Νέα

Μόνος πια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eley8eros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (10 μέλη και 67 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ρε παίδες ....... Ρε φίλε Elefthere μήπως υπερβάλλετε λίγο ρε παιδιά ; Τι γυναίκες αράχνες λέτε ; Σιγά μην υπάρχουν και γυναίκες κροταλίες κλπ .... Εάν ο άνδρας θέλει (και μόνο εάν θέλει) την παθαίνει. Κι εγώ έχω τις ευαισθησίες μου ως άνθρωπος και γω στενοχωριέμαι, αλλά όχι ότι θα αφήσω μία γυναίκα να μου κάνει μπουρδέλο τη ζωή, να χάσω τη  αυτοεκτίμησή μου και τον έλεγχο των πράξεών μου. Αν και πιστεύω ότι μία μόνο γυναίκα θα μπορεί να μου κάνει όλα τα παραπάνω : Η κόρη μου (εάν και όταν αποκτήσω) .......

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κατά βάση πιστεύω ότι όλοι έχουν το δίκιο τους, από την άποψη ότι στο θέμα της γυναίκας, είναι κάποια μαθήματα που πρέπει να μάθουμε νωρίς.. και συγκεκριμένα να είναι παθήματα, γιατί αλλιώς ο εγκέφαλος δεν μαθαίνει . Γιατί αν κάποιος έχει φάει νωρίς την ερωτική απογοήτευση, το κέρατο, τις αμφιβολίες, τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ακολουθούμενο από την απόλυτη απογοήτευρη, το να πληγώνεις κάποιον που αγαπάς ακόμα κι αν δεν το θέλεις και πολλά πολλά άλλα, βλέπει τα πράγματα αλλιώς.. και ναι, τότε συμφωνώ με τον κακό λύκο, τα πράγματα είναι στο χέρι του.. αν σκέφτεται και λίγο βέβαια.

Καταλαβαίνει αυτό που ΕΥΤΥΧΩΣ κατάλαβα νωρίς, και δεν θα βαρεθώ να το λέω : δεν γίνεται να στηρίζουμε την ψυχική μας υγεία στην κάθε καριόλα (και για τις γυναίκες ισχύει το ίδιο τούμπαλιν).. χρειάζονται άμυνες και οχυρωματικά έργα ρε μάγκες.. και κυρίως να ξέρεις τι ζητάς.

Υ.Γ. Λύκε έθεσες άλλο ένα πολύ σωστό θέμα.. και ειδικά επειδή είμαι νεότερος και βλέπω τι συμβαίνει με τα μικρά κοριτσάκια, δεν είναι να φέρεις κορίτσι σε αυτόν τον άμοιρο κόσμο, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Άστα fkmenace, απ' όσο φαίνεται όλοι ξεσπάνε πλέον στα μικρά παιδιά. Και δεν μιλάω βέβαια για τα 16χρονα ξέκωλα με σώμα έμπειρης 30χρονης. Μιλάω για τα παιδάκια που τα χτυπάνε, τα γαμάνε, βγάζει ο κάθε ναρκομανής γονιός το απωθημένο του και μετά τρώει και μία κατηγορία για απλό πλημμέλημα, ενώ θα έπρεπε να τον παλουκώσουν ........
Α, φίλε σκέφτηκα και κάτι χειρότερο εάν κάνεις αγόρι : Να θέλει να παίζει όλο με το φίλο του το Γιωργάκη !!!! Α, και αν κάνεις κορίτσι : Να σου βγει σαν τη rouli και να μπαίνει σε μπουρδελοsite προσπαθώντας να στηρίξει τα γυναικεία δίκαια ..........

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ελα ρε χαλαρωστε λιγο, σαν τους γερους που τα βλεπουν ολα ασχημα στη νεολαια. Εσεις εισαστε οι νεοι. Αλλαξτε τον κοσμο και μην εχετε τετοιες ιδεες.
Πλουραλισμος-διαφορετικοτητα κυριοι.
Δηλαδη αν το παιδι ειναι γκει δεν ειναι ανθρωπος?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Υ.Γ. Λύκε έθεσες άλλο ένα πολύ σωστό θέμα.. και ειδικά επειδή είμαι νεότερος και βλέπω τι συμβαίνει με τα μικρά κοριτσάκια, δεν είναι να φέρεις κορίτσι σε αυτόν τον άμοιρο κόσμο, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Θα διαφωνήσω εδώ!Αγόρι είναι να μην φέρεις σε αυτήν την κοινωνία, όχι κορίτσι, κρίνοντας από αυτά που τράβηξα και τραβάω ακόμη από γυναίκες τέρατα με αγγελικό προσωπειο

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Να απαντήσω σε όλους με σειρά προτεραιότητας βάσει ποστ :

- Φιλε λύκε, δεν αναφέρομαι καν στην παιδική κακοποίηση. Υπήρχε και θα υπάρχει όσο τα παιδιά είναι για τον καθένα και την κάθεμια πραγματάκια που βγαίνουν όταν το πουλάκι χύσει μέσα στο μουνάκι και αυτό ήταν.. οι άνθρωποι φίλε μου τα παιδιά τους τα έχουν πλέον σαν αξεσουάρ, και το πόσο υπολογίζουν την δικιά τους ευτυχία σε σύγκριση με τον παιδιών τους φαίνεται και από τον τεράστιο αριθμό διαζυγίων με παιδιά στη μέση. Αλλά το άλλο, κοριτσάκια 16 χρονών να παίρνουν πίπες και να τον παίρνουν από τον κώλο από τους συμμαθητές τους στα 17, ή ακόμη χειρότερα από 30άρηδες, εμένα προσωπικά μου φέρνει εφιάλτες. Γι αυτό και δεν θα έκανα κορίτσι, αν ήταν στο χέρι μου.. είναι και θέμα της δικής του ευτυχίας, θα ήταν ένα παιδί δυστυχισμένο, αφού θα το πίεζα συνέχεια φοβούμενος τα προαναφερθέντα.. και το πολύ πολύ να το έσπρωχνα πάλι εκεί. Γι αυτό σου λέω, δεν θα πάρω

- Προς τον gobr, ναι φίλε και το παιδί γκέι είναι άνθρωπος... απλά αν ήταν το δικό μου αγόρι πούστης δεν ξέρω αν θα ήμουν τόσο φιλελεύθερος όσο άμα ήταν του καθενός εκεί έξω.. γιατί πολύ απλά το αγόρι που μεγάλωσες με κάποιες προσδοκίες, με αγάπη, με βοήθεια σε ό,τι ήθελε, απλά δεν μπορείς να συνηθίσεις στην ιδέα ότι τον παίρνει στον κώλο από τριχωτούς άνδρες και τους φωνάζει "σκίσε με γαμιά μου".. νομίζω είναι αρκετά παραστατικό το παράδειγμα..

- Vanzel αυτά που τραβάμε θα τα τραβάμε αιωνίως.. και αν δεν τα τραβάγαμε δεν θα ήμασταν σοφότεροι.. Θα είχαμε γλιτώσει έξοδα, τσιγάρα, ποτά , άγρυπνες νύχτες και γυρισμένα σωθικά, αλλά θα είχαμε χάσει το ταξίδι.. και εγώ προτιμώ το ταξίδι φίλε μου...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
fcmenace εισαι κατω απο 30 μπορει και 25 και λες: Δεν θα παντρευτω, δεν θελω να φερω στο κοσμο κοριτσια, και δεν ειμαι τοσο φιλελευθερος για να αντεξω το παιδι μου να ειναι γκει.
Δηλαδη?

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Α, φίλε σκέφτηκα και κάτι χειρότερο εάν κάνεις αγόρι : Να θέλει να παίζει όλο με το φίλο του το Γιωργάκη !!!! Α, και αν κάνεις κορίτσι : Να σου βγει σαν τη rouli και να μπαίνει σε μπουρδελοsite προσπαθώντας να στηρίξει τα γυναικεία δίκαια ..........

και το χειροτεροτερο ολων??

να σου ζητουν ενα πετ σαν τον Κακο λυκο...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
fcmenace εισαι κατω απο 30 μπορει και 25 και λες: Δεν θα παντρευτω, δεν θελω να φερω στο κοσμο κοριτσια, και δεν ειμαι τοσο φιλελευθερος για να αντεξω το παιδι μου να ειναι γκει.
Δηλαδη?

Κατάλαβα.. Ξενέρωτος?

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αυτό που καταλαβαίνω από τα λεγόμενα του φίλτατου - και λόγω οπαδικής προτίμησης  :) - fkmenace είναι ότι ζούμε πλέον σε ένα περιβάλλον διαρκούς τρομοκράτησης, για όλα τα πράγματα που απαρτίζουν τη ζωή μας. Οι κίνδυνοι, φίλτατε, που αναφέρεις υπήρχαν παντού και πάντοτε. Η ιστορία αυτού του κόσμου, σε όλες τις εποχές, είναι γεμάτη από παραδείγματα κοριτσιών 14 και 16 χρονών που πίπωναν πουρά, και από αγοράκια που μεγαλώνοντας άρχισαν να το δαγκώνουν το μαξιλάρι. Πάντα γινόταν, και πάντα θα γίνεται. Το να μην κάνεις παιδιά για να μη σου τύχει είναι απλά υποταγή στην συλλογική τρομοκράτηση από κανάλια, γείτονες, συναδέλφους, μανάδες κ.λπ. Προσωπικά, έχω γνωρίσει πολύ περισσότερες περιπτώσεις κοριτσιών που δεν είναι πουτάνες και αγοριών που δεν είναι πούστηδες. Στατιστικά, μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής  :)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε μου, αρχικά να μας πω και τους δυο περαστικά για απόψε.. φαίνεται ο Ιωνικός είναι απροσπέλαστο εμπόδιο για μας.. τέλοςπάντων..
Τα κανάλια, ο κόσμος, οι γνωστοί και οι συγγενείς δεν ακουμπάνε τέτοια θέματα, βλέπουν Fame Story.. και εγώ έχω γνωρίσει ομοφυλόφιλους με ψυχή αγνότερη από ότι θα είναι ποτέ η δικιά μου.. το θέμα δεν είναι τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι. Το θέμα είναι τι πιστεύω εγώ, σε ό,τι αφορά εμένα, έτσι?

Δεν είναι θέμα επιρροής.. είναι θέμα προτίμησης και κοσμοθεωρίας.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αποδέχομαι τα 'περαστικά' γι'απόψε, έστω κι αν δεν περνάνε τα ρημάδια εδώ και κάποια χρόνια - από τη ρεβάνς με την Πόρτο στους '8' του ΟΥΕΦΑ και πέρα... :(

Εγώ δε σού' πα να αλλάξεις τις απόψεις σου - κι εγώ φοβάμαι αυτά που φοβάσαι. Απλά είπα ότι, στατιστικά, λίγοι από τους φόβους σου θα επιβεβαιωθούν. Το να' σαι μπαμπάς είναι βαρύ και ανθυγιεινό πολλές φορές, αλλά δε σημαίνει ότι θα σου βγει το παιδί ντιριντάχτας.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και εγώ σου ξαναλέω, σου ακούγομαι για ένας άνθρωπος φοβισμένος? Απλά σου είπα τί θα σκεφτόμουν αν μου συνέβαινε..  Και να σου πω την αλήθεια, οι μόνες στατιστικές που με απασχολούν, είναι τα αυτές του μπάσκετ

Επισκέπτης
χαιρομαι που εχει ανοιξει τετοια συζητηση!μια συζητηση που θα κανει πολλους απο εμας να αναρωτηθουμε για καποια πραγματα!!ζουμε σε μια κοινωνια που κυριαρχει η φτωχεια,ο ανταγωνισμος σε ολα τα επιπεδα,η ανεργια,και πολλα αλλα!!!και μετα λυπης μου παρατηρω οτι οι περισσοτεροι εχουν πια μπει στο τρυπακι του να κοιταμε τον εαυτο τους!!αυτο παιδια ειναι οτι χειροτερο!!το να γινει ο γοις σου ομοφυλοφιλος δεν σημαινει κατι!χιλιες φορες καλυτερα απο το να γινει κλεφτης η βιαστης!!χιλιες φορες!!το να γαμηθει η κορη σου ειναι απολυτα φυσιολογικο!!το τι θα κανουν ομως σαν ανθρωποι στη ζωη τους εξαρταται απο τους γονεις!!τι εφοδια θα τους δωσουν!!και αν τους πουν να κοιτανε μονο την παρτυ τους και κανεναν αλλο τοτε ναι!!η κορη θα γαμιεται στις τουαλετες του σχολειου!!αυτη η κοινωνια που ζουμε,εμεις φταιμε που υπαρχει!!γιατι πολυ απλα την ανεχομαστε!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σωστή την βρίσκω την τοποθέτησή σου ρε φίλε.. και η αλήθεια είναι ότι ναι, φαίνομαι σαν κάποιος που κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Επίσης είναι αλήθεια ότι η επιρροή των γονιών παίζει πάρα πολύ καταλυτικό ρόλο στο τί θα απογίνουν τα έρμα τα τέκνα, με τι αρχές, με ποια πιστεύω θα γαλουχηθούν..

Εγώ δεν εξέφρασα κάποια απαξίωση, παρά μόνο στο θέμα των ομοφυλοφίλων.. πραγματικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως αυτή τη στιγμή σκεφτόμενος ότι μελλοντικά θα έκανα γιο και θα έβγαινε gay φρικάρω..  και ρώτα τον εαυτό σου στη θέση αυτή τί θα έκανες.
Και εγώ δεν μίλησα για το να γαμηθεί η κόρη γενικώς.. μίλησα για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή για τα κορίτσια στα 16 το σεξ, είναι ό,τι ήταν παλαιότερα το τσιγάρο.. σε βλέπουν αλλιώς, πιο "ιν" έτσι και το έχεις κάνει.. Εσύ αυτό το θεωρείς φυσιολογικό σαν επιρροή? Και πιστεύεις ότι αν σε περιβάλλει κάθε μέρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, ό,τι κι αν σου δίνουν οι γονείς σου, να ξεφύγεις? Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αντίθετες, αλλά ο κανόνας μάγκες... είναι αυτός που κυκλοφορεί στην παραλιακή τέτοια εποχή

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Φίλοι, ξεχνάτε την πουτάνα την τηλεόραση που ,να είστε σίγουροι, επηρεάζει φοφερά τα παιδιά σε όλα. Εκεί του πουστριλίκι , το πουτανιλίκι και η λεσβιοκουλτούρα θεωρούνται όχι μόνο φυσιολογικότατα, αλλά must/in.Αν δεν τα αποδέχεσαι θεωρείσαι out/passe.  Εκεί είναι το πρόβλημα που πρέπει να καταπολεμηθεί.
Το "δεν έχω πρόβλημα" για όσους έχουν παιδιά είναι πολύ κάτω από το ελάχιστο.

PS: περαστκά μας εμάς τους Παναθηναϊκούς.

Επισκέπτης
δεν θα φρικαρα αν ο γιος μου γινοταν ομοφυλοφιλος!!!ξερεις που θα φρικαρα??αν γινοταν βιαστης,παιδεραστης,κλεφτης!!θεωρω οτι θα ηταν οτι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει!!!γιατι θα εφταιγα και εγω!!κατι λαθος θα ειχα κανει και εγω σαν γονιος!!αν ειναι ο γιος μου να γινει ομοφυλοφιλος το μονο πραγμα που θα ελεγα θα ηταν να μην εχανε ποτε του την αξιοπρεπεια του!!!για τα κοριτσια τωρα,μαγκες ,οι εποχες αλλαξαν!!!τωρα κανουν σεξ τα παιδια απο πολυ μικρη ηλικια!!!!τωρα εχουν πραγματα που εμεις ουτε καν ειχαμε σκεφτει που μπορει να υπαρχουν οταν ειμασταν στην ηλικια τους!!εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι αυτη η γαμωκοινωνια που ζουμε!!!που ο καθενας κοιταζει τη παρτυ του!!να ειναι καλα αυτος,να βρει αυτος δουλεια και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε !!!!!!αυτο με ενοχλει!!!ας διεκδικησουμε κατι καλυτερο,ας προσπαθησουμε  να γινουμε καλυτεροι και τοτε και τα παιδια μας θα ζησουν σε μια καλυτερη κοινωνια!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.026
Πόντοι
5.006
αυτο ηταν το τελευταιο θεμα στην τελευταια σελιδα πριν στειλω αυτο το μυνημα
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom