλαδή. Γιατί ούτε αυτός είναι ευτυχισμένος.
Ήμουν το εύκολο θύμα για μια γυναίκα αράχνη. Την γνώρισα στο Internet και με ξεζούμησε μέχρι τελευταία σταγόνα. Η καρδιά μου έγινε σαν χαρταετός όταν ξαμωλάς όλη την καλούμπα. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατήσω τον χαρταετό της ύπαρξής μου, από ένα κομματάκι καλούμπας 5 εκατοστών. Αυτό έχει απομείνει στα δάκτυλά μου.
Η γυναίκα μου δεν ξέρει, δεν έχει καταλάβει τίποτα για την σχέση μου με την γυναίκα αράχνη. Θα μπορούσα να γυρίσω σε αυτήν και να προσπαθήσω να σώσω ότι μπορώ από τον γάμο μου. Δεν θα το κάνω. Θα μείνω μόνος. Το αποφάσισα. Δεν είμαι καλός σύζυγος για αυτήν, ούτε και εκείνη για μένα. Είμαι σίγουρος πως θα ξανα-αναζητήσω τον έρωτα που τόσο μου έχει λείψει από την ύπαρξή μου και θα ξαναβρεθούμε στον ίδιο φαύλο κύκλο. Το πιό τίμιο που μπορώ να κάνω και για αυτήν αλλά και για εμένα είναι να χωρίσω. Και να αναζητήσω αυτό που πάντα έψαχνα. Το για πολλούς ακατόρθωτο: Τον αμφίδρομο έρωτα...

Μίσησέ με και ξέχασέ με, αυτό θέλω

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η ζωή είναι μια σειρά από επιλογές ανάμεσα σε ατελείς εναλλακτικές λύσεις. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις τις οποίες δεν επιλέγουμε και άρα κάνουμε λάθος. Πριν δέκα χρόνια επέλεξες κάτι και τώρα ψάχνεσαι για κάτι άλλο.

Ένα πράγμα θα σου πω: Μην κλαίγεσαι και μην αυτοοικτίρεσαι. Κάνε ότι πιστεύεις ότι θέλεις να κάνεις. Επίσης γιατί μπερδεύεις παρηγοριά, συντροφιά, Έρωτα και Επικοινωνία; Λίγο τουρλουμπούκι τα έχεις κάνει μέσα σου. Η συντροφιά μάγκα μου σημαίνει πρώτα απ' όλα επικοινωνία και αγάπη. Αλλιώς δεν είναι συντροφιά είναι παρέα.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο χωρίς παρεξήγηση; Γιατί μιλάς για έρωτα (μάλιστα αμφίδρομο) και επικοινωνία και άλλα μεγάλα λόγια και ξαφνικά πετάς "ο έρωτας (σεξ) είναι ένας συνδυασμός  συναισθηματικής και πνευματικής ταύτισης με το άλλο φύλο". Όταν βάζουμε κάτι σε παρένθεση σημαίνει ότι επεξηγεί-διασαφηνίζει την έννοια που προηγείται. Ε λοιπόν το σεξ δεν σημαίνει έρωτας. Μπορεί να συνυπάρχουν, μπορεί και όχι.

Εσύ ρε φίλε για τι λυπάσαι για τα τελευταία 10 χρόνια όπως λες. Ότι δεν γάμησες αρκετά ή ότι δεν αγαπούσες αρκετά την γυναίκα σου; Καλύτερα να αποφασίσεις!

Μάλλον το πρώτο, αλλιώς δεν θα ερχόσουν σε αυτό το σάιτ να ψαχτείς.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ήμουν το εύκολο θύμα για μια γυναίκα αράχνη. Την γνώρισα στο Internet και με ξεζούμησε μέχρι τελευταία σταγόνα...

Οι γυναίκες αράχνες είναι εκείνες που έχουν την πιο ψηλή βαθμίδα στον κόσμο του ναρκισισμου. Είναι αυτές που χρησιμοποιούν τα πάντα για να παίρνουν αυτό που θέλουν περισσότερο, τον απόλυτο θαυμασμό. Αν δεν προσέξετε και αν δεν πιστέψετε στα πιο κάτω τότε σίγουρα κάποια μέρα θα σας τύχει και σας μια τέτοια γυναίκα είτε σαν ο άντρας της είτε σαν ο κρυφός εραστής της...

Α. Αρχή της Σχέσης

1. Γνωριμία μέσω όχι τόσο καλών φίλων ή αλλιώς μέσω τηλεφώνημάτων με απόκρυψη που σας έκανε για ένα διάστημα χωρίς να αποκαλύψει το όνομα της, και ξαφικά θέλει να συναντηθείται και φυσικά σεξ απο το πρώτο ραντεβού πράγμα που για καιρό θα σας λέει ότι ήτανε πολύ γρήγορο για εκείνη γιαυτό και αντιμετωπίζεται κάποια προβλήματα.
2. Αποφεύγει να αναφέρεται στους πρώην της σε ένα επίπεδο που εσείς θα νομίζεται ότι ακόμη υπάρχει πιθανότητα να τα βρούνε. Πρώτα σημάδια ζήλιας.
3. Σας κάνει όλες τις χάρες και ειδικά τρελλό σεξ σαν την καλύτερη πουτάνα της μεσογείου.
4. Ξαφνικά παρουσιάζονται προβλήματα με την οικογένεια της και με τα οικονομικά της. Όλοι την πολεμούν και την ζηλέυουν. Προσοχή στην λέξη ΖΗΛΕΥΟΥΝ είναι το πρώτο της λάθος, άλλα σίγουρα δεν θα έχεις πείρα να το προσέξεις.
5. Πολλά τηλεφωνήματα και πολλές αγάπες, αυτό μπορεί να συμβεί και με μια κανονική γυναίκα, αλλα αυτή το κάνει γιατί μετά θα σας κάνει πολλά τηλέφωνα για να διαπιστώνει την θέση σας στο χάρτη και να μπορεί να κάνει τις βρςμοδουλείες της ανενόχλητα.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΛΕΜΠΟΥΡΙ.

Β. Ενδιάμεσο Διαστημα

1. Πολλά προβλήματα στην σχέση σας, η ζήλεια σας φτάνει στα όρια της, εκει που ήθελε να σας φέρει έστω και αν δεν είσαστε ο ζηλίαρης τύπος, βασισμένη στα γεγονότα θα αρχίσει να σας κατηγορά στις στενές της φίλες για πολύ ζηλίαρη τύπο, αυτό είναι και το πρώτο χτύπημα της.
2. Βάση της ζήλειας σας και διάφορα που θα ακούται δεξια και αριστερά ξεκινάται να διερευνάται τα γεγονότα, αρκετά έρχουνται στην φόρα αλλά ο έρωτας σας για εκείνη έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο, γιαυτό και αν δεν την πιάσεται στα πράσα δεν πιστέυται τίποτα, και έτσι άδικη και η έρευνα αφού είναι σχεδόν αδύνατο να την πιάσεται βάση της τρομερής εξυπνάδας που διαθέτει και εσείς έχετε υποτιμήσει λόγω της μόρφωσης της. Σημ. Είναι δύσκολο να βρείται τέτοιο είδος γυναίκας πολύ μορφωμένη αφού πιστέυουν απο την εφηβεία τους ότι το κορμί και η ομορφία τους θα τους τα φέρει όλα.
3. Εδώ σε αυτό το σημείο ξεκινά και η «λογική του παραλόγου» τι σημαίνει αυτό? Λογική του παραλόγου για αυτην την περίπτωση λέει ότι κάνει τόσα πολλά πίσω απο την πλάτη σας που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους και σίγουρα ο δικός σας που είναι αδύνατον να τα πιστέψετε και εντελώς αδύνατον να τα παραδεχθέι. Αυτό το είδος δεν παραδέχεται ποτέ ότι κάνει κάτι κακό που θα χαλάσει την άποψη που έχει οποιοσδήποτε για αυτήν. Βασισμένη στην δική σας γκρίνια ξεκινά και αυτη την δική της σε χειρότερη μορφή αφού είναι εκνευρισμένη που παρόλη την προσπάθεια της να σας κρατήσει ύσηχο δεν τα καταφέρνει.
4. Συνεχίζει τα τηλεφωνήματα καθημερινώς ώστε να γνωρίζει τις κινήσεις σας, της αρέσει να γελά μαζί σας και έτσι μερικές φορές σας γνωρίζει και άτομα που την έχουν σαν ερωμένη. Το μυστικό κρύβεται στα λόγια της κάθε φορά που σας λέει ότι θα πάει κάπου για δουλεία ειναι για να μπορεί να δικαιολογήσει γιατι θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχη εκείνη την ώρα. Αν την πήρατε τηλέφωνο την ώρα που είναι στο κρεβάτι με τον άλλο θα σας πει ότι κοιμάται η έχει δουλεία αφου πρώτα έχει ενώσει όλα τα τηλέφωνα της με το κινητό της για να μην μπορείς να καταλάβεις που βρίσκεται. Η γυναίκες αυτές συνήθως έχουν πολλά κινητα και σταθερά που τα δικαιολογούν βάση της δουλείας τους.
5. Οι διάφοροι εραστές παίζουν και εκείνοι τον ρόλο τους αφού δεν θέλουν να χάσουν το σεξ που τους προσφέρει, σε αυτη την κατηγορία είναι ανθρωποι χωρίς εμφάνιση, γέροι, και παντρεμένοι απο όπου μπορεί σαν καθαρή ναρκισιστρια να πέρνει την ναρκιστική της ουσία κάτι που έχει ενεργει και σαν κοκαίνη στην περίπτωση αυτή. Δεν είναι καθόλου παράξενο που ο ναρκωμανής και η ναρκισιστρια έχουν τα ίδια συμπτώματα. Η αυτοεπιβεβαίωση είναι η ουσία που χρειάζεται και θα κάνει το παν να την αποκτήσει απο κάθε είδος ανθρωπου ειδικά απο εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί στο να ρίξουν τέτοια γκόμενα.
6. Όσο πλησιάζεται στην αλήθεια τόσο θα προσπαθει να σας φάει συναισθηματικα και κοινωνικά, και θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη μαζί σας πρωσπαθώντας να κάνετε το ασυγχώρητο λάθος. Συνήθως σας ρωτάει να της λέτε τα μυστικά σας και την ασχημη γνώμη σας για άλλους για να την χρησιμοποιήσει εναντίον σας όταν έρθει ο καιρός. Θα προσπαθήσει να σας ξεζουμίσει εντελώς οικονομικά με συνεχείς εξόδους, πράγματα που έχει ανάγκη, το τηλέφωνο της που δεν μπορεί να πληρώσει και δεν μπορει να επικοινωνήσει μαζι σας και μικρά δάνεια γιατί οι τράπεζες την τρέχουν, φυσικά αυτή ποτέ δεν πληρώνει και αν το κάνει θα σας το χτυπήσει με τρόπο, γιατί πολλοί με λεφτά θα ήθελαν να την είχαν. Συναισθηματικά θα σας χτυπήσει με καρφίτσες το εγωισμό σε μέρη που θεωρεί αυτή αδυναμίες, και θα αρχίσεται να αμφιβάλλεται για τις ικανότητες σας σε όλα τα επίπεδα.
7. Ένα απο τα πιο δύσκολα κατωρθώματα της είναι να σας πείσει να μην έρθεται σε επαφή με τον πρώην της αρχικά γιατι θα τον ζηλέυεται, μετά γιατι είναι μαλάκας και αν δεν τα καταφέρει και σαυτο τότε θα σας πει ότι αν κάνετε τέτοια κίνηση θα σας χωρίσει και εσείς της δίνεται την υπόσχεση ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Φυσικά το αστείο είναι ότι αν δει ότι χάνει το παιγνίδι με σας τότε θα επικοινωνήσει ξανα με τον πρώην μετανιωμένη λέγωντας του το μεγάλο λάθος που έκανε να τον αφήσει αλλα λόγω της κατάστασης που επικρατεί μπορεί να βρίσκονται μόνο μυστικά ώστε να μην την πούν και πουτάνα. Με αυτό το κόλπο όταν εσείς θα ανοίξετε το στόμα σας ο πρώην θα σας αντικρούει στους άλλους λέγωντας εμμέσως τα όσα του μελετημένα του έχει πει, σε μια προσπάθεια του να την πάρει πίσω, αφου συνήθως τους αφήνει αφου πάρει απο αυτους ολή την ναρκισιστική ουσια που είχαν να της προσφέρουν , με την δικαιολογία ότι η σχέση τους έχει πολλά προβλήματα. Πάντα σας αφήνει με μια γεύση ελπίδας ότι στο μέλλον μπορει να τα βρείται ώστε να σας κρατά αιχμάλωτους.

Γ. Τελος της Σχεσης

1. Αφου έχει καλύψει όλα τα νότα της , αρχίζει τον πόλεμο εναντίον σας, μικρές περιόδους απουσίας κατα την διάρκεια των οποίων θα αρχίσει να σας κατηγορά σε όλες τι φίλες της ώς πολύ ζηλίαρη, νευρικό, και βίαιο. Κάτι το αξιοθαύμαστο για αυτή την γυναίκα είναι ότι είναι σε θέση να θυμάται τι είπε και πού ώστε να χρησιμοποιά διαφορετικά επίθετα σε διαφορετικά ατομα απο ότι χρησιμοποιούσε για τους πρώην της. Θα λεέι σε όλους ότι είστε μεγάλο ψεύτης , κακοχαρακτηρίζεται τους πάντες, και το αθώο πρόσωπο σας είναι ψεύτικο, και φυσικά ότι την έχετε απειλήσει ότι αν σας χωρίσει θα της κάνετε ζημιά γιαυτό και όλοι είναι προετοιμασμένοι για σας όταν θα κάνετε την κίνηση σας, ταυτοχρόνως είναι με όλους πολύ ευγενική και ας έλεγε τα χειρότερα πίσω απο την πλάτη τους, και τους κάνει όλους να πιστέυουν πόσο καλή κοπέλλα είναι. Σιγα σιγα χάνεται πολλούς απο τους φίλους σας απο κοντά σας, λόγω όλων αυτών που σας έλεγε και την πιστεψατε.
2. Ξαφνικά σας ζητά να χωρίσετε, δεν πάει άλλο η κατάσταση και ας κάνατε τα πάντα να σας αγαπήσει, θέλει να μείνει μόνη της λέει, αυτο το είδος δεν μένει μόνο του, ήδη έχει βρει το καινούριο θύμα, εσείς ότι είχατε να δώσετε το δώσατε, έχετε στερέψει πια, δεν την θαυμάζεται πλέον όσο θέλει εκείνη και δεν ειστε πια το σκυλάκι της. Αν δει ότι το πήρατε άσχημα θα σας προειδοποιήσει να μην πείτε τίποτα γιαυτήν και εσείς θα κάνετε το λάθος πάνω στο εγωισμό σας να πείτε. Το έργο όμως έχει ήδη γραφτεί απο αυτήν και είστε μόνο ένας κομπάρσος. Έχετε χάσει την Μάχη.
<br
/>Αν η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της είναι επικίνδυνη για αυτήν τότε θα ψάξει το επόμενο θύμα της σε άλλη πόλη ειδικά αν η περιοχή που μένει είναι μικρή.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

hermes(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
καμένος είμαι και εγώ. εγώ έμπλεξα με βιζιτού και στο τέλος κάηκα. βέβαια τις είχα κάνει πάρα πολλά, αλλά το δάγκωμά της στο τέλος ήταν θανατηφόρο. Ρουμάνα αυτή και έβγαλε όλη της την χολή της πάνω μου.
το όνομά της irina. αυτά τα λίγα ρε παιδιά γιατί όσο το σκέφτομε βλέπω πόσα χαμηλά έριξα τον εαυτό μου και πόσο τον ξεφτίλησα για μία βιζιτού.
αν κάποιος συναγωνιστής την πετύχει κάπου να τις πεί χαιρετίσματα από τον Κώστα

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Mουνοδουλοι ολοι ΕΙΜΑΣΤΕ εκ φυσεως και οποιος το αρνητε απλα δεν εχει πεσει ακομα στην σωστη!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Mουνοδουλοι ολοι ΕΙΜΑΣΤΕ εκ φυσεως και οποιος το αρνητε απλα δεν εχει πεσει ακομα στην σωστη!!

είναι αυτο που λένε ότι το @ουνί σέρνει καράβι(εδώ μια αλλαγή στόλο ολόκληρο)... ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Συγνώμη ρε μάγκες αλλά αυτός ο τύπος γυναίκας που περγράφει ο studian δεν είναι γυναίκα αράχνη αλλά γυναίκα- κατσαρίδα!
Άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν γυναίκες -αράχνες αλλά άνδρες που πέφτουν εξαιτίας της μαλακίας (κάποιοι το λένε και έρωτα, άλλοι καψούρα, άλλοι μεγαλοψυχία, εγώ ΜΑΛΑΚΙΑ) που τους δέρνει σε έναν φανταστικό ιστό που δεν το δημιούργησε η "γυναίκα - αράχνη" αλλά η φαντασία του θύματος...
Η ιστορία που μας είπε ο ελεύθερος έχει απόλυτα λογική εξήγηση: 10 χρόνια εγκλωβισμένος σε έναν κακό γάμο, σε άθλια ψυχολόγική κατάσταση, εκτός "συναλλαγών", ε, μία που του κουνήθηκε λίγο εξυπνότερα και δεν είχε ο τυπάκος τα "αντισώματα" να την αντιμετωπίσει...
Δεν είναι κακό να πέφτεις θύμα..Κακό είναι να το αποδίδεις σε άλλους και εν προκειμένω μία γυναίκα που απλά βρήκε και τα έκανε.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
φιλε διαφωνω.αμα ξερεις τι θελεις και εχεις λιγα κοτσια,προχωρας και το βρισκεις αλλου...

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ένα πράγμα θα σου πω: Μην κλαίγεσαι και μην αυτοοικτίρεσαι. Κάνε ότι πιστεύεις ότι θέλεις να κάνεις. Επίσης γιατί μπερδεύεις παρηγοριά, συντροφιά, Έρωτα και Επικοινωνία; Λίγο τουρλουμπούκι τα έχεις κάνει μέσα σου. Η συντροφιά μάγκα μου σημαίνει πρώτα απ' όλα επικοινωνία και αγάπη. Αλλιώς δεν είναι συντροφιά είναι παρέα.
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο χωρίς παρεξήγηση; Γιατί μιλάς για έρωτα (μάλιστα αμφίδρομο) και επικοινωνία και άλλα μεγάλα λόγια και ξαφνικά πετάς "ο έρωτας (σεξ) είναι ένας συνδυασμός  συναισθηματικής και πνευματικής ταύτισης με το άλλο φύλο". Όταν βάζουμε κάτι σε παρένθεση σημαίνει ότι επεξηγεί-διασαφηνίζει την έννοια που προηγείται. Ε λοιπόν το σεξ δεν σημαίνει έρωτας. Μπορεί να συνυπάρχουν, μπορεί και όχι.
Εσύ ρε φίλε για τι λυπάσαι για τα τελευταία 10 χρόνια όπως λες. Ότι δεν γάμησες αρκετά ή ότι δεν αγαπούσες αρκετά την γυναίκα σου; Καλύτερα να αποφασίσεις!
Μάλλον το πρώτο, αλλιώς δεν θα ερχόσουν σε αυτό το σάιτ να ψαχτείς.

Αγαπητέ φίλε. Σε ευχαριστώ για το post. Θα απαντήσω στις εύλογες απορίες σου.
Ίσως το κείμενό μου "δείχνει" οτι κλαίγομαι. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Στεναχωριέμαι γιατί κάποιες επιλογές που κάνουμε - επιλογές ζωής - έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον συναισθηματικό κόσμο των ανθρώπων δίπλα μας.
Διαβάζοντας το post σου, θα σου πω πως συμφωνώ. Λέγοντας "συντροφιά" εννοούσα "παρέα", απλά χρησιμοποιήσαμε διαφορετική λέξη.
Έβαλα την λέξη σεξ σε παρένθεση μετά τον έρωτα για ένα λόγο: και για μένα είναι 2 έννοιες που δεν συμβαδίζουν. Για κάποιους ανθρώπους όμως συμβαδίζουν. Ήθελα να καταλάβουν όλοι όσοι διαβάζουν τι εννοώ.
Για τα τελευταία 10 χρόνια δεν λυπάμαι επειδή “δεν γάμησα αρκετά” ούτε επειδή “δεν αγαπώ αρκετά τη γυναίκα μου”. Στεναχωριέμαι για αυτό που σου ανέφερα παραπάνω. Δηλαδή το ότι κάποιες επιλογές που κάνουμε - επιλογές ζωής - έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον συναισθηματικό κόσμο των ανθρώπων δίπλα μας. Φυσικά πρώτιστα στον δικό μας συναισθηματικό κόσμο.
Στο site αυτό είμαι γιατί μετά από πολλά χρόνια, ενδιαφέρθηκα να ξανασυναντήσω τις κοπέλες των κόκκινων φαναριών, για λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μου το σύστησε φίλος, για χαβαλέ, αλλά μπορώ να πω πως έχω διαβάσει πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις εδώ, από πολλά παιδιά. Είναι μια καλή παρέα. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχω διακρίνει εδώ, εκτός από τα κλασσικά. Ίσως σε κάποιο άλλο post αναφέρω τι εννοώ. Επίσης, πού ξέρεις ? Μπορεί να “κρυφοκοιτώ” και εγώ αυτόν τον κόσμο των κόκκινων φαναριών και να... εισχωρήσω κάποια στιγμή για τα καλά ! χα χα χα  ;)
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Χαίρομαι που επικοινώνησα μαζί σου μέσω του forum.

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι γυναίκες αράχνες είναι εκείνες που έχουν την πιο ψηλή βαθμίδα στον κόσμο του ναρκισισμου. Είναι αυτές που χρησιμοποιούν τα πάντα για να παίρνουν αυτό που θέλουν περισσότερο, τον απόλυτο θαυμασμό. Αν δεν προσέξετε και αν δεν πιστέψετε στα πιο κάτω τότε σίγουρα κάποια μέρα θα σας τύχει και σας μια τέτοια γυναίκα είτε σαν ο άντρας της είτε σαν ο κρυφός εραστής της...

Κάπως έτσι φίλε Duracell... To post μου αποφάσισα να το γράψω αφού τελείωσα την ανάγνωση στο δικό σου post. Αυτό εδώ παραπάνω...

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Καλα κανεις και διαφωνεις φιλτατε..........Αν το παραδεχομασταν και ολας...........Θα ειμασταν στην μητριαρχικη εποχη!!

hermes(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
καλά τα λες maturel μα όταν ο έλεγχος είναι από την γαμ....νη την καρδιά τότε είναι δύσκολο.
βέβαια για όλα φταίμε εμείς. που πας ρε καραμήτρο να γβάλεις γκόμενα πουτάνα ή να βγάλεις γκόμενα από το internet? δεν καταλαβαίνεις σε τη βρωμιά πας να μπεις? και κάτι τελευταίο για τον φίλο και για όλους. Στο ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΞΥΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καμένος είμαι και εγώ. εγώ έμπλεξα με βιζιτού και στο τέλος κάηκα. βέβαια τις είχα κάνει πάρα πολλά, αλλά το δάγκωμά της στο τέλος ήταν θανατηφόρο. Ρουμάνα αυτή και έβγαλε όλη της την χολή της πάνω μου.
το όνομά της irina. αυτά τα λίγα ρε παιδιά γιατί όσο το σκέφτομε βλέπω πόσα χαμηλά έριξα τον εαυτό μου και πόσο τον ξεφτίλησα για μία βιζιτού.
αν κάποιος συναγωνιστής την πετύχει κάπου να τις πεί χαιρετίσματα από τον Κώστα

Μας βλέπω να ανταλλάσουμε emails και να διοργανώνουμε συνεδρίες υποστήριξης...

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κάποιοι περισσότερο από άλλους, ιδίως όταν πιστέψουμε και εκφράσεις όπως "Σε αγαπώ" και "Θα κάνω τα πάντα για σένα"...

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Περαστικα, δεν βαζεις ομως και nick/site της λεγαμενης μην την πατησει και κανεις αλλος?

Το σκέφτηκα.. Δεν ξέρω.. Λέτε να ανοίξουμε κανά topic ?

Δεν φταίει αυτή μωρέ.. Βρήκε και τα έκανε..

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συνάδερφοι οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία το ένα φεύγει το άλλο έρχεται.. ;)

hermes(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
file eley8ere να ξέρεις ότι έχεις την οικογενειά σου και όλα θα πάνε καλά. Και να είσαι σίγουρος ότι τα καλύτερα θα σου ερθουν σύντομα σε σένα. άστην αυτήν θα το βρει από αλλού. να είσαι σίγουρος για αυτό που σου γράφω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom