Νέα

Μονόλογος μιας παντρεμένης Αθηναίας που απατά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Σαν να πήρε φωτιά το thread μου φαίνεται... Πώς γίνεται ξαφνικά να ντουμανιάζει το σύμπαν ρε παιδιά; Τι παθαίνουμε; :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756
Eμενα, του ελεγε οτι σηκωνε βαρη στο γυμναστηριο που βρισκεται, γι' αυτο ειναι λαχανιασμενη.
Κι αυτος της απαντουσε (ακουγα στην ανοικτη ακροαση) "με το μαλακο γλυκουλίνι μου".

ντροπη σου ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ξέρεις πολλούς / πολλές πάνω από 30 χρονών που δεν έχουν πάει με παντρεμένο / παντρεμένη;

Δεν καταλαβα την ερώτηση. ¨Όσες/όσοι περνάνε τα τριάντα πανε με παντρεμένους παντρεμένες;  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν λεω οτι δεν σε πιστευω ...για τις μαλακιες που κανεις στο λεω
Η χειροτερη μαλακια μου ηταν αλλη.
Πού πηγα με καποια, που γνωριζα τον αντρα της, και μετα τον χαιρετουσα κιολας.
Εκει ομως δεν αντεξα, το διεκοψα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.541
Πόντοι
12.756

Σε φαγανε οι τυπικοτητες χασοδικη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ομοίως τύπε. Και μάλιστα είχαμε βγει και μία φορά για φαγητό κι άλλη μία για ποτό, οι τρεις μας. (Όχι, δεν έπαιζε τρίο). Και μάλιστα η τύπισσα είναι τόσο μεγάλη μήτρα ταχύτητος που είχε παραδεχθεί ότι είχε κι άλλους.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεν εχω παει ποτε με παντρεμενη και η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετους ενδοιασμους για να κανω κατι τετοιο. Στο φιναλε ειναι αυτο που διαβασα και πριν εδω, τοσες ελευθερες υπαρχουν αυτες ας τις γαμησει καποιος αλλος δεν με χαλαει.
Μια και λεμε ομως ιστοριες, η πιο ανατρεπτικη που εχω συναντησει στην καριερα μου ηταν τοτε που ενας φιλος γαμουσε την γυναικα ενος στρατιωτικου (καραμαχιμου, σε ελιτ ομαδα)...Απο οτι καταλαβα, οι τυποι φευγουν για αποστολες στα καλα καθουμενα χωρις να ξερει κανεις που πανε, πολλες φορες ουτε καν αυτοι οι ιδιοι. Η τυπισσα λοιπον καθε φορα που εφευγε ο δικος της πηγαινε και τον ετρωγε απο τον αλλον. Ο οποιος αλλος ειναι μιση μεριδα, φλωρος και οικονομικα μεγαλη μετριοτητα. Και οταν γυρνουσε ο δικος της γαμιοταν και με αυτον (πολλες φορες με διαφορα 2-3 ωρων) για να μην την παρει χαμπαρι. Ειχε μεινει και εγγυος εκεινη την εποχη και ψαχνονταν ποιανου ειναι το παιδι αφου εκεινο τον μηνα στις γονιμες μερες την γαμουσαν και οι δυο ενναλλαξ :o. Πολυ ωραιο μουνακι η τυπισσα, γυρω στα 35 τοτε...

Η φαση τελειωσε με τα πολλα, οταν εμπεδωσε αυτο που του ελεγα συνεχεια εξ αρχης. Κωστακη (λεμε τωρα) αν το μαθει ο δικος της το τελευταιο πραγμα που θα ακουσεις θα ειναι 3 η ωρα την νυχτα ενα ελαφρυ θροισμα στις κουρτινες, αν το ακουσεις και αυτο. Η μπορει να ανοιξεις τα ματια εκει που κοιμασαι και να δεις εναν τυπο απο πανω σου με φουμο και μαχαιρι στα δοντια :- Ιβεντσουαλυ την εστειλε...

Τι ηταν αυτο που την τραβηξε στον μαλακα τον δικο μου δεν εχω καταλαβει ακομα...Παντως το κομαντο ηταν πολυ καψουρης μαζι της, αποκλειεται να την κακομεταχειριζοταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom