Νέα

Μόνος πια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eley8eros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (21 μέλη και 84 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Το σκέφτηκα.. Δεν ξέρω.. Λέτε να ανοίξουμε κανά topic ?

Δεν φταίει αυτή μωρέ.. Βρήκε και τα έκανε..

Βασικα εχω παρομοια εμπειρια και ειχα περιεργεια να δω αν ειναι η ιδια! Serial Killer!

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Μακαρι να επερναν οτι τους αξιζει..........αλλα βλεπεις η ΝΕΜΕΣΙΣ ειναι γενος θηλυκο.....Οχι δεν ειμαστε φαλοκρατες!!!!! απλα αντικημενικοι θα ελεγα!

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη ρε μάγκες αλλά αυτός ο τύπος γυναίκας που περγράφει ο studian δεν είναι γυναίκα αράχνη αλλά γυναίκα- κατσαρίδα!
Άποψή μου είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν γυναίκες -αράχνες αλλά άνδρες που πέφτουν εξαιτίας της μαλακίας (κάποιοι το λένε και έρωτα, άλλοι καψούρα, άλλοι μεγαλοψυχία, εγώ ΜΑΛΑΚΙΑ) που τους δέρνει σε έναν φανταστικό ιστό που δεν το δημιούργησε η "γυναίκα - αράχνη" αλλά η φαντασία του θύματος...
Η ιστορία που μας είπε ο ελεύθερος έχει απόλυτα λογική εξήγηση: 10 χρόνια εγκλωβισμένος σε έναν κακό γάμο, σε άθλια ψυχολόγική κατάσταση, εκτός "συναλλαγών", ε, μία που του κουνήθηκε λίγο εξυπνότερα και δεν είχε ο τυπάκος τα "αντισώματα" να την αντιμετωπίσει...
Δεν είναι κακό να πέφτεις θύμα..Κακό είναι να το αποδίδεις σε άλλους και εν προκειμένω μία γυναίκα που απλά βρήκε και τα έκανε.

Φίλε μου. Μαχαιριά οι λέξεις που χρησιμοποιείς, αλλά τις δέχομαι, όπως όλες τις απόψεις, όλων. Άλλωστε ίσως η δική σου άποψη να είναι και η αλήθεια (και η αλήθεια είναι καμιά φορά σαν μαχαιριά). Επέτρεψέ μου να σου πω τα εξής που ισχύουν για μένα: Δεν μπορώ να διαννοηθώ το ότι ερωτεύθηκα = μαλακίστηκα.
Επίσης, δεν αποδίδω τίποτα στην κοπέλα αυτή, δημόσια τουλάχιστον. Ότι της έχω αποδόσει, το έχω κάνει μέσα μου.

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
file eley8ere να ξέρεις ότι έχεις την οικογενειά σου και όλα θα πάνε καλά. Και να είσαι σίγουρος ότι τα καλύτερα θα σου ερθουν σύντομα σε σένα. άστην αυτήν θα το βρει από αλλού. να είσαι σίγουρος για αυτό που σου γράφω

Σε ευχαριστώ για το post σου. Θα ήθελα πολύ να σου απαντούσα στο πρώτο κομμάτι αυτών που αναφέρεις, αλλά δεν θέλω να το κάνω δημόσια, sorry.
Σχετικά με την κοπέλα αυτή, δεν θα ήθελα να βρεί τίποτα κακό και από πουθενά. Το καλύτερο και για εκείνη είναι να βρεί τις αλήθειες της.

hermes(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ για το post σου. Θα ήθελα πολύ να σου απαντούσα στο πρώτο κομμάτι αυτών που αναφέρεις, αλλά δεν θέλω να το κάνω δημόσια, sorry.
Σχετικά με την κοπέλα αυτή, δεν θα ήθελα να βρεί τίποτα κακό και από πουθενά. Το καλύτερο και για εκείνη είναι να βρεί τις αλήθειες της.
συμφωνώ μα αυτό που λες αλλα να είσαι σίγουρος ότι τις αλήθειες τις δεν θα τις βρει ποτέ φιλαρακι. Δυστυχώς για αυτήν και ευτυχώς για εσένα!!!!!!!!

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα εχω παρομοια εμπειρια και ειχα περιεργεια να δω αν ειναι η ιδια! Serial Killer!

Δεν μπορώ να διαννοηθώ να λέμε από ένα όνομα και οι δυό και να δούμε οτι συμπίπτει ! Ομαδική σχιζοφρένεια μετά...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
AfroditiXXXXX (MSN) , Peppy (DC) , DannaScully ( DC ). ΟΚ δεν ηταν μονο μια!!!! Spider women ολες, μια μονο μ τσιμπησε.

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συνάδερφοι οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία το ένα φεύγει το άλλο έρχεται.. ;)

Συμφωνώ φίλε μου. Το πρόβλημα είναι οτι για κάποιες "γραμμές" τα "λεωφορεία" είναι λίγα. Σωστό ή λάθος, έτσι είναι. Πιστεύω να δέχεσαι οτι υπάρχουν και τέτοιες "γραμμές"..
Κοινώς άλλοι είναι πιό συναισθηματικοί και ονειροπόλοι, άλλοι αντιμετωπίζουν τα "συναισθηματικά" ποιό ρεαλιστικά, ιδίως στα χρόνια που ζούμε.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
DC??????? τι σημενει;

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Dating club, Μια απο εκει μου λεγε καποια στιγμη, βρηκα την κοτα με τα χρυσα αυγα!!!!

mounara

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ελεύθερε έκανες και εσύ το λάθος τις παράλληλης σχέσης.αυτό η σε καλο σου βγαίνει,περνάς καλά και μετά γυρνάς στην οικογένεια σου η σε κακό σε "εκμεταλευετ" ai η παράλληλη σχέση και την πατάς γίνεσαι χαλια ψυχολογικά και πολλά πολλά αλλα...krim a πάντως!

Επισκέπτης
Το ΝτιΣι παντως ηταν μια δεξαμενη..τα ειχε ολα. Γυναικες παγιδες/αραχνες, ξεκωλίαρες, παντρεμενς, ψυχασθενείς, πουτανες, επωνυμες και ανωνυμες...

Το ΝτιΣι επίσης ειναι απο μονο του ένα εξαιρετικό Κέις Στάντι με θέμα ''Πως να γαμησετε και να απαξιώσετε μια επιτυχημενη επιχειρηση σε ενα βραδυ''. Οι ιδιοκτητες του το καταφεραν. Αξιοι!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
463
Πόντοι
36
Υπάρχει ακόμα το DC? Δικτυακός τόπος είναι ή μαγαζί ?(και στις 2 περιπτώσεις  ποιά η διεύθυνση?)

Ευχαριστώ

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα που είπε το go get a life. Φίλε ελεύθερε δεν με έπιασες. Όταν λέω ότι η ζωή είναι μια σειρά από συμβιβασμούς και επιλογές ανάμεσα σε ατελείς λύσεις η έμφαση είναι στο ατελείς. Φυσικά οι επιλογές μας κάποιους δυσαρεστούν, αλλά και κάποιους άλλους τους ικανοποιούν. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΣ. Δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε όλους.

Επίσης σταμάτα να σκέφτεσα σαν..... Πως να το πω; Σαν να γράφεις έκθεση ιδεών στο σχολείο (καλολογικά στοιχεία, παρομοιώσεις, βαρύγδουπες εκφράσεις). ΖΗΣΕ!!!

Μην τα παίρνεις στραβά αυτά που γράφω. Είμαι 43, στα 34 μου και εγώ θα έπεφτα για μια γυναίκα αράχνη. Όχι πια!!! Για να είσαι πραγματικά ελεύθερος κι όχι κατ' όνομα πρέπει να κάνεις τις επιλογές σου και να ζεις με αυτές.

Η ζωή είναι δύσκολη. Αν κάποιος κάποτε σου είπε τοαντίθετο σε παραμύθιασε. Υπάρχει και η λύση βέβαια κα΄ποιος άλος να κάνει τις επιλογές για σένα. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Τώρα αυτά που γράφεις για έρωτα και σεξ ξαναδιάβαστα (τα δικά σου) γιατί δεν βγαίνει λογική συνάφεια.

OP
OP
E

eley8eros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μην τα παίρνεις στραβά αυτά που γράφω.

Φίλε μου.. Δεν έχω πάρει τίποτα στραβά από ότι έγραψες. Στα περισσότερα μάλιστα συμφωνώ. Απλά η συζήτηση μας είναι περιορισμένης έκτασης (2-3 ανταλλαγές μηνυμάτων) και είναι φυσικό κάποια σημεία να φαίνονται... θολά και ασυνεπή μεταξύ τους. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, συζήτηση κάνουμε, διαφορετικές απόψεις ίσως υπάρχουν, αλλά είναι ευπρόσδεκτες και χρήσιμες για εμάς, ή για κάποιους άλλους που ίσως διαβάζουν.

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Το ΝτιΣι παντως ηταν μια δεξαμενη..τα ειχε ολα. Γυναικες παγιδες/αραχνες, ξεκωλίαρες, παντρεμενς, ψυχασθενείς, πουτανες, επωνυμες και ανωνυμες...

Το ΝτιΣι επίσης ειναι απο μονο του ένα εξαιρετικό Κέις Στάντι με θέμα ''Πως να γαμησετε και να απαξιώσετε μια επιτυχημενη επιχειρηση σε ενα βραδυ''. Οι ιδιοκτητες του το καταφεραν. Αξιοι!

όντως.. και εγω την γυναικα μου μεσα απο εκει την γνώρισα

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα της κουβέντας εδώ...
Και μένα μια τυχαία γνωριμία μου κατέστρεψε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, αν οχι το κατέστρεψε το στραπατσάρησε πολύ άγρια σε κακό σημείο... Θα αναφερθώ κάποια στιγμή εκτενώς... Γιατί είναι και διαδακτικό ίσως...

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Να θυμήσω ότι το DC ήταν το π΄ρωτο του είδους οργανωμένο με πολύ καλό chat room και είχε συγκεντρώσει όλον τον κόσμο ο οποίος τώρα είναι σκορπισμένος σε πολλά τέτοια sites.
Η παρακμή του άρχισε το 2004 όταν άλλαξε το user interface και την πολιτική του.

Είχα την τύχη να γνωρίσω κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις γυναικών από εκεί, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει εύκολα πλέον σήμερα στα παρεμφερή sites...

By the way θυμάστε την Isabelle απ το Dating Club?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom